Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2017 22:06 - Свети Паисий Светогорец за електронните документи за самоличност. 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3314 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Записан 1992 г. разговор със свети Паисий Светогорец, в келията «Панагуда» на Света Гора Атон. Записът е на автора на жизнеописанието на св. Паисий, йеромонах Исаак, и неговото обкържение.

imageСТАРЕЦЪТ ПАИСИЙ:

«Сега се върши отричане... чрез документите за самоличност. Да предположим, че не ми искат подпис, и ми дадат някакво удостоверение за самоличност, тогава не е опасно. Но, когато удостоверенията за самоличност имат символ на дявола, и аз ги подписвам, това вече не е нещо незначително...

Свети Евангелист Йоан и светите отци казват, че които не са подпечатани с печата, няма да могат да съществуват… тях ще ги преследват, но няма да могат да ги намерят... То ест, – електронното удостоверение за самоличност и печатът, са – отричане от Бога».


 

Тези свои възгледи той проповядваше твърдо и непоколебимо, до кончината си 1994 година. И понеже предвиждаше, че след смъртта му, некои ще се опитат да мътят водата и да изопачават възгледите му, той настояваше, брошурата му «Знамение на времената» да се разпространява в написания от ръката му вид, заедно с правописните грешки, т.е. точно, както той го е написал...


 

Ето какво представлява един типичен баркод

image

Григор Симов: Всеки бар код /освен обикновените числа, изобразени с различни съчетания на вертикални линии, каквато в горната илюстрация е и предпоследната шестица, изобразена с две тънки вертикални линии/, задължително съдържа и три шестици, които са - първите, средните и последните две, малко удължени надолу вертикални линии! Тези три шестици, не се четат от баркод-четеца, но системата така е настроена, че без тях не работи. Което означава, че трите шестици /числото на звяра – антихрист - 666, описано в Откровението на Йоана/ фигурират във всеки продукт, именно, като знак, че подпечатаният с този баркод, продукт или човек, е притежание на антихриста и на дявола.

Тези дяволски три шестици, се поставят, не само на всички продукти и детайли, но и в електронните документи за самолиочност, и във всичките други видове електронни карти и ваучери. Освен това, трите шестици автоматично се добавят и към електроните записи на личните цифрови кодове, каквито в България са ЕГН-тата!! Т.е. в базата данни на глобалната електронна система, ЕГН-то винаги е комбинирано и с три шестици!

Затова, всеки, който знае тези факти, и ползва такива карти, той съзнателно приема тази дяволска система и с това, повече или по-малко, се отрича от Господа. А който приеме и ползва лични електрони документи /лична карта, паспорт и всякакъв друг личен документ, както и ЕГН, и всякакъв друг цифров номер, заместващ личното му име/, той съзнателно или не, се е отрекъл от Господа и от даденото му от Господа Бога, лично име, и се е подчинил на дявола!


 


 

От редакцията на Православен Апологет: Ние искаме да вмъкнем важно пояснение за думите на светия старец Паисий. Това е важно, особено сега, понеже наистина много хора, не вникват в същността на съвременните електронни паспорти (ID card) и не разбират същността на проблема, и връзката му с числото 666 - символът на антихриста. И това свое неразбиране, те го приписват на стареца Паисий, като опростено възприемат думите му.


 

В основата на работата на всеки електронен паспорт, лежи идентификационният номер (код), който е записан в нанесения върху пластмасовата (лична или друга) карта, микрочип. Всичките присвоявани на човека идентификационни номера-кодове (независимо как властите се опитват да ги наричат), се разработват в съответствие с международния стандарт GS 1 -Global Spesifications Version 12. , п. 3.5. 9. Global Document Type Identifier (GDTI): AI (253) p.141, който винаги е свързан с международната система за штрихово кодиране EAN-13. За повече подробности вижте доклада «Электронный паспорт — оценка проблемы с точки зрения технологии, права и веры. П. Связь универсального цифрового идентификатора (EAN /UPC) с числом 666.


 

Йеромонах Христодул, който е живял 15 години със стареца Паисий, в книгата си «Сосуд избранный», предава най-важните му думи: «Църквата е дължна да заеме ясна позиция, та вярващите да знаят, какво да правят. Впоследствие Църквата трябва да изработи точни правила-закони, за тези, които са взели електронни документи, по необходимост, - за да могат да разберат, че става дума за падение (в грях)... Днес логиката на «гностиците» увлича хората; те са се привързали към улесненията, и така са си сложили окови. Но, едно е, когато знаят, че трите шестици в системата на щрих кода са дяволски знак, и те са се съгласили да сложат подписа си. Друго е, ако някой не знае това…, защото, който не знае, не носи (пълна) отговорност. Но когато знае, – носи тежка отговорност».


 

А що се отнася до Русия, ситуацията с «гностиците» е още по-тежка, понеже «гностиците» заемащи високи постове във властта, дързват да наричат «невежи» или «паднали в прелест» вярващите хора, - знаещи и разбиращи, какво представлява щриховото кодиране и какво е цифрова идентификация. И именно тази «богословска демагогия», породена от лъжовното мнение за непогрешимост на епископа, е един вид «проява на идеологията на папизма, на локално ниво», която, с разрушаването на църковната съборност, влияе страшно разрушително на Църквата.

