Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2018 19:08 - Интервюто, заради което убиха евреина Харолд Розентал. СКРИТАТА ТИРАНИЯ. bultimes.com
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2943 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 05.05.2018 19:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Интервюто е взето 1976 г. от Уолтър Уайт, който в продължение на 17 години е директор и издател на консервативния ежемесечник „Западен фронт” в САЩ. Интервюто не е безплатно. Розентал и Уайт се срещат и разговорите са записани на магнетофон. По време на интервюто Розентал става несдържан, започва да нагрубява и ругае и всичко това е записано. Освен това се опитва да увеличи сумата за интервюто. Тъй като това интервю е дълго, през 1977 г. излизат само първата и втората му част, със заглавието „Скритата Тирания”. Първата част е прочетена не по-малко от 7 милиона души.

Розентал е високопоставен чиновник, който работи във Вашингтон, като асистент на всемогъщия сенатор от щата Ню Йорк – Яков Джавитц – милиардер евреин. В момента, когато дава интервюто, Розентал е на 29 години.

image

Скоро след това интервю, на 12 август 1976 г., Розентал е застрелян на летището в Истанбул при много странни обстоятелства. Срещу самолета, в който се намира той, е извършено нападение. Четирима души са убити, около 30 са ранени от случайни куршуми. Многото свидетели посочват, че докато другите хора са пострадали случайно, мистър Розентал е застрелян целенасочено.

Уолтър Уайт Младши, който взема интервюто, прави разследване и отговорно заявява, че Розентал е убит нарочно, по времето на инсценираното отвличане на самолета.

В интервюто Розентал публично декларира, че евреите напълно доминират в целия свят, че контролират всичките канали за предаването на информация, включително и в Америка. На въпроса за доминирането на евреите в САЩ, Розентал отговаря: „Ние, евреите, сме направо изумени с каква лекота американските християни попадат в ръцете ни. Докато наивните американци очакват кога Хрушчов ще ги погребе (както обеща в ООН), ние учим американците да се подчиняват на всяка наша заповед…”

На въпроса – по какъв начин една нация може да бъде завладяна, без да осъзнава това, мистър Розентал приписва тази заслуга на пълния контрол над информацията и органите за масова информация особено. Той се хвали с еврейския контрол над всичките новини. Всеки вестник, който отказва да бъде контролиран, е принуден да клекне, чрез пълното прекратяване на потока от рекламодатели в него. Ако това не успее, евреите прекратяват доставките на хартия и печатни бои.

На въпроса за високопоставените личности в правителството, мистър Розентал отговаря, че в последните 30 години нито един високопоставен чиновник в американското федерално правителство не е назначен без одобрението на организирания юдеизъм: „Американците не избират президент още от 1932 г., тъй като Франклин Рузвелт беше наш човек и всеки следващ президент също беше наш човек…”

Когато става дума за външната политика на САЩ, Розентал загърбва всяка предпазливост. С презрение се надсмива над американците, които не са в състояние да разберат, че целият спектър от външната политика на Хенри Кисинджър е „Ционистко-комунистически заговор” от началото до края. Хората мислят, че еврейската политика е полезна за Америка…”

Розентал споменава политиката на мирното съществуване и Ангола като примери за юдейска дипломация. Американският навик да се вярва на хората предизвиква насмешката му: „Ние, евреите, налагаме на американците един проблем след друг. Ние целенасочено създаваме противоположни гледни точки, за да ги объркваме. Когато те потънат в тези противоположности, забравят да си зададат въпроса кой ги предизвиква. Ние, евреите, си играем с американците като котка с мишка…”

Розентал посочва, че американците напълно заслужават царството на ужаса, което е планирано за тях. Организираният юдеизъм настройва всичките етнически групи една против друга: „Кръвта на масите ще се лее като река, в същото време ние ще очакваме своята световна победа…”

Докато Уайт взема интервюто, с потрес си задава въпроса – възможно ли е една нация да е до такава степен изпълнена със зли намерения, а американците да остават индифирентни, докато кръвта им изтича.

Той е шокиран от откровенията на Розентал, който се хвали с тържеството на перманентната революция на Организирания юдеизъм. И това са думи на административния помощник на един от най-влиятелните сенатори в САЩ – Яков Джавитц, от Ню Йорк.

От интервюто за Харолд Розентал се създава впечатлението, че това е потаен, но и знаещ човек, егоист и екстремист, изпълнен с гняв, когато споменава за „тъпите християни” или „гои”. Неговият ум е напълно потопен в плановете за завладяването на света от Организирания юдеизъм. С високомерие той се хвали, че завземането на света от юдеизма вече е почти завършено, благодарение на „тъпотата на християните”.

