Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 14:40 - Владимир Жириновски: За инагурацията в САЩ, за демокрацията и за унищожаването на руснаците в Русия. видеоклип
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1131 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 13.02.2017 12:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Инагурацията на Президента е празник за цялата страна. А какво правят некои организации в САЩ? Заплашват да провалят инагурацията /Това те го репетираха у нас, май 2012 г./. И не само да я провалят, с протести, но и пускат филми с подстрекателски характер, - същата CNN, където се натрапва идеята, че може да убият президента Трамп. И изброяват, кой може да заеме длъжността, - вицепрезидента също ще го убият, а после стария президент... и така 6 поредни убийства прогнозират, - докато се появи някой, който да възглави САЩ.

Как ви изглежда това, в навечерието на празника? Все едно да говорят преди сватбата, че невестата скоро може да влезе в болница, от рак, а младоженеца скоро ще го вкарат в затвора. Какъв празник, - сватба, рожден ден, годишнина, е това!? Ето ви свободата на пресата.

Те провокират, и ще се намери чудак, на когото ще дадат навреме снайпер, ще отворат навреме прозорец, някъде близо до Белия Дом, от където се вижда, да речем – и Капитолия. Ето я демокрацията.

Това е недопустимо, това е посегателство срещу властта, това е опит да се провокира извършване на терористичен акт. Разбира се, това никой няма да го допусне, или поне се надяваме, но самата атмосфера ни показва недостатъците на Западната демокрация, още повече на САЩ, където неколко президента са убити, а и у нас също, неколко царя убили и неколко покушения е имало срещу Генерални секретари (на КПСС).

Да се надяваме, че всичко ще мине спокойно, но има определени сили, на които задължително им е нужна катастрофа. Артисти протестират, - това изобщо е чудовищно. Всичко това те го репетираха у нас, всички артисти бяха за Елцин, а сега се срамуват да кажат как са подкрепяли Елцин. Учат президента, как да управлява, - а на вас президента казва ли ви, как да снимате филми? - Вие си снимайте филми, а държавният глава сам ще решава, как да управлява.

По принцип, не може да се създаде идеален режим, - винаги има противници. Не може един човек да се харесва на 300 милиона. Една трета не гласували, - изразили протест, но когато излизате на улицата, и прилагате сила, това вече са противодържавни действия. Затова цялото човечество трябва да се договори: минали изборите, и край! (Но това е неизгодно, и недопустимо, за задкулисните господари на света, защото именно те провокират, свалят и качват, обвиняват или награждават, - когото, когато и където си поискат. Нищо че и самата им демо(но)крация си е тяхна измамна креатура. Задкулисните диригенти – сатанисти не искат да има никакъв стабилен ред никакъв социален мир, никаква обществена и лична сигурност. (даже и комунистическата диктатура, която те създадоха с толкова терор, започна да не им харесва, защото престана да убива масово, и защото създаде някакъв приемлив, поносим стандарт на живот, и я срутиха за миг! За разлика от Китай, където целите им са други) Тях не ги задоволява пълната им задкулисна власт, основана на юдомасонско- мафиотска организация, и на пълна власт над парите в света, - и във всяка отделна държава, но искат тотално поробване на целия свят и възцаряване над света, на Световен „цар“ - юдейски „месия“ - Антихрист!)

 

Преди изборите можете да заемате всякакви позиции, но след изборите, всякакви протести са един вид терор! Провокират младежите, вие протестирате мирно, но те ще поискат – немирно! И ето че, - пак палят гуми, пак изкарват полицейски части, и наричат това „революция на достоинството“, а то си е - революция на мракобесието. Установиха нацистки режим, и всички мълчат.

Когато в Австрия дойде на власт Партията на Свободата, след като получи мнозинство, - веднага всичко блокираха и замразиха цяла Австрия, а тук (в Украйна) фашисти (главно - евреи!), открито разбиват всичко, което могат, и - пълна тищина. Важното е да са против Русия. Да са против Русия, та ако ще и варвари да са. И идват там западни ръководители, и си стискат ръцете, и т.н.

И сега, когато говорим за проблемите на днешна Русия, аз съм съгласен, има проблеми, но всеки път пропускаме да назовем причините. И така ще продължава, докато не назовем причините. 87-ма година излезе прекрасна статия, “Руснаците в СССР“. Перестройката позволи да излезе тази статия, но после замълчаха, защото не им е изгодно да разкриват бедственото положение на руснаците. Ето цифри от съветската статистика: Идеята била, - понеже руснаците, прибалтийците и белорусите са по високоразвити, затова нека повдигнем останалите народи, до нивото на високоразвитите. И до какво довело това? Повдигнали останалите народи, но по-високо от основния народ. А кой ще пази страната, кой ще я храни? И в данъчната политика, същото: - в РСФР от данъците остават 50%, а в националните републики 100%. Защо? Защо руският народ тябва да живее двойно по-зле? В руската промишленост, и жените работят, защото не достига работна сила, а в останалите краища, жените си стоят вкъщи, защото там раждаемостта е по-голяма. Значи, преди измираха националните покрайнини, защото нямали промишленост и не стигала храната, а сега измира руският народ.

И идва 91-ва година, защото неправилното решаване на националния въпрос, доведе до гибелта на държавата. А царят не допускал това. И Трамп не иска това, днес. Той не иска Америка да е мексиканска, или афро-американска. И той стана в защита на белото население, което сега е 70%, а някога са били 100.

 

По разпределението на производителните сили, нито едно решение на съветската власт не е било правилно. Нито едно. Вдигнали покрайнините, а свалили главния народ. И това което се случи 91 г., вие го направихте, - вие (депутатите). И пак измира руския народ. Да, измира. А кой го направи?

Храната по-лоша, а работа повече. Средната продължителност на живота беше 57 години. Позор! Ето до какво ни докараха. До 2000-та година нашата армия трабваше да стане мюсулманска, защото там има ръст на населението, а в Русия – нищо. Пътищата – са най-лоши в Русия. Руснаците ще почакат, а там асфалт навсякъде. Навсякъде университети, навсякъде метро, - Бакинско, Ташкентско, Тбилиско... Всичко там, всичко там. Там имат най-много научни работници, а руснаците нима са тъпаци. Там навсякъде доктори на науките, кандидати на науките, висше образование. Сред депутатите, руснаците са малцинство. Навсякъде руснаците са 40%, 45%. А руското население беше, 80%. Така че, по всички позиции принизиха главния народ, главната република. Всички имат академия на науките, а на руснаците не им трябва академия на науките. А академията на науките, това са пари. Т.е. всичко, цялата политика, театри, култура, - всичко - там, там, там. Тук ще почакат, макар че е безпътица, без театри, без всичко. И ни доведоха до – най-ниското ниво на живот, нска раждаемост, ниска продължителност на живота, и всичко това – при главния държавообразуващ народ.

 

А покрайнините бяха ли ни благодарни от всичко това? - Не. Изгониха остатъците от руснаци, от регионите и обявиха независимост. Ако изхождаме от това, че ленинската национална политика е трябвало да предпазва Съветския Съюз от неровномерно развитие, - да им даваме повече на тях, за да са заедно с нас, да ни обичат и уважават, тогава донякъде можеше да се разбере такава схема. Но те не ни обичат, а 91-ва година незабавно изгониха всички руснаци. Изгонват ги и им вземат апартаментите, с позорни надписи: “руснаци – не си отивайте, на нас ни трабвт роби и проститутки“ и - „не купувайте апартаменти от руснаците, ние даром ще ги вземем“!

Ние и сега се стесняваме да говорим за това. В една от бившите републики, Главният казал, да не се възбуждат дела за изнасилвания на рускини. Изнасилвайте ги, влачете ги, те са рускини. Казваха – дружба на народите... А до какво доведе всичко това? - Там, ръст на населението и ръст на безработицата. В Русия – заводи, а населението намаля и няма кой да работи. Там заводи няма, но вие ги подхранихте и имат ръст на населението. Вие създадохте катастрофа на държавата. Създадохте голямо количество противници на тази държава, и няма кой да работи. Нима трябваше да изхранват така, нима може да се прави изкуствена демографска политика? Нима може да се изоставя главният народ.

Вижте литературата и изкуството! Всичките герои на СССР са от националните региони. Вижте имената им – единици са руснаците. Там паметници на тези герои стоят и са във всички учебници. Имат герои, при тях всичко е добре, имат култура и велик език, а руснакът – окъсан, пиян, минава без пътища, без нищо. А какво имат руснаците? - Бояришник!!

Вие направихте това, - тази неправилна, отвратителна национална политика. И сега ще отивате да отбелязвате 100-годишнината от деня на началото на тази страшна революция.

 

Публикувайте архивите, прочетете онази статия в интернат или ще ви я дадем. Това го пише комунист, доктор на науките.

https://www.youtube.com/watch?v=FITytvgwc30
Превод, Григор Симов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28370385
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930