Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2017 21:32 - Израждането на Европа. В ЕС искат да забранят книгите, описващи традиционни семейства. 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1578 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 14.11.2017 21:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Извратените нравстявени норми в ултралибералното европейско общество, постепенно и по всякакви начини се натрапват и на нашето общество и държава, маскирайки идиотската (а всъщност -дяволска) идея, с вълшебни перспективи за включване в ЕС.

 

image

Воините на Цион:

ЛИБЕРАЛИЗЪМ И ТОЛЕРАНТНОСТ

(към разврата, но не и към истината!)

ХОМО-СЕКСУАЛНОСТ,

И ... СМЪРТ НА ГОИТЕ!

...........................
 

"Традиционните приказки може да навредят на кариерата на жените в Европа, и затова трябва да се забранят", –  се казва в доклад, подготвен от Комитета на Европейския парламент по правата на жените и гендерното равенство.

 

Книги, които описват традиционни майки, които се грижат за децата си, или бащи, които ходят на работа, може да бъдат забранени във всичките училища на Европа, ако това предложение бъде одобрено от Брюксел. Доклад на ЕС твърди, че гендерните стереотипи научени в училището влияят на момченцата и момиченцата, как да се държат, и че това може да е вредно за кариерното издигане на жените в бъдеще.

 

Автори, като Питер Пен са огромна заплаха за европейските феминистки, – пише в доклад на ЕС.

 

Ако това предложение се приеме от Европарламента, - всичките любими класически детски книги и филми с детски истории, ще изчезнат напълно от училищата и ще бъдат забранени за обучение в Европа.

Този доклад е подготвен от Комитета на Европейския парламент по правата на жените и гендерното равенство. Същият комитет създаде законопроект, как трябва да бъдат изобразени жените в детските телевизионни предавания. По-нататък в доклада се констатира, че били много малко жените в парламента на ЕС, и затова Комитетът предлага да се създаде фиксирана квота за жените-депутатки.

 

В доклада на феминистките-депутатки в частност се казва: "Децата се сблъскват с гендерни стереотипи в много млада възраст, от телевизионните шоута, рекламните клипове, и от учебните материали и програми". И тези стереотипи следвало да се заменят с други.

 

Целта на този доклад е - изменнение на възприятията, - как момиченцата и момченцата да разбират своята идентичност. За тази цел издателите в ЕС ще получат инструкция, че “новата идентичност” трябва да бъде въведена в специалните образователни програми и учебните материали, които ще се използват за обучение.

 

За да се промени идентичността на момиченцата и момченцата, не трябва повече да се пише в книгите и да се показват по телевизиите, традиционни семейства, където мъжът е хранител на семейството, а жената се грижи за децата”...


 

Докладът призовава ЕС, законодателно “да се справи с проблема”, и затова Комитетът препоръчва следното:

 

“Въпреки привързаността на ЕС към равенството между мъжете и жените, все още има голяма празнина в законодателството, за предотвратяване на дискриминацията по отношение на жените. Истинско равенство е нужно в такива области, като политиката, социалното осигуряване, образованието и медиите (сякаш не са жените мнозинство, отдавна, и в образованието, и в медиите... Г.С.)“. В доклада особено се подчертава, крайната нужда от приемане на нови закони в областта на детската литература.

 

Докладът призовава Европейската комисия да води политика за равенство във всички социални сектори (а не само в традиционните). И се конкретизира, че такава алтернативна детска литература е например “Кралят и Краля” (където на илюстрация двама крале се целуват), с което малките деца се учели на истинско сексуално многообразие.

 

Норвегия е една от първите страни в Европа, в която правителството вече одобри и въведе “алтернативно” обучение в детските градини, напълно съответстващо на сексуалното многообразие в норвежкото общество.

 

Норвежките власти октрито заявиха, че всячески ще противодействват на “старите” (нормални) гендерни  роли, и вече въведоха гендерно-неутрално обучение на децата в Норвегия, в училищата и детските градини, и отмениха традиционните названия и обръщения към момиченцата и момченцата, а също и традиционните названия и обръщения: „майка и тато“).

 

image

На детските градини в Норвегия вече е предложено да използват илюстрирани детски книжки със съвсем  други приключения, вместо традиционните стереотипи. Например: принцове се влюбват в принцове, или принцеси смело спасяват принцове от големи опасности. Друг пример в детска книжка от новия тип, е крал, който вместо да управлява кралството си, се развлича (по особен начин) с деца.

 

Правителството на Норвегия изцяло поддържа тази „перестройка“ на преподаванията в норвежките училища...

 

Вече са отпечатани първите 1500 екземпляра от новите учебни материали, които са предоставени на детските градини по цялата страна, с които на норвежките младенци се показва “по-широко и по-подробно, сексуалното разнообразие” в норвежкото общество (! става дума за 2012 г.).

 

Правителството на Норвегия изцяло поддържа сексуалната реформа за обучение на децата в детските градини и училищата, и отдели за целта още 150 000 крони. Освен това, фондът за пропаганда на секс-разнообразието сред дечицата ще получава още по четири милиона крони ежегодно от “Министерството на детските работи и защитата на равноправието на всичките видове сексуално многообразие в Норвегия“ (точно така се казва това министерство!!).

 

Бившият министър по делата на децата и равноправието на сексуалните форми – Audun Lysbakken, не скрива своята сексуална ориентация и че иска да формира децата в Норвегия, по свой образ и подобие.

Целта на доклада, подготвен от Комитета на Европейския парламент по правата на жените и гендерното равенство е – разширяване съзнанието на децата, за понятието “гендерна идентичност”. Норвежките проекти за пропаганда на сексразнообразието в детските градини имат за цел, да се преподават хомосексуализмъм, за натрупване на опит и знания. "Сексуалното разнообразие" трябвало да е видимо за децата. Децата трябвало да знаят, че е “нормално”, родителите им да са гейове или лезбийки…

 

Затова в детските градини и училищата, вместо класическите, се препоръчват нови книги – за гейове и лезбийки…

 

Критиците предупреждават, че ако “ЕС осъществи своите намерения, милиони деца ще бъдат лишени от удоволствието да четат книги от класическата детска литература, понеже там показват мама и татко, в традиционните им роли”…

29.11.2012

 

http://3rm.info/publications/31304-vyrozhdenie-evropy-v-es-hotyat-zapretit-knigi-o-tradicionnyh-semyah.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



1. getoveyoselph - Оппа към 3 ще имаш мозъчна смърт
14.11.2017 21:36
Вероятно ще е добре да идеш на лекар и да махнеш рака по белия си дроб
Да реално съм умъртвявал много хора и да реално са мъртви
цитирай
2. getoveyoselph - SKUKAA
14.11.2017 22:22
TAPOO
цитирай
3. nedovolen - 1,2
14.11.2017 22:38
Света е пълен с крачещи мъртъвци. Навярно "заслугата" е твоя. А ти от кои си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314301
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031