На въпроса дали е ционист, мистър Розентал отговаря: „… В основата на този въпрос лежи традиционната ционистка концепция за АЛИЯ, което в превод от еврейски означава „събрани заедно” в Палестина, противоположно на ДИАСПОРА, т.е. пръснатите по целия свят евреи. От 1948 г., със създаването на Държавата Израел, АЛИЯ се превръща в императив на израелската правителствена политика…”

Уайт моли Розентал да разясни думата АЛИЯ.

Розентал: „Това е постоянното местожителство в Израел, а не просто визити…”

Уайт пита Розентал какво е „ционизъм”?

Розентал отговаря: „Нашият първи премиер Давид Бен Гурион казва, че ционизмът без връщането в родината е само демонстрация. Не са много американските евреи, които са емигрирали в Израел. Едни казват, че всичките евреи са ционисти. Други твърдят, че ционисти са само онези, които редовно плащат вноски в местната ционистка организация. Определенията са много, откакто еврейската държава стана реалност…”

Вметка на Уайт: Световната ционистка организация е уникална организация с държавни функции, която черпи сили от 72 държави. Главният й орган е Ционисткият Конгрес, който е подобен на конгреса на КПСС. Между конгресите властта е в ръцете на Централния комитет – Синедриона, аналог на ЦК на КПСС. Милиарди американски долари ежегодно се изпращат в Израел.

На тази вметка Розентал отговаря: „Наивните политици във Вашингтон са много доверчиви, повечето от тях не са достатъчно умни. Мощните еврейски лобисти отдавна са прибрали всичко и никой не може да им се противопостави. Някаква част от американските пари се връща от Израел и се харчи за ционистка пропаганда в самата Америка. Повечето от тези пари в Америка преминават през еврейската масонска организация „Бнай Брит”, през Конференцията на еврейските организации (КЕР) и Световния еврейски конгрес. Т.нар. Еврейска агенция е орган, който разпределя фондовете, подобно на чиновниците от „Бнай Брит”.

Според мистър Розентал „антисемитизмът е клеймото, което евреите използват, за да очернят и заклеймят всеки, който се осмели да ги критикува”.

Що се отнася до Христос, Розентал посочва, че той е човек, ходил по земята, както другите хора и че възкресението му и явяването пред учениците му е обикновена басня. Евреите изгонили арабите от Палестина, за да опровергаят Христовата мисия и царството му, че евреите вече почти са построили световната материална империя без „вашия жалък Месия”.

На въпроса защо евреите често сменят имената си, Розентал отговаря: „Евреите са най-умните хора на земята. Затова, ако им е изгодно да сменят името си, те го правят. Те се смесват с вашето общество, за да го разслоят. Когато евреите извличат полза, тъпите неевреи не разбират, че всичко това са го направили същите евреи, но с нееврейски имена…”

За евреите в Съветския съюз Розентал посочва: „В Съветския съюз има две различни правителства: едното е видимото, другото е невидимо. Видимото се създава от различни националности, докато невидимото е само от евреи. Съветското КГБ изпълнява заповедите само на невидимото правителство. В КП на Съветския съюз 50% са евреи, останалите 50% са други, но на тях евреите нямат доверие. Евреите комунисти са организирани и си вярват, а останалите само донасят един за друг. На всеки 5-6 години секретните еврейски комитети провеждат чистки и много неевреи се ликвидират. Защото те се досещат за съществуването на еврейското невидимо правителство. Комунистите в Съветския съюз имат секретен орган, който се състои само от евреи. Те напълно контролират видимото съветско правителство. Този всемогъщ комитет взе решението за пренасянето на световния комунистически център от Москва в Тел Авив, откъдето сега идват всичките заповеди…”

Уайт пита Розентал – евреите ли наложиха комунистическото иго в Русия?

И посочва цитат от писмо на Николай Бухарин в лондонския еврейски вестник „Универсално ревю” от март 1928 г.: „Да, Русия умира.Никъде и никога не е съществувала класа, нито в една страна, чийто живот да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай… Ние правим експерименти на живото тяло на съветския народ, дявол да го вземе, както студентът медик рови в трупа на някой скитник… Онова, което ни интересува, е универсалната юдейска световна революция, за която ние винаги сме жертвали всичко, включително и себе си…”

По-нататък в интервюто мистър Розентал посочва, че евреите напълно контролират ООН, че владеят цялата световна пропагандистка машина, че контролират всичките СМИ и дори музиката и естрадата, че цензурират песните им, преди да бъдат изпети пред обществото, че евреите контролират и мисленето на неевреите…

И още: „Тук, в Америка, ние ликвидираме цели класи от населението. Но евреите никой и никога няма да пипне с пръст. Без съмнение нашата цел в живота е да бъдем агресори!”

