Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2018 17:11 - ОТ МОСКВА ДО ВАШИНГТОН, ВСИЧКО Е ПОД ЕДИН ПОХЛУПАК. Вместо свобода, - «удобства», под надзора на Големия Брат
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1752 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Докато воинстващите генерали от НАТО /и не по-малко воинстващите западни политици/ нагнетяват обстановката и приравняват Русия с международните терористични групи, в парламентите, от двете страни на океана върви една и съща безшумна дейност.

Като по команда от единен център, в името на "мира и безопасността” и “удобството на гражданите“ се формира законодателна база за създаване на единни биометрични системи в Русия и САЩ.

 

imageНа 2 февруари 2018 г. "Руски вестник" публикува статията «В Русия ще създадат банка за персонални биометрични данни».

 

Проектът за постановление на правителството е изложен за общественно обсъждане на портала за проектозакони... Предвижда се в най-кратки срокове, – до 30 април 2018 година «да се утвърди, съгласувано с Централната банка на РФ» редът за събиране, съхраняване и обработка на биометричните персонални данни на гражданите «с цел, провеждане на идентификация в банковата сфера и в другите сфери на финансовия пазар», – гласи проекто-документът.

И така, в Русия се появява «нов орган на държавната власт» – Централната банка на РФ (която не е подконтролна на никоя от властите в Русия, защото реално е филиал на Федералната Резервна Система на САЩ, която пък, не е нито федерална, нито е на САЩ, а е консорциум от частни еврейски банки, начело с Ротшилд, които от 1913 г. печатат доларите и ги дават, под лихва, за ползване от правителстявото на САЩ. И именно към тези банки, САЩ са задължняли 20 трилиона (20 хиляди милиарда) долара.

А в Русия, вместо държавната власт, вече частни банки, ще издават електронните документи за самоличност!! И няма как да е иначе, понеже всичко в света върви към абсолютна власт на шепата банкери – евреи /юсдосатанисти/, начело с Ротшилд/)

В проектозакона пише: «До 20 май 2018 г. да се утвърди начинът за проверка на биометричните лични данни на физически лица, в единната биометрична система».

В прословутия закон №482-ФЗ, водещ до всеобща доброволно-принудителна «биометризация» на всички граждани на страната, конкретно се говори за внедряване на тези античовешки технологи във всички сфери на човешката дейност.

«Трябва да се осигури дистанционен достъп до банковите и държавни "услуги” във всяка точка на нашата страна», и «Всичко е за вашето удобство», – казват банкерите и чиновниците, които не се замислят, че и тях скоро ще ги измести «изкуственият интелект». Само дето никой не пита народа, който според Конституцията е «единственият източник на властта в Руската Федерация», и неговите «права и свободи са висша ценност», но точно тези права и свободи искат да орежат, - до концлагерно ниво.

 

А сега да се пренесем зад океана, при нашите геополитически противници, които нас ни наричат - врагове, приравняват ни с международните терористи, налагат ни санкции и съставят «кремълски списъци». И ще видим, че по отношение на биометрията, там притичат абсолютно аналогични процеси.

 

На 10 януари 2018 г., в Конгреса бе предложен законопроект H. R. 4760 – «Акт за осигуряване сигурност за бъдещето на Америка 2018». Съгласно този законопроект се предлага внедряване на биометрия за всички, и за всички случаи в живота, - за «безопасността и удобството» на гражданите, на Съединените Щати, и за всички желаещи да стъпят на тази обетована земя.

 

imageЗаконопроектът предвижда създаване на единна национална система за биометрична идентификация. Първо в сферата на миграцията... Но, законът бързо ще засегне всички граждани на САЩ.

 

Според проектозакона H. R. 4760 всеки американец трябва да получит електронна идентификационна карта с чип, съдържащ «личния ID-номер /ЕГН/, биометричните данни от лицето му, и друга лична информация».

