Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2018 00:24 - ВЕЧНИТЕ ДВИГАТЕЛИ И БЕЗПЛАТНАТА ЕНЕРГИЯ СА ОПАСНИ ЗА ИЗОБРЕТАТЕЛИТЕ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2352 Коментари: 9 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разказваме ви реален случай, от преди десетина години, с Алексей, православен, помощник на депутат от Руската Госдума.

 

На Алексей, физик по образование, предложили да се срещне с много интересни хора, които искали някаква помощ. Оказало се, че тези хора били руски учени, преди това работели във военната и ракетната област.

 

Те показали на Алексей, реално работеща установка, на вода. Това бил пожарен маркуч, свързан с водопровода, а на другия му край, преди соплото на маркуча, било монтирано двадесетина сантиметрово устройство.

 

Щом пуснели водата, от сополото излизала, не вода, а газ. Когато го запалели, той горел с мощен струен пламък, като от ракета. При това, никакви разходи на енергия от вън не били нужни, след пускането на системата. Установката работела напълно автономно.

 

Учените обяснили, че в малкото устройство, съединено с маркуча, водата се разлага на водород и кислород. Отдавна е известно разлагането на водата, чрез електролиза, но за тази реакция се харчи твърде много енергия.

 

Мнозина помнят от уроците в училище, за явлението резонанс, когато войници преминават с маршова стъпка по мост, той може да се разруши. Т.е. мостът може да се разруши, не само с бомба, но и с много малка енергия, ако се подаде трептение, в резонанс със собствената честота на моста. На този принцип, на резонанса, е правел некои свои разработки и известният Тесла...

 

Така и в този блок, закрепен в края на маркуча, молекулите на водата, под въздействието на електро-магнитни импулси, с определена честота, се разпадат на водород и кислород. Тези импулси резонират с молекулите на водата и ги разрушават с минимална енергия.

 

В случая е интересно и това, че учените честно си признали, че не те са направили това откритие.

 

Честотата и другите параметри на тези импулси, им били дадени от некой си, както те го нарекли, - руски Тесла. Той бил обикновен руски човек, а не някакъв учен. Откъде този човек е узнал параметрите на тези импулси, не се обсъждаше, понеже това нямаше голямо значение. Той им го съобщил и с това случаят приключил. Учените трябвало само да сглобят устройството, което е прост генератор на електро-магнитни импулсли, с нужните параметри.

 

На Алексей показали реално действащо устройство и проектната му документация. Показали му и обикновен воден котел, на газ, който може да работи, както на газ, така и на вода. Една такава установка учените направили за свой близък приятел в Алтай, който я използвал за сушене на дървени трупи... Освен това, групата учени предложили на кмета на Москва, Лужков, реален проект за переоборудване на една от московските топлоелектростанции, за работа на вода. За тази цел, трябвало само да се заменят горелките и да се включи към тях, не газ, а вода.

 

Това изглеждало като истински технологичен пробив! Електричество за стотинки, без нефт и газ. Русия би могла да загрее целия Сибир и целия Север. Но, въпреки че учените не били случайни хора, от някоя глуха провинция, а били доста известни, - всички към които те се обърнали, отказали да разглеждат проектите им! Не им дали ни копейка, та те, както се полага, да узаконят всичките свои разработки и устройства, с регистрация в съответстните държавни служби.

 

Ето затова те се и обърнали към този помощник на депутат от Госдумата (Държавната Дума), за помощ. Трябвали им пари, за да узаконят всичките си изобретения и установки, да направят специални изпитателни стендове, и т.н. Алексей, разбира се, веднага разбрал цялата сложност и даже, опасност, от ситуацията. Но никой от тези към които се обръщали за помощ, така и не дал пари. И ясно защо. На енергията на нефта и газта се държи цялата световна власт на антихриста и неговите слуги.

 

След срещата си с учените Алексей все пак решил да се опита да намери пари за това дело. Но, още шом имащите пари хора, към които се обръщал Алексей, разбирали за какво са нужни парите, веднага отказвали, и казвали, че "и нас заедно с тези учени бързо ще ни закопаят и никой няма да разбере, къгде са ни гробовете". А на държавните путински мъже, това не само не им трябва, но е и крайно вредно, по разбираеми причини...

 

Ето това е нашият кратък разказ за реалността относно "вечните двигатели" и алтернативните източници на енергия.

