Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2018 02:17 - Произходът и същността на банките? Извадка от видео!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2518 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как масоните много лесно са завземали и подчинявали държавите, една след друга. Ето как е станало това и в Русия. Масоните са (евреи) хасиди - сатанисти. Те просто откривали банка в поредната страна. В Русия, първата банка се появила по времето на Екатерина Втора. Самата Екатерина била много грамотен, волеви човек, но за съжаление, когато дошла на власт, след отстраняването на Петър Първи, тя била в обкържението на масони. Те незабележимо започнали да протягат пипалата си към управлението на страната и полека започнали да вземат властта в свои ръце. И точно тогава, по времето на Екатерина Втора, била открита първата банка в Русия, като нещо, уж, напълно безобидно. Но всичко това съвсем не е нещо обикновено и безобидно /По нанатък ще се върнем, да видим, в какво е същността на банката, и с какво е опасна тя за държавата?/ А 1842 година била открита втора банка, която съществаува и досега, и се нарича "Сбер-Банк" (Спестовна Банка). И 1861 г. при Импертора Александър Втрои, била открита Централна банка. Тази централна банка същесвувала до революцията 1917 година, след което била постепенно преобразувана в Държавна Банка на СССР, която сега вече се нарича "Централна Банка на Русия".  И сега, от тях вече са се разклонили и размножили около 600, - 700 банки.
И така, - с какво е опасна банката, и в частност, - Централната Банка? Работата е там, че когато се откривала банка, целта е била, да отнеме финансовите и икономическите пълномощия от държавната власт, и плавно да ги преподчини на Централната (частна еврейска) банка.
В началото тези банки били в структурата на държавата, но после, - по някакъв чуден начин, те започнали да стават независими. И сега, ако погледнем съвременната Централна руска банка, - тя е НЕЗАВИСИМА и не е подчинена на държавата. При което, тази банка печата и пуска в обръщение парите (рублите, с които работи държавата). Но тази банка, няма право да помага на държавата, да погасява дефицита, ако се образува такъв. Т.е. независимата /от държавата и от народа/ банка, решава, кога и за какво точно, да дава или да не дава кредити на държават.  Централната банка не е дължна да влива пари в икономиката, а ги влива или дава, където си поиска. Така че, всъщност, Централната банка е като паразит, който реално поставя на колене самата държава и държавните институции. Защото, след като е иззела от държавата печтането и пускането в обръщение на парите, тя неизбежно контролира държавата. И до какво довежда това държавата, е напълно ясно (и отлично се вижда по резултатите).
Руската Централна банка е подчинена на Федералната Резервна Система на САЩ, която пък е подчинена на Международния Валутен Фонд и на Световната Банка, А те пък, са собственост на Световните Банкери, т.е. на масоните.  Във всяка друга страна също има такава Централна Банка (каквато у нас е БНБ), и така тези банки държат за гушата държавите, като сами решават, колко и за какво да отпускат, или да не отпускат, пари. А точно от количеството и регулирането движението на паричната маса, зависи просперитета или упадъка на държавите.  Защото, ако банката ограничава количеството и оборота на парите, естествено, икономиката няма да се развива. И така, чрез Централната банка, с ограничаването на паричната маса (циркулираща в държавата), може напълно да бъде унищожена всяка държава. 
Ето по какъв начин масоните са подчинили всичките държави. Затова, когато ни уверяват, че сме независима държава, знайте, че това е лъжа. Цялата наша финансова система е напълно подчинена на световните банкери - масони, хасиди. Така че, колкото и да искаме да се развиваме, никога няма да ни позволят, защото ни стискат за гушата и ни задушват.
Има примери, когато некои държави са се опитвали, да се избавят от Централната си банка. И знаете ли с какво са завършвали тези опити? - Срещу такива държави винаги са започвани (добре организирани)военни действия и те са били унищожавани. Затова трябва да знаете, че при сегашната власт, при тези самозванци, които са на власт, и чиито банкови сметки са в американски банки, а Централната ни банка, като анаконда е стиснала страната ни за гърлото, и ограничава количеството и оборота на парите, - става напълно ясно, че никакво развитие не е възможно.
Не слушайте всичките тези подставени лица, вкл. и комунистите, защото и при Съветския съюз беше напълно същото (с банката и с парите). И тогава Държавната банка се е контролирала от масоните, по абсолютно същия начин, само че се е наричала Държавна банка на СССР.
Но както и да се е наричала, това е било банка, а самата структура на всяка банка, е вражеска, масонска структура, - още от самото си създаване. И затова, никакво развитие няма да има.
Развитие може да има само в два случая: - ако у нас, на власт е Православен Цар, - Божий помазаник, и ни управляват хора, които обичат страната си и нямат сметки в чужбина. И второ, - ако банковата система, и в частност, - Централната банка, - бъдат унищожени. И тогава, когато вече ги няма, и когато цялата финасова система ще е държавна, и държавата сама ще решава, в лицето на Министерството на финансите или директно Православният Цар, ще решава лично, - но държавата сама да решава, къде и колко да се наливат пари, а не подлогите на масоните, които в чужбина решават, къде и колко да се отпускат пари. И чак, когато стане така, тогава наситина ще има развитие на страната.
 Защото, по същия измамен начин 1913 година, благодарение на тогавашния министър на финасите, масона Вите, Руската Империя била вкара в задънена улица, когато (под натиска на Световните банкери)той разрешил да се въведе "златната рубла". И с това масоните извършили най-голямата афера, когато целият руски златен резерв бил изнесен на Запад.
Ето какво е банката, и с какви средства се превземат страните! И ако не ми вярвате, прочетете, какво е казал един от главните масони (Ротшилд): - "Дайте ми да печатам парите на една страна, и тогава няма да ме интересува, кой е на власт и кави закони се приемат"!  Да. Важното за тах е, да държат в ръцете си печатницата на парите. Ето това е най-важното, и това трябва да се знае и да се разбере.
Това наистина е много важна и ценна информация, да знаете, къде и в какво конкретно е спънката (за независимостта и развитието на държавите)...

Извадка, от 22, до 32-та минута на клипа: 
https://www.youtube.com/watch?v=VKjwmjqOZNU

Превод, Григор Симов



Гласувай:
6



1. radostinalassa - Огромният % от нашите банки също са чужда собственост
21.10.2018 07:12
При даване на кредити ние имаме най - големият % лихви. Какво прави държавата по този въпрос? Нищо?
цитирай
2. анонимен - Държавата изобщо няма думата по банковите проблеми
21.10.2018 13:06
А и да стане дума, то е само про-форма, за имитиране на някаква загриженост на властите. И ако в някой случай, властта успее да постигне някаква отстъпка от страна на банките, това е поради тактиката на банкерите, да избягват сериозни обществени настроения срещу тях и техната грабителска и заробваща дейност. Но на грабежът и поробването, неизменно се задълбочават, до деня, когато еврейството, с безброй измами и реклами, успее да наложи над целия свят, един свой школуван свърх-измамник , когото те евреите наричат месия, а християните "Звярът - Антихрист".
цитирай
3. radostinalassa - Това няма как да стане
21.10.2018 15:53
Евреите са млад народ. С коварството си те са овладели тайните на другите народи и ги използват. Но те нямат всички атрибути на по - съвършения бял сой.
цитирай
4. nedovolen - Всяка банка е капан!
22.10.2018 18:06
Всяка банка е капан!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312365
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031