Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2017 00:55 - Във всяка страна по света Еврейството има свое задкулисно Правителство. pikabu.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4069 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 15.06.2017 16:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В пресата на САЩ, "кой знае защо" не бе широко осветено, как израелското посолство в Лондон съгласувало с правителствени английски чиновници, да «сваля» парламентаристи и министри, които са критици на еврейската държава.


 

Стана известно, че посолството на Израел тайно субсидира и съветва частни групи, пропагандиращи израелските интереси, в т.ч. и групи парламентаристи. Историята е интересна, особено, предвид неотдавнашния фурор в САЩ, че уж Русия се месела в американската политика.


 

Русия уж била организирала хакерска атака срещу сървъра на Националния комитет на Демократическата партия, за да се сдобие с факти, с които да затрудни избирателната кампания на Хилъри Клинтън.


 

Сравнете тези обвинения, със случващото се в Британия, където дипломатът от посолството на Израел в Лондон, Шай Мазот, «офицер от израелските сили за отбрана, разузнавач, под дипломатическо прикритие, се срещал с Мария Стрицоло, която е старши британски държавен служител, а преди била началник на щаба на консервативния парламентарист и горещ ционист, Робърт Хелфън.

Откровените обсъждания на Мазот със Стрицоло, били тайно записани от «Ал-Джазира», и се отнасят конкретно, за сваляне от дължност на министъра на виъшните работи сър Алън Дънкън, считан за поддържник за независима палестинска държава.


 

На допълнителния въпрос на израелския дипломат Мазот: «Мога ли аз да ви предложа неколко депутата, вместо тези, които ви предлагам да махнете?» бил получен положителен отговор.


 

Станало известно и, че Мазот тайно субсидирал и давал съвети на две, уж независими дружества на парламентаристи: “Приятели на консерваторите“ (CFI) и «Приятели на Израел» (LFI).

Мазот изразил безпокойство, че контролът на Израел над новите парламентариисти, не бил такъв, какъвто бил преди: «От много години всеки депутат, който става член на парламента, едновременно се присъединяваше и към дружеството на «Приятелите на Израел». Сега вече не правят така, но всичките нови депутати автоматично се присъединиха към “Приятелите на консерваторите“.


 

Шей Мазот работил и с дружелюбни млади британски евреи, като им предоставял работа в израелското посолство, а после ги използовал в адвокатските организации, където те продължавали да работят, като им плащал тайно, издигал ги в ръководни позиции, и те защитавали Израел от всяка критика. Една от тези групи е Националният съюз на студентите на Великобритания (NUS).


 

Неотдавна вице-президентът на тази група, Шакир Мартин, прие платено пътуване до Израел, заедно с всичките разходи, организирано от Съюза на еврейските студенти, про-израелска организация, която е сред тези, които получават финансиране и ръководство от израельския посланник в Лондон.

Клипът на Ал-Джазира показа и Ричард Брукс, друг от вице-президентите на NUS, който заедно с активистите от Израел, замнислял да отстрани избрания президент на NUS, Малия Буати, подкрепяща правата на палестинците.


 

Не е нужно голям въображение, да се досетим, че подобни срещи, като тези на Мазот, вероятно се правят всеки ден и във Вашингтон, вкл. с израелски официални лица и конгресмени, а също и с ръководители на политически пропагандни организации и лобисти...


 


 

Подобна е ситуацията и с човешките права, и с политическите либерални организации, които уж се финансирали от частни източници (но даже и да са частни, - само еврейството, в лицето на банкерите евреи, има свободни пари, с които да купува и подкупва - всичко и всеки! Г.С.).

Както заяви Джеф Бланкфорт, тези организации често ги възглавяват американски евреи, които винаги са готови да критикуват САЩ, но неохотно казват нещо лошо за Израел...


 

Може логично да се предположи, че намесата на Израел в демократичните процеси в приятелски страни, като Великобритания и САЩ, е много по-разрушителна, от каквато и да е намеса, от страна на Москва. Още повече, че Русия редовно е нападана от американските и европейски (монополни, еврейски) медии, и е разследвана от Конгреса на САЩ, и е санкционирана, за недоказани твърдения.


 

Затова не трябва да се чудим на беззъбата британска реакция, за подмолното отстраняване на нейни политически ръководители, от страна на Израел. «Посланикът на Израел се извини, и каза, че Великобритания има здрави отношения с Израел, и ние приемаме този въпрос за приключен.»


 

Британия, под ръководството на своя нов премиер Тереза Мей, също като Конгреса на САЩ, подобаващо-страстно се включи в защита на интересите на Израел. След като държавният секретар на САЩ, Джон Керри, на 28 декември нарече правителството на Израел «крайно дясно», Мей скочи в защита на Тел-Авив, като заяви: «Ние не приемаме за уместно, да се напада член на демократично избрано правителство, на наш съюзник...»


 


Всичко това напомня писаното от Пат Бюкенън, за Конгреса на САЩ, че е окупирана от Израел, зона...


 

Наистина, лобирането от името на Израел е глобално явление, с такива организации, като Американския комитет за обществени връзки (AIPAC), действащи в различни форми, в редица други страни, и BICOM - Британски център за връзки и изследвания, в Израел, който е клон на AIPAC, расположен в Лондон.


 

Тези организации се финансират добре и имат голяма политическа мощ, понеже работят с разни свои «приятели на Израел». Американците ще се зачудят, ако разберат, че във Великобритания, на еврейските организации еднозначно е разрешено да патрулират в големите еврейски квартали на Лондон, с полицейски коли и в полицейски униформи...


