Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2018 16:40 - Юдомасонският план Калерги от 1923 г. за унищожаване на бялата раса в Европа, чрез смесване с чужди раси и култури!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 181197 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Калерги се хвалел, че евреите са лидери на социализма, комунизма и капитализма. А друг известен евреин казва: «Нашата раса е раса от майстори. Ние сме боговете на тази планета. Ние сме толкова различни от по-низшите раси, колкото те се различават от насекомите. В действителност, в сравнение с нашата раса, другите раси като цяло са зверове и животни.  Нашата желязна тояга е нашият водещ закон.»

Тези думи не принадлежат на Адолф Хитлер, а са казани от  евреина Менахем Бегин, министър-председател на Израел, от 1977 до 1983г., на заседание на Кнесета.

И този “добър човек” спечели Нобеловата награда за мир 1978 г. Ние трябва да помним, че същата награда беше присъдена и на президента на единствената страна, която е в постоянна война, някъде по света, САЩ, - факт, който красноречиво говори за истинската същност на Нобеловата награда, а не онова, което се говори за нея.


 

"ЧОВЕКЪТ ОТ БЪДЕЩЕТО ЩЕ БЪДЕ МЕЛЕЗ”

Планът Калерги е план за геноцид, разработен 1923 г. от Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi. 

Според първите писмени манифести, издадени между 1923 и 1925 г., в  Плана Калерги се предвижда евреите да дойдат на власт първо в Европа, а след това в световен мащаб. Планът се базира на утопичната представа на еврейския расизъм, отнасяща се до “най-висшата раса-евреите”, - “господарската раза“ или Herrenrasse. Herrenrasse е израз, използван и от Адолф Хитлер за описване на арийската раса. Но преди него, той е използван от  Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi, с цел да се затвърди еврейската власт в Европа и по света. Също така терминът “еврейска благородна раса” се използва постоянно. С цел създаването на тази еврейска империя, планът Калерги се обявява за премахване на правото на самоопределение и последващо обезличаване на народите, посредством масова миграция или заради вътрешно раздробяване чрез сепаратистки движения.

Пример могат да бъдат “етническите” каталонски или баски форми на сепаратизъм. За да може Европа да се управлява от евреите, стремежът е населението да се превърне в смесени народи, след пълно смесване на расите. На тези мелези се приписват всякакви най-нисши човешки качества, като жестокост, подлост и т.н., като тези качества трябва да се създадат преднамерено и са от съществено значение за осигуряване превъзходството на евреите.

Много преди Хитлер, Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi е споделял виждането си за високата степен да духовност и интелигентност на бялата раса, особено на скандинавската подраса, но, за разлика от Хитлер, не се е стремил към нейното издигане, запазване и укрепване, а е искал нейната гибел. Поради тази причина, Планът Калерги се стреми към смесване на расите, защото в мелезите се елиминират талантите и специфичните най-добри характеристики на която и да е чиста раса. В Плана, единствено на мелезите е дадена положителна оценка, защото те могат лесно да бъдат манипулирани, за да  може юдеите да дойдат на власт.

Терминът “Nationbuilding” означава нещо като изкуствено създаване на националности, от ръцете на човека (т.е от евреите-сатанисти). Ако разгледаме идеите, залегнали в плана Калерги, отнасящи до смесването на хора от различни раси, ще открием големи познания, свързани с развитието и размножаването на расите... Съвременната генетика, представена основно от Израел, може да различи, чрез ДНК анализ, евреите, от техните братовчеди-арабите, което потвърждава знанията застъпени в Плана Калерги, но без да се изяснява произхода на тази мъдрост.

РИЧАРД  НИКОЛАУС  КОУДЕНХОВ-КАЛЕРГИ

е роден в Токио на 16.11.1894 –  и починал  в Schruns,Vorarlberg, Австрия на  27.06.1972. Той е австрийско-японски политически и геополитически деец, който през 1923 г. публикува манифест наречен “Pan-Europа”, с който се полагат основите  на Международния Паневропейски съюз, а заедно с него и на Движението Pan-Еuropa. Ето това е предисторията на Европа от Маастрихт и на Европейския съюз.

