Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2018 10:20 - Глобалистите налагат хомодиктатура и ТОТАЛИТАРНА ТОЛЕРАНТНОСТ...
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1132 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.02.2018 10:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Толерантната епидемия, обхванала, по команда, идеолозите на «златния милиард», в «напредналия» Запад, а после и в другите страни, набира обороти. На содомитите не им стигат равни права с нормалните хора, те искат пълна хомодиктатура, над мнозинството.


image
Воините на Цион


На 6 февруари 2018 г. забраниха на учителка в САЩ да преподава, защото на личната си страница във фейсбук нарекла хомосексуализма -грях.

Когато в учебното и заведение официално обявили «Месец на хомосексуализма», преподавателката Джени Нокс се възмутила и написала в личната си страница, че това обижда традиционните мъже и жени. Учителката разкритикувала вулгарната реклама «Бъди трансгендер!», на американските «LGBTQIA+», която поставили на огромни билбордове из цялото учебно заведение.

«Защо показват противоестественото си аморалное поведение пред целия свят, нали содомията е грех, който поразява душата, като рак», — така Нокс напи, на личната си страница в интернет, натрапваната насила, от горе педерастия (от световното еврейско, юдомасонско - сатанинско банкерство, което е абсолютен господар над целия свят. Г.С.). Обърнете внимание, че тя охарактеризирала само явлението, без да посочва никое конкретно лице.

И само заради изразеното и мнение в интернет, пропагандаторите на толерантността, не проявили никаква толерантност и веднага преминали към дискриминация, — в началото престанали да плащат на жената заплатата, а скоро и напълно я уволнили. Същевременно, другите учители от колежа получили заповед, да изпращат на учениците писма, разказващи за радостите на извращенците, «насочвайки младите и впечатлителни деца, към содомските извращения». Нокс отказала да изпълнява тази мръсна, поръчкова «просветительска работа», за което и пострадала.

Преподавателката не стояла със скръстени ръце и продължила борбата за своите права, разчитайки, че в «демократична» Америка следва да и се гарантира свободата на словото и на вероисповеданието. Като подала заявление в съда, Нокс имала намерение да докаже, че според Конституцията на САЩ, християните също имат право открито да изразяват своите възгледи, в т.ч. и във Facebook. Адвокатката на учителката подчертала в съда, че християнските ценности нямат никакво отношение, нито към ненавистта, нито към тероризма, в което обвинявали нейната подзащитна.

Но съдиите от първа и втора инстанции, били неумолими. И Департаментът по образованието в щата Ню Джърси лишил Нокс от преподавателския й сертификат, понеже «тя така и не признала истинността на обвиненията».

Параллелно с тази история, британски съд в град Бристол, на 5 февруари разглеждал подобно дело. Преподавателката в бристолската академия, бивша рускиня, Светлана Пауъл, по време на урок казала на ученичка-лезбийка: «Бог тебе също те обича». Но съкласниците и веднага подали заявление срещу Светлана, — учителка с безупречнен 17-годишен стаж, — в училищната «Комисия по борба с тероризма». И я обвинили в «промиване мозъците на учащите се, и проповядване в час».

 

imageИ ето пак, вярващ човек открито бива наричан терорист, изключително заради своите възгледи, макар че в дадената история, жената изобщо не е казала нищо лошо за сексуалните малцинства! На следващия ден Светлана я извикали в педагогическия съвет, където разглеждали недопустимостта и опасността на «християнските и възгледи». А следващия ден Светлана я извикал сътрудник на отдела за кадрите и й казал, че поради такова «грубото и нарушение» ще бъде незабавно уволнена от Академията «без право на обжалване».

Мисис Пауъл се обърнала към християнските правозащитници и подала иск срещу организацията, собственик на образователната академия, като подчертала, че са я уволнили изключително заради християнските и възгледи, и споменаването на думата «Бог» по време на урок. В Бристолския съд по трудови спорове Светлана разказала, че главният препъни камък станала «личната й убеденност, че хомосексуализмът противоречи на християнските възгледи». Делото все още не е приключило, но може с голяма доза сигурност, да се предположи, ч жената ще остане без работа. Защитниците на Светлана казват, че днес във Великобритания подобни възгледи официално се преценяват като «екстремистки» и исповядващите ги граждани, спокойно биват лишавани от правата им.

