Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2017 17:53 - Либерализмът трябва да бъде разрушен! logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1469 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.01.2017 17:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Либерализмът е враг, преструващ се на приятел; Юда, предаващ с целувка своя Учител и Бог; подла твар, разбунтувала се против Създателя си и против властта Му над света; "Тайната на Беззаконието" в действие. Но малцина днес виждат, осъзнават и разбират същността на случващото се с нас, малцина знаят истинската цел, към която  заговорниците и човекомразците либерали, водят кораба на човешката цивилизация? Да, само малцина!


Нашият днешен свят е - неумолимо приближаващ се към айсберга, Титаник, на чиято палуба грърми музика и песни, всички се веселят и пият шампанско, и само неколцина пищят и крещят за опасността, но тях не само не искат да ги чуят, но все се опитват да ги изхвърлят през борда, за да не им пречат да пируват, да се наслаждават и веселят.

И докато не си отговорим честно на въпросите, защо се случва всичко това с нас, няма как да се спасим! И нашият сърдечен вопъл ще си остане, само глас на викащия в пустинятята, но въпреки това, гласът ни трябва да прогърми, и да гърми, в името на Истината и за пробуждане съвестта на всичките синове човешки.

Ако не бяхме изгубили способностите да възприемаме Словата Божии - Истината Божия, нашата съвест отдавна щеше да е изтърпнала от ужас, от престъплението, в което ние, до един сме виновни. А ние (руснаците), до един, подлежим на Съда Небесен и Земен: като клетвопрестъпници и вероломни предатели на Завета на Любовта, на човечеството с Бога, като изменници на делото Божие на земята, като участници в престъпния, злобен и подъл сатанински бунт /против властта на Бога, над всички нас и над света/, за свалянето от власт на Царя Богопомазаник и за Христоубийство! (Защото Цареубийството е Христоубийство).

Пред Вишния Съд, човек има три вида грехове: грех против друг човек; грех против собствената душа (нежелание да спасаваш своята Душа, от властта на дявола); и грех против самия Бог, т.е. против власта Му, над самите нас.

И точно в третия, в най-страшния и най-погибелен грях, ние всички сме виновни, защото въстанахме против властта на Християнските Господари, чрез които Бог управлява света (с Благодатта на Светото Помазание) и със собствените си ръце разрушихме Завета на Любвта, на Народите с Бога, и затова попаднахме под действието на «Тайната на беззаконието», т.е. под властта на самото «сборище сатанинско», за което са ни предупреждавали светите отци и незабравеният мъченик и застъпник за Правдата Божия, С. Нилус. А "неразкаяният грях е по-голям и по-лош от самия грях".

Нашите предци много добре са разбирали опасността от отнемането на Царската Власт, от Русия /от Църквата, от държавата и от народа/, понеже е Власт на самия Творец, и затова в клетвата си пред Бога, за вярност на Православния Цар, дадена 1613 г. за всички времена и за всички поколения на руския народ,  твърдо са установили, че измена на Царя е измена на Бога, на Православната Вяра и на Руското Име; и че измената е светотатство, и е най-страшното престъпление на земята. И затова престъпниците на клетвата губят християнското си звание и неминуемо попадат под вечно проклятие.

И точно заради февруарската измяна 1917 г., за наше вразумление, са допуснати от Бога, жестоките, но спасителни страдания. Но коренът на Злото е Февруари, а не – октомври, и всичко останало е само разплата! (Но руската болшевишка революция е изцяло еврейско (главно - американско), сатанинско дело, и едва ли е уместно да се иска да се каят руснаците, а не - евреите!? Защото в ръководните кадри на болшевиките няма ни един неевреин. И който твърди друго, е мошеник или невежа.)

Западните Християнски народи също са под проклятие, за измяна на Бога, но поради либерализма, те толкова са  изгубили Духовния си Разум (Съвестта), че вече окончателно са изгубили способност да възприемат Светлината на Истината...
Либералната сатанинска система на ценности е мерзост на запустението, адска отрова, с която се развращава Нравственото Начало на човека (благочестието, Образът Божий, любовта, съвестта, волята и ума). И понеже е идеология за свобода на греха, либерализмът се опитва да унищожи идеологията за свобода - от греха, - свещенната Светоруска идеология на религиозния консерватизъм, основан на Християнската система от ценности, на Заповедите Божии, на верността на народа Божий, към Бога и Неговия Христос.

