Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2017 20:24 - Печатът на антихриста (QR-код) на православните храмове в Украйна (същото е и в България) logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2525 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.01.2017 12:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Харков на православни храмове неотдавна се появиха табелки с QR-кодове, уж, за да могат собствениците на смартфони да узнаят повече за храма или манастира. А QR-кодът може да съдържа до две страници текст, обикновен формат.

Всъщност, QR-кодът е двумерен штрих-код, който, както и едномерният штрих-код, съдържа ключовата цифрова последователност 666.

 

image

 

QR-код с 666

 


Православните старци (преп. Паисий Светогорец, схиархимандрит Христофор (Тулский), архимандрит Таврион (Батозский)) предупреждавали, че печата си антихрист отначало ще поставят на всички стоки, а после ще започнат да го прставят на десната ръка и на челото, т.е. штрих-кодът на стоките е печатът (белегът) на антихриста.

Със стоките и продуктите приключиха и се заеха с храмовете. В Украйна започнаха с Киево-Печерската Лавра - "подпечатаха" всички храмове край Лавърската камбанария и самата камбанария. А сега се заеха с харковските храмове.

Това не учудва, защото юдеите-сатанисти от хабад, още на 1 февруари 2015 г. заявха, че "Ребе (Рави) Кралят Мошиах /антихрист/ живет в материално тяло, в нашия свят", а декември 2016 г. край харьковската синагога, на ул.Пушкинска се появи плакат с думите: "НИЕ ИСКАМЕ МОШИАХА ВЕДНАГА!"

Печатът на антихриста, на Успенския Събор в Харков:



image
Успенский Собор в Харькове.
image
QR-код на Успенском Соборе в Харькове.
 

 

 

QR-кодът на Успенския събор в Харков

 

Печатът на антихриста (QR-код) на Покровския манастир в Харков:


image
Покровский монастырь в Харькове.
image

QR-кодът на Покровсиям манастир в Харков

 Това не са първите храмове, които са осквернени в Харков.

Първият осквернен храм, за който стана известно, благодарение фотографията на Едуард Ходос, стана храмът Св. благоверна царица Тамара в селището Пятихатки. Това стана на юдейския праздник Пурим, 7 март 2014 г. При което архиепископ (сега митрополит) Харковски и Богодуховски Онуфрий [http://www.3rm.info/28036-arhiepiskop-harkovskiy-onufniy-osvyatil-hram-v-pyatihatkah-po-nepravoslavnomu-obryadu-gotovitsya-prestol-dlya-antihrista.html] взе в оскверняването му, най-активно участие.
На фотографиите, приведени долу се вижда, как ръката на архиепископа Харковски и Богодуховски Онуфрий, при спускането на капсулата е притисната отгоре и отдолу, между ръцете, в бели ръкавици, на кмета на Харков, Геннадий Кернес и мецената (спонсора) на строителството Павел Фукс; и двамата с шапки. А пред тях са наредени 6 мистрии, които са символ на масоните - "свободните зидари". Тук (на мястото на бъдещия олтар) виждаме и жена - също в бели ръкавици.

image

Моментът на спускането на капсулата (едър план)

 

image

Храмът Св. благоверна царица Тамара (Харков, в селището Пятихатки)


Православен свещенник и две схимонахини казаха, че този храм (вече) е безблагодатен, и че се готви за престол на антихриста, и не трябва в него, ни да се изповядва, ни да се причастява. И още един свещеник, като погледна снимките, каза на жената до него: «Разбира се, това е църква за бесовете, и тук не трябва да се влиза. Така и проповядвай: тук не трябва да се влиза».

Вторият известен ни безблагодатен храм в Харков стана храмът на Жените-мироноски, в центъра на Харков. Престолът не беше подготвен за освещаване, и Блаженнейшийят митрополит Онуфрий, който го освещаваше, беше много огорчен от това, и изказа гласно недоволството си, но, в резултат, Престолът на храма и самият храм бяха осветени, не според Чина.

 

image

Храмът на Св. Жени-мироноски (Харков)


Св. блажена Пелагия Рязанска казвала, че скоро ще има световна /антихристова/ вяра, и че нашето духовенство, за нея ще възстановява и подготвя храмовете!

И ето че ги готвят – оскверняват ги по всички възможни начини, за да си отива благодатта от Земята и да се ускори идването на антихриста.

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_15656/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354150
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930