Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2017 11:31 - КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ ВИДИМ... йезуитите са си йезуити.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1150 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.11.2017 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-старият католически вуз в САЩ похвали студентките, припечелващи с проституция

Във вестника на Йезуитския Джорджтаунски университет се подкрепят студентките от учебното заведение, които проституират, за да припечелват пари или подаръци. Това съобщава cайтът gloria.tv, позоваващ се на The Cardinal Newman Society.

 

Авторите на статията се надяват да се легализира проституцията, та да се подкрепят студентките, "оказали се в сложна ситуация".

 

image


Публицистът Деръл Херб така комментира статията: "Обръщам се към представителите на най-стария католически университета в Америка: хайде да подкрепим и проститутките-трансгендери".

Това е шеговит сарказъм, но е повече от вероятно, че ще се стигне и до там. Този йезуитски университет е широко известен с ултралибералната политика на своята администрация, поощряюваща развращаването на студентите.

Така, 2014 г. студентска група от Джорджтаун, с финансова подкрепа на студентската асоциация на университета (GUSA) провеждаше неделно мероприятие, наречено "секс-позитивна неделя", включващо танци и документален филм за феминистки, работещи в порно филми.

А 5 март 2014 г. там се проведе мероприятието "открит нощен микрофон" G-spotlight, посветено на „диалог за сексуалността и самоизразяването".

2012-та г. бе съобщено за прощално слово на бившия професор в Джорджтаунския университет Патрик Денин, който написал открито писмо, след своята оставка. В него той критикува Джорджтаунския Университет,  "все повече и по-необратимо показващ себе си в образа на светските ВУЗове, които нямат вътрешен стандарт и се стремят към престиж, заради престижа, и към рейтинг, а не към истината".

 

Октомври същата година, в този католически университет се провеждаше "месечник за историята на ЛГБТ-движението" наречено "OUTober", където се пропагандираха извращения. (ЛГБТ е Лезбийско-Гейско-Бисексуално-Трансгендерно “движение“!)

 

2013-та година във Ватикана постъпило обръщение на бивши випускници от Джорджтаунския Университет, за многолетното уничтожаване там, на "католическата идентичност". В отговор секретарят на Конгрегацията за католическо образование на Ватикана обеща да предприеме мерки и каза, че жалбата за католическата идентичност на Джорджтаун е "основателна" и заслуживаваща вниманито на Ватикана.

 

Но, както виждаме, Ватиканът не е предприел никакви мерки за пресичане на разложителната дейност в джоджтаунския вуз, което и не е чудно. Болшинството католически ВУЗове по целия свят, отдавна вече, не само са изгубили старата си идентичност (макар и еретическа), но са станали истински двигатели за развращаване на студентите и обществото.

 

Така, неотдавна два йезуитски колежа в Австралия призоваха населението да гласува за въвеждане на педерастки "бракове", на референдума, провеждан по този повод.

 

Скандално известният Украински католически университет, където работят немалко преподаватели, които открито пропагандират блуд и содомия, (заедно с целия Запад) подготвя висшите ръководни кадри на Украйна, за узаконяване на разврата в украинското законодателство.

 

И самият папа римски Франциск призовава, още по-толерантно да се отнасяме към тези явления, и призова да не осъждаме даже и "свещенниците" -хомосексуалисти.

 

Напомняме, че и богоотстъпникът, лъжепатриарх Кирил, постоянно нарича католическата "църква" "пазителка на традиционните ценности" и призовава православните, заедно с нея да се борим за нравственност".

 

http://3rm.info/main/69525-to-li-esche-budet-iezuity-est-iezuity-stareyshiy-katolicheskiy-vuz-ssha-pohvalil-studentok-zarabatyvayuschih-na-zhizn-prostituciey.html 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28377285
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930