„Парите са по-важни от морала. Ние можем да постигнем всичко с помощта на парите… В бъдеще Израел ще бъде мястото, където ще се намира Световното правителство…”

„Ние можем успешно да съществуваме сред другите нации държави, докато успешно ги убеждаваме в това, че не сме отделна нация, а само религиозна община. И това е една от нашите най-големи измами… Ние сме задължени старателно да скриваме нашия истински начин на живот и истински характер. Това ни е нужно, за да продължим да паразитираме сред другите нации… Евреите са създали пет мита, които скриват техния статут и положение сред другите нации:

1. Евреите са израелити и затова са богоизбрани;
2. Исус Христос е евреин;
3. Шест милиона евреи са избити по времето на Втората световна война;
4. Всичките нации и раси са равноправни;
5. Евреите са просто религиозна община…”

Когато Уайт пита Розентал по какъв начин евреите постигат властта си, той отговаря: „Нашата власт е създадена за манипулиране чрез паричната система. Ние сме авторите на пословицата: „Парите са власт.” За нас е много важно да превърнем националните банки в частни. В Америка Федералният резерв прекрасно се вписва в нашия план… Още от самото начало нашата цел беше да конфискуваме всичкото злато и сребро, което направи за нас Рузвелт, и да го сменим с хартийки, които нямат никаква вътрешна ценност. И го направихме! … Контролирайки банковата система, ние контролираме промишления капитал. По този начин ние придобихме пълния контрол над кинематографията, вестниците, радиостанциите и телевизиите. Полиграфическата промишленост, вестниците, списанията отдавна са в нашите ръце. Най-важното е, че ние напълно овладяхме и учебните материали. Чрез тези лостове ние можем не само да формираме общественото мнение, но и мирогледа на съвременния човек… Хората са просто тъпи свине, които само грухтят, когато ние пеем своята песен, без да е ясно дали е истина или лъжа… Контролирайки развлекателната индустрия, ние превръщаме тъпото болшинство в наши роби. Когато превърнем живота им в непоносим, ние … им предоставяме масови развлечения. Телевизията и киното изпълняват ролята на такива бутони. Всичките програми в телевизията са много внимателно разработени, за да предизвикат чувственост, но в никакъв случай да не стимулират логическото мислене. Вследствие на това народът се зомбира в съответствие с нашите цели… Със страх и заплахи ние кастрираме обществото. Мъжкото начало съществува днес само на фона на женското. Няма мъже, ние ги унищожихме. Кастрирано по този начин, населението вече е враждебно към самото себе си, защото не вижда видимата причина за своето ужасно положение… Със създадения от нищото капитал ние превръщаме предприемачите и работниците в наши безизходни длъжници и този дълг няма никакви шансове да се намали, той само се увеличава – така е програмирана нашата система. И тъй като дългът на предприемачите и работниците към нас само се увеличава, се засилва и класовата борба между тях и те никога няма да се сетят да се обединят и да ни атакуват… Ние, евреите знаем, че глупавите гои никога няма да разберат, че именно ние сме капиталисти и паразити, петребяващи лъвския дял и все повече увеличаващия се дял от промишлеността, докато работниците и предприемачите, фиктивните капиталисти, които ние сме поставили, получават все по-малка и по-малка част… Америка не е християнска страна, а на юдеизма. В резултат от нашия контрол Християнската църква в Америка се превърна в нашия най-ревностен съюзник… Шизофреничните църковници защитават нас, юдеите, до такава степен, че разрушават своята собствена култура… Именно християнската църква в Америка разпространява понятието, че ние, евреите, сме богоизбрани, а те – неевреите, не са богоизбрани… Ние напълно контролирахме Англия по времето на Американската революция, напълно контролирахме Севера по времето на Гражданската война, напълно контролирахме Англия и САЩ по времето на Първата и Втората световна война… Цялата история е историята на физическото унищожение на гоите с помощта на евреите… Чрез християнската религия ние придобихме пълния контрол над обществото, правителството, икономиката… Демокрацията е за нас, а не за вас, но това вие не го разбирате… Ние не сме производители, а паразити… Повечето евреи не искат да признаят това, но нашият Бог е Луцифер… Ние много успешно държим неевреите в хаотично състояние. Ние целенасочено създаваме хаос. Евреите са успешни, защото са сплотени. Ние умираме един за друг, ако е нужно. Ние щедро финансираме самите себе си, по този начин навсякъде управляваме. Ние управляваме американската външна политика. Ние сме световното суперправителство и това е най-могъщата организирана група от хора в света… Ние можем много бързо да разрушим икономиката на всяка страна, без вие да се досещате за това… Ние сме умни и всемогъщи… В определен момент ние смесваме вашите жени с черни мъже и след 50 години всичко ще бъде смесено. Негрите обичат вашите бели жени и ние ги вдъхновяваме за подвизи… Ние ги използваме за нашата велика изгода и цел… Негрите ще направят всичко за пари… Гоите са глупави, а ние сме интелектуални… Ние, евреите, имаме култура, която вие, гоите, не сте в състояние да разберете. Евреите живеят семеен живот. Нашата култура изисква високо ниво на образование… Ние установяваме стандартите, за да могат нашите деца да се издигнат над своите родители. Нашият народ продължава да показва огромен образователен прогрес… Вие не сте ни конкуренти. Повече от 12 хиляди доктори завършват годишно медицинските институти в САЩ и 10 хиляди от тях са евреи. Сред студентите юристи евреите са още повече. Евреите имат такава солидна база тук, в САЩ, че всяка опозиция за тях е само временна… Всичко, което ви казах, е истината, няма за какво да лъжа…”


