Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2017 16:38 - Бялата смърт. Нови изследования доказват, че рафинираната захар е канцерогенна. 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1322 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.11.2017 16:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Захарта не само храни раковите клетки, но и спомага за образуването им. И даже ако на човек не е диагностициран рак, в организма му пак има, поне неколко ракови клетки, свободно циркулиращи из «вътрешния му ландшафт». Но нормалната имунна система на организъм, със слабо-алкална среда или с неутрален pH, може да предотврати образуването на рак.

 

image


А мнозинството се придържа основно към «стандартната американска диета», с много месо, обработено фабрично, и с наситена рафинирана захар или царевичен сироп, с високо съдържание на фруктоза, която се използва за подслаждане, даже и на несладки продукти, за да се предизвика влечение към тях. Така се прави с рафинирания хляб и другите хлебни изделия, като им се добавят рафинирани въглеводороди, които буквално наливат масло в огъня на раковата болест.

Господстващите в онкологията теории игнорират откритието на Ото Варбург, получил 1930 г. нобелова награда, за него, - известно като «ефектът на Варбург»: когато нормални клетки започват да изпитват кислороден глад, при метаболичната преработка на глюкозата и хранителните вещества, изпаднали в зависимост от ферментацията на захарта, без кислород, се разрастват и стават злокачествени.


Онколозите предписват химиотерапия, и в същото време, разрешават на пациентите си да ядат сладолед и сухи сладкиши, които за тях са отрова. Раковите клетки поглъщат захарта 19 пъти по-бързо, от здравите, съобщават изследователите.


Господстващата медицина отказва да забележи, че хранителното меню може да предизвика потенциална метаболична дисфункция, която стимулира и поддържа рака, а твърди, че първична причина за рака е генетична предразположеност.


Високомерието и невероятните им печалби процъфтяват от такива токсични намеси, като химиотерапията и облъчването. Ако искате да предотвратите появата на рак или да се избавите от него, първо гледайте с какво пълните организма си. Това ще ви даде контрол над рака.


Трябва да избягвате газираните напитки, соковете с добавена захар, сладкиши, бонбони и обработените хранителни продукти, в които се използват обработени зърна. Но захар или царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза, се добавя, даже и в несладките хранителни продукти. Така производителите ви държат в зависимост техните продукти, даже и да не можете да усетите истинския му вкус. Рафинираната захар предизвиква привикване, и това привикване е подобно на кокаиновата зависимост.


 

Неотдавнашно изследване изкара захарта канцерогенна

А колкото повече се изследва, толкова повече се откриват вредни и нежелателни последствия за здравето, от употребата на захар. Но резултатите от изследването се оказали скрити от очите на обществеността и, естествено, не се приветстват в общеприетата система в онкологията.


Едно от изследванията 2013-2014 г. било посветено на връзката между онкогенезата и повишеното поглъщане на захар...

Резултатите от това изследване показват, че повишеното поглъщане на гликоза води до създаване на ракови клетки, а прекратяването употребата на захар, спира поемането на глюкоза от раковите клетки, и те отново се превръщат в нормални. С други думи, захарта помага за появата на ракови клетки и поддържа вече съществуващите.


Трапезната захар или царевичният сироп с високо съдържание на фруктоза се добавя в газираните напитки и обработените продукти, заедно със захар от естествен произход, независимо колко висок може да е гликемичният индекс. Плодовите сокове не се нуждаят от добавяне на захар, но в много от тях, пак се добавя. И това са точно тези видове напитки и храна, които следва да избягвате.


Трапезната захар е рафинирана, а мнозинството видове хлеб и хлебни изделия, са приготвени от зърна, съставени от рафинирани въглеводороди, които мигновено се превръщат в захар, без да дават никакви хранителни вещества, като компенсация...

Изследователите предполагат, че захарта, която се съдържа в органичните продукти, може би не помага за увеличаването на раковите клетки, за разлика от рафинираната захар и царевичния сироп. Те поясняват, че клетките на човека поглъщат левовъртящи се молекули, докато раковите клетки могат да усвояват само десновъртящи се молекули.

По същество, плодовете, в естественото си състояние съдържат левовъртящи се захари, а ГМО плодовете се състоят само от десновъртящи се захари...


 

Прост съвет, който не е лесно да се следва

Не добавяйте захар в храната и напитките, избягвайте всичките сладости и обработените продукти, даже и не сладките, защото им е добавена рафинирана захар, която предизвиква привикване у потребителите.

Според роднини и приятели на болни, много от тях не искали да си променят храненето, та да се излекуват от рака, и може би, именно поради това, въпреки че ги лекували, лечението било неуспешно.


Много пациенти, по скоро, дават вид, че слушат лекарите, но ядат и пият каквото си поискат...


Въпреки всичките канцерогенни химични вещества, около нас, има една област, която все още е под наш контрол: – избягвайте рафинираната захар и въглеводородите.

 

http://3rm.info/publications/60028-belaya-smert-nedavnie-issledovaniya-zapisalo-sahar-v-kancerogeny.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315827
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031