Калерги създаде понятието “Пан-Европа” и “Пан-Европейски” в смисъл “Обединяване на всички европейски нации в рамките на една държава”. А истинската цел на  плана е етническо трансформиране на Европа, чрез интегриране на различни раси и култури, които са чужди на континента, като по този начин се образува една космополитна, мултикултурна смесена раса.

Син на австро-унгарския дипломат конд Heinrich Coudenhove-Kalergi (автор на книгата “Идиосинкразия на антиземитизма”)  и на японката Mitsu Aoyama, той получава докторска степен по философия от Университета във Виена и работи като журналист и редактор в списание “Пан-Европа”. Признат е за основател на първото общонародно движение за Обединена Европа.

След манифеста, издаден 1923 г., той публикува най-важната си работа на тема “Борбата за Пан-Европа” (1925-1928) в три тома. Неговите идеи повлияват на Аристид Бриан в речта му пред форума “Общество на народите” на 8-ми септември, 1929. След анексията на Австрия към Германия, Калерги избягва във Франция през 1938 г., а след това в Съединените щати през 1940 година. Там преподава в университета в Ню Йорк до 1945 г., когато отново се връща във Франция. В САЩ през 1944 година публикува своя труд “Кръстоносния поход за Пан-Европа”.

След завръщането си във Франция, той основава Европейския Парламентарен Съюз. На конгрес на Съюза през 1947 г. (8 – 12 септември), е защитавал идеята, че създаването на голям пазар, със стабилна валута (Euro), е правилното средство за Европа, за да възстанови своя потенциал и да заеме мястото,  която съответства сред нациите.

През 1950 г. Coudenhove-Kalergi  е първият човек получил наградата “Карл Велики”, присъдена му в германския град Аахен, за това че “допринесъл за разпостраняване и утвърждаване на идеята за Обединена Европа и мира.” Произходът на тази премия е с начало 19 декември 1949 г., когато един търговец от град Аахен, д-р Kurt Pfeiffer основава (еврейски – масонски) културен кръг с наречен “Crown Legentium Aquensis”, за насърчаване на диалога между политици, учени и културни дейци от цяла Европа. След това обявява създаването на премия на името на император Карл Велики, живял през осми век, в резиденцията си в Аахен.

Тази награда му е присъдена за принос,  оценен като “разбиране и развитие” на обществото в Западна Европа, а също и в услуга на “човечността” и “световния мир”. За получване на наградата, претендента е трябвало да има принос в областта на литературата, науката, икономиката или политиката. Неговото награждаване се е провело в Залата за Коронации в сградата на общината  в  град Аахен, след което е имало три речи, едната от кмета на града, другата е похвала от специален гост и третата-от получателя на наградата. Името на наградата не е случайно, тъй като повечето (всички) представители на Евр(оп)ейския Елит,  както и политици и много актьори, са евреи, потомци на император Карл Велики. Сред удостоените с наградата са Конрад Аденауер,  Уинстън Чърчил, Пол Херни Спаак, Робърт Шуман, Салвадор де Мадариага, Хуан Карлос I, Хенри Кисинджър, Франсоа Митеран, Хелмут Кол, Роджър Шутц, Фелипе Гонзалес Маркес, Тони Блеър, Бил Клинтън, Валери Жискар д’Естен, Йоан-Павел II, Жан-Клод Юнкер, Хавиер Солана, Ангела Меркел, Жан-Клод Трише, Волфганг Шойбле.

image

Знамето на движението Пан-Европа. Напомнят ли ви за нещо кръста и звездите?

Калерги е начело на заговора. Той още през 1923 г. пред своите братя, масоните, тази обяви, че Европа ще бъде доминирана от “аристократичната еврейска раса”. За тази цел, европейците трябва да се “кръстосат” с черните и азиатците, - сякаш става дума за животни. Чрез тази “кръстоска”,  Coudenhove-Kalergi е очаквал да се постигне човешко същество от по-нисък клас, без характер и лесно за управление от страна на държавата. Сред най-ранните му последователи намираме чехословашките политици Tomбš Masaryk   и Edvard Beneš, както и банкера Макс Варбург, който е станал спонсор с първите 60 000 марки.

