Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2017 12:09 - Европейските «зелени» свалиха маските, novorus.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1833 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В новогодишната нощ в германския град Кьолн полицията започна да лови още изпускащите сперма похотливи мигранти, жадуващи за поредно масово "оправяне" на белите жени. Та даже на Меркел й стана ясно, че е време да поуравновеси «хуманизма» и любовта си към цветните. Но серщу полицията веднага се  посипаха обвинения в расизъм, от партията на «зелените». Не, това не са наивните борци за екология, които разделно събират боклука и пазят китовете от бракониери. «Зелените» на Запад се занимават с политика. Те са от рода на «рептилоидите», - враговете на човешкия род и на всички нормални хора.

image

Названието, разбира се е условно, не че наистина под смокингите си, те крият люспести тела и опашки. Другото им име е глобалисти. Но глобализмът, като теория и практика е  несъвместим с екологията, защото екологията е наука за биоразнообразието и баланса в биосферата. Което значи, че всеки вид заема своя ниша, и когато един вид започне да измества друг вид, от територията му, се нарушава баланса в природата.

И ако баланса се нарушава по естествени причини, това е разбираемо. Но има множество примери, когато балансът се нарушава по вина на човека, преследващ егоистичните си цели. Могъществото на човека е огромно, затова, по идея, той трябва да се въздържа от груби вмешателства в естествените биосистеми.

Същото е и с човешките общества. Заради печалба, белите (разбирай - евреите), например, изтребили коренното население на остров Хаити, и вместо него закарали негри. В резултат, негрите се размножили, изгонили и избили всички бели. А заради комунистическата химера, властите (евреите-комунисти) в Югославия, поканили неколко стотин хиляди албанци в Косово, и врезултат: практически всичките сърби бяха изгонени от изконните им земи. И примерите могат да продължат.

А Германия (след войната), под диктата на глобалистите
- «рептилоиди» (евреи), бе хвърлена в другата крайност, да уважава и приютява всички тези, които преди това не считаха и за хора. И при всеки опит за съпротива срещу тази самоубийствена политика, веднага се чуваше страшният вик «расизъм» от страна на «рептилоидите», мечтаещи да смесят всички хора. Т.е. да унищожат биоразнообразието (макар че на думи, уж го защитават).

А биоразнообразието е ключовият момент. Европейските «зелени» разбират разнообразието , като мултикултурализъм, т.е. съвмвестно съществуване на различни раси и народи, на една територия. Но истинските еколози считат такъв вариант за убийствен. Екологичните ниши трябва да са отделни, защото  съжителството на несъчетаеми видове, води само до подтискане и изместване на единия от видовете. За човешкото общество, биоразнообразието означава, всеки народ да запази традиционните си територии и начина си на живот. Няма ли контакти — няма и конфликти.

В
реме е «да се разпределят яйцата в различни кошници». В света има неколко големи територии, всяка от които трябва да се «вари в собствения си сос», без да посяга на чуждите ресурси. И само такъв подход може да предотвратит гибелта на биосферата и изтощаването на ресурсите на планетата, поради неконтролируемия растеж на населението...

Предвиждам викове и вопли: «Това е нехуманно!». А хуманно ле беше, да се допуска демографският взрив? Европейци, вие защо нарушавахте екологичното равновесие, когато нахлувахте в разните там Африки и Азии, и разрушавахте традиционния начин на живот на аборигените?

Така че, предновогодишните мерки на кьолнската полиция, не са расизъм, а са предизвикана
от власт-имащите «рептилоиди», защитна реакция - имунен отговор на обществения организъм /който още показва признаци на живот/, срещу нахлуването на чуждородни «организми». Ако си бяха седяли насилниците в Азия и Африка, а «рептилоидите» не ги тласкаха към Европа, никакъв расизъм нямаше да се проявява.

  В партиите на «зелените» влизат бивши леви терористи (като евронемеца (евреин) Йошки Фишер), бивши троцкисти, активисти на
«сексуалните малцинства» и либерали от всички цветве. Те се занимават и с екология, но между другото. Но повече ги привлича глобалното, - като борбата срещу "глобалното затопляне" или «правата» на абстрактни малцинства... 


Борис Андреев,
Центральное информационное агентство Новороссии
Novorus.info

http://novorus.info/news/vmire/49764-evropeyskie-zelenye-sverknuli-cheshuey.html

Превод, Григор Симов



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317807
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031