Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2017 15:26 - Кремълските масони и ”Откровена реч” на Путин - извадки от ютюб
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1913 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.02.2017 21:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Белото масонство и организациите от  масонски тип имат в Русия приблизително 100 хиляди членове. Те са предимно във фондовете на Сорос, Афанасиев, Бакланов, Заславски и тем подобни; фонд Културна инициатива, фонд на Конгреса на САЩ, Международният фонд за икономически и социални реформи /със Шаталин, Блакин, Бакатин и др./, Орденът на орела, в който се стремят да попаднат всичките депутати от нашата Дума. Защото, попаднеш ли в този орден, ставаш непотопяем, и попадаш сред тези, които, ако се провалят е едно дело, веднага ги преназначават на още по-престижна и доходна длъжност. Такива са - Бегешев, Смоленски, Буниш,... Соловьов.

Клубове:

Международният клуб Ротъри, където членуват, и Лужков, и Собчак, и Гусински, Бочарьов, Ананиев и др. Международният  руски клуб /Бочарьов, Восчянов, Фьодоров, Амбарцов и др. Международният клуб Магистриум /Сорос, Райх, нашия Яковлев, поета Евтушенко, Бродски... Клубът Взаимодействие /Гайдар, Чубайс, Бравой, Абалкин, Ясен, Пачинок, Сабуров и др. Клубът на литераторите – Руският пен център, клубът за Реформи,  Римският клуб, където членува и Примаков.  Клубът за Духовно развитие...

И институтите, - на Крибъл, на Сахаров, институтът на Сорос – Отворено Общество...,  комитети , асоциации, комисии, като обществения комитет за Руски реформи, американската Асоциация за американски принос в демокрацията, американският Център – Руски дом, комисията – Голяма Европа.

Политическите избирателни обединения, - Изборът на Русия, с Айдар, Яковлев, Филипов, Бургулис, Якунин..., Чубайс . Избирателният Блок Яблоко, избирателният Блок – Единство... И огромен брой градове, в които действат масонски ложи.

Много голямо разпространение получиха масонските ложи, при Горбачов. Безусловно, Горбачов беше фигура за влияние на масоните, с една от най-висшите възможни степени на посвещение. И той беше използван широко, за (до)разрушаване на руската държава.  Елцин, също е с висока масонска степен – майстор на Малтийския Орден. Просто, хора (крипто и явни евреи) издигнати за разрушаване на Русия.

На видеото покават влизане в масонски храм, дълбоко под Кремъл..., където, единия, явно е журналист, а другия, с бяла маска, - високопоставен масон - „домакин”. (следва диалог, и кратки пояснения )

Къде се спускаме сега?

-         Сега с вас отиваме в храма, в който се събират нашите братя, на събрания.

Незабележимо подземие в центъра на Москва. Непосветен, никога няма да се досети, че тук действа масонски храм. Зад този праг, никога до сега не са пускали чужди хора (а колко ли е "чужд" разказвачът  - журналист).

-         Да, това сега е изключение. Иначе, ние не пускаме чужди хора в храмовете си. Това е традиция от столетия.

 

На видеото показват  запис от телевизионно предаване в САЩ, където водещият задава на гостуващия в студиото, президент Буш и на другия кандидат президент, въпроси за масонската ложа – Череп и кости, в която членуват и Буш, и мнозонството тогавашни и сегашни, американски ръководители.  На въпросите на водещия, гостите отговарят уклончиво или изобщо отказват да отговарят. Но става ясно, че и двамата кандидати за президентския пост, от двете основни партии, членуват в една и съща масонска ложа... (тази част на видеото е на английски, с руски субтитри).

Следва друга сцена. Показват лектор, говорещ пред аудитория, който казва следното:

Цитирам ви данни от много източници, вкл. и интернет /които можете сами да проверите/, за да разберете, кои управляват държавата (САЩ) сега:

Бил Клинтън – масон 33 степен; Нют Грингич, Бод Дол, Джек Кен, Джеси Хелмс, Бари Голдуотър, - всичките са масони 33 степен; Ал Гор – не е известно; Бил Клинтън, Джеймс Монро, Ендрю Джексън, Рузвелт, Уилям Тафт, Хардинг, Линдън Джонсън, Джералд  Форд, Роналд Рейгън, Джордж Буш, - всички те са масонски президенти. Ицхак Рабин, Ясер Арафат, Принц Филип, и много други (и всички други).