 

И действительно, навсякъде, — в Западна Европа, Канада, Австралия, Нова Зеландия и САЩ, — има добре организирани и финансирани организации, с механизъм, винаги готов и способен да започне война, в защита на Израел...

Целта им е, да разпространяват пропаганда и влияние сред общественността в съответните страни, да пропагандират линията, изходяща от Тел-Авив, и да заглушават и спират обсъждането, когато става дума за израелските престъпления.


 

С помощтта на поддържници сред еврейската диаспора, Израел поддържа страшна правителствена организирана машина, която бълва дезинформация и мъти водата, когато се появят критики срещу Израел. В Министерството на Външните работи на Израел има корпус от платени «доброволци», които наблюдават интернет сайтовете по целия свят и вземат мерки за поправяне на положението.


 

Ето защо, всяка негативна за Израел случка или публикация, веднага се наводнява с коментари, подсказани от Израел... На такива сайтове, като Yahoo, те фактически могат да подтиснат нежелателни коментари, заливайки сайтовете с «Не ми харесва». И ако даден коментар получи голям брой минуси, той автоматично се блокира или се премахва.


 

Местните евреи в страните, където живеят, имат важно значение за този процес, понеже биват уведомявани по електронната поща, от израелското външно министерство, какво да правят и какво да говорят. Реалността е такава, че Израел изгуби войната за общественото мнение, поради своите собствени действия, които стават все по-репрессивни и даже - не човешки, и затова е трудно да бъдат обяснени. Затова, осведомяването е предоставено на приятелите на Израел (саяними), чрез уловки и корумпиране на информационните и политически процеси във всяка страна.


 

Някъде ключовите средства за масова информация и политическите играчи, участващи в тези процеси, могат да бъдат просто купени. Другаде, като Англия, могат да ги заплашат или да ги принудят да заемат такива позиции, които не са в интерес на собствените им страни, нито са морално приемливи. В големите страни, като САЩ, Великобритания и Франция, често се съчетават дружеските убеждения, с принудителните елементи.


 

В некои екстремални случаи, играта на Израел е жестока. Премиерът на Израиел, Бенямин Нетаняху неотдавна предупреди Нова Зеландия, че подкрепата на резолюцията на ООН, осъждаща израелските незаконни селища, ще се приема, като обявяване на война».

При всички случаи целта остава същата: напълно да се подтисне, отбие или изврати всяка критика срещу Израел, да се блокират всички инициативи, които могат да нанесат вреда на израелската икономика, или представят в негативна светлина Израел.


 

В некои страни, вкл. САЩ и Великобритания, привържениците на Израел работят напълно свободно, за да подронват местните учреждения, и много успешно провеждат тази политика, която обикновено остава скрита..., но може да бъде разкрита, ако знаете какво и кого търсите.


 

http://pikabu.ru/story/v_kazhdoy_znachimoy_strane_mira_est_svoe_
glubinnoe_gosudarstvo_sozdannoe_izrailem_4946856


Превод, Григор Симов
 
Гласувай:
51. dartanjan - Всъщност не е еврейството, а рим...
17.06.2017 10:58
Всъщност не е еврейството, а римокатолицизма. Не е ли странно че тази малка дъжавица окъпана в разкош има повече от 200 представителства в различни страни и почти всички държавни глави отиват да се видят с папата и да го почетат? Още повече когато има и черен папа (езуит), който държи реалната власт в света. А самият Бог ни казва че евреите ще бъдат в немилост и разпръснати по света, докато не се завъртат при Него. Хитлер беше човек на папството и затова преследваше евреите. Фашизма е идеология на папството, което е получило своята власт от змеят (сатана) и воюва срещу Божият порядък, закон, народ и спасителен план за хората повече от 1260 години.

Папството има интерес да се крие зад такива митологии и го прави постоянно. Те не са малко. И държи световните медии за целта с коит осъществява своят социален инженеринг и превъзпитава света в духа на своите "ценности". За да изглеждат по -реалистично могат да издигат представители на еврейството като ръководни фигури. Но нас ни интересува кой има истинската власт, от къде я има и каква е целта на тази власт за която ни казва Господ в своите пророчества.

От тези пророчества разбираме, че целият свят учуден ще тръгне след измамните езотерични учения на звярът (паството), който излиза от морето приличащ на леопард със седем глави и десет корони, а на тях богохулни имена. И ще наложи белегът на своят аврторитет - неделният закон , който е в противоречение с четвърта вечна Божия заповед. Единствената заповед в декалога, която започва с думата "Помни" и заема централно място в него.

А православието е прихванало много от езичеството и окултизма на римокатолическата църква след комунистическо масонската власт, чиито духовен аспект е представен като вавилонската блудница опила се от кръвта на христовите мъченици и черпеща с виното на своето разпалено блудстване - гибелни езотерични учения, царе и народи.
цитирай
2. grigorsimov - На dartanjan:
19.06.2017 21:24
Рим е само едно от разклоненията на юдомасонство, а върхът е "синедрионът" и банкерите евреи, които явно са - едно цяло.
цитирай
3. evalten - Всички пътища водят до ЛИХВАРИТЕ! ...
06.07.2017 18:17
Всички пътища водят до ЛИХВАРИТЕ! ТЕ са на върха на пирамидата, съставляваща ИСТИНСКАТА ВЛАСТ, която държи в "мъртва хватка" света по всички направления!
цитирай
4. krumbelosvet - Яйцето или кокошката
03.11.2017 06:50
Считам за верни коментарите 2 и 3.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28643830
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031