Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 13:57 - Ужасите на западната содомия, на държавно ниво, за които не сте и подозирали. Автор: latestnews
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3379 Коментари: 1 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Исках да пиша за възпитанието на децата, но животът ме принуди да пиша за защитата на децата, защото това може да дойде и в Русия. Думата ми е, за защита на децата, от чума, много по-страшна от всяка болест, защото тази чума заразява с не излечима болест нашите деца, като изкривява съдбите им и ги прави болни завинаги.  — Става дума за т.н. гендерно възпитание, натрапвано ни ускорено от деградиращия, в това отношение, Запад.

image

Думата «гендерен» означава полов, но „добрите и остроумни” дядки (евреи) , в т.ч. и от руски произход, умишлено са замъглили значението на тази дума, и са й приписали куп отвлечени дефиниции... Не искам да повтарям „идиотските” им идеи, но според тях, момчето, може би, не е момче, а момичето, може би, не е момиче. А щом детето, според разпаленото им въображение, вече е от категорията „може би”, това значело, според тези псевдо-учени, че те вече имат право да възпитават момчето, като момиче, а момиченцето, като момче. И западните им колеги се договорили че детенцето се раждало, като безполово същество, и на момчето не трябвало да се казва, че е момче, а на момичето, че е момиче. И те трябвало да се възпитават, едновременно, и като момиче, и като момче, и чак после, според резултатите от това възхитително «възпитание» детето трябвало да реши, какво е то, всъщност.

И не дай Боже, родителите да не са съгласни с мнението на псевдо-възпитателите — защото това скоро ще доведе до насилствено отнемане на детето им, от семейството.

 

ДЕГРАДАЦИЯ БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС.

Като бях в САЩ, декември 2010 г., научих, че са приели закон (не проверих, дали в един щат или в цяла Америка), според който, в свидетелствата за раждане забраняват да се запише «баща» и «майка» и вече ги записват «родител — 1» и «родител — 2» (което не значи, че „родител 1” е „бащата”! И изобщо нищо не значи.). Това правели, за да не се нарушавали правата на, т.н.  сексуални малцинства. И под ”фирмата” «дружество за любов към децата» открито пропагандират педофилия.

Честно казано, тогава не обърнах внимание на този закон и се отнесох към него, като към нещо, не много сериозно, като мислех, че това е някаква глупост, и че здравомислещите хора са повече, и този идиотски закон скоро ще бъде отменен.

Но не го отмениха, а за изминалите години се случи това, което ме вцепени, и разбрах, че ако всички здравомислещи хора не започнем да предприемаме конкретни мерки и действия, много скоро тази чума ще залее и Русия.

И Бог да вразуми възрастните «граждани», преправящи телата си, от един пол, в друг, или преобразяващи се само наполовина, като небръснатото чудовище, станало победител на последната Евровизия. Но те (извращенците, с покровителството на юдосатанистите – идеолози, и „бащи-основатели”, и на САЩ, и на ЕС, и на всичките извращенски теории и практики) навлизат в политиката, и в Европарламента. Те предлагат и приемат потресаващо-идиотски закони, в западния «свободен» свят. Те отварят легални, общодсостъпни клубове, където всеки възрастен може да задоволи сексуалните си похити, с животни или под прикритието на «дружества за любв към децата» открито пропагандират (и вършат) педофилия.

Работата стигна до там, че ако например сте уважаван професор, завеждащ катедра в американски университет, и си позволите просто да кажете, что лично вие сте за нормална любов между мъж и жена, вас мигновено ще ви лишат от всичко и ще ви изхвърлят от университета.

image

През 40-те години на миналия век, Джорж Оруел написал потресаващия роман «1984» (силно ви я препоръчвам да я прочетете), в който той пише, в т.ч., и за «Министерството на любвта», което изпълнява наказанията и смъртните присъди, и за «Министерство на истината», което се е специализирало в производството на ЛЪЖИ. И ето че, в съседна Латвия създадоха Министерство на благосъстоянието. И Бог да им помага, с това министерство, в чиито задължения са записани много добри неща. Но ето че, това славно латвийско министерство решило да огранизира и курсове в пропредучилищното възпитание и образование, за открито пропагандиране и насаждане на извращения, с брошури, като «Когато Карлс беше Карлина». И това вече се прави.

