Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2017 15:10 - Пророчества от светия отрок Вячеслав, починал 1991 г. на 11 годинки. Разказва майка му.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1767 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Той казваше, че когато дойдат последните времена, на земята ще започнат да с случват такива необичайни събития, каквито, никога и никъде, от никои пророци, не са били описани. Хората не знаят тези пророчества и затова, даже избраните ще се питат: какво е това, какво става, как да разбираме това?

Славчо (Вячеслав) каза, че времената ще са много тежки, защото навсякъде ще се подслушва, ще се знае и ще се чува всичко. Християните ще бъдат мнго преследвани. Те сами ще се принуждават да отиват някъде и да предприемат нещо. Скоро ще настъпят времена, по-лоши отколкото при Сталин. Приготвени са чипове (микро-схеми, както им казвал Вячеслав), не само за хората, но и за животните. Враните например, живеят дълго и летят навсякъде. Защо и те да не събират информация? Затова и на тях ще поставят чипове. Даже и на стълбовете ще поставят чипове. И всичко това ще работи против човека, - особено против православните. Затова хората шепнешком ще разговарят на улицата, но пак, всичко ще се записва и всичко ще се подслушва. Пълен контрол над душата и тялото.

И под водата, и на земята, всичко ще се подслушва и всичко ще се записва (да не говорим за джиесемите и компютрите).

Славчо казваше, че трябва да се отива на земя, защото ще е жега, - няма да има дъжд, няма да има вода. На хората, които не предадат Бога, Господ ще им позволи, да си произведат нещо в градината. Те ще претърпят известни лишения, но после Господ ще започне да им помага.

Всичко, всички големи градове, и главните пътища, ще бъдат блокирани от полицейски войски. И християните, които не са предали христа, сами ще се принуждават да напускат това общество и да се скриват някъде. И, да се скриват, ще им помага Господ. И никой, който не предаде Бога, ни един няма да умре. Своите, Бог ще упази. Те ще живеят в малки селища. В началото ще преживеят известни лишения, но после ще живеят свободно, понеже Бог ще ги скрива и те ще са невидими за нечистите сили. Защото зомбираните полицаи, няма да видят, нито къщите им, нито хората. А мнозинството хора, които не са помисляли за нищо, и са приели, и печата, и всичко, - ще живеят безгрижно и весело, и няма да ги е грижа за християните, - те няма да им трябват. Но после сами ще тръгнат да ги търсят и ловят, понеже ще озлобеят, когато почувстват, че Господ идва.

Славчо каза, че който не се е скрил, непременно ще му сложат печата. А когато Славчо ми каза, че всички, скоро ще започнат да оглупяват, аз се усъмних и казах: Как ще стане така, че да глупеят? И той ми отговори: Всички ще започнат да оглупяват, и които до тогава са се въздържали (предпазили) от всичко това, - само църквата ще може да им помогне, - с изповядване на греховете и с причастие. Трябва и много молитви в къщи, защото друг вариант няма. Иначе човек просто няма да се спаси (да си спси душата).

Русия ще се разпадне на региони, и всеки регион ще преживява, сам за себе си. Ще започне придвижване на народа. На Кавказ ще започне безкрайна война (това е казано около 1990-та г., а може и по-рано). Много народ ще загива, и даже без война ще загиват повече хора, отколкото по време на война.

В страната няма да има метали, няма да има платове. И когато изчезне метала, ще разграбят оградите на всички гробища и на гробовете. Всичко ще разграбят, всичките метални огради и всички кръстове ще събират и ще ги предават за претопяване (кактосе случи и в България). Ще оберат и ножовете и пироните, и затова Славчо казваше на тези, които идваха при него: Запасявайте се с лопати, лостове, печки за дърва, пирони и всичко, което ще ви помогне да преживеете. Каза и, че много ще трябват и обикновени платове, защото няма да има никакви платове, а всичките болести ще се върнат. Затова трябва и с лекарства да се запасявате, и с аптечки. Изобщо, страшно време ще е.

Славчо каза: “Праведните нека вършат правда, а неправедните – неправда, и нищо няма да може да спре това, защото на Небето вече всичко е решено: - Бог скоро ще е на земята“! И мен много ме учудиха тези думи, защото дете не може да говори така! Славчо каза и, че първият нечовешки документ, - от сатаната, ще е ваучерът. А после всяка малка справка, всеки документ, ще е от него, и това няма да са човешки документи. Той обясни, че когато настъпят тези времена, да дават на хората такива документи, преди последния документ (световния (или международнен?) паспорт), ще има „микро схема“ (чип), и такива микросхеми, в некои московски родилни домове, тайно от родителите, вече отдавна ги имплантират под кожата на децата. И родителите не проумяват, откъде им се е родило такова умно дете. Това се практикува тайно и отдавна.

А когато започнат да ги поставят на всички хора, те вече няма да са хора. И след този биочип, - ще поставят печати (знака на звяра), и Славчко каза, как ще става това: - “Те ще измислят световен печат, който ще е една малка симпатична сивичка (електронна) картичка. И когато хората протягат ръка, за да получат тази карта, или навеждат глава, - апаратурата така ще е подготвена, че в зависимост от случая, апаратурата ще поставя, по правило – дясната ръка, или на челото, три шестици, с изотопни лъчи. И на всичките приели печата, Бог на никого няма да прости.