Австрийският канцлер  Monsignore Ignaz Seipel, а по-късно и австрийският президент Karl Renner, са първите председатели на движението “Пан-Европа”. Калерги е посочвал също, че висши френски политици подкрепят негово предложение за потискане на немския реваншизъм.

През 1926 г. Калерги изнася лекции в Съединените щати и убеждава американската общественост във важността на план си за еврейска Европа.

Тук ние виждаме двама нови негови последователи: френския външен министър, Aristide Briand  и германският канцлер Stresemann. През същата година, малко по-късно става чешкия геноцид с 300-те хиляди судетските немци, а Едвард Бенеш, е назначен за почетен председател. В този момент, почти непознат, Калерги също преговаря с Мусолини за ограничаване правото на самоопределение на австрийците и по-нататъшно насърчаване на победоносните народи през Първата световна война, но не успява в това.

От дългия списък на най-популярните политици на ХХ век , ние трябва да обърнем особено внимание на Конрад Аденауер, на бившия испански министър на правосъдието Риос, както и на Джон Фостър Дълес (USA). Без да се спазват основните принципи на демокрацията и с помощта на вестниците “Ню Йорк Таймс” и “Ню Йорк Хералд Трибюн”, Калерги представя плана си на Конгреса на САЩ. Презрението му към принципа на народно управление се вижда ясно от една негова фраза през 1966 г., която е в стила на неговата следвоенна дейност: “През следващите пет години  Паневропейското движение, ще преследва основно тази цел: чрез мобилизиране на парламентите на отделните държави, да се принудят правителствата да изградят Pan-Еuropa”. С помощта на Робер Шуман, френският министър на външните работи, Калерги успява да изземе от управниците на Германия, контрола над производството на стомана, желязо и въглища и да постави тези немски индустрии над националния  суверенитет на Германия. Тогава се появяват и други имена: Degasperi , предателят, унищожил самоуправлението на Южен Тирол и Пол-Анри Спаак , белгийският лидер на социалистите, който се преструвал, че иска да бъде сключен мир между французи и германци с посредничеството на наследниците на Клемансо, -идеолога на плана за Версайския геноцид.

image

През 20-те години на 20 век,  основния цвят на знамето на Европейския съюз е син. Калерги има водеща роля в създаването на мултикултурна Европа и ограничаването на изпълнителните  функции на парламентите и правителства на отделните европейски държави. Това е очевидно и до днес и се изразява в даването на “Наградата Куденхов- Калерги ” на канцлера Хелмут Кол, като  форма на благодарност към следовниците на този план, а така също и като похвала и ласкателството към видиния масон и европолитик, министър-председателя на Люксембург- Жан-Клод Юнкер.

Калерги се е обявил в подкрепа на “пацифизма”, който изисква мир между народите, но този мир допуска  насилие от страна на еврейската власт. Единственото, което е направил, е да подкрепи една декларация за равенство на хората пред закона,  но това е били така, само докато тогавашната съдебна система бъде премахната. Тогава той нарича това премахване “несправедливо отстраняване на неравенството”, което е фарс. Завземането на властта от страна на “еврейската благородна раса” се постига именно благодарение на “равенството на расите”. След това, евреите обявяват властта си над неевреите, и я наричат “справедливо неравенството”.

Също така те не обичат законите и клаузите, които защитават някоя отделна страна, както и изискванията, свързани с това, когато става въпрос за атака на суверинетат и независмото положение на другите хора. Калерги казвал, че хората не могат да управляват сами себе си и следователно трябва да бъде обявен Нов Световен Ред. С глобалното премахване на реалната демокрацията, евреите  казват, че имат за цел да донесат мир, култура и храна за цялото човечество, което е очевидна измама. Курса към “щастлив живот” на човечеството можел да бъде воден от “благородната еврейската раса.”, според Плана Калерги. Той се хвалел, че евреите са лидерите на социализма, комунизма и капитализма, с което потвърждава мнението на нацистите и фашистите по същия този въпрос.

