Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2018 10:47 - Девствеността е здраве за рода и за нацията. 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3550 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 23.01.2018 13:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По радио "Свобода” казаха, че сред американците расте търсенето на девственици. И ако това е тенденция, реално ли е да се очаква възстановяване на нормите на нравствеността в Америка, и свързано ли е пропадането на човечеството в глобалната безнравствена криза, с поредната световна икономическа криза? И ще тръгнат ли по пътя на възстановяването на нравствените норми, другите отклонили се към аморалността, държави, като Франция, Германия, Англия, Русия и т.н.?

image
Търсенето на девственици в Америка не е куриоз, защото доста драматични се оказаха за САЩ последствията от нравствената разпуснатост: само наркоманите там са 55 милиона. Картината на упадъка допълва и фактът, че там работи само половината от трудоспособното население. Но особено впечатлява интеллектуалният упадък: половината възрастни в САЩ не могат да напишат и писмо...

 

Търсенето на девственици е предопределено от увеличаващите се уродства, понеже разпуснатите преди брака момичета, после раждат наркомани, извращенци, инвалиди и психично болни...


Това повдигане на съзнанието в Америка дава надежда... То се подсилва и от факта, че през последните години са престанали да пушат 40 процента от американците. А това е крачка към възстановяване на физическото и нравствено здраве на обществото.

 

А по какъв начин влияе девствената чистота, на здравето на поколенията?

 

Народите до скоро не са знаели отговора на този въпрос, но те са знаели много примери за раждания на лоши потомства, от хойкащи момичета. Затова нравствено падналото момиче считали за развалено и недостойно за женитба. Връзката на девствеността с качеството на потомството успяли да обяснят генетиците, които открили миналия век явлението телегония, - доказващо решаващото влияние на първия мъж в живота на жената, върху цялото и потомството.

И именно първият, а не бъдещият баща на децата й, залага генофонда (биологическата основа) на потомството на всяка жена, независимо, кога и от кого, тя ще ражда деца в бъдеще. Който е нарушил девствеността и, той става генетичен баща и на бъдещите деца на жената. Безспорно, момичетата трябва да знаят това, преди да се решат на интимни отношения! За съжаление, мнозинството дами не са осведомени за това наследствено таинство.

 

И в следствие на това, първият им мъж обикновено се оказва, не най-добрият, по физиологични и нравствени качества. Той, първият, вече е порочен само от това, че е използвал доверчивостта на младото момиче, и това, че няма жизнен опит. Затова момичето, използвано по такъв начин, и изоставено, справедливо се е считало за изпуснато и развалено.

imageИменно мъжът, с не много добри качества, е заложил в бъдещите и деца, не добър генофонд. Затова нашите предци са презирали отстъпилите девици, и не са позволявали да се женят за техните синове. Но откриването на телегонията скоро било скрито от хората, понеже открехвало таинствените завеси за съдбите на множеството обикновени, а и велики хора. За засекретяването на телегонията била намерена, и даже включена в енциклопедията, удобната фраза, че уж телегонията не била подтвърдена...

 

Ето до каква парадоксалня ситуация се стигна в наше време, поради дегенератите, епилептици и идиоти: сега за това явление, имащо пряко отношение към раждането на пълноценно потомство, знаят само животновъдите. Иначе в Русия нямаше да ги има най-добрите породи домашни животни: ни породистите скакуни, ни млечните крави...

Преди 150 години провеждали опити за кръстосване на кобили и зебри – самци. Но не се случило ни едно зачатие. "Опитите били прекратени, и никой не би си спомнял сега за тях, ако след неколко години не бе последвало нещто изумително... Заскачаните отдавна, от зебрите самци, породисти кобили, изведнъж започнали да раждат... жеребчета, на ивици, като зебрите! От къдели е дошло това? Нали бащите са породисти жеребци, и майките, също са чистокръвни, а жребчетата - ивичести! И това се случвало, много годин след "връзките”, които не довели до зачатие и бременност.

 

Научният свят бил буквално шашнат. Удивителното явление било наречено телегония. То е описано от Ледвитек в книгата му "Индивидът, еволюцията, наследственността и неодарвинистите”, в глава "Телегонията или влиянието на първия самец” (стр. 244). Впоследствие учените доказали, че "ефектът телегония се разпространява и над хората, и даже в много по-изразена форма, отколкото в света на животните!” Америка, презря нравствените норми и телегонията, и получи ясно изразените и проявления, в страховити мащаби.

imageТези ясно изразени проявления вече добре личат и в другите нравствено паднали държави, вкл. и Русия. Страшно бързо се разпространяват клановете на наркоманите, крадците, насилниците и извращенците, чиято неблагоприятна наследственост се добави към тежката икономическа криза и усили ефекта и.

 

Може уверено да се каже, че една от определящите причини за кризата е, игнорирането от жените, в продължение на много години, на законите за наследствеността. В следствие на това, на лидерски места излязоха тези, които негативно са програмирани от природата, и започнаха негативно да переустройват живота на цялото общество. Явлението телегония съществува и наказва всички, които игнорират законите на наследствеността, в угода на своето животинско начало.

