Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2017 18:14 - Готви се изкуствена световна хранителна криза! youtube
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2464 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2017 19:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Преди 42 години Хенри Кисинджър беше Държавен секретар в правителството на Ричард Никсън. Той е автор на меморандум за национална сигурност на САЩ, номер 200, който беше засекретен в продължение на неколко десетилетия, а днес вече е достъпен. В меморандума се говори за глада, като оръжие за социален контрол (”Гладът е най силното оръжие”! Виж – тайните протоколи на ционските мъдреци). Тази идея не е нова, с нея са се занимавали (еврейските империи на) римляни, вавилонци, египтяни, древните китайци. Който контролира храната и водата, той контролира населението. Но целта на меморандума била, не - контрол на населението, а - депопулация (драстично намаляване населението на света), с продаване на отровни (храни) боклуци. И това е само една от болните (юдомасонски) идеи, от разсекретената част на меморандума.

Ако си спомним Световния конгрес за земята, проведен 1992 г. в Рио де Жанейро, виждаме, че те имат всепланетарен, систематизиран план, но не за подобряване здравето на хората и за подобряване качеството на живота, а за да влошават всичко това, и да установят общество, основано върху обедняването на хората. И в тази глобална структура, да имате деца, ще е почти невъзможно. Това е светът в който живеем.

2007 г. министерството на отбраната на Великобритания и Департаментът за отбрана на САЩ, заявиха, че започвайки от 2016 г., и до 20-те и 30-те години на 21 век, ще настъпи най-голямото увеличение на цените, на хранителните стоки, в целия свят. И че по време на този глобален  колапс, ще стават гигантски по брой, бунтове, в които ще измре мнозинството от населението на земята.

Сега, в 2016 г. списанието Вайс съобщава за отчета, за 2015 година, на правителството на САЩ, на ООН и на правителствата на десетки други държави, проведен под наблюдението на Световната Банка и на Световните (юдомасонски) хранителни корпорации, и /което е особено важно/ - на ”Световния фонд за дивата природа”. А Световният фонд за дивата природа е евгеническа, античковешка организация, създадена от принц Бернхард, който е основал и Билдербергския клуб, а е бил нацистки офицер. Той е и племенник, и най-добър приятел на принц Филип, мъжът на кралица Елисавета, който казал, че иска след смъртта си, да се върне на земята, като вирус, който да унищожи 80 насто от земното население. Той казвал, че африканците не са хора. Тази организация прокарва „защитата на околната среда” за да представи елита, като герои – спасяващи света, а всъщност, те безвъзвратно унищожават самите основи на живота, на земята. (И, реално, те използват защитата на околната среда, само като средство за забрана на ползването на природните дарове, от хората, и за налагане на допълнителни данъци и глоби на държавите и гражданите).  

А ето новия отчет на федералното агентство по извънредните ситуации, - заглавието е: „Контрагентите на правителството прогнозират избухвания на граждански неподчинения”. А причината ще е, 4-кратното повишаване цените на хранителните продукти. Този отчет идва от правителствена организация и най-големите институти. Започвайки от 40-те години, нейни контрагенти са били главните съветници на Морския флот на САЩ.

Нашата цел е да дадем шанс на живота, и в бъдеще. Хората започват да си дават сметка, какви са шансовете им да оцелеят, и че трябва да се заемат с това още сега, за да са готови за това бъдеще. Прогнозите за тази криза са точно описване на очакващото ни бъдеще. Ще се увеличава ролята на климата в целия свят, Светът ще става по-горещ, - суша, увеличаване на социалните протести и нестабилност в снадбяването с хранителни стоки. Цените на продуктите ще се увеличат 400%, светът започва да се руши на парчета, всичко което ние правим, така или иначе, ще предизвиква някакъв отрицателен ефект. Очаква ни тежък живот, и новата норма ще е – нестабилността.

Трябва сами да прочетете отчета и описанието му, за да го свържете с отчета на Министерството на отбраната на САЩ, публикуван преди 8-9- години, и английския отчет...

Прогнозите са на техните експерти, Голдман Сакс, Дж. П. Морган и най-големите им учереждения, които по общо съгласие, изкуствено увеличават цените по целия свят. Те финансираха „арабската пролет” и другите революции, за да консолидират контрола в своите ръце.

В целия свят, било то Венецуела, Бразилия, Испания, Гърция или Италия, Централните банки, и частните банки, назначават президентите и премиерите. Те заплашват Евросъюза, че ще завземат по въоръжен начин, 8-те (непослушни) държави, ако те се опитат да напуснат Еврозоната. А те (държавите от евросъюза) никога не са провеждали гласуване, за влизане в него. Ние виждаме, как се спуска желязната завеса на тиранията. Глобалистите организират финансов крах, основан на (изкуствена) продоволствена криза.

Има изследвания, в които се казва, че когато повече от 50% от доходите на семействата отиват за храна, това е условие за възникване на граждански безредици и дестабилизация. Ако погледнем изследванията на водещите университети, които са анализирали достъпните източници, за онова, което се е случвало по време на десетилетието на депресията, - става ясно, че от 1929, до 1940 г., 7 милиона американци са умрели от глад или вследствие на лошо хранене.