Голямото еврейското влияние в американското правителство и разузнавателните служби е лесно да се провери. А 37% от членовете на НКВД (съветската тайна полиция) са били евреи, особено в сред висшето командване, въпреки че евреите са били малцинство. След като той предложил плана си и се похвалил пред еврейските лидери за него, в комунистическите държави, болшевиките са убили милиони политически врагове. Плана е предвиждал да се концентрират в ръцете на “еврейската висша раса”  –   “оръжието, парите и медиите”. Тези ключови думи се появяват много преди  Хитлер да излезе на световната политическа сцена. Като цяло, тези думи потвърждават еврейската жажда за власт, тъй като до тогава е имало само оплаквания срещу антисемитите. Сега нека да проверим, доколко неговите планове са били реализирани.

image

В момента бялата раса е едва 8% от населението на света, от които 2-3% са жените в детеродна възраст. Без да се взема под внимание насърчаването на абортите, година след година бялата раса става все по малобройна и изчезва.

14 април 2003 г. във Виена, се срещнаха бившия германски канцлер Хелмут Кол, -носител на Ордена Калерги, и Ото фон Хабсбург, за да отпразнуват заедно осемдесетата годишнина на движението “Пан-Европа”, основана от Richard Kalergi. Ото фон Хабсбург, ръководител на династията на Хабсбургите до 1 януари 2007 г.,  стана почетен президент на Международния паневропейски съюз след Coudenhove- Kalergi, който носеше тази титла до смърт си през 1973 година. Последният президент на Европейския съюз от 2004 г. – Alain Terrenoires е директор на Пан-Европейския съюз във Франция. Съюзът има няколко клона в много европейски страни, а неговия секретариат се намира в Мюнхен.

Някои известни членове на Движението “Pan Еuropa” са Алберт Айнщайн, Зигмунд Фройд, Tомас Ман, Франц Верфел, Салвадор де Мадариага, Шарл де Гол, Аристид Бриан, Конрад Аденауер, Франц Йозеф Щраус, Бруно Крайски и Жорж Помпиду. То е забранено от нацистите в Германия през 1933 г. и отново е легализирано след Втората световна война. Тогава един малък откъс, събрал най-важните идеи на Плана Калерги.

Barbara Lerner Spectre има една-единствена цел, - унищожението на бялата раса

Barbara Lerner Spectre (родена 1942) е еврейка родена в САЩ, която подема расова кампания срещу шведите, в частност, и европейците като цяло, с цел насърчаване на културното многообразие и демографския геноцид.

Действия срещу Европа

Тя е ревностен активист  на ционисткия  расов шовинизъм. Барбара е лидерът на “Пайдея”, Европейския институт за еврейски изследвания в Швеция, организация, финансирана от правителството на Швеция и фондация Валенберг за насърчаване на еврейската идеология сред неевреите /гои/. Този институт е част от организация, наречена “Единна Швеция”, която управлява и насърчава културното многообразие (културен марксизъм) срещу европейците в собствената им родина.

В едно интервю тя казва:

“Мисля, че има възраждане на антисемитизма в този момент на историята. Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна и мисля, че ние, евреите, ще бъдем част от старта на тази трансформация, която трябва да се случи. Европа няма да бъде монолитна общество, както беше в миналия век. Евреите ще бъдат двигателите на всичко това. В Европа ще стартира масивна трансформация. Сега навлизаме във време на мултикултурен режим и евреите ще бъдат гледани с негодувание, заради нашата лидерска роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее.”

Евреите открито признават “водеща си роля” по въпросите, които преобразяват Европа етнически, чрез мултикултурата, водейки белите европейци към изчезване. Те искат да се сложи край на генетичното наследство, наследствеността и расовата хармония в Европа, като заявяват, че  без тяхната намеса “Европа няма да оцелее.” В същото време яростно защитават генетичното и културно наследство на евреите и Израел, отхвърляйки за себе си условията, които самите те налагат на други нации.