Затова момичетата, тръгнали, с фатално лекомислие, на първата си, по правило, извънбрачна връзка с мъж, трябва да знаят, че този първи мъж залага генофонда на бъдещите и деца, когато, и от когото и да се родят, впоследствие. Но ако първият мъж е с не добри характеристики, значи, няма да са добри данните и у децата на лекомислените жени.

Нещо повече, - специалистите, и в частност, най-известният учен в света, за 19-ти век, Ломброзо, след като изледвал родословните "книги” на множество видни и обикновени хора, доказал, че положителните характеристики на родителите (особено интеллектуалните данни) се предават по наследство, в по-малка степен, отколкото отрицателните. Нещо повече: отрицателните се предават в подсилени форми, вкл. болестите.

 

Днес, когато на глава от населението в Русия се пада 10 пъти повече алкохол, отколкото са медицинските норми, особено важно е за момичетата, да знаят последствията от интимните връзки с подпийнал мъж или с алкохолик.

Оказва се, че даже пийване на чашка алкохол, за смелост, може да е фатално за децата на рисковалата такава близост девойка. Последствията ще са еднакви, независимо дали е пркарала първата си интимна нощт с леко пийнал съученик или със заклет алкохолик. При това алкохолното увреждане може и да пощади нейните деца, но старата лекомислена връзка най-вероятно ще я застигне в старостта и, с побъркани или малоумни внуци... Ломброзо привежда характерен пример: "... от един родоначалник – пияница, Макс Юке, за 75 години се родили 200 крадци и убийци, 280 нещастни, страдщи от слепота, идиотизъм и туберкулоза, 90 проститутки и 300 преждевременно родени и умрели деца...” (Виж "Гениалност и лудост” Ц. Ломброзо, стр. 54).

Дълбочинното алкохолно увреждане е изследвано и върху множество други родове, и последствията са подобни. Всеки случаен мъж, станал първи в живота на момичето, може да подари на рода му, крайно неприятен изрожденски букет. Защото този случаен интимен партньор донася порочност, само със самия факт на случайното си нахлуване, и не случайното си изчезване, от живота на девойката. И такива "случайни” мъже има значително повече сред високообразованите среди, отколкото сред по-ниските. Общоизвестно е, че падението на нравите във върховете е по-мащабно: там имат повече време за развлечения, в т.ч. и патологични... (а всъщност, безнравствеността е главната отличителна черта на целия, стар или съвременен, интернационален „елит“. Г.С.)

 image

Това на свой ред, води до нарушаване на психичното здраве... Ломброзо привежда не малко примери за пълного изчезване на знатни родове, само за два века. Така, "... от 487 семейства, от бернската буржоазия,.. останалим само 168”. (Виж "Гениалност и лудост”, стр. 53). (Г.С: Всичките знатни родове, благородници и феодали, както и всичките царски и кралски фамилии, - така или иначе, о много одавна са еврейски – юдомасонски, т.е. сатанински!)

При това, на изчезване били подложени предимно фамилиите, чиито членове се женели за знатни наследници. Примери, подтвърждаващи връзката на разните форми на разпуснати нрави, с раждането на непълноценно потомство, са повече от достатъчно. Затова може с уверенност да се каже, че възстановяването на здравето на всяка нация, било американци, французи или руснаци, става изключително с възстановяване на нравствените норми. Без да реши тези задачи, ни една държава няма да създаде достойни кадри, за изход от глобалната криза.

 

В разгара на Отечествената война, германски лекар, изследвал поканените на работа, от СССР в Германия, девойки, на възраст 16-20 години, решил да се обърне към Хитлер, с призив, незабавно да започне мирни преговори с нашата страна. Него го учудило, че 90 процента от момичетата били девственници, и той писал на Хитлер, че е невъзможно да се победи народ с толкова висок нравственност...


 