С една дума, либерализмът е копие на дявола, адското оръжие, с което той воюва срещу християнската духовност, христианската държавност, христианската икономика, християнската култура и христианския начин на живот. Другите религиозни (ценностни) системи също са нежелани за либерализма, но главният му враг е Светоруското Православие!

И както и да се опитват сега, нашите полулиберални вождове, да се побратимяват с вождовете на империята на злото, нищо добро няма да излезе от това. Сталин също навремето се опитвал да заиграва с бесовската сила, но прегрътката с дявола, досега още не е спасила никого, даже и да е облечен (дяволът) във фрак или расо.

Либерализмът е сатанинска, човеконенавистническа, богоборческа идеология, и целта на  богоборците, с натрапването на либерализма е, да  разрушават делото Божие на Земята, - т.е. делото за спасение на рода човешки от злото, от греха, от духовнат смърт и от ада. Затова либерализмът е много по-опасен от фашизма, комунизма и ционизма, взети заедно. Разгромът на Югославия, Авганистан, Ирак, Либия и Украйна, са само първите „цветенца” (на т.н. цветни революции). Затова, тази подла идеология трябва да бъде призната за престъпление против човечеството и незабавно да бъде осъдена от цялата световна общност, докато не е късно, както се случи с Хитлер.

Либералите нагло подгазват светото писание, като заявяват, че демокрацията била свобода, която щяла да освободи света. Но ние казваме на тези самозванци, че Бог е Свобода, защото е Бог ИСТИНАТА, която освобождает човека и света от гибел. А демокрацията е Познаване на Лъжата, свобода на страстите, робство и привърженост към похотите на дявола, т.е. - пълна капитуляция пред сатаната. Нещастното човечество в безумието си, не знае, че от 1789 година, на земята е започнал Армагедон, и се води вселенска духовна битка на Антихриста и въстаналите сили на ада, с Христа и Неговия народ. Не виждат тази вселенска битка, само слепите, а те, за съжаление, са твърде, твърде много.

Народът на Америка и християнските народи на Запад, вече почти напълно са превърнати в свинско стадо, в което са се вселили бесовета, и само чакат да се хърлят в морето, т.е. в бездната геенска.

Американските сатанисти (евреи!) днес готвят нов натиск над човечеството. Сега на този световен Хазарски Каганат (вселенският Вавилон) противостои само Малокото Стадо, Верни), т.е. отделни организации и личности, осъзнаващи мащаба на заплахата, надвиснала над света и над целия човешки род.

Но скоро, и то съвсем скоро, с целия си могъщ ръст, ще се вдигне на борба със змея, Православна Русия, в решаваща битка, начело с Божия Витяз — Георги Победоносец, и тогава дните на сатанинския Вавилон, ще са преброени.

И не съмнявайте, че всичките водачи на вселенската плутокрация и всичките им подържници, ще завършат живота си, на бесилото, точко както го завършиха нацистските престъпници!

Да възкръсне Православното Царско Самодържавие и да се разбягат всичките негови либерало-сатанински врагове!

Ние със сигурност знаем, че Господ непременно ще възстанови Своята Държава, и без бавене ще въскреси Православното Си Царство, веднага щом Руският Православен Народ се покае пред Царя Николай /който изкупи смъртния му грях — измяната на Бога/ и след като даде обет за верност, до смърт, пред идващия Цар!

И тогава Светоруската Държава, като обновен III-ти Рим и като Царство на Бога и Неговия Христос на Земята, ще стане Вселенска Православна Империя, ще въстанови поруганите престоли на Християнските Монарси, ще възстанови национално-религиозната държавност на другите народи и богодадените устои и принципи на живот, на всички хора на земята. Бъдете уверени, че либерализмът ще бъде разрушен от Идещия во имя Господне, Цар Православен, и светът ще бъде спасен от погибел, с възкресението от мъртвите, на Вселенското, Съборно, Свещенно, Богодържавно, Богопрекрасно, Богозаветно, Светоруско Царство!

Покайте се, защото се приблжи Царството Православно!
Царят иде! Во истина иде Царят Победител!

Автор Виталий Розе

 

http://www.logoslovo.ru/forum/all_2/topic_15637/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313822
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031