 

Технологии за получаване на безплатна енергия има, но слугите на антихриста ги крият, понеже те контролират целия свят с помощта на нефта и газта, и за тях алтернативната енергетика, в т.ч. и тази, която бе описана по-горе, - е нож в сърцето. Иначе всички страни (а и домакинства) биха си осигурявали сами необходимата им енергия, без да прибягват до помощта на жидосатанинската лихварска система. Но тогава световната (еврейска) кабала просто ще рухне!

 

Антихрист и неговите слуги имат намерение да използват всичките тези технологии за получаване на безплатна энергия, но чак след като целия свят и цялото човечество се окаже под пълно техно робство. Имащият разум, ще разбере!

 

P.S. След всичките си безуспешни опити да намери пари за учените, Алексей им предложил да не се стремят към печалби и да не рисковат живота си, понеже никой от официалните лица, не само няма да им позволи да пуснат в серийно производство своите технологии за безплатна енергия, но и ще се постараят физически да отстранят и самите учени. Това винаги се е случвало по целия свят, случва се и сега.

 

Алексей им предложил да извършат добро дело и да нанесат съкрушителен удар срещу антихристовата икономическа и политическа система! Той им предложил да дадат гласност и да разпространят чрез интернет параметрите на електро-магнитните импулси, разлагащи водата на водород и кислород. А също и да дадат прости упътвания и инструкции за производството на такива прости устройства, които даже в гаража може да бъдат сглобени от средно сръчен майстор.

 

Щом тази информация бъде обнародвана – тя вече няма да може да бъде изтрита и премахната. Алексей им предложил помощ в това дело, но те, понеже искали да спечелят и да забогатеят, отказали. Ето ка меркантилните и парични интереси, сребролюбието и алчността, помагат на дявола и слугите му, да унищожават света и човечеството.

 

Както виждаме, вече са минали повече от десет години, и в Русия не се появиха, ни топлоелетростанции, гориво за които би служила водата, ни двигатели, работещи на вода, ни котли и т.н.
Така и стана. Никой няма да позволи на тези учени, искащи да се обогатят с откритието на "руския Тесла", да узаконят и пуснат в производство своите установки. А живи ли са
те, сега? Бог знае!


Извадка от:

http://3rm.info/main/71199-vechnye-dvigateli-est-no-bezplatnaya-energiya-opasna-dlya-izobretateley.html

Превод, Григор Симов

 
Гласувай:
81. jelezov - Прочетох с интерес статията, въ...
05.05.2018 15:25
Прочетох с интерес статията, въпреки че съдържащите се в нея факти и съждения, както и още много други са ми известни отдавна. На тази тема съм написал няколко поста в моя блог. Прочетох и статията в оригинал, в т. ч. и непубликуваното от г-н Г. Симов. Моите и неговите разбирания значително се различават в обяснението на причините на повсеместното отхвърляне от „обществото” на действително създадени източници на „СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ”.
Според мен причините за това явление са две групи.
1. Съпротивата на т. нар. „официална наука”, ярко проявление на която е дейността на все още съществуващата към РАН „КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ЛЪЖЕНАУКАТА”.
2. Днес се навършват 200 години от рождението на Карл Маркс, който предвиди и даде научно обяснение на тези явления.
„В общественото производство на своя живот хората влизат в определени, необходими, независими от тяхната воля отношения – производствени отношения, които отговарят на определено стъпало от развитието на техните материални производителни сили. Съвкупността на тези производствени отношения образува икономическата структура на обществото, реалната база, върху която се издига една правна и политическа надстройка и на която отговарят определени форми на общественото съзнание. Начинът на производство на материалния живот обуславя процеса на социалния, политическия и духовния живото изобщо. Не съзнанието на хората определя тяхното битие, а, напротив, тяхното обществено битие определя съзнанието им. На известно стъпало от своето развитие материалните производителни сили на обществото влизат в противоречие със съществуващите производствени отношения или – което е само юридически израз на същото – с онези отношения на собственост, в границите на които те са се движили дотогава. От форми за развитие на производителните сили тези отношения се превръщат в окови за същите. Тогава настъпва епоха на социална революция. …”,
цитирай
2. nedovolen - Григор Симов е гонен и от комунис...
05.05.2018 19:33
Григор Симов е гонен и от комунистическата и от посткомунистическата система. Реално такива няма. А още по-реално той живее извън тях, ако някой знае какво означава. Това обяснява разликата.
Извинявай, Гриша.