Отначало шестиците, на ръката или на челото, няма да се виждат, но постепенно ще започнат да светят със зеленикава светлина, като електронни часовници, и хората стеснително ще започнат да прикриват шестиците и ще носят дълги ръкави. А после, един ще започне открито да носи печата, втори ще открито ще започне да го носи, и всички ще престанат да се стесняват.

В началото те още ще имат съвест и ще се притесняват, но после ще престанат да се срамуват и открито ще носят печата на Антихриста.

Сега слушаме по телевизията, че се разработват такива технологии. А Славчо каза, че ще строят огромни магазини, и там ще има (на вид) много хубави продукти, и всичко ще е за чипираните. И за несъгласните ще има известно време магазини, но там цените ще стават все по-високи, а качеството все по-лошо.

В началото чипираните хора няма да са зли, но постепенно ще станат много зли. Но преди това, те ще се стараят да дават по нещо, от своите продукти, на бедстващите свои близки, които не са приели печати. Но не приелите печата, или няма да могат да преглътнат тази храна, или ще я повърнат, защото тази храна вече няма да е подходяща за тях. А на храната която ще ядат запечатаните със шестиците, на всяка бисквитка, на всеко бонбонче, ще ги има трите вестици (и, във вид на баркодове /или кю-ар кодове, за сградите/, това отдавна е факт, защото всеки такъв код, непременно включва и трите щестици. В баркода, шестици са двете крайни двойки и средната двойка, тънки, успоредни, удължени надолу, линии. А в кю-ар кода, трите шестици са трите големи квадрата, разположени на три ъгъла на запълненото с малки квадратчета, каре, което съдържа в кодиран вид, до неколко страници текст, който може да се прочете с „айфон“. Трите шестици не влизат в основния текст и не се разкодират с айфона (нито с баркод четеца), но задължително “присъстват“. Григор Симов).

И сега, когато показаха по телевизията угоени чипирани свине, чиито марки светят зеленикаво, с много приятен отенък, аз просто не можех да повярвам на очите си. Това е същото за което разказваше Славчо, но той казваше за човека, че ще свети с такава зеленовата светлина и че ще може да яде тази храна, а нормален, не чипиран човек, няма да може да я яде. Той каза и че много нечипирани хора няма да издържат на съблазънта, и приведе такъв пример: Стои пред един такъв огромен супермаркает, нечипиран човек, и подтикван от глада, си казва: ще вляза само да погледам, какво има вътре. Но като влезе, поради човешка немощ, ще започне да взима, едно след друго, и когато стигне на касата, там ще го чипират.

 

Отрока каза, че хората приели печата, постепенно ще станат много зли, и страшно ще започнат да завиждат на неприелите печата, защото ще разберат че са попаднали в мрежите на лукавия. Затова неприелите печата, ще започнат да странят от подпечатаните свои близки.

В началото доброволно ще идат да им поставят печата, и даже ще молят да им го поставят, а после ще започнат принудително да поставят печата. А след това просто ще започнат да ловят неподпечатаните.

Славчо каза, че (полицията и другите органи на властта) ще насочват сигнал, към всеки човек, и който е чипиран, веднага ще се получи отговор, а който не е, няма да има отговор. И такива хора, буквално ще ги ловят и насила ще им потавят печат. Полицейската държава, това ще е и армията и полицията, в едно лице.

И тогава ще се избира: хлеб или кръст (живот или мъченическа смърт).

Насила ще чипират. Стои поицейска или военна катафалка, идва кола с неколко души в нея, и апаратурата веднага показва, има ли вътре нечипиран човек. И ако има, спират колата, чипират човека, и пускат колата да си върви. Затова християни няма да пътуват по пътищата и трябва да бягат по-далече от главните магистрали. И ще бъдат принудени да се крят, и от властта, и от чипираните хора, защото и те ще започнат да ги преследват.

Славчо каза, че когато антихрист се възцари, всичките бесове ще наизлязат на повърхността земята, и ще се вселяват в хората. И тогава в ада ще е по леко, отколкото на земята.

Този световен управител ще разврати всички, със всепозволеност. Той ще разреши всичките човешки пороци, и ще каже, че църквата е учела неправилно, защото, уж, всичко създадено от бога, т.е. от него, е създадено, именно, за да се наслаждавали хората. И хората ще започнат да се наслаждават, всички заедно.

Ето такава страшна трагедия предстои. И Славчо каза, че е дошел, да ни предупреди. И че именно, това е последното време, че именно тези сатанински номера (ЕГН-та и ел. документи) са знакът на антихриста, и които го приемат (доброволно), Бог на никого няма да прости, и изобщо да не се надяват.

Некои махат с ръка и казват: Колко пъти до сега са казвали, че идва края на света! Но досега никога не е имало чипове и печати (и баркодове, и лазери, и невидими изотопни лъчи, и компютри, и интернет, - за да може да се построи световен електронен концлагер). Това, което се случва сега, никога не го е имало. И никога не е идвало такова малко момченце, и не е казвало, че именно това е последното време. И никога, детенце, не е казвало: - “Нека праведните вършат правда, а неправедните да вършат неправда! Нищо не може да бъде спряно: - на Небето всичко е решено, - скоро на земята ще е Бог, и на никого няма да прости, който е приел печата!

 

https://www.youtube.com/watch?v=4OWoJhjdWfw

 

Превод от видеоклипа, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28361004
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930