Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2018 08:59 - Антон Дончев: Джендърът е лудост! Няма друг пол освен мъжът и жената. Автор: elahikari
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2148 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Във връзка с разгорещените дебати „за“и „против“ Истанбулската конвенция, която въвежда термина „социален пол“ и дава определение за пола като „социално изградена роля“, както и опитите за навлизането на джендър доктрината в българската образователна система, потърсихме мнението на акад. Антон Дончев – най-четения български писател, чийто роман „Време разделно“ е най-превежданата българска книга.

image

Ето какво каза пред Епицентър.бг Антон Дончев:

„Джендърът или т.нар,. социален пол е пропаст – 
пропаст пред нормалните хора в човечеството. Един нормален човек не може да го разбере. Това е нелогично.

Най-напред е природата – 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Ян, за да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години , за да достигне това. И го достига! Сега една повреда на системата се опитва да развали цялата система. Това е лудост!

Защо няма спирачки пред тази лудост? Защото джендърите се организират – не знам на каква основа, но днес с тази повреда в системата ние просто се отделяме от човечеството. Кои сме ние? Човечеството – такова, каквото го е създала природата. Джендър – обучение е една лудост!

Защо се подлагаме на тази лудост? За да се защити изключението, то трябва да се обедини. Тези хора, джендърите, имат една страхотна организация именно на този принцип – ние сме различни, дай да се обединим, защото ще ни унищожат. Те се самозащитават по един ужасен начин, като искат да се наложат над цялото Човечество – това е зараза! Ужасна зараза! Това прилича на тези, които са болни от СПИН и искат нарочно да заразят останалите, които са здрави. Защото е доказано, за съжаление, че хората се поддават, особено в по-млада възраст, на тази зараза. И това е страшното!

Европа е под зараза, защото те заемат позиции, с които могат да се налагат – те имат власт и пари. Те си поставиха за цел – да имаме пари, и успяха! Събраха толкова много пари, че започват да купуват, да плащат и да заплашват.

Защо Борисов им кляка?

Това е против неговата природа, но той е команден. Очевидно могат да му налагат нещо, което е абсолютно против неговата природа. Това е направо смешно – Борисов да приеме джендърите! Явно е, че тези хора, които имат парите и властта, успяват по някакъв начин да му въздействат. Какъв е начинът – не мога да кажа. Дали е власт, влияние … не знам. Но очевидно, за да вземе подобно решение (да подкрепи Истанбулската конвенция -б.р.), трябва да е подвластен на нещо. Това не е нормално поведение – да се съгласиш да приемеш джендърите под маската за защита на жените от насилие. Ние и сега имаме достатъчно закони против насилието във всичките му форми. Но покрай това те вкарват джендърите – и затова е този огромен натиск.

Мисля, че нашите депутати няма да го гласуват. Не вярвам да го направят. Не вярвам!

Ако го направят, народът просто ще им обърне гръб! Те просто ще се отделят от народа. Народът няма да протестира за нещо, което се отделя от него. Народът просто ще каже: „Тези не са от нас!“ Това е нещо, което не може да се възприеме от човека. Това е античовешко! Милиарди години природата е търпяла развитие в дадена посока и сега изведнъж някой казва: „Дай, да го ударим през гората!“ И насила иска да наложи това и на другите.

Джендърът атакува най-напред думата „естество”, атакува се пътят на развитие на Човечеството. Това е налудничавост! И то е много опасно! Това е най-опасното естество, защото здравата част – мюсюлмани, християни,араби и негри не само няма да го приемат, но могат да се опитат да унищожат тези, които го приемат.

Това е процес на разложение, на отчаяние, на отегчение, процес на онова, когато казваме: Да става, каквото ще! Човечеството все още не реагира нормално, защото не осъзнава пред каква пропаст е изправено. Това е абсолютна лудост! Да се подведем по нищожно малка част, без да имаме способността да ги накараме да се вразумят. Да, в годините тези хора са били преследвани и наказвани по ужасяващ начин, те са трупали ужасни чувства през тези години – гони ги Християнството, гони ги Ислямът, гони ги Будизмът. Затова са се събрали. Ами, хубаво, да се събират, но да не ни налагат своя начин на живот.

Няма друг пол освен мъжът и жената. И който се опита да наложи противното, поема тежка отговорност“

image

http://epicenter.bg

.....................................

Григор Симов: Насилственото натрапване на педерастията и на измисленото джендърство, със силата на псевдо-държавните власти и на парите, е дело на световния юдомасонски сатанински елит, и изобщо не е, на самите педерасти, а още по-малко, на несъществуващите "джендъри". Десетките видове джендъри, сега се появяват, и тепърва, все по-масово ще се появяват, вследствие насислтвеното пропагандиране в училищата, сред децата, и особено сред най-малките, в "детските градини", да си избира, и по-точно, да си измислят пол!! И, макар да е неестествено, децата няма как да не се поддадат. И тези новоизмислени и новосъздадени лудости, тепърва ще се развихрят, и така ще вгорчат живота на нормалните, и що годе нормалните, хора, че те, заплашени от огромни глоби и затвори, от публично осмиване и линчуване,
няма да смеят, а и няма да знаят, как да се съпротивляват.  Известна съпротива ще има само сред православните вярващи, но почти не, сред църковното ръководство.
Крайните цели на Световния еврейски юдомасонски сатанински елит, е, да унищожат нравствеността и християнската вяра, като обединят всички религии, и в края на крайщата, да унищожат огромното мнозинство от хората на земята, за да могат много по-лесно да наложат над целия свят, своя еврейски "месия" - послушен Световен Цар, греховно заченат и школуван, точно за тази цел. А този, техен месия е "човекът на греха" - Антихрист. И ще го направят, защото така е допуснал Господ Бог, за да се изявят и да се самоосъдят, и да се отлъчат и низвергнат в ада, всички причастни към тези сатанински планове и мераци.
Гласувай:
71. lyubomircholakov - Един линк, който обяснява нещата.
19.01.2018 10:55
Антон Дончев просто не е чел по темата. Ако беше чел, нямаше да се чуди. Нещата са обяснени доста подробно тук:
http://www.glasove/categories/na-fokus/news/noviyat-svyat-na-izvrashtencite-kato-vsemirna-sodomska-anticyrkva
цитирай
2. krumbelosvet - Кой
19.01.2018 12:05
Кой налага "много полове"? Не самите носители на генни АНТИРАЗМНОЖИТЕЛНИ мутации, не, САЩ и подчинената им "Европа" ги налагат. А САЩ на кого са подчинени?
Ако допуснем, че едно много малко ЕТНИЧЕСКО малцинство иска да намоли СТОТИЦИ ПЪТИ останалите етноси, особено образованите, разпространението на многополовост = безполовост, е добро оръжие. Интересно, между "избрания народ" пропагандира ли се "джендърство"? Отменен ли е Старият Завет за тях? С Мойсеевите закони - да се убива мъж, който носи женски дрехи и жена в мъжки, и др.т.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15606223
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031