Пример за това е двойния стандарт на  медиите, контролирани от евреите, с насърчаването на отворени граници и инвазията на имигранти. В същото време, има и други медии, само за евреи, (както в Испания има списание за хомосексуалисти). Евреите в тези специализирани медии, проповядват срещу неевреите в Израел и денонсира браковете на евреите с неевреи, за да се запази “еврейската раса” както в Израел, подкрепяйки съществуващата забрана за брак в Израел на евреите с не-евреи и др.

ДВИЖЕНИЕТО НА РАДИКАЛНИЯ ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ

Мой сънародник, живеещ в Колорадо, в своя блог проследява еврейския характер на хомосексуалната мафия, перверзия, която е интегрирана в общия поток и е наводнила нашите ученици с лъжлива информация за радостите, които дават содомията и анонимните сексуални срещи. Тъжната реалност е, че много хора се намират в крайно невежество относни въпроса, колко добре, организирано (от евреите) радикалното лоби на содомитите е проникнало в нашите училища и бавно пропълзява с пропагандата си в учебния план за малките момчета. ”Това лоби” пропълзява в учебния план, не самостоятелно, а като част от стратегията на Световното Юдейство, отначало на ниво детска градина, а след това продължава през гимназията. Трябва да знаете и да се уверите, че промиването на мозъците на младите хора  става постоянно. Това не е случайност.

Както при всяка друга подобна програма, тази също е насочена като куршум, в сърцето на Бялата цивилизация. Тази програма не произхожда от бялата раса, а е стартирана и поддържана сред Бялата раса, от “избрания народ” – диаспората на евреите от цяла Европа. Всякаквите евреи – марксисти, социалисти, комунисти, интернационалисти и глобалисти, всички те са радикално настроени. Тези фанатизирани евреи не идват при нас като “светлина за народите”, а като подривни разрушители, за да изхвърлят фекалиите си върху всичко, което е скъпо на белите хора, в буквален и преносен смисъл. Сега тяхната дейност е във върховия си момент.

Нашите проучвания показват, че правителствата на социалистите по света дават много пари, за да  правят реклама и да  създават постоянни работни места специално за хомосексуалните мъже и жени,  като изтъкват, че така създадените работни места за тези хора, са “панацея” за нашите икономики. По-голямата част от подрастващите в Съединените щати имат много по-положително становище относно хомосексуалистите, отколкото някога са имали техните родители, баби и дядовци. Но това е еврейският стил:

“Промийте мозъка, направете пропаганда и след това привлечете новобранци за служители, когато вече са болни в главата!”

Но когато еврейските гей организации се опитват да индоктринират сексуално объркани млади хора, в гей стил, тогава изглежда, че въпросите с хомосексуализма се заместват с понятия като “толерантност” или “разнообразие”. Това е опит да се разбие “традиционното семейство”, което е основата на оцеляването на Бялата раса на Запад.

Въпреки че не всички хомосексуалисти са с еврейски произход, техните лидери със сигурност са евреи. Безспорно е вярно, че много не-евреи, които участват в този ляв активизъм, не са наясно с еврейските и ционистки корените на идеите, които сами разпространяват, опитвайки да комуникират с обществеността от една шикозна, напудрена и кичозна социална позиция. Но някои пехотинци на “розовата мафия” добавят смелост на политическите победи на фракциите и лобитата, към които принадлежат, като декларират нагло перверзните си позиции, и с техните изяви създават извратена и опасна атмосфера в обществото, претворявайки на дело истинските цели на евреите. Хомосексуалния лунатик Майкъл Суифт публикува следната арогантна декларация:

“Ще разпостраним содомията сред вашите синове … Ще ги съблазняваме и содомизираме във вашите училища, във вашите общежития, във физкултурните салони, в съблекалните им, във вашите спортни зали, във вашите частни училища, в техните младежки групи… навсякъде, където има мъже. Вашите деца ще станат наши изпълнители и ще следват инструкциите ни. Те ще се моделират от нас. Всички закони, забраняващи хомосексуализма, ще бъдат  оттеглени. Вместо това, ще бъдат приети закони, които подпомагат разпространението на секса между мъже. Всички хомосексуалисти трябва да се изправят заедно като братя, ние трябва да бъдем обединени артистично, философски, социално, политически и икономически. Ще триумфираме само когато покажем истинското си лице на  нашия опорочен хетеросексуални враг. “

Майкъл Суифт – “Гей Революцията”.


