Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2017 21:15 - ПУТИН СИ ИГРАЕ С ОГЪНЯ! ГОТВИ СЕ КЪРВАВА ПРОВОКАЦИЯ... РУСИЯ СТОИ НА РЪБА НА ПРОПАСТ, 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1793 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Братя и сестри, вече няма никакво съмнение, че филмът "Матилда" по начало е бил замислен и се реализира с цел - разкол на руското общество, с възможни крайно катастрофални последствия, чак до революция и война, и геноцид на руските православни хора.

Сценаристите на тази провокация прекрасно знаят, че православните, в отговор на "Матилда" няма да мълчат и ще започне жестко противопоставяне. А ние, във всички случаи ще подкрепяме защитата на нашите православни светини и светци, и Царя Николай Втори!


 

Историята не учи на нищо Президента Путина. Или и на него му е нужна такава ситуация?.. Не бихме искали да вярваме в това, но фактите говорят..!


 

- Президент Путин, спомни си Майдана 2014 година в Киев. Имаше 2 страни в конфликта: майдановци и антимайдановци. Но имаше и трета страна, - в сянка. И тя започна от покривите на сградите да разстрелва и двете противоборстващи страни, и ги сблъска в кървава схватка, което доведе до гибелта на десетки хиляди гражданин на страната и до страшна братоубийствена война.

И в Русия подобни сценарии са напълно възможни. Да си представим един от тях.

През октомври-ноември, в киносалоните ще започнат да показват богомерзката "Матилда". Киносалоните ще започнат да горят и да се взривяват (в Екатеринбург един вече горя...а и коли горяха в Питер), кощунника, “Учителя“ ще убият, както и някого от съратниците му, защото каква провокация ще е, без сакрални жертви...

И, разбира се, ще обвинят митичните "православни радикали" от също така митичната "Християнска държава" Русия, и ще започнат най-жестоки гонения и репрессии против православните и изобщо, против Руската Православна Църква.


 

Разбира се, киносалоните ще взривяват, не православните, а пак същите тези творци на катаклизми, които устроиха и революцията 1917 година, и геноцида на руския народ през 20-ти век, който продължава и до сега. За тях това ще е голям празник и ритуална жертва в памет на "подвига" на богомерзките им жидопредци, убили Руския Цар и десетки милиони руски хора. За това племе богоубийци, символизма е много важен...


 

И така, братя и сестри, президентът Путин е умен и опитен стратег. Той не може да не разбира цялата опасност от създадената ситуация с провокацията "Матилда". Но той по странен начин, не само се отстрани от този проблем, но даже и косвено одобри "Матилдата"... А защо? Нужна ли му е такава ситуация или се подчинява на нечия заповед, да не се намесва?


 

- Президент Путин, у вас трябва да заработи поне чувството за самосъхранение. Защото, в случай на много вероятнта гореописана провокация с използването на "Матилда" и развихряне на антиправославен и антируски геноцид в страната, - всичко може така да се преобърне, че сега не можете и да си го представите.

Във ваш интерес е да забраните показването на "Матилда", за да сведете горепосочената заплаха, до минимум! Ако не направите това, тогава ще имаме всички основания да считаме, че вие самият участвате в тази провокация или даже я ръководите. Защото парите от бюджета за "Матилда" даваха най-приближените ви хора, ваши помощници, и вие няма как да не сте го знаели.

Безусловно, тази ситуация е изгодна на слугите на антихриста, понеже вълна от терористични актове щи им позволи да приемат най-жестоки принудителни мерки за тотален електронен контрол над гражданите на страната, което е и главната цел на антихриста и дявола. Но тази ситуация е изгодна и за тези, които искат да издигнат Путин за следващ президентски мандат. Защото терористичните актове в навечерието на избори, винаги вдигаха рейтинга на Путин, който заплашваше по телевизиите терористите със всякакви земни и небесни възмездия.

Ние се обръщаме към президента Путин: - забранете показването на "Матилда"! Успокойте все по-нарастващото напрежение и разкол в руското общество. Не давайте повод на търсещите повод...

Братя и сестри, дано грешим, но фактите свидетелстват за много вероятна, страшна кървава провокация в най-близко време, - в края на октомври, началото на ноември. Убедете своите не църковни роднини, които от глупост и безбожие, ще решат да гледат "Матилда", да не правят това.

А на нашите критици ще отговорим просто: "Така описаният от нас сценарий наистина може да бъде реализиран от нашите врагове?" Може! Не спорете! А значи, има всички основания да се предполага, че така се и планира! При това, с активното участие на някого от Кремъл. Да им забрани Господ!


 


 

Тук е уместно да си спомним масонското списание "Икономист", в което за 2017 г. е изобразена прогноза (или план) за Русия. И той напълно може да е свързан с провокацията и конфликта с "Матилда". Там са нарисувани две противостоящи тълпи: едната с Христа, а втората с червено болшевишко знаме. И крепостта се взривява...

image

http://3rm.info/main/68885-putin-igraet-s-ognem-nu-nichemu-istoriya-ne-uchit-direktoru-peterburgskogo-kinoteatra-ugrozhayut-iz-za-matildy.html


 

Превод, Григор Симов


 


 


 


 


 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28379477
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930