Традиционните семейства на Запад, са сред малкото сплотени сили, способни идейно да се противопоставят на натрапваната педерастия, и затова против тях се води истинска война, при това, переформатирането на съзнанието започва още от детската възраст. Така, на 29 янвуари 2018 г. съобщиха, че в испанската провинция Андалусия социалистическото мнозинство в Андалуския парламент приело закон, че от сега ЛГБТ-идеологията става задължителна за училищата, за медиите и за лекарите. А известният на всички ни факт, че има само два биологични пола, е обявен за «забранена информация за децата», и на разпространителите й, се налагат астрономични глоби.

По новия закон, училищата (вкл. всичките католические учебни заведения, които в Испания не са малко) се задължават, да обучават учениците с идеологиите на хомосексуалистите. Законът забранява и да се критикува във всякаквите там, средства за масова информация, вкл. интернет, - тези, които са се родили «мъже» или «жени», но се обявяват публично, за «не мъже» или «не жени».

 По този закон, децата получили «право» да пият блокиращи половото съзряване, химически препарати, без уведомяване на родителите, а всяка психологическа помощ към хомосексуалистите и тези с разстройства в половата идентичност, в Андалусия се счита вече за противоправна, незаконна и наказуема. Освен това, цялото образователно съдържание, на учебниците и уроците, трябва да е преписано, в духа на ЛГБТ-идеологията. Глобите за «разказване на децата, за двата единствени пола, от страна на учителите, журналистите и лекарите, са от 6000 до 120 000 евро.

Андалуските родители напълно справедливо тълкуват този закон «като проява на диктатура на хомосексуалистите», а местните католически епископи вече излязоха със заявлвние, осъждащо този закон, като сериозна заплаха срещу семейния живот, срещу системата на образованието и професията - лекар». Посочва се, че той грубо нарушава свободата на мисълта, свободата на съвестта, свободата на образованието, а също и свободата на вероизповеданията.

Всичко това отдавна беше ясно. Какво друго са очаквали европейците, отдавна отклонили се от традиционната християнска насока на развитие, в посока на либерални и леви, «социал-демократичеси» и «хуманистични» ереси? «Защитата правата» на сексмалцинствата и на психически невменяемите хора, наричащи себе си «бесполови марсианци» или «розови единорози», много са удобни за Джордж Сорос и съмишлениците му, които крайно са загрижени за «пренаселеността» на планетата, и затова здравите традиционни семейства, и изобщо, всичките целомъдрени граждани, за които «моралът» и «греховете» — не са празни приказки, - в близко бъдеще ризкуват да се окажат извън закона.

А какво се случва в “толерантна“ Франция, днес, разказва докторът на филологическите науки, елинист, поет, философ, автор на десети книги, публикувани в Русия и Франция, славист от Сорбоната, Анатолий Ливри, принуден да напусне университета, поради традиционните си възгледи“

«Френската република официално изключи своя народ от състава на човечеството: на 25 юли 2017 г. парламентът на страната гласува предложение за поправка на закона, забраняващ на гражданите да бъда избирани, ако преди това са били преследвани наказателно, заради привържеността си към нормалното семейство и традиционното общество или за псевдо-престъплението, наричано на жаргона на извращенците "хoмoфoбия"!..

 С други думи, всеки, който не страда от сeксyaлнo-психически отклонения, официално е приравнен с убийците, крадците и нaсилниците, — и тази поправка неизбежно ще бъде приета окончателно. А когато изврaщeнците и кукловодите им, се доберат до властта, те организират непоносим тepop, срещу всеки свободен човек.

 Това трябва да помним сега в Русия, където пeрвeрзните активисти се стремят, и да рaзврaтят децата в училищна възраст, и окончателно да затъпят академическите кръгове.

На децата, изврaщeнците лицемерно се представят за "невинни жертви, на които е забранено да обичат“, а на академиците прокарват лъжливата идея, за принадлежността си към някаква отделна "социална група". И едните, и другите ги манипулират, а моята роля, — на френски диссидент, е — автобиографично да засвидетелствам подривната тактика на извращенците: А само преди 15-тина години, средният французин никъде не се беше сблъсквал със сoдoмити, ни в медиите, ни в рекламите, ни в академичните среди.