 

Това изказване, направено с мегафон, показва като цяло степента на разпространение и занижен контрол над педофилията и сексуалното насилие срещу деца от безсрамната политическа армия от перверзници, които експлоатират и содомизират нашите момчета. То също показва тенденциите за увеличаващото се промиване на мозъци с ново ниво на интензивност, като “Портокал с часовников механизъм”. Но най-вече това е атака срещу традиционното семейно ядро, състоящо се от мъж и жена. Това е опит за извличане на децата от мъжки пол, от тази среда, с цел тя да се замени със содомия, болести и психични разстройства. Това е същото нещо, което евреите се опитаха да въведат в Русия в началото на ХХ век, за да отслабят и феминизират руските мъже и да я направят такава, чe те по-трудно да се противопоставят на юдео-болшевишката власт. Това решение произлиза от дъното на ада.

Евреите консолидират усилията си, за да достигнат до точката, в която обвиненията в “хомофобия” ще са равносилни с обвиненията “анти-семитски” и “расизъм”. Препотвърждаваме: тези усилия са насочени срещу не-еврейската Бяла раса, с цел да бъдат отслабени нейните традиционни навици и традиции, за да стане, в последствие, възможно налагането на абсолютната власт на евреите, в световен мащаб.  Ние виждаме нашите държавни училища, в едно объркано и срамно състояние, лишени от правилата на здравия разум. Защо? Главното е, за да могат тези учебни заведения да бъдат лесно достъпни за гей отпадъците и за гей пропагандата. В момента хомосексуалните организации са получили картбланш от правителствата да разпространяват информация и съобщения за прокламиране на гей-семействата сред юноши и деца, които нямат опит в живота и не са в състояние да противодействат на заболяванията, които тези перверзници разпространяват, от врата, до врата.

Законодателството, целящо прикриване на “речта на омразата” и “престъпления от омраза” сега твърдо се трансормира в закони, подкрепящи силното въоръжаване на евреите в цяла Европа и в Канада, уж за борба с омразата и антисемитизма, но всъщност за промяна на законодателството, с цел, да се защити еврейския Елит от всички неудобства около разкриването на истината за техните крайни цели. Сегашното законодателство на белите държави се използва, не само под формата на чук срещу предполагаемите анти-семитски “неонацисти” елементи, но и срещу субектите “отричащи Холокоста”, по един много избирателен начин. Това законодателство в момента е преднамерено и специално конструирано и създадено, като запазена марка срещу някои бели европейци,  които изразяват на глас, твърде шумно и открито, опасностите от армията хомосексуалисти и содомити-марксисти, които сега парадират из нашите училища, нашите улици и дори в някои прояви с по-либерален характер. По този начин се реализират мечтите на еврейския радикален елит, забавян до сега, от “дългия път през институциите “.

Много от протестиращите умопомрачени гейове от “Gay Pride”, облечени в дрехи на противоположния пол и други фетиши, дори не осъзнават, че те са само едно малко зъбно колелце в ционистката сатанинска машина, която сега дърпа конците, за унищожаване на всичките традиции на нациите. Те не осъзнават, че са пионки в една по-голяма фронтална атака срещу белите хора и белите семейства по целия свят. Но тези демонстрации и гей паради са това това, което еврейските расисти искат. Повечето млади хора не се замислят и не се интересуват, че хомосексуалния начин на живот означава намаление на родените бели деца.

Сред всички аспекти на плановете на евреите, има една централна тема. Те налагат разстройство, дегенерация и смърт чрез постоянното приемане на произволни закони. Посредством клеветнически кампании в медиите, агитиращи брошури, говорене в стил “Оруел”, непрестанна индоктринизация с извратени перверзни теории и друга ционистка пропаганда, те целят да създадат малодушен характер сред не-еврейските бяло население, като го приобщят към идеите си, заставяйки го да се приобщи към теориите на ционисткия Елит.