 

В началото, преди да постигнем някакво споразумение помежду си, ние се разбрахме с г-н Розентал, че той ще отговори на неограничен брой въпроси, като е напълно честен и според това, което му е известно. Поради този факт именно, аз се спречках с него към края на интервюто и го обвиних, че не постъпва честно по отношение на един въпрос, който му бях задал –

"Знаете ли КОГА и ЗАЩО започва историята за евреите като "богоизбран народ"?

Тогава той каза –

"Повечето евреи не го признават, но нашият бог е Луцифер. Затова аз не съм лъгал и ние сме НЕГОВИЯ ИЗБРАН НАРОД. Луцифер е съвсем жив."

 

В епилога на интервюто Уайт заявява: „Аз виждах една високомерна, хвалеща се личност, която понякога напълно се променя и както хамелеон сменя цвета си. Много пъти той показа и своята ненавист, която се изливаше като отрова. В края на интервюто имах усещането, че бях се докоснал до мръсотия...
 

https://bultimes.com/intervyuto-zaradi-koeto-ubiha-evreina-harold-rozental/

 




Гласувай:
8



1. radostinalassa - Луцифер вече е умрял
05.05.2018 21:10
Най - вероятно от пресищане и скука. Левашов го твърдеше, когато беше жив.
цитирай
2. krumbelosvet - Не го
06.05.2018 18:33
Не го познавам тоя Луци, но да не се е въплътил в Тръмп? Иначе, работа ли е на АМЕРИКАНСКИЯ президент да превзема Йерусалим за евреите?
Само се чудя С КОЙ АКЪЛ тоя Розко издава номерата на еврейския заговор? И Как това се публикува в блог.бг? Тоя блог изван тяхната власт ли е? Най-вероятният отговор е, че пускат такива материали, за да изловят ЕДИН ПО ЕДИН ония, които се досещат за ролята им, и в даден момент да им блокерат порите в банките. Ето кво значи, че "Който няма знака на звяра" "не може нито да купува, нито да продава". Само някои пенсионери, да не разсъждавам кои, не си получават парите с карти. Може би и за това Папата, в голямото си интервю преди (май) 3 години каза, че е позволено да се молим за пари, "за месечна издръжка на семейството". А аз си мислех, че богохулства, като отменя Христовата молитва "Отче наш" - "Насъщния ни хляб дай ни днес".
Пази, пази, пази Боже.
цитирай
3. krumbelosvet - Може би
08.05.2018 08:07
Може би на тоя Розентал е даден "химикала на истината", или не знам как се казваше. Но са ми го давали и на мен, не държавни органи. значи е достъпен за който го знае. После се чудех кво ми е станало, та взех да откровенича без да съм пиян, а аз и пиян не откровенича. Разочаровах "любопитните" шефове. Нямах нищо тайно наум.
А интервюто, ако през 1976г. е изглеждало невероятно, СЕГА се вижда осъществено. Виждат го милиони хора, които са що-годе мислещи. И в това е АХИЛЕСОВАТА ПЕТА на великия план. Като на всички велики завоеватели. Битите схващат "номера" на бияча и, ако имат време, го бият с неговите камъни. Досега Русия е имала време за това. Дали ще има и тоя път?
Споменавал съм в блога, че научно-техническият прогрес има едно ФУНДАМЕНТАЛНО свойство. Във всеки момент СЪЩЕСТВУВА малка но реална вероятност, да се появи откритие и (или) изобретение, което да обърне играта. И докато американските учени и инженери работят спокойно за пари, руските работят като бесни за живота си и за живота но страната си. Но петата колона там е страшна, внедрена в службите. Без нея нямаше да се разтури СССР. Сталин я разчисти навремето, затова беснеят срещу него, но Путин няма тия възможности. С нами Бог.
цитирай
4. radostinalassa - Аз четох някъде, че когато Путин дойде на власт
10.05.2018 17:05
Е имал много малко поддръжници във властта. Но с всяка година ставали повече.Той разбира опасността от евгениката, биочиповете, но май започват да се внедряват в задграничните паспорти. Има информация как се инактивират при нужда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312300
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031