Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2018 17:21 - Гладът е най-силното оръжие! ВСИЧКАТА ХРАНА Е ВЕЧЕ В РЪЦЕТЕ НА СВЕТОВНОТО (ЮДОМАСОНСКО) ПРАВИТЕЛСТВО
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3547 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най-големите селскостопански и химични компании се обединяват. Световното антихристово правителство постига пълен контрол над храните, на планетата. Когато продуктите останат само в техите ръце, тогава и цялото човечество ще се окаже под пълния им контрол и диктат. Несъмнено, на обикновените хора ще забранят да отглеждат плодове и зеленчуци (и домашни животни), както вече е (частично) в САЩ и Европа.

Да им забрани Господ!

 

Следва извадка от видеото:

"У нас има две опасности, с които се сблъскваме, на което телевизия „Инфо-Уорс, се опитва да се противопоставя. Това е структурата на държавната власт, и структурата на корпоративната власт.

Има две гледни точки: „Аз съм консервативен и ненавиждам структурата на държавната власт“, и другата: „Аз съм либерал и ненавиждам структурата на корпоративната власт“. Но реалността е, че те, и двете, вървят ръка за ръка, те работят заедно и са едно цяло!

Корпоративната структура на властта започна пътя си от Силиконовата Долина, и тя стана техният собствен град-държава. Затова хегемонията установена между Военно-Промишления-Комплекс и Силиконовата Долина, започна да надига уродливата си глава, и те започнаха да се обединяват с Китай. И технологиите са това, което има големо значение. Хората виждат, че напълно са изтласкани встрани, и напълно са изчезнали от полезрението. Ето например: Байер получи разрешение за партньорство с Монсанто, със зделката за 66 и половина милиарда долара. Но като казват „партньорство“, те имат предвид – купуването на Монсанто... А хората са дотолкова обезпокоени от Монсанто, че целит състав на Монсанто би следвало да бъде качен на една ракети и да бъде отправен в космоса, - там може да имат нужда от Монсанто.

Байер напълно се замая от печалбите във фармацевтиката и от глобалното си влияние. Да, те са най-голямата химическа компания в света и затова се обединиха, въпреки съпротивата на Министерството на Правосъдието. Това е най-голямата им покупка. И сега тези две компании ще станат единен конгломерат, което означава, че Монсанто ще напусне Америка, и аз мисля, че ще се премести в Германия, където е компанията Байер.

Но това не е единственият актуален агро-фармацефтичен роман. Миналата година, отчаяният от нерентабилността в селското стопанство, концерн Дау-Кемикъл, даде 122 милиарда долара за да купи селскостопанското подразделение на Дюпон, а китайска химична корпорация купи швейцарската компания за производство на семена Сингента, за 43 милиарда долара.

Само миналата година се обединиха 6 големи селскостопансдки и химични компании. Това вече е пълен адски монопол, - смъртоносен монопол. Всички те са за ГМО, за манипулиране на ДНК, за клониране на фрагменти от ДНК. Те фактически владеят самата основа на биологичния живот.

След обединеднието на Байер и Монсанто, в рецете им вече са една-четвърт от световния пазар на семена и торове. Така че, почти четвърт от световното стопанство ще е в ръцете на една компания (което не значи, че другуте значими компании не са в техните еврейски, юдомасонски, сатанински ръце).

Две други компании, с които те биха се конкурирали, и още 4 други, може също да се обединят, - и тогава няма да има никаква конкуренция (то и сега, реално, няма конкуренция, а има само, нещо като, капитал-социалистическо вътре-корпоративно съревнование, за по-големи премии и по-авторитетни постове), и хвнати за ръце, те ще танцуват сред смъртоносните си плантации с ГМО, и ще се надсмиват над света"...

 


Това беше извадка от ВИДЕО, от сайт:

http://3rm.info/main/72133-vsya-nasha-pischa-teper-v-rukah-mirovogo-pravitelstva-krupneyshie-selskohozyaystvennye-i-himicheskie-kompanii-obedinyayutsya-video.html

Превод, Григор Симов





Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Върни на Владо
08.08.2018 09:28
парите!
цитирай
2. debeloto - Заболяванията по растенията също ...
08.08.2018 09:33
Заболяванията по растенията също като че ли се контролират. Появи се нещо непознато и за нула време е открит т.н. лек за болестта.
цитирай
3. doktora757 - Сега със сатанинското ГМО на Мон...
08.08.2018 21:52
Сега със сатанинското ГМО на Монсанто и Сие раковите заболявания ще се увеличат с 300%, гарантирано!!!....... Гадовете трябва да бъдат тотално разобличени и натирени от всички нормални държави!!! ЕС също им играе по свирката и вече приеха 5 вида ГМО за "нормални" според нормите на съюза! Сега ще почнат да изхранват животните с тях и да ни пробутват разни сурогати и продукти! Повече от отвратително, скандално и престъпно положение със ГМО!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311696
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031