За пример, в Холандия всеки 20-и жител е жертва на педофили (или на педофилията?), и там от неколко години има легални организации, пропагандиращи педофилия. А педофилите ги оправдават в съда! Как ви се струва? Това е Европа! А в Италия, още от яслите използват разкази с илюстрации за еднополова любов, по които учат децата!!! От което, на нормалните хора, косите настърхват!

А ако сте жител на «свободна» Германия, и отказвате да пуснете детенцето си на подобни занятия, за начало ще ви глобят доста сериозно. После, ако не платите глобата, а продължите да упорствате и отказвате да възпитавате децата си, в дух на еднополова «любов», вас ще ви вкарат в затвора за два месеца. И много родители вече са „лежали” по неколко пъти.

image

Илюстрация от учебник!

 

Вие, разбира се, можете да подадете жалба в съда, за да защитите правото си да възпитавате детето си, по традиционния начин, и може би ще спечелите некое дело в провинциален съд, но ....Европейският съд по правата на човека е постановил, че държавните органи в страните от Евросъюза, не нарушават ничии права, когато задължават родителите да обучават децата си в духа на хомо-лезбо-транс-сексуална «любов».

Или, как ви се струва, в училище да задължават 9 годишни деца да се занимават със сексуално самозадоволяване (и да стигат до оргазъм), с нагледни материали, и да ги подлагат на изпит по оргазъм? Германия и в останалата свобода Европа, това вече се практикува.

Това са само факти, факти и факти, и те са толкова много, и са толкова ужасяващи, че лично аз няма да описвам целия този Содом.

Когато влязох в тази тема и започнах да я опознавам... в един момент си представих целия възможен ужас, от възможното прилагане, на техния морал и от използването на правилата на Ювеналната юстиция, и у нас в Русия. А във САЩ, Франция, Германия, Великобритания, тези правила се прилагат напълно.

За чалото, искам да обясня на читателите, защо подемам тази вълна, щом у нас нищо подобно не се случва (а то си се случва, и още, как! И в Русия, и в България, но по-тихо и по-внимателно). Защо да се тревожим преждевременно? Когато се появи подобен проблем, тогава ще му мислим и ще се борим с него.

Отговорът е прост. Преди години, и западните нормални хора, мислели така. Когато в Холандия 1982 г. официално била регистрирана организация, пропагандираща педофилия и настояваща, със закон да се намали възрастта, от която да може, на законно основание, да се прави секс с деца, над 12 години, тогава никой не им обърнал особено внимание. А трябвало...

«Толерантността» на порядъчните граждани на САЩ и Европа довела до унищожаване на нравите, до деградация на нациите и до беспределен произвол от страна на държавните органи, проповядващи ювеналната юстиция. Лично аз не искам, този кошмар да се появи и в Русия.  И е най-добре, всичко това да се унищожава в зародиш и от корен.

 

ЮВЕНАЛНАТА ЮСТИЦИЯ.

Ювена́лна юсти́ция (лат. juvenālis — юношески; лат. jūstitia — правосъдие) — правова основа за система учереждения и организации, осъществяващи (злонамерено, самоволно и безконтролно) правосъдие по дела за правонарушения, извършвани от непълнолетни...

Нека сравним нашите принципи, и принципите, проповядвани от съвременната ювенална юстиция. Ние с вас считаме, че «имаме наше семейство, наши деца и наш живот.’’ Но след привеждане в действие и в нашата страна, на ювеналната юстиция, държавата ще счита, че «има право да следи всяко семейство, и да отнема всяко дете от семейството, по своя преценка, без съд».