На повечето малцинства се дава сигнал, когато става въпрос за “преобразуване”, но евреите знаят много добре, че белите хора могат да бъдат много непокорни, така както например те са били в Унгария и на много други места, където юдеите са се опитвали да убиват живота и да глътнат наведнъж цели общества. Белите хора, белите европейци и белите американци, са не по-малко борбени срещу еврейското превъзпитание, отколкото други раси, и не по-слаба е съпротивата им спрямо провежданата бомбардировка в техните умствени хоризонти. Това може би е единствената ни надежда. Способността ни, и нашата воля, да се борим, все още не са напълно атрофирали, въпреки че са отслабени и често почти унищожени.

Ние, белите хора трябва да изберем живота, пред смъртта. Ние трябва да жертваме всичко: репутация, препитание и дори живота си, ако е необходимо, за да се гарантира бъдещето ни оцеляване като хора. Ние имаме уникален враг в света. И този враг е решил, бялата раса да изчезне, да бъде унищожена напълно. Защото ние сме единствената раса, достатъчно умна, за да се противопостави на месианските им проекти за господство и поробване на всички народи. В свещените книги на този наш враг са обещани утопии, където “гоите” служат в краката на “благородните евреи” и раболепно се поклонят пред “господстваща раса”, за каквато се мислят те. Те очакват, техният еврейски Месия (Антихрист), който щял да смаже неевреите под петата си, така че след това “гоите” да служат на “избраните”.

Да кажем “Стига”! Еврейските расисти са ни заробвали достатъчно дълго, и са унищожавали нашето наследство, нашите общества и нашите несравними постижения. Докато все още имаме дъх и преди да сме попаднали в тотално робство, преди мускулите ни да са отслабени напълно и волята ни превърната в прах, докато частите на нашите тела и умове са гъвкави и жилави, трябва да се борим. Ние не трябва да се отказваме, защото истината трябва да бъде демонстрирана сред нашите братя и сестри. Не трябва да се поддаваме на примамливата песен закултурно многообразие, за колективизъм и интернационализъм. Времето ни изтича  и светлината намалява. Не позволявайте тя напълно да изчезне.


 

МАСОВ ГЕНОЦИД НАД БЯЛАТА РАСА 

Сегашният процес, познат като геноцид срещу бялата раса, е планиран демографски процес, който има за цел да се намали или премахне бялото население в света. Геноцидът срещу бялата раса се прави чрез политики и социално инженерство, водещо до намаляване на бялата раса. Спад на раждаемостта, легализация на абортите в световен мащаб, феминизъм, натрапване на хомосексуализъм, масовата имиграция на не-бели хора, към бели държави, насърчаване на културното многообразие и расов миш-маш, са условията, които сериозно намалиха процента на бялото население за последните десетилетия. Това доведе до сериозна демографска и етнографска криза.

Това престъпление се наказва с международна конвенция на ООН,  определено като геноцид, т.е. всеки опит за премахване на цяла или част от една етническа група.  Няма нужда да е насилие, тъй като расовия микс води до изчезване  на бялата раса. Геноцид е всяко от следните действия, извършвани с цел да се унищожи изцяло или частично която и да е национална, етническа, расова или религиозна група:

а) умъртвяване на членовете на групата.

б) причиняване на сериозни телесни или душевни повреди на членовете на групата.

в) умишлено налагане условия на живот, целящи цялостно или частично, физическото унищожаване.

г) налагане мерки за предотвратяване раждаемостта, в рамките на въпросната (расова) група.

д) насилствено прехвърляне на деца от тази група, в друга група.

“Конвенция за преследване и наказване на престъплението геноцид, ООН, член 2, 1948”...

.................................

Превод: Миоджералвомбо

 

Източник:  ALCYONE 

 

 

Извадка, с малки поправки, от https://bultimes.com,

- Григор Симов

 
Гласувай:
21. radostinalassa - Евреите и арабите имат общ прародител
09.08.2018 19:12
Те са се отделили едни от други, най - вероятно по религиозни причини. Но те не са раса, а подраса. Плод са на смесване между европеиди и негри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15611344
Постинги: 3947
Коментари: 6958
Гласове: 7966
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031