Енергията, отдавна всичко се знае. Тя е навсякъде около нас и най-вече в нас. Само да го осъзнаем и приложим.
цитирай
3. radostinalassa - jelezov
05.05.2018 21:55
Ако не бъркам, ти ме наречеи нтелектуално деградирала по повод на някой мой постинг за евреите. Тогава да се оставим да ни унищожат без да правим нищо, само да сме недеградирали. Та този маркс, който цитираш е мразел славяните.Искал е поляците да бъдат унищожени. И как си спомняш думите му. Сигурно редовно си ги четеш. Едва ли евреин, джендър може да измисли нещо нормално.
цитирай
4. radostinalassa - jelezov - Още се чудя по донос ли ми наложиха бан
05.05.2018 22:27
Мисля, че така се казва или просто е идея на инвестор. Но за тебе не бих се учудила. Ако не е късно , трябва веднага да започнеш да приемаш само жива храна, ако се сещаш какво е . дано не е късно. Вече трябва да правим като в книгата на Х. Потър - да говорим за този, чието име никой не споменава, и да си пишем спокойно за него, докато ни банват отново. Но имам и други кандидати за приза доносник на месеца.
цитирай
5. jelezov - Госпожо Тенева (radostinalassa), ...
06.05.2018 12:08
Госпожо Тенева (radostinalassa),
Отнасям се нормално (толерантно) към немарксистите и антимарксистите, не ги мразя, защото разбирам необходимостта (закономерността) на появата и съществуването им в тази епоха. Но кипвам, вбесявам се, когато необразован примитив, афиширащ се като заклет антимарксист, започне да мери снага с Титан като Маркс. Толкова по първия ви коментар.
Смисълът на втория, за съжаление, не успях да схвана. Или сте толкова високо гениална, че писаниците ви остават непостижими за мен простосмъртният. Или …, не зная. Помогнете ми!.
цитирай
6. radostinalassa - И аз си кипвам господине, но имам задръжни процеси
06.05.2018 12:46
Явно не си чил биографията на Маркс, за да го наричаш титан.Кое гениално не разбра по- точно. Защото аз си разбирам всичко. И ми отговори на въпроса: Защо да съм интелектуално деградирала, и какво ще рече това по твоя мироглед?
цитирай
7. jelezov - Radostinalassa, Не за хвалба, а за ...
06.05.2018 17:38
Radostinalassa,
Не за хвалба, а за изясняване на ситуацията около нашата кавга, ще отбележа, че преди мнооого години прочетох трилогията „ПРОМЕТЕЙ” на Галина Серебрякова, която е романизирана биография на Маркс. А преди няколко години прочетох и „КАРЛ МАРКС: СВЕТОВНИЯТ ДУХ” на френския крупен капиталист Жак Атали. Препоръчвам ви да прочетете във Википедия биографията на Г. Серебрякова и, ако не сте „интелектуално деградирала", може да проумеете някои неща. Ще добавя и това, че притежавам пълния комплект (44 тома) „Маркс Енгелс СЪЧИНЕНИЯ”.
Отговарям на въпроса ви „Защо да съм интелектуално деградирала, и какво ще рече това по твоя мироглед?” с твърдението, че дори само този последен ваш коментар е категорично доказателство за интелектуална деградация. Покажете го на случаен човек, за да се убедите в правотата ми.
цитирай
8. radostinalassa - Ти се шегуваш
06.05.2018 19:21
Не стига , че ме обиди, но и го потвърждаваш. Това наистина е нагло. Който не чете съчиненията на Маркс е деградирал. Това е много тъпо. Трябва да се замислиш какво четеш , и да смениш тези книги. Аз не съм чела даже библията, та какво остава за 44 тома на доказан психопат. Няма да стане. А твоето мнение не ме интересува въобще. Важен е рейтингът на постингите срещу световното зло.
Ти не знаеш даже какво значи деградирал, сигурна съм.
цитирай
9. radostinalassa - Чакам си, а отговор няма
07.05.2018 12:47
Може би си зает да препрочиташ Маркс и Енгелс. Не на всеки е дадена интуиция, ако не друго да разбере кой го лъже. Тя е по присъща на жените. Те имат и два пъти по- голям ХТ, защото те са призвани да продължат рода. така, че не се отчайвай. Това е решение на природата, ти не си виновен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25893053
Постинги: 4071
Коментари: 7186
Гласове: 8095
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930