По време на великата депресия, повече от 90%, от американското население,  са живеели в селски местности, и повече от половината, сами са си произвеждали храната. А сега само 10% живеят в селски местности, и само половината от селското насление, може да се самоизхранва. А това са само 5% от цялото население на САЩ. Представете си: 7 милиона са измрели, когато повече от половината от населението е можело само да си осигури храната, - а какво ще се случи, когато сега, само 5% сами си осигуряват храната?

В отчета, издаден от Световната банка и Държавния департамент, се говори за социален колапс, във връзка с този проблем, - започвайки с неурожаите и всеобщата разруха. Но авторите на отчета са точно тези, които са създали кризата, и които я управляват. Това са тези, които мислят, че могат да оседлаят този тигъра, да изгорят до основи това общество, и след неговия крах, след измирането на населението, - да създадат нещо, като Плана Маршал, за да контролират напълно развитието на планетата.

Но целите на проекта, за създаване на Световно правителство, търпят неуспех, след неуспех. Те не могат да извършат това, по демократичен начин. Англия неотдавна започна процес за излизане от Еврозоната. А те и никога не са гласували за влизане в нея. Да, - не е имало гласуване.

Глобалистите управляващи Еврозоната са освободени от данъци. Европарламентът е само ”парлама”, и английският народ, без разлика на политическите си предпочитания, разбра това. Те разбраха, че глобалистите изяждат страните от третия свят, поробват ги, тровят ги и използват хранителните продукти, като оръжие, като генно инженерство. Провеждат тайни опити, и много от това вече е разсекретено. И сега вече, гигантски пълчища отчаяни бедняци, бяха насочени на Запад, - не за да получат права и възможности, а за да разрушат Запада, - до основи.

Диверсия са и данъците, налагани за т.н. „диоксиди” (т.е – безобидния и много полезен за растителния свят – въглероден двуокис). Новият Световен Ред иска да ви направи толкова бедни и невежи, че да могат да ви диктиват условията си, до пълното ви подчиняване.

Помните ли, че Обама, преди неколко години пътува в Африка, и каза на африканците: Вие не може да имате кондиционери и автомобили. Ако на всички се повиши стандарта на живот, та всеки да има кола, кондиционер и голяма къща, - тогава планетата просто ще закипи.

Той трябваше да каже, че ние ще разработим по-безопасни автомобили и кондиционери, и с тези иновации ще постигнем нови успехи. Но това, на което те учат американците, африканците и японците... е: „Вие трябва да легнете и да умирате. Вие трябва да се ненавиждате, вие птосто трябва да ни предадете мръсната си воля, защото сте мръсни хорица и само тровите земята.

Те знаят, че след индустриализацията (т.е. след обезземяването на хората и превръщането им в наемни работници), в семействата се раждат само по две /и по-малко/ деца, и че населението намалява. Но ако си спомняте, Британската комисия, 1949 г. каза, че ако ние индустриализираме третия свят, ще им дадем права, и те ще искат да имат много деца. Но ние не трябва да ги контролираме, и не трябва да се намесваме, за да се стигне до пренаселяване. И това ние (Световното Сатанинско Еврейство!) ще използваме, като политическо оръжие, ще ги експлоатираме и ще ги използваме, - да превземат Запада...

Този студенокръвен план е бил създаден от възможно най-злобните хора, които можете да си представите. Това е (вечната еврейска) стратегия – разделяй и владей, - в (обществена) система, където всеки е против всеки. И това е абсолютна заплаха за човечеството.

 

По време на гладни бунтове загинал още един венецуелец. Мъжът бил застрелян по време на кризата, обхванала Венецуела.  Според представители на опозицията, предали този отчет, това е най-малко четвърти случай, за този месец.

А това са кадри от хаоса (виж видеото) сред жителите на Венецуела, дошли до ярост, в търсене на хранителни продукти. Хората дошли до отчаяние от липсата на основни храни, като млеко, ориз, брашно, и щурмуват склада на Супер маркет, в град Гуаяна, и по време на бунт бил застрелян 23 годишен мъж... Отвсякъде пристигат съобщения за грешки с талоните на хранителната система. Мнозинството от хората в последния месец не получили преводите (помощите?) за храна, а некои казват, че картите за продукти просто не работят коректно... Дали това е поредният пример за некомпетентност на правителството, или става дума за нещо друго...

 

https://www.youtube.com/watch?v=sf50W7R2vUo

Превод от видеоклипа, Григор Симов




Гласувай:
2



1. litatru - :)
30.01.2017 20:32
:)
Литатру
цитирай
2. krumbelosvet - Да
16.03.2021 06:05
Това се случва пред очите ни.
Особено у нас. Българите ядат вносни НЕКАЧЕСТВЕНИ продукти. Например, ВЕЧЕ НЯМА ХЛЯБ ОТ ХЛЕБНА ПШЕНИЦА - само ФУРАЖНА, без забравения вече вълшебен аромат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318396
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031