 Сега вече пoлoвите отклонения буквално заляха Франция, а доктрината на изврaщeнците се превърна в държавна религия на Петата република, и ускоренно се внедрява и в Русия. Задачата на "гeндeрната" теория е, да разбие традиционото, нормално семейство», – пише доктор Ливри в своето изследване.

Как тук да не си спомним приетата 2018 година заповед на Министерството на Задравеопазването на РФ «За утвърждаване формата и реда за издаване от медицинската организация, на документи за промяна на пола», по който лекарите от психдиспансерите трябва в кратък срок, да издават на всички желаещи, справки за смяна на пола. В справката трябва да е указано, че еди кой си гражданин е «променил половата си ориентация, от (…) на (…)», и че «той (тя) трябва да внесе съответните промени в актовете за гражданско состояние», и че «дадената информация е конфиденциална и не подлежи на разгласяване».

 И ето ти го отворен пътя, и за любителите на тридесетте и незнам си колко вида джендери, и за невменяемите любители на всякаквите извращения, без каквото и да е широко обсъждане в обществото и даже заобикаляйки законодателната власт (защото истинската законодателна и изпълнителна власт, отдавна, да не кажа – от край време, е в ръцете на сатанинското еврейско юдомасонство! Г.С.).

Изводите за случващото се в света, са неутешителни. Содомитската полиция на нравите и глобалното «министерство на истината» вече ще съди хората по целия свят, за «мислени престъпления» — точно като в оруелската антиутопия «1984».

 Християните и всички отричащи «новия хомосексуален ред» се приравняват със зомби-убийците от ИГИЛ и подобните на тях фанатици (които директно са измислени и подкрепяни от същата тази задкулисна юдосатанинска банкерска власт). А приетият неотдавна закон за биометричната идентификация, бе «внезапно» така преформулиран, че не желаещите да внасят своите данни в единната база, и предпочитащите традиционните разплащаня с налични пари, граждани могат да бъдат обвинявани в тероризъм и екстремизъм. Започва антиконституционна епоха, в която никой, освен нас самите, няма да се погрижи за нашите права.

РИА Катюша

 

http://3rm.info/main/70417-totalitarnaya-tolerantnost-globalisty-nasazhdayut-gomodiktaturu.html

 

Превод, Григор Симов


Псалом 90
Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна. Плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися. Оружием обыдет тя истина Его, не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тьме преходящия, от сряща и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тьма одесную тебе, к тебе же не приближится. Обаче очима твоима смотриши, и воз­даяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему. Яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою. На аспида и ва­силиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и; покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его; с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его; долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое.

Амин.

И на съвременен български:

Който живее под покрива на Всевишния, той обитава под сянката на Всемогъщия,
2. и казва Господу: Ти си мое прибежище, защита моя, Бог мой, Комуто се уповавам!
3. Той ще те избави от примка на ловец, от изтребителна пораза,
4. с перата Си ще те осени и под крилете Му ще бъдеш на безопасно; щит и ограда е Неговата истина.
5. Няма да се уплашиш от ужасите нощем, от стрелата, която лети денем,
6. от ходещата в тъмата язва, от заразата, която опустошава по пладне.
7. До тебе ще паднат хиляда, и десет хиляди теб отдясно; но до тебе няма да се приближи:
8. само ще гледаш с очите си и ще виждаш отплатата на нечестивците.
9. Защото ти каза: Господ е мое упование; Всевишния си избрал за твое прибежище;
10. зло няма да ти се случи, и язва няма да се приближи до твоето жилище;
11. защото ще заповяда на Ангелите Си за тебе, да те опазват във всички твои пътища:
12. ще те понесат на ръце, да се не спънеш о камък с ногата си;
13. аспида и василиск ще настъпиш, лъв и змей ще тъпчеш.
14. "Задето той Ме възлюби, ще го избавя; ще го защитя, защото позна името Ми.
15. Ще повика към Мене, и ще го чуя; с него съм в скърби; ще го избавя и ще го прославя,
16. ще го наситя с дълги дни и ще му явя Моето спасение."

 
Гласувай:
2Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15606683
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031