Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2017 13:16 - Главният католически епископ на САЩ получил свише, плашещо откровение за Папа Франциск
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1927 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Един от най-висшите чиновници на Католическата църква, твърди, че във видение, по време на молитва му се явил Бог и му заповядал да предупреди всички християни, че Папа Франциск е “зло“ и “лъже-пророк“.

Става дума не за някой малоизвестен пастир, познат на тесен кърг сектанти, а за господин Томас Вайнанди, който до неотдавна беше глава на Асоциацията на католическите епископи в САЩ. Във видението, на Томас Вайнанди бил даден някакъв особен знак от Бога, който трябвало да се приема за “апостолски мандат“. Това подбудило господин Вайнанди да напише за даденото му откровение до Ватикана и лично на папата Франциск. След което той, като отговор бил лишен незабавно от всичките му титли и постове.

 

В писмото си, Вайнанди подробно разказал на Папата за своето откровение, чиято същност се свеждала до това, че папството на Франциск е характерно с хронична обърканост, орязване на догматиката и “култура на страха“, чиято задача е, - прокарване програмата на Новия Световен Ред.

 

Самият Папа Франциск (Хорхе Марио Бергольо) по думите на Вейнанди, използва цялата си сила и влияние, за да отдалечи паството от традиционните християнски ценности, и да го насочи по пътя на сатанинската политика.

 

LSN съобщава, че след като папата получил писмото, веднага помолили Вайнанди да излезе в оставка, което той и направил. А новият Президент на католичеството в САЩ - USCCB, спешно уверили Ватикана, че всичките епископи в САЩ са лоялни на Папата Франциск.

 

Вайнанди получил откровението в началото на миналата година, но до сега го обсъждал само със самия папа Франциск, а после и с некои епископи – негови съученици от Семинарията. Но после Вайнанди пак имал видение, след което редица свързани с него събития от живота, потвърдили получения знак, изискващ от Вайнанди, да разгласи получената информация. Което Вайнанди направил, чрез The Catholic Thing"s. - “Но и без това, аз все се готвех да направя обществено достояние моето откровение, понеже чувствах, че много от моите ежедневни загрижености бяха същите, както и на всички останали, особено на миряните. Затова и публично огласих всичко това.

 

Превод, Григор Симов, от:

 

https://www.youtube.com/watch?v=XX65HY40VTE

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28375691
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930