Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2018 00:34 - Откровено признание на офицер от руската ФСБ, за тоталния сатанизъм сред елитите и за Боговдъхновеното "Видение Н". Повторна публикация
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2566 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2018 00:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Аз съм Вийт Роман Иванович, старши лейтенант от Федералната Служба за Безопасност (ФСБ – Русия), все още действащ, не уволнен (показвам си страниците от паспорта пред камерата, за да видят всички, за да не се съмняват). Това видео е продължение на предишните, където правя чистосърдечно признание. В тези видео записи аз чистосърдечно се кая за злодеянията си, и как по заповед на висшестоящото началство възбудух 2014 година наказателно дело Номер..... срещу напълно невинен човек, за публикуваното Видение Н, на Талипина Наталия Ивановна. Като се хващах за думите и, съдавах компромати срещу нея, осакатих й живота в монашеския й подстриг, морално я пречупих, през тези години. Целта беше да я опороча, да я оклеветя и да я представя за морално разложен човек. За да компрометирам всичко казано от нея в записа на диска “Видение Н“, което е качено в ютюб. За да не приемат хората сериозно тази крайно важна информация, да не слушат диска й, и да не вярват ни на една дума, казана в диска. Причината поради която се вършеше това, беше по заповед на висшестоящите чиновници, да я опозоря и накрая даже физически да я отстраня (убия). Понеже в съня-видение, който и бил показан 1994 година, тя видяла (освен всичкото друго) конкретни чиновници (политици) и тежките им грехове, които те са извършили в реалния живот, което предизвика паника сред тези чиновници. И като я следях и я контролирах тотално, те разбраха, че тя е безкомпромисен, честен човек, който няма да тръгне срещу собствената си съвест, и за всичките богатства на света, и въпреки всичко, ще продължи да говори това, което 1994 година и е заповядал Господ, - да разгласи истината Божия. И за това те организираха тормоз и публикуване на компромати срещу нея, за да я опорочат в очите на обществеността, да опорочат доброто и име, та хората да не възприемат сериозно тази уникална и важна информация, озвучена от нея, на диска “Видение Н“.

За съжаление, даже въпреки публикуваните предишни записи, от мен, аз Роман Иванович /още веднъж показвам паспорта си, та никой да не се съмнява, че това съм аз/, продължавах да водя това дело, поради мои амбициозни мотиви, желанието ми за кариера и за да се оженя за предишната си любовница, а също и от страх пред силните в този свят. Макар, че общувайки с Телепина Наталия Ивановна, аз самият се убедих, че тя говори истината. И това което тя ми е казвала през тези 4 години, в лични разговори за бъдещето, се сбъдваше пред очите ми, и в реалния живот. Даже и разбирайки че клеветя Истината Божия, не можех да се спра, понеже съм сключил договор с дявола, и заради желанието ми за богатствата на света и заради кариера, влязох в масонството още 2012 година, докато още живеех в Уляновск, и участвах в отвличания на деца, и в изнасилването им, когато им разкъсвахме органите, чрез съвокупления, мушкахме ги с игли и зверски ги изтезавахме, въпреки виковете им от непоносимите болки. Като изобщо не им съчувствах, а се опивах от техните болки и страдания. И след като ги изтезавахме, ги убивахме, принасяйки ги в жерта на сатана. Ритуално им опитвах кръвта и ядех плътта им (както правеха всички други). От което още пеовече озверявах и ставах бесноват /обзет от бяс/. Същото се случваше и след преместването ми в Москва. И моята любовница, старши лейтенант от ФСБ, Аня, също вземаше активно участие /с която аз изменях на законно венчаната за мене жена, Телепина Наталия Ивановна/...

Подиграването ми с Наталия Ивановна /Видение Н), с интимна близост, също беше по заповед на масонството, за да я оскверня и да я лиша от благодатния й покров, даден й от Бога, с който Бог я защитаваше от стрелите сатанински.

Първо искам да назова, с фамилиите, практически всички тези, които у нас непосредствено, на ниво – цялото Държавно Ръководство, вземат активно участие в подобни масонски ритуали, жертвоприношения на деца и т.н.

И така, започвайки от Президента – Путин... и администрацията му, започвайки от ръководството, и конкретно Вайно, Громов, Кириенко, Песков, Белоусов, Сурков, Левитин, Кожин, Ушаков, Фурсенко, Шчоголев, Федотов...

Също и членовете на Съвета за Безопасност, - Министър Председателя Медведев, Иванов, Патрушев, Платоновоч, Бортников / директорът на ФСБ/, Володин, Гризлов, Касианов, Кудрин, Лавров /министър на външните работи/, Матвиенко, Миронов, Нарович, Лужков, Нургали, Полтавченко, Силуанов, Фратков, Чайка, Чубайс /койо е и наблюдател са Русия, от страна на Световното (юдосатанинско) Правителство/, Греф, Набулина /директор на централната банка на Русия/, Жириновски и цялата фракция на ЛДП, Зюганов и, практически, цялата фракция на КПРФ/, цялата фракция на Справедлива Русия в Държавната Дума, Абдуалиевич – главата на Единна Русия и цялата им фракция.

Също и цялото ръководство на Съвета на Федерацията, Същия Матвиенко със заместниците му, /отворете списъка на съвета на федерацията в интернет и четете имената им, наред!/.

Също, ФСБ – цялото и висше и средно ръководство, също и службата за външно разузнаване, силовите структури ВД, - всички те са масони, вземащи участие в ритуални убийства. А които са ниско в ранга, те не участват а само ги използват, като зомби. Там, нормални, адекватни хора, практически няма.

Освен това, много обществени дейци, например, Решетников и колегите му, Георгий, и т.н.

Обществената организация „Двуглавият Орел“. Тази организация е създадена да привлече истинските монархисти, които радеят за възстановяване на Православната Монархия в Русия, за да се объркат хората, за да се отвлекат встрани, за да могат чрез тази организация да пробутат своя лъже-цар. Това са Мария Владимировна и Георгий, които са Хохенцолгери, които също са масони. Те наистина са потомци на Романовите, но техният предтеча е изгубил правото си на Престола. И именно този цар те рекламират.

Също и много политолози, които са масони-сатанисти, като Сатановски и редица други...

Можете да погледата което и да е Ток-Шоу, където всички които викат и крещят са масони. Всичко това е декор, за да отвличат вниманието на хората, от насъщните им дела.

Също и всички, които участват в предаването “Воскресная Вечер“ (Неделна Вечер)... Всички те са юдомасони-сатанисти и взимат участие в ритуални убийства на деца...

Също и всички от