Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2017 11:28 - Как чуждите господари на “Руската“ централна банка мамят цяла Русия и ограбват парите на населението?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1441 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.03.2017 16:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Свикнали сме да вярваме на държавата и мислим, че Банка ДСК е предишната държавна спестовна каза, но това отдавана не е така. (ДСК) Сбер-Банк в Русия, отдавна е приватизирана, но името на собственика не е известно и старателно се крие. В названието Централна Банка на Русия, сега липсва думата „държавна“, както беше по времето на СССР.

Даже на официално запитване на Путин и Медведев, от ЦБР бе получен краткия отговор, че ЦБР (в лицето на Председателя й, Набиулина), не е длъжна да отговори, защото не е подчинена на Президента, ни на Правителството, ни на никоя руска държавна власт.

 

1991 г. Държавната Банка на Русия беше премахната, т.е. приватизирана, и всичкото и имущество беше предадено на частна организация, наречена „Руска Банка“. Но това название на банката умишлено въвежда в заблуждение гражданите, защото тя, не е никаква „Руска Банка“, а е банка на някакви чужди, частни олигарси. И даже гербът на тази банка е имитация (плагиатство) на Руския държавен герб.

 

Но (внимание!) “Централната Банка на Русия“ има права, напълно да контролира цялата парична и кредитна политика на държавата, и да определя кусовете на валутата и лихвения процент, но изобщо не отговаря за финансовите и други задължения на държавата!?

Без разрешението на тази банка, държавата не може да се разпорежда със златния и валутния си резерв!! Но „Банката на Русия“, при спор с държавата, има право да се обръща към чуждестранни съдилища. Във финансовата сфера, банката дава указания и инструкции на правителството, и на всичките юридически и физически лица, и всички те са длъжни да се подчиняват и напълно да ги изпълняват. (Приблизително е така и с БНБ в България, и със всяка банка, във всяка държава, особено в режим на “Валутен Борд“, както е у нас)!!

 

Банката на Русия няма право да дава кредити на Руската Федерация, но има право да кредитира правителствата на други държави!? Председателя на Банката на Русия не може да бъде уволнен от Правителството, докато не изтече определеният срок, даже и ако не си изпълнява задълженията. Банката изобщо не е длъжна да се съобразява с разпореждания на Правителството, Президента, Държавната Дума или Министерството на Финансите.

Единствената институция, чиито заповеди е длъжна да изпълнява ЦБР, е Международният Валутен Фонд.

 

В чии интереси работи тогава т.н. Банка на Русия?

В закона е записано, че банката не трябва да получава доходи от дейността си. Но след като тази банка управлява цялата финансова система на страната, това значи, че който ръководи “Банката на Русия“ и е предварително осведомен за всичките финансови и икономически операции на правителството, - той може да печели милиарди от тази своя власт. На него не му трябва да получава доходи непосредствено от касата на банката, защото той може да разорява цели клоновена на икономиката, и фактически, този човек държи във финансови клещи, цялата страна.


Но, след като ЦБР не е подчинена на правителството, това значи, че рублите не са руски, и на практика, Централната Банка на Русия е само един от клоновете на американската „Федерална Резервна Система“ (която също е псевдо-американска, защото не е държавна и не е Федерална, а е собственост на същите световни олигарси - банкери /евреи – юдосатанисти/, които са реалните собственици, на всички банки по света, и /реално/ на всички държави!!).

 

Псевдо-руската Централна Банка, не дава кредити на Руското правителстяво, както прави “Федералният Резерв“ на САЩ. Рублите се пускат в обръщение, само чрез покупка на долари, на световната борса.

Русия продава стоки и суровини на Световния пазар, за което „Руската Централна Банка“ получава долари, и според количеството на доларите, издава рубли. Т.е., колкото долари има Русия, толкова рубли може да пуска в обръщение ЦБР.

Тук законите на икономиката явно не важат, а важи колониалната зависимост. Ето защо, нашите пари /и нашия живот/, винаги ще са по-евтини от американските!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=KpvKQNNi7Ho

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315058
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031