Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2018 17:45 - Технологиите, с които активно се прокарват пороците и извращенията в Русия (и в света). Превод от видео.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 940 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 02.10.2018 01:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес, ако мъж се мисли за Наполеон или марсианец, го считат за луд, но ако се мисли, за жена, го поощряват и защитават... Пропагандата на разврата и извращенията достигна катастрофални мащаби. Русия е притисната от антихристовите сили и техните слуги, които се стремят да я удавят в богопротивни страсти и дела.

Следва превод от видеото:
Масовите филми, музиката, тв. предавания и съдържанието на информационните агенции, проникват в дома ни и налагат своите закони, и темите за извращенията активно се внедряват в обществото.
Науката, против задравия смисъл
Легализирането на пороците се върши и "научно". Официалната психиятрия вече не счита содомията за психично разстройство и така я приема за норма. Главната цел на този процес е намаляване на населението и разрушаване на семейството, с последваща атомизация на обществото. Видимата част на тази борба е, натискът оказван върху ръководството на Русия, на международно ниво, и многобройните опити за дискредитиране на руския закон за забрана на пропагандирането на извращения сред децата, чрез провеждане шествия на извращенците и публични призиви за толерантност. Да вземем само колективното писмо на 17-те нобелови лауреати, начело с "Гемделфон" /по точно, на актьора изиграл тази роля/, против забраната на пропагандата на извращения сред децата.
Сериозно безпокойство предизвиква и неотдавнашното решение на Европейския Съд по правата на човека (ЕСПЧ), който поиска Италия да узакони фиктивните бракове на содомитите, под формата на граждански съюзи, което е най-ефективният начин за легализиране на еднополовите извращения.  Интересното е, че именно за "гражданските съюзи", малко преди това, призова и генералният директор на МИА "Русия сегодня" Дмитрий Кисельов, който се е "женил" вече 6 или 7 пъти... 
Решението на ЕСПЧ е безпрецедентно, но основното средство за внедряване на извращенията в руското общество, не е толкова външният натиск, както изглежда на първ поглед, а постепенното формиране съзнанието на населението, от медиите (които почти изцяло са монопол на световните банкери, т.е. на юдомасонското сатанинско еврейство). И именно този главен инструмент ще разгледаме тук, по-подробно.
Пропагандата на извращения в медиите е в неколко посоки: Първо, чрез киното. Напоследък се появиха много филми с извращенци, на второстепенни, и даже в главните роли. А младежките комедии не минават без шеги и намеци, на тази тема.
Второто е телевизията. Популярните Шоута редовно канят в студията всевъзможни шегаджии и нравствено пропаднали личности. И ако се обсъжда темата за содомията, тогава през по-голямата част от предаването, думата се дава на педераси или на хора които се отнасят към тях, неутрално или одобрително. А всички конструктивни аргументи, - против, се изрязват по време на монтажа. 
Пропаганда се прави и с музиката. Руските музикални канали и радиостанции постоянно излъчват множество песни и клипове, за еднополовите извращения, като дават предпочитание на "толерантния подход".
А вестниците и лъсквите списания, не само постоянно разглеждат тази тема, от неутрална или положителна позиция, но и активно натрапват чуждоезичките названия, като "геи", "ЛГБТ" и "хомосексуализъм", вместо традиционните термини, -педерас, содомит, извращенец и т.н. 
Основните руски информационни агенции също използват само толерантни думи, и не пропуснат да разкажат на всички за поредните прояви на някой от известните извращенци и да му правят реклама. А на всичките публични шествия на извращенците, журналистите, обикновено са повече от педерасите. И става трудно да се разбере, кой, какъв е, сред тях.
Едно от нововъведенията, набиращи обороти, е пропагандата на извращенците в компютърните игри. Не случайно, компанията за електронни карти, неколко години поред признаваше САЩ за най добрия работодател за содомитите.
Активна пропаганда се води и в интернет, където са създадени множесто групи и социални мрежи, пропагандиращи извращеня. Редакциите на подобни сайтове се спонсорират от всевъзможни НПО-та, които обикновено се борят за "свобода, равенство и братство", на педерасите.
Пропагандата на извращенията винаги е насочена предимно към децата и младежите.
Пропагандата в медиите включва, - пропаганда чрез филмите, чрез телевизията, чрез музиката, чрез пресата и книгите, чрез Информационните Агенции, чрез интернет и чрез компютърните игри.
Всяко от тези средства има своите особености, но основният принцип навсякъде е един и същ, - избиране на удобен информационен повод за показване на извращенците в неутрална или положителна светлина. Разбира се, представянето на различните теми ще е съвсем различно, например, за филм, за многодетно семейство или за съдбата на млад педерас; за публикация, за многодетна майка - героиня или за разказ, колко "прекрасно" живеят децата в "семейство" содомити; за показване, как се жъне житото в полето или за извращенец, който "мъжествено" се бори за своите права. Важна роля в този процес играят и изказвания на лидери, за обществното мнение. Само че, на кой от многото подобни лидери, ще бъде дадена думата, решават  пак (собственици на) медиите.  Затова именно те играят ключова роля, за прокарването на извращенията в обществото.
А отношението на редакциите на медиите, към содомитите, е главният белег, работи ли дадена медия в интереси на обществото или за неговата деградация. Отказът от обсъждане на тези пороци или двусмислените и неясни формулировки, трябва да се считат за антинародна и противообществена позиция.
Призоваваме ви, с всички достъпни средства да разпространявате тази информация, и да се включите в работата за възраждане на нравствеността в медиите.
Гласността е нашата сила! А предупреден, значи - въоръжен!
С нас е Бог!

Превод, Григор Симов, от
https://3rm.info/publications/58539-planeta-sodom-tehnologiya-prodvizheniya-izvrascheniy-v-rossii-video.html



Гласувай:
3



1. nedovolen - Босия ми предложи нашите медии да ги ...
01.10.2018 17:54
Босия ми предложи нашите медии да ги наричаме мЪдии, понеже имат един корен с меда. То и другите са такива.
:)))
цитирай
2. grigorsimov - Ако си мислим, че само нашите "мъдии" са зле, а чуждите - добри...
01.10.2018 20:48
И ако това внушаваме и на хората, с публикациите си, - така ще лъжем и себе си, и другите. Защото светът отдавна е глобален, т.е. господарят на света е един /независимо от привидното разнообразие и "разноцветие"/ и всичко е в неговите сатаниснки ръце, начело с парите, тайните организации (мафията и масонството), медиите, образованието, културата, политиката, промишлеността, търговията и всичко, всичко друго, което може да се купи, и всичко, което хората могат да бъдат излъгани или принудени!! Да им забрани Господ!
цитирай
3. nedovolen - Прочита на второто изречение от ...
02.10.2018 06:24
Прочита на второто изречение от краткия ми коментар показва, че се отнася за всички медии.
Не вярвам на нито една медия и институция по света и у нас.
Цитирам бивш блогър:
"Когато над обичта, другарството, състраданието и мъдростта се постави каквато и да е логическа фигура /религия, политика, икономика и т.н./ - със сигурност имаме основата за масови психози!"
В деня на ненасилието, да им забрани Господ!
Амин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312300
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031