 

http://apologet.spb.ru/ru/1997.htm

 

 

http://3rm.info/publications/54152-ob-udostovereniyah-lichnosti-elektronnom-pasporte-sv-paisiy-agiorit.html

 

Превод, Григор Симов

 




Гласувай:
0



1. truthful - Говорейки за вписването на тези 3 ...
25.10.2017 12:15
Говорейки за вписването на тези 3 шестици на много места и в различни документи трябва да дадем пояснение за незнаещите братя, че това е УМИШЛЕНО НАПРАВЕНО. Числото 666 е числото на звяра, на Сатаната, на антихриста. Но от къде идва?
«Тук е нужна мъдрост; нека всеки, който е мъдър да сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.»(Откровение 13:18)
Какво е това тайно число характеризиращо звяра? Оказва се, че още в 16-ти век тайната на числото на звяра 666 е била разкрита! Андреас Хелвиг (1572-1643) – берлински свещеник, който първи е разкрил на папската корона надписа «Vicarius Filii Dei», което от превод на латински означава «Заместник на божия син». Ако заменим латинските букви с римски цифри и ги съберем, ще получим числото на звяра 666 (5+1+100+0+0+1+5+0+0+1+50+1+1+500+0+1) Важно е да се отбележи, че в древно латинската граматика буквата U е можело да се изписва и като V ( тоест 5), което и сега може да бъде прочетено в надписа на арката издигната в чест на цезар Тит Веспасиан в Рим. Всичко това подробно е описал Андреас Хелвиг в труда си «Antichristus Romanus, in proprio suo nomine, numerum illum Apocalypticum (DCLXVI) continente proditus» публикуван във Витенберг през 1612 година.
Смята се, че VICARIUS FILII DEI все още е титла на Римския Папа – главата на Римокатолическата църква, макар и официално църквата да отрича съществуването на такава титла и такъв надпис на папската тиара.
Оказва се обаче, че в днешни дни така наречения надпис е изчезнал от короните на папите, неофициални източници твърдят, че през 1962 г., във връзка с този въпрос, група учени са поискали от папа Йоан двадесет и трети да ги допусне до трезора, за да разгледат короните, особено тази на Григорий шестнадесети. Надписи по короните не са открити. Даже нещо повече – от Ватикана твърдят, че такъв титул „VICARIUS FILII DEI“ не е бил никога официален. Това било неофициално/мирско, народно/ обръщение към него, в което има нотка на фамилиарничене/народна любов/.

Католическата Църква вече почти четири столетия се опитва да докаже, че не само тълкуванието, но и наличието на такъв надпис е измислица. Защо си дава толкова труд да ни убеди в това? Може би защото това е неудобна истината, която искат да скрият, т.е. Папата все още е носител на тази титла.
цитирай
2. krumbelosvet - L, rus Bezuhof
25.10.2017 14:59
L, rus Bezuhof дава един от другите възможни сборове =666. Комичен в случая.
Аз имам друга версия, изложена в поста ми "666 днес", основана на ДВЕ споменавания на същото число в СТАРИЯ ЗАВЕТ, книги Царства и Макавейски, като, кратко казано, ИНФЛАЦИОННОТО ЗЛАТО, което цар Соломон внася годишно от Африка - по 666 таланта (мярка за тежест).
Голямо е влиянието на папата, но може ли да се мери с банкерите, а нали ТЕ печатат дебитни и др карти, без които, в потвърждение на Апокалипсиса, "никой няма да може нито да купува, нито да продава"...
цитирай
3. grigorsimov - Кой на кого е слуга, всъщност?
26.10.2017 10:50
Вижте например САЩ. Там от 1913 г. парите се печатат от т.н. Федерална Резервна Система, която е консорциум от частни еврейски банки, начело с Ротшилд. И от тогава /1913 г./ доларите не са собственост на правителството на САЩ а на частни банки /които всъщност са - една банка!/, и правителството е принудено да взема от нея, и под лихва, потребното му количество долари. И именно към тази частна банка, наречена за прикритие - Федерална, САЩ са задлъжняли с астрономическата сума - 20 трилиона долара. Реално е така и във всичките останали страни, където "народната" или "национална" банка, е напълно независима, и от правителстото, и от президента, и от народното събрание, - за да е напълно зависима, именно, от господарите - на парите и на света.
Случайно ли, преди век, самият Ротшилд е казал: "Дайте ми да печатам парите на държавата, и няма да ме интересува, коя партия е на власт."
И това наистина е така, защото, в чиито ръце са парите, и то, не само на отделна страна, а на целия свят, - в негова власт са, и партиите, и политиците, и икономиката, и търговията, и културата, и медиите, и образованието... Но и организираната престъпност, и всичките видове масонство (защото, то е същността на юдаизма),и религиите /напълно или до голяма степен/, и абсолютно всичко друго, - особено ако Господарите на парите /и по дух, и по природа, и по вяра/ са абсолютни /юдо/сатанисти.
Затова Христос е казал, че "княз на света е дяволът", а на еврейските първосвещеници и старейшини казал в очите им: ..."Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да вършите..."

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312979
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031