http://3rm.info/publications/13179-devstvennost-zdorove-nacii.html

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



1. sokoli - Тежка е несподелената "пл...
23.01.2018 14:32
Тежка е несподелената "платоническа" любовь. Но още по безкрайно тежка е когато имашъ съ половинката единение по плъть, а по духъ любовьта ти остане несподелена. Когато девойката (и за момъка сигурно е така) е изоставена отъ първиятъ си любимъ болката е... попадашъ въ самиятъ адъ. Само Исус Христосъ може да спаси човек отъ този адъ, но това става трудно съ истинското покаяние на човека и съ Милостьта Божия. Съ тази болка, преживелите не искат и пред себе си да признаятъ, че се мъчатъ, и цял животъ бягат отъ себе си, кото прибягватъ къмъ най различни опияти. Опиятите биват както материални, като алкохол, наркотици, цигари, безкрайни сексуални авантюри (колкото повече връзки, толкова по незадоволени и жадни за любовь остават), така и нематериални. Като напримеръ влечение към нови и нови неща, знания, изкуства, пътешествия, безкрайни купони и развлечения, зрелища, потъване въ виртуални светове (днес телевизията радиото и интернета е голяма наркотична зависимост за 99 процента от човечеството). Дори духовните търсения на човека може да достигнат не повече отъ болката и да се заключатъ въ нуждата отъ духовен опият. Вместо да достигнатъ Бога, страдащите циклятъ в духовни практики и събирания въ духовни общности, колкото да намажатъ съ мехлемъ зеещата рана, да запълнят празнотата на сърцето си. И въ един моментъ живота миналъ и ако човек реши малко да остане трезвен въ болката си и да премисли, вижда че всичко е било суета и младостьта минала и вече няма възможность за рожбичка да роди и отгледа на този святъ.
цитирай
2. radostinalassa - Митът за телегонията.
24.01.2018 14:44
Науката не е потвърдила телегонията. Наследственият материал / яйцеклетка и сперматозоиди / ест. са много добре защитени от природата, и не може да стане никакво смесване на гени. Наследственият материал се изчиства за няколко месеца, и остава само отпечатък в аурата на жената, а и на мъжа от предишния партньор за различно дълго време.
Опасността е друга - заразяване с различни щамове гъби и др.
Ако телегонията действаше, нямаше да се опитват да узаконяват инцеста в Западна Европа и третият пол даже и у нас. Нашите деца са си наши и по гени, не са генетичен компот. Това няма как да стане.
цитирай
3. grigorsimov - на radostinalassa - "Ако телегонията действаше"...
24.01.2018 15:50
Именно, понеже телегонията е действена, много повече, отколкото можем да си представим, затова насила натрапват и узаконяват инцеста и третият пол в Западна Европа и у нас, - понеже целта на господарите на света - евреите юдомасони, е - развращаване, деградация и унищожение, революции, войни и терор, - навсякъде по света. За да се намали драстично населението, та останалите деградирали и измъчени хора, преуморени от войните и беззаконията /които именно с тази цел и се вършат/, да приемат като спасител и като Христос, подготвения еврейски месия, за световен цар, който в православието се нарича -"човекът на греха" и Антихрист, когото "Христос ще унищожи с дъха на устата си", при второто си пришествие.
И за никакви "щамове гъби" или буболечки, не става дума, а за непознато ни, духовно влияние, подчиняващо се на всесилните Божии закони, които ние макар и да не можем, или не искаме, да си обясним, това не ги прави по-малко действени, и по-малко справедливи.
цитирай
4. radostinalassa - Не сте ме разбрали
24.01.2018 16:40
Става дума за това, че плашат хората с телегонията в смисъл, че децата им ще бъдат генетично като първите партньори, което не е вярно. И в тоя смисъл препоръчват близкородственото кръстосване. но именно то води до израждане и болести. Каква духовност ще търсим у болни хора.
цитирай
5. grigorsimov - на radostinalassa: Изглежда не си прочела публикацията
24.01.2018 19:21
Прочети я отново и ще видиш, че съобразяването с телегонията никога не е отменяно, при отглеждането на породистите животни, предимно - коне и кучета. А такива свърх-скъпи животни купуват или отглеждат, точно тези олигарски, които бидейки изначално юдомасони-сатанисти, заблуждават хората, и преди всичко момичетата, че ефектът на телегонията не бил доказан, което си е дяволска лъжа. А точно обратното, при хората този ефект е много по-изразен. Но лъжците ни най-малко не се изчервяват, когато лъжат и мамят /но те, и крадат, и убиват, и пият детска кръв/, понеже техният баща и бог, е дяволът.
И никъде не се препоръчва близкородственото кръстосване! И от никъде не се подразбира такова нещо /не дай Боже/!
цитирай
6. radostinalassa - Дали ще ви прости
25.01.2018 15:20
Бог , че сравнявате човека с кучетата и други животни ? При кучето узряват всеки месец 10-12 яйцеклетки , а при жената само една. Тя е много добре защитена, а всички останали са незрели. Ако кръстосате две породисти кучета, ще получите такива. А на следващата година кръстосайте породисто куче с помияр , и какво ще се получи?
цитирай
7. grigorsimov - Както и да го усуквате...
26.01.2018 13:41
Божиите закони, за двествеността, верността в семейството, и за смъртната греховност на блудстването, са абсолютна истина, и винаги са били, в пълна сила. И всеки, който се съмнява, един ден, лично ще се убеди.
А в публикацията ясно е казано, че ефектът от телегонията, при хората е много по-изразен, в сравнение с породистите животни. Всичко друго е от Лукавия.
цитирай
8. radostinalassa - Аз се убедих лично, че телегонията е измама
26.01.2018 14:35
Освен това на 7 години се сменят всички клетки в организма. Та едва ли ще остане някакъв нетраен генетичен отпечатък. Не че съм против морала, но на практика виждате какво става.
Убедена съм, че ако кръстосате расово куче с помияр, телегонията няма да му помогне в горния пример на 2 - та година да роди и помияри.
А за Бог имах предвид, че ние сме сътворени на 6 - я ден по негов образ и подобие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313249
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031