И Садам Хюсеин, – интересно, как и той е причастен в това? (И Садам, и Кадафи, и всичките арабски ръководители, дошли на власт, след организирани и подкрепяни, и от Запада, и от СССР, военни преврати, няма как да не са масони. Но като изпълнят сатанинската си роля, и на определен етап, станат неудобни за задкулисните си господари /или престанат да им се подчиняват безусловно /, те биват ликвидирани, по възможно най-жесток начин /защото, баща на всички тях /и на убийците, и на убитите лидери/ е дяволът/. И защото, Елитът на Юдосатанинското Световно Еврейство, иска държавите в света, да преминават към все по тиранични, и все по-деградиращи населението, форми на управление, - за да подготвят пътя за своя жадуван месия – ”човека на греха” - Антихрист!

Тук ще вметна и най-важното, - че /категорично/ всичките висши масони са (крипто)евреи).

Евреи – юдомасони /със "синя" кръв/ са и всичките императори, падишахи, султани, крале, царе, президенти и премиери, и всичките феодали и робовладелци, и латифундисти /и  арендатори/, и всичките руски дворяни, помешчици, и офицери, и композитори, и учени, и т.н. и т.н... И че еврейството, от край време е организирано на /присъщия само за евреите!/ триединен принцип – юдаизъм, масонство, мафия, - които винаги са нераздено цяло, и фактически са - абсолютен сатанизъм! А който не иска да знае или - не може да повярва, си е за негова сметка. - Григо Симов)

В клипа се цитира и Лев Троцки (Леон Бронщайн):

”Ние трябва да превърнем Русия в пустиня, населена с бели негри, на които ще наложим такава тирания, каквато никога не се е присънвала и на най-страшните деспоти на Изтока... Ако победим в революцията и разкъсаме Русия, - на погребалните и отломки ще укрепим властта на ционизма и ще станем такава сила, пред която целият свят ще падне на колене... С какво наслаждение нашите юноши, в черни кутрки (чекисти), ще унищожават физически руската интелегенция – офицерите, инженерите, учителите, свещениците, генералите, агрономите, академиците, писателите!” (Че-Ка, на еврейски значи – касапница!!)

За по-пълна яснота, тук ще вмъкна и публикация на друг  виден болшевишки ръководител - Бухарин:

Привеждам писмо на Бухарин /когото обикновено причисляват към "руснаците"/, публикувано от него, в лондонския еврейски вестник La Revue universelle” March 1, 1928г:                                                   

"Да, Русия определено умира. Въобще никъде не съществува и никога не е съществувала, в нито една страна, класа от населението, животът на която да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай... Ние правим експерименти върху живото тяло на съветския народ - дявол да го вземе, точно така, както в кабинета по анатомия, студентът медик рови в трупа на някой скитник. Прочетете внимателно и двете наши конституции. И в двете, искренно е записано, че на практика, нас не ни интересува ни Съветският съюз, ни която и да е негова част. Това, което ни интересува е - универсалната юдейска световна революция, за която ние винаги сме жертвали всички, включително и самите себе си. Тук, в Русия, в наща страна, където сме абсолютни господари, ние не се боим въобще от нищо. Страната, омаломощена от войни, епидемии, смърт и глад /които са все по унищожителни, но знаменатемни средства за нашето дело/, повече не е способна и за най-малкия протест, нито за най-малкото възмущение, намирайки се постоянно под незаспиващото внимание на ОГПУ и нашата армия. Често ние сами се учудваме на това търпение на народа. Можете да бъдете уверени, че в целия СССР, нями ни едно семейство, където, по един или друг начин, да не сме убили бащата, майката, брата, дъщерята, а и изнасилили; също, сина или други роднини или приятели. И това е отлично! Още повече, че Феликс Дзерджински спокойно се разхожда из Москва, без никаква охрана, и даже нощем. Когато го упрекнахме за тази непредпазливост, той само се разсмя и каза: "Какво? - Те никога няма да се осмелят – верицата им кучешка”!  И той е абсолютно прав. Те наистина никога няма да се осмелят.  Що за странна страна!?"                                                                                                                                             (Дзерджински Дзержински е полски евреин, говорел и пишел на идиш, както и Ленин!) – превод от руски  