Адрес на клип

https://youtu.be/_T6uougEpA8

 

 

 

Как ви харесва такава реалност? Днес в Германия ЕЖЕДНЕВНО, на основание на тези правила, от семействата ежедневно отнемат, без съд, по 4-5 деца. 4-5 деца отнемат, на ден, от абсолютно нормални родители, не алкоголици, не тунеядци — а напълно нормални! И край! Разбирате ли! Взимат ви децата, завинаги!!! Без право на родителите, да знаят по-нататъшната им съдба! И тези експроприирани деца ги дават за възпитание и основяване, предимно, на еднополови извращенци, в чужбина. (И това е една от истинските цели за създаването на всесилната и безконтролна „Ювенална Юстиция”. А другите цели са, - да не се дава възможност на родителите да възпитават децата си, и по този начин да се прекъсне, веднъж-завинаги, естественото предаване /от поколение, на поколение/ на всичките културни и духовни ценности, които правят от детето – човек! Защото изначално, юдомасоните /т.е сатанистите/ искат да превърнат хората в човекоподобни животни или в напълно контролируеми биороботи ”киборги”!!  Григор Симов)

В Германия, за отказ от уроци по секс в училище, ги заплашва затвор!

Ние с вас считаме, че да имаш много деца е добре. А те (натрапващите ни, ювеналната юстиция) считат, че «многото деца намалявали качеството на живота, на всеко едно дете, и създавали законен повод за отнемане, на едно или на всичките деца.

Ние считаме, че «нашето семейство решава, как да облича и храни децата, как да ги учи и въспитава». А те: «ние преценяваме и диктуваме на родителите, задължителни за изпълнение, методи за възпитание и грижи за децата».

А до какво водят тези диктувани от държавата «задължителни за изпълнение, методи» можете да проследите примера на Европа, където в една от страните, в детските градини учат момченцата, да се обличат, като момиченца, да си обличат роклички и да се лакират ноктите в червено.... А момиченцата, да се обличат, изключително, - като момченца, да се бият, да са издържливи и силни...., а ако родителите отказват да възпитават чадата си в подобен стил, държавата ги глобява, като в Германия, праща ги в затвора или им отнема децата от, семейството.

«Ние мислим, че трябва сами да си възпитаваме децата, да ги предпазваме от лошо поведение, и ако трябва, да ги наказваме».

А те — «всички възпитателни мерки в семейството са забранени. Въспитанието било насилие и нарушаване правата на детето». (И точно в това е същността на прехвалваното „задължително светско образование, вкл. предучилищното. Защото идеолози и изпълнители на ювеналната юстиция, са същите, които отдавна, насила са ни натрапили, задължителното и безалтернативно светско образование, проповядващо атеизъм и безбожие, неуважение към възрастните и към родителите, и особено – към селяните!!! Защото свободни и независими са само селяните, които живеят от плодовете на своя труд и своя имот. И, особено, от вярата в Господа Бога, от Божията правда и от заповядания ни от Бога, изконен морал!)

«Ние мислим, че сами трябва да разрешаваме семейните си конфликти».

А те — «детето, при всеки случай на конфликт, трябва да се оплаче от родителите и учителите, на психолога и омбудсмана, по телефона на доверието». Но и да не се оплаче, а го попитат, не те ли наказва тате? И ако малкото покаже, в детската градина, как тате го е плеснал по дупенцето – шляп-шляп, — това ще е напълно достатъчно основание за мигновено отнемане на детето от семейството. Помните ли нашумелия случай с подобна «загриженост» за децата в Швеция, когато от руски родители отнеха едновременно четрите им деца, след като едно от децата, в детската градина, уж било казало, че някой  от родителите му, го бил напляскал по дупето.

«Ние считаме, че и ние, и децата ни, сме граждани на нашата страна и имаме равни права с децата». Или, поне равни, защото е нормално възрастните да имат повече права, и това е нормалното.

А те считат, че «правата на детето са по-големи от правата на родителите. И че родителите били с презумпция за виновност».

Ние считаме, че: «ако някой посегне на целоста на семейството ни, ние ще се обърнем към съда, и той ще ни защити».

А те считат, «че са особена инстанция, неподконтролна на държавните и международните съдилища». И всичко това се върши, под лозунга за защита на децата от гадните възрастни (родители!).

А страничните свидетели, обикновените порядъчни граждани, като виждат как държавата за пореден път отнема деца от родителите им, си мислят, че отнемането не може да е без сериозно основание. Щом държавата ги отнема, значи родителите действително са виновни, и държавата е права». И порядъчните граждани ще мислят така, докато ювеналните органи не стигнат и до тях...

 

ТОЛЕРАНТНОСТТА.

image

В превод от Латински тази дума ознаава търпимост. Да си нетолерантен в съвременното западно общество, е едва ли не, най-голямото престъпление. В САЩ или Великобритания, или Дания, или Германия, или Франция, и кат цяло, във всяка страна от «западното общество» трябва да сте толерантен към всичко, което може да направи от вашите деца, морални уроди, и с много голяма вероятност, в една или друга степен, ще зарази и самите вас.

Вие трябва да сте толерантни - към откритата пропаганда на сексуални извращения, към законите, разрешаващи да се женят мъж, с мъж, и жена с друга жена; трябва да сте толерантни и, че им разрешиха да осиновяват току що отнети, от некое нормално семейство, деца. Трябва да сте толерантни, когато, без да ви питат, дават на детето ви, психотропни хапчета, от които му текат лиги, и то, пред очите ви се превръща в опитно зайче, и ако протестирате, ви заплашват с лишаване от родителски права. Вие трябва да сте толерантни практически към всичко, което прави живота ви непоносим.

Не е ли време да се събудим и да разберем простите истини...  че права трябва да имат само хората, които, по скоро, живеят нормално, отколкото ненормално. Ние всички не сме ангели. Някои, понякога злоупотребяват с алкохол. Някои нескромно поглеждат колената на съседката, а може и, не само да ги е поглеждат. Някой не платил всичките си данъци или много превившил позволената скорост. Всичко това го има, и разбира се, това са минуси.

И разбира се, че е желателно да не се пие изобщо, и да не се поглеждат колената на красивата съседка, и данъците да се плащат /по възможност/, и да не се превишава много, разрешената скорост. Всичко това е така.

Но, нарушенията на морала и на закона са най-различни. Да се пресече улицата на червено, без да се създава никаква опасност, е „никакво” нарушение, в сравнение с изстрелването на снаряд, към дома на мирно семейство край Донецк, например.

 

Да се наплеска дете, е лошо, но и това е нарушение, на нищожно ниво, в сравнение с това, «да научиш 8 годишно момче, да люби друго момче, а когато навърши 9 години, да го подложиш на изпит по оргазъм, с демонстрации и нагледни материали». Още повече, че да наплескаш, не може да се срвани, с това, да отнемеш дете от семейството му, и да го предадеш в ръцете на „семейство“ от двама „мъже” (педали) или две лезбийки.

Затова, тези, които проповядват хомосексуализъм (или други извращения) и още повече, ако го вършат открито, - не трябва да имат никакви права да пропагандират и никакви права да участват в органите на властта! На тях просто трябва да се забрани да се приближават до деца, на по-малком от 100 метра. И по дяволите толерантността. Мен не ме интересува, с какво се занимават такива „хора” в своя дом. Нека продължават да си деградират, ако не могат другояче. Но не искам, да развращават и да осакатяват съдбите на децата. И пак, ”по дяволите толерантността” (защото натрапваната насила толерантност, днес, е от дявола!).

А променилите пола си, изобщо не трябва да имат право да се появяват пред хората, на обществени места, - да не говорим за телевизии, като в Евровизията!

Никаква толерантност не трябва да има към опитите на тези морални изроди, да натрапват уродството си, на нашите деца, особено, чрез системата за възпитание и образование на децата.

И като цяло: - никаква търпимост, към всичко лошо, и към всичко, което разрушава семейните устои, психиката на хората, и особено, на децата.

Проблема е там, че завзелите властта в САЩ и Европа толерасти (евреи – юдомасони, прикрити сатанисти), правят всичко възможно, да подменят понятията, и да заменят етическите кодекси на човечеството, със своите  извращенски кодекси. Целта е проста. Принудят ли се хората да приемат кодексите на извращенците, те бързо ще деградират, до нивото на животни, затънали в извращения и материално потребление /на възможно най-низкия минимум/, за да може да бъдат по-лесно манипулирани и управлявани, - като стадо овни. И именно тази программа се провежда в живота, вкл. от разни експертни групи, съветващи правителствата. И точно такъв експертен съвет в Латвия, съставен от гореупоменатите „граждани”, реши, че учебникът за деца «Когато Карл беше Карлина» не нарушавал правата на децата, и децата могат да ползват този учебник.

Сега разбирам бащите в Източните области на Украйна, които взеха оръжие, за да защитят правото на своите деца и жени, да живеят нормален живот. Да, може би е трябвало с мирни средства да убеждават Киев, да уважава правата им, но когато на главата ти падат снаряди и бомби, когато снарядите унищожат дома ти, желанието да решаваш всичко, по мирен начин, отива на втори план.

Така и с темата, която повдигнах в тази статия. Не чакайте, да почнат да „падат” на главите ви толерастите, с техните «въсхитителни» идеи за поробване на децата ви, и да ви лишат от правата ви на майки и бащи.

 

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ?

Не мълчете, а критикувайте открито всякаквите опити на извращенците и толерастите да ви натрапват своя извратен «морал».

Подкрепяйте всичките усилия на правителството и на всяка църква, насочени към оздравяване на обществото.

Категорично настоявайте, да няма психолози и психотерапевти в детските градини и училищата, и изобщо да не се доближават до децата ви. И нека направим така, че на нашите органи на властта, никога и през ума им да не може да мине въпроса за възможно сексуално просвещаване на децата, на базата на «световния опит», защото това ще е началото на края на цялата система за нравственост на нашето общество.

И последното. Създавайте, създавайте всеки ден и всеки час, непоносима обстановка за тези толерасти, които си позволят да отворят поганските си уста, за да тровят все още не отровения напълно въздух в нашата Родина. Трябва така да ги наплашим, че да ги втриса само от мисълта да споделят заразата си с когото и да било, - да не говорим за деца. И никаква толерантност към агресивното зло. Защото на карта е заложена съдбата на децата и семействата ни, и най-вече, съдбата на народа и Родината ни! И не забравяйте, че врагът е лукав, защото... ”княз на света е дяволът”!! 

image

И много ви моля да разпространите максимално, тази публикация. Дано се събудим и разберем, че освен нас, няма кой друг да защити нашите деца.

С уважение към вас и към всички наши деца,

Баща на четири деца, Владимир Туров

 

Источник: madmax.livejournal.com

 http://ecology.md/page/uzhasy-zapadnoj-sodomii-na-urovne-gosudarstva-o-kotoryh-vy-i-ne-podozrevaete

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
13



1. avekuku - Ужасите на западната содомия, на държавно ниво.СОРОС-САДИСТИТЕ официално наложиха в целия християнския свят, СВИРКАДЖИЙСТВОТО И ЛАПАНЕТО НА ПИШКИ, като Добровор
24.10.2016 00:17
28 юли с.г. бившата подчинена на президента - Моника Люински вече била признала за сексуалната връзка между нея и нейния шеф - президента Бил Клинтън. Дори повече - осигурява на Кенет Стар и доказателството за нея - Прочутата Синя Рокля с петна от разцъканата по нея семенна течност еякулиралия жребец-президент.
Така, на практика СОРОС-САДИСТИТЕ официално наложиха в целия християнския свят, Ужасите на западната содомия, на държавно ниво - СВИРКАДЖИЙСТВОТО И ЛАПАНЕТО НА ПИШКИ, като Доброволна форма на ВЯРНОСТ ПРЕД ШЕФА-НЕГОДНИК. Беше 17 август, 1998 г. В основата бяха те: Хилари-Люински-Бил.
След събирането на още доказателства, Клинтън е обвинен в неуважение към съда, отнет му е лицензът за юридическа практика и е глобен 90 000 долара.
======
Историята започнала 3 години по-рано, през 1995 г., когато назначената Люински, току-що завършила колежа „Люис и Кларк”, постъпва на работа в Белия дом, като стажантка по време на първия мандат на президента Бил Клинтън. От този период датира и тяхната сексуална връзка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312315
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031