 

Внесеният в Конгреса документ предлага да се установят пунктове за биометричен контрол на личността, на всички места за граничен и митнически контрол, в летищата и морските пристанища. Освен това, Министерството на вътрешната сигурност на САЩ може да задължи всички работодатели, да правят биометрична идентификация на работниците си (уж, за откриване на нелегални).

 

Т.е. без фигуроране в едината биометрична «миграционна» база-данни, няма да може да се напуснат САЩ или да се влезе там, както и да се започне легална работа. И всички работодатели трябва да имат оборудване за проверка на биометричните персонални данни на гражданите.

 

imageВ този американски документ виждаме пълна аналогия със законопроекта на Руската Федерация, публикуван в «Российская газета» от 2 февруари 2018 года, и от закона, от 31 декември 2017 година, №482-ФЗ за биометричната идентификация на гражданите на РФ.

 

В дейността на законодателните органи на главните геополитически противници на планетата, се наблюдават удивителни съвпадения, въпреки взаимните словесни удари и санкции.

 

На 30 януари 2018 г., първият зам.председател на комитета на Държавната Дума на РФ, за държавното строителство и законодателството, Вячеслав Лисаков, по аналогия с американската ID-карта, предложи «да се въведе в Русия единна лична картичка, която да е, и паспорт, и шофьорска книжка, и всички други документи» /без която карта, “никой не ще може, нито да купува, нито да продава...“, нито да живее легално!/ И пак, «за безопасността и удобството» на гражданите».

 

В началото ще е доброволно, по желание, «за дистанционно получаване на банкови и държавни "услуги”», а после - задължително. Така вече стана в редица страни, като Индия и Китай...

 

«Руският премиер вижда перспективите за цифровата интеграция, в създаването на единно /световно/ пространство на електронното доверие... /под едноличния контрол и диктат, на банкерите юдосатанисти. Г.С./», – пише «Коммерсантъ».

 

В заключение можем още веднъж да констатираме, че процесите на електронната идентификация на личността са световни, и неизбежно водят към построяването на единно, наднационално, глобално, цифрово общество, което ще бъде оглавено от едноличен политически и религиозен лидер /световен диктатор, юдейски лъжемесия, наричан от православните християни “човекът на греха“ - Антихрист/. Последствията от появата на това светоустройство на Земята са описани в Откровението (Апокалипсиса) на светия Апостол и Евангелист Йоан Богослов.

 

В.П. Филимонов, руски писател

 

http://3rm.info/main/70312-vse-pod-kolpakom-ot-moskvy-do-vashingtona-menyaem-svobodu-na-bezopasnost-i-udobstva-pod-nadzorom-bolshogo-brata.html

 

Превод със съкращения, Григор Симов




Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Предвидено в Библията
05.02.2018 19:47
В Апокалипсиса на св. Йоан е казано, че "Звярът", служител на сатаната, ще направи така, че никой, който няма ЗНАКА НА ЗВЯРА, няма да може нито да купуваа, нито да продава. А ние вече не получаваме заплатите си кеш, а с банкови преводи в КАРТИТЕ. Значи, кампютърът на централната банка може да спре парите и ПРЕХРАНАТА на когото поиска. Може би затова Папата в известното си интервю преди около година ДОПУСНА ДА СЕ МОЛЕМ ЗА ПАРИ за прехрана на семейството, в нарушение на Господнята молитва "Хлябът наш насъщен дай ни днес". Аз тогава не загрях опасността от "банкова гладна смърт", пази Боже, и се възмутих, че Папата отменя Исус. А тоя Папа сега е и против джетджър-идеите, те били "война без оръжия"...
цитирай
2. radostinalassa - Знам как се инактивира такава карта
10.02.2018 19:50
Слага се в микровълнова печка. А как се живее без пари, това става само на село.
цитирай
3. radostinalassa - ре
10.02.2018 20:00
И вие ли сте на ре капча или съм само аз?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353693
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930