(цитатът за Бухарин, е от книгата ми ”Срещу течението – Спомени от затворите и независимото дружество за защита правата на човека”)

 

А 1939 г. за особени заслуги пред Германия, в делото по унищожаването на руския народ, Гьобелс наградил Троцки с титлата – Истински Ариец! (Ето как евреите се награждават, едни – други, а за сатанинските си дела, винаги обвиняват жертвите  си, – гоите /в случая/ – руснаците и германците)

Хората, които разказват за сталинските репресии, не разбират добре, какво се е случвало. Сталин, безусловно, е престъпник, и също е (евреин) масон 33 степен, но именно на Сталин сме задължени, че нашият свят още съществува. Ако не е бил дошел Сталин, на власт, тогава троцкистките, начело с Троцки, са щели да унищожат, и Църквата, и руския език, а и целия свят. Именно, Сталин не позволил на Луначарски, да проведе коренна реформа на руския език и да го преведе на латиница. Именно Сталин, не позволил да бъдат унищожени паметниците на руската култура, в т.ч. събора (катедралата) на Василий Блажени, за което настоявал Каганович.

 

Продължавам да цитирам откъси от видеото.

... Такива ритуални убийства, са били и бомбардировките на Хирушима и Нагазаки.  Те са били съпроводени от (тържествени) служби в масонските храмове.  Знаменитият днес, ден „11 септември” също е ритуално убийство.  11 септември е денят, когато е отсечена главата на Христовия предтеча  - Свети Йоан Кръстител”!!!

 

Следва реч на Путин (която трудно може да се определи, дали е самокритична ирония или е тържество на унищожението!!):

Уважаеми граждани на Русия, уважаеми членове на Съвета на Федерацията и на Държавната Дума, - за първите 12 години от новия век е направено не малко, и вече, само след десетилетие, Русия ще се превърне в бедна, безнадеждно остаряла по възраст на населението, не способна да запази самостоятелността си и даже територията си, страна. И още един важен момент, - процесът по получаване на гражданство на наши съотечественици, които културно и духовно са близки към Русия, е затруднен и до безобразие забюрократизиран, а да се вкарват (кавказки и средноазиатски) нелегални работници, в т.ч. нелегални, е доста лесно.

Уважаеми колеги, - днес да се намери работа с достойно заплащане, е възможно само в столицата или в столиците на регионите. Да се получи качествено образование и медицинска помощ, може само в неколко големи града. Руският бюджет и социалната сфера, фактически са заложници на финансовите и суровинни пазари на други страни.  Едностранчивата суровинна икономика е уязвима от външни удари. И главното е, че не осигурява нуждите и развитието на човешкия потенциал. Не е способна да даде на мнозинството от нашия народ, приложение на силата, таланта, труда и образованието му. А това значи, че определено поражда неравенство. Ние сме длъжни да пазим офшорния характер на руската икономика.  Всеки 9, от 10 сделки, сключени от наши компании, не се регулират от отечествените закони. И върху това наше ключово постижение, искам да ви насоча вниманието.

Уважаеми колеги, ние сме дължни изцяло да поддържаме институциите, които са носители на традиционните ценности. А това е – неефективността на държавната власт и корупцията. Истинската хранителна среда за корупцията, станаха държавните поръчки. А отделно искам да кажа за социалната сфера. За специалистите работещи там, се утвърди наименованието – бюджетници. По ниво на доходите си, те не достигат средната класа. Те трябва да се отказват, и от нормална почивка, и от жизнен конфорт, и от професионално развитие, и трябва постоянно да търсят източници на странични доходи.

Уважаеми колеги, универсалните демократични принципи, приети в целия свят, трябва напълно да бъдат изключени от политическия ни дневен ред. Ние няма да допуснем, не само да се избира властта (вероятно - местната?), но и трябва постоянно да контролираме тази власт. Да я контролираме и да оценяваме резултатите от нейната работа. Ние трябва да помним, че достойно сме изминали този труден път, и крачка след крачка сме постигали поставените цели.  

https://www.youtube.com/watch?v=lsiKVcyO19o

Извадки. Превод, Григор Симов
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 13890915
Постинги: 3723
Коментари: 6700
Гласове: 7620
Архив
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30