Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2017 21:39 - В удушващата прегръдка на юдеите-сатанисти Украйна се разчиства за Трета Хазария. logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2764 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В предаването на Сергей Веселовски «На самом деле», руският военен експерт Александър Жилин съобщи, че:
- Украйна е дадена за пряко външно управление на силите, зад които стоят Хилъри Клинтън и екс.вице-президента на САЩ, Джо Байдън - https://www.youtube.com/watch?v=TOOulYvx91sо;
- и че, тези дни в Киев от Великобритания са пристигнали 62-ма специалисти по организиране на хуманитарни катастрофи, които вече работят на място.

В тази връзка Александър Жилин обърна внимание, че цели на обстрелите, от страна на Въоръжените Сили на Украйна, са инфраструктурата и жизнеосигуряването на Донбас: - водопроводите, складовете за хлор (ел.снадбяването и т.н). На американците и англосаксите не им трябва победа на киевските власти в Донбас, а им трябва - вечния Моллох: «Унищожаване на коренния народ».
-----------------------------------------------------------
А Клинтън, Байдън и Сорос са от отбора на Обама, който пък е член на групата на Ротшилд, - който купи по-голямата част от дълга на Украйна.

Ротшилд е глава на Федералната резервна система на САЩ, и заедно с Рокфелер е водач на строящата се антихристова система на Новия Световен Ред, за който още 2000-та година Николас Рокфелер казал на известния кинопродуцент, кинорежисьор и политически деец Аарон Русо:

 

«Крайната ни цел е, - на всички в света да се имплантира чип за радиочестотна идентификация (RFID-чип), и всичките пари да са привързани към този чип. А който протестира и прави нещо против нас, ще му изключим чипа».

А Едуард Ходос още от 2008-2009 г., с филми – монолози, предупреждава, че сега цялата еврейска политика е под влияние на книгата «Таниа» - еврейската «Майн Кампф», написана преди двесте години. Същността и е, че еврейските души били божествени, а другите са от животински произход. Според тази книга, в света се води война между две цивилизации: богоизбраната еврейска, срещу цивилизацията на гоите (не евреи). И цивилизацията на гоите трябва да изчезне от лицето на Земята.

Капитализмът, като сила съпротивяваща се на установяването на Новия Световен Ред, подлежи на унищожение.

Едуард Ходос (2008 г.): «Затова считам, че сме в началото на процеса за унищожаване на човечеството, под формата на криза (първо, във вид на финансова). Процесът, според мен, вече е започнал и ще се развие в рамките на 10 години.

Съгласно геополитическата задача за унищожаване на капитализма, изпълнавана от юдейската сатанинска секта Хабад, промишлеността на Украйна ще замира, а народът й, ще се унищожава, за да се разчиства място, за Третата Хазария. Според Едуард Ходос, в Украйна, в тази секта са: Игор Коломойски, Геннадий Боголюбов, Александър Фелдман, Виктор Пинчук... и цялата власт в Украйна, е в еврейски ръце.

 

image

Хазарската тамга и гербът на Украйна.

Начело на изпълнителната власт са: Порошенко-Валцман, Яценюк, Гройсман. По информация на Едуард Ходос, във Върховната Рада, 305 депутати, според закона на Израел са евреи (а останалите са криптоевреи, както и у нас. Г.С.).
Икономиката на Украйна, по думите на Едуард Ходос, до 80% е в еврейски ръце.
Информационното поле (медиите) в Украйна, също е в техни ръце. По даннйи от 2009 г. - агенство УНИАН, канал 1+1 и «Главред», са принадлежали на Игор Коломойски; а каналите СТБ, ICTV, Новый канал, М1 и М2 са на Виктор Пинчук. Те, и двамата, и Генадий Боголюбов, са активни членове на днепропетровската еврейска община хабад.

 

image

За Евр(оп)ейска Украйна


Православните старци предупреждали, че държавата ще създаде изкуствен глад, ще скрият всички продукти и хората ще умират от глад. Тогава слугите на антихриста ще предлагат хлеб, само на тези, които примемат печат (знака на звяра), на десната ръка и на челото.

Сега в Украйна виждаме началото на тези разрушителни процеси, които, според плановете на ръководещите Новия Световен Ред, трябва да доведат до унищожение икономиката и да създадат всеобщ глад в страната (а и във вички страни!!), с изкуствена блокада за снадбяване с въглища на електростанциите и блокиране на товарния превоз между Украйна и Русия. И според логиката на събитията, следващия етап трябва да очакваме масово спиране на електростанциите, а с това, и на целия икономически живот в Украйна, въвеждане на военно или извънредно положение на цялата територия на страната, и вземане в ръцете на държавата, всичките продоволствени ресурси (хранителните източници и складовете).

 

image

Кръст и търнен венец

(за православните християни)


Така, украинския народ е изправен пред най-страшните изпитания /за които са предупреждавали нашите православни старци (монаси)/, - пред избора: кръст или хлеб.

Помагай ни, Господи, да не приемем печата на антихриста – ЕГН и Електронен паспорт.

 

 

Още по темата (на руски!):
1.Тоягата на Новия Световен Ред преминава, от САЩ в Китай. Човечеството подлежи на духовно и физическо унищожение

2. Харков: избори без избор – гласуване за четириглавия змей на Хабад

3. Голямата еврейска тайна - уроборос. Изповед на Едуард Ходос преди възможния край на света (видео, пълен цикъл).


 

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_15851/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



1. vladtepes - За Украйна
10.03.2017 16:53
Украйна се управлява от доказани професионалисти с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи с чашката, ученици и последователи на великия Елцин като Порошенко, Луценко, Кучма удостоени с престижното звание "Горький пропойца". Русия трябва да смени Путин с подобен професионалист, ученик и последовател на великия Елцин
цитирай
2. grigorsimov - И в двете страни, а и у нас, ги имаме достатъчно
10.03.2017 20:51
Но в Украйна е доста по-зле, защото 2014 г. евреите извършиха там, организиран и командван от Запада, преврат-метеж. И сега там всичко "цъфти", както и у нас, и даже доста по зле, защото, за разлика от България и Русия, в Украйна не можеш да кажеш и една дума, различна от официалната пропаганда, а кажеш ли, рискуваш на момента да те пребият или да те убият, - като "сепаратист" или "агент на Путин".
В югоизточна Украйна, след преврата и след забраната на руския език, в две области, Луганска и Донецка, с население около 8 милиона, хората направиха референдум и обявиха независимост, на което от Киев им обявиха негласна война - т.н. Антитерористична операция, и веднага започнаха да бомбардират и да обстрелват с тежка артилерия по-големите градове, където тогава имаше само неколко стотин, почти невъоръжени мъже. Но от тогава там се води най-сериозната война в Европа, след втората световна война. От превзетите и от миналите на страната на опълченците, милиционерски и военни части, и от многото военни складове и военни заводи в двете области, те постепенно се въоръжиха, и само с доброволци, скоро стигнаха до положението да разполагат със сили, равни на около 1/3 от военните сили, които Украйна хвърли срещу проруски настроените бунтовници - сепаратисти.
И там вече трета година се води предимно позиционна война - на изтребление, като украинската армия, частните армии на украинските еврейски олигарси и доброволческите националистически (еврейски) батальони, по съвети на западните инструктори, почти неспирно обстрелват с тежка артилерия, гъсто населените градски райони, които са в ръцете на сепаратистите.
Да, сред опълченците има много руски доброволци, а вероятно и руско оръжие, но за руското оръжиет, все още никой не можа да го докаже.
А официална Украйна, за да се хареса на запада и за да получава от там заеми и оръжие, непрестанно твърди, че в Донбас, Украйна води война с Руски войски, които била окупирали украинска територия.
Но... (виж следващия коментар)!
цитирай
3. grigorsimov - Но когато ги питат:
10.03.2017 21:09
- Нали и Крим е окупиран от Русия, - защо не воювате и там срещу руснаците? - На което зомбираните от пропагандата украинци отговарят:
-"Ама там има руски войски"!
- Но нали казвате че и в Донбас има руски войски!
- За Донбас ние само казваме че има, а в Крим наистина има!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313697
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031