Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2016 20:30 - Обръшение към новия президент Тръмп, от брат Натанаил Капнър, американски евреин, realjewnews
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1944 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тръмп е президент, харесвало ви или не. Да, върхушката не го харесва. А ако на вас пък не ви харесва върхушката, значи, президентът Тръмп може да направи нещо, което ще ви хареса.

Тръмп, води друга война. Не срещу Русия, а срещу корумпираната политическа система, която задушава възможностите на американските граждани.

[Цитат: "Ако работим заедно, ние спешно трябва да започнем възстановяването на нашата нация и подновяване на американската мечта. Аз съм прекарал целия си живот в бизнеса и виждам неизползвания потенциал, в проекти и в хора, по целия свят. А това е огромен потенциал.
Това е, което искам да направя сега, за нашата страна.

Аз съм имал възможности, много добре да опозная страната ни и огромния й потенциал. Това ще е нещо красиво. Всеки един американец ще има възможности да реализира най-пълно своя потенциал. Забравените мъжете и жените в нашата страна, вече няма да са забравени."]


И да не забравяме заканата на Тръмп да намали данъците, безбройните наредби и огромната бумащина, което да разгъре на потенциала на американските граждани. И той ще го направи.


Тръмп е предприемач, построил цяла империя, и постоянно е трябвало да се справя с тези наредби.

Не става дума за такса - "плати и работи", а за плащане на такси, за неработеща и разбита държавна система.
...........

А да се плащат данъци за правителство, което не работи, е лош бизнес.

Време е да се пресуши блатото, не само в Капитолия, но и "Meдийното блато", също.

Аз говоря за еврейската собственост на ABC, NBC, CBS, CNN, чиято медийна политика прави  журналистите, съучастници в целия този фарс.

 

- Президенте Тръмп, - те ви бяха отписали от играта, но вие вече сте на кормилото.

Национализирайте медиите и създайте тръжни процедури, които задължават участниците в търга, да спазват критерии, които да гарантират безпристрастни новини. И нека под краката им винаги да пари.

Трябва да го направите бързо, иначе медийните плъхове ще оглозгат и костите ви. Те вече са започнали да опонират на всичките ви предложения.

- Президенте Тръмп, - като православни християни, ние се молим за вас, защото това е в кръвта ни ... Ние ще ви съветваме, но никога няма да ви завлечем в калта.



Вижте и видеоклипа, на следния адрес:

http://www.realjewnews.com/?p=1164

Превод, с малки съкращения, Григор Симов

................................

image

 

My Name Is Brother Nathanael Kapner
I"m A "Street Evangelist"

I Grew Up As A Jew
I"m Now An Orthodox Christian

I Wish To Warn How Jewry
Is Destroying Christianity Throughout The World

 




Гласувай:
5



1. zaw12929 - Казано вчера от Тръмп днес е начало ...
13.11.2016 04:07
Казано вчера от Тръмп днес е начало на грандиозна световна реформа: "Нашето движение има за цел да подмени вашимгтонската прогнила върхушка, финансови и медийни корпорации имащи само една цел , да се защитава и обогатява- Ние да подменим с ново правителство, контролирано от вас американския народ

Нашата корпорация е истинска заплаха за техните глобални интереси и печалби- те не се интересуват за вашата съдба, но това не са поредните избори, кой ще управлява следващите 4 години- това е кръстопът на историята , ние ще си върнем Америка , ние хората ще си върнем държавата!

Тази върхушка срещу нас е същата, която доведе държавата до катастрофа, защото ограби нашите богатства, като ни остави безработица, защото изнесе производствата си в Мексико, Китаи – по света при евтина работна ръка за да трупа печалби. Това е глобална силова структура в центъра на която стои фондацията на Клинтови, Самата Хилъри се среща със световни банкери, лидери за да ги принуди с всички средства за сметка на специалните си приятели. Всичко това е документирано и то ще бъде завинаги изключено, изхвърлено от живота на САЩ...

При избори те ни лъжат, лъжат .. а после продължават да си правят същото с помощта на корпоративната журналистика и това не е журналистика, която защитава вас, а е платена за корпоративните интереси

Тръмп обеща да наложи 30-50% мито за стоки произведени от американски корпорации извън територията на САЩ

Тези избори ще определят, дали ние ще извоюваме свободата си или ще продължим да имаме илюзията демокрация

Силата, която може да ги спре сте вие Една сила, която е достатъчна за да си върнем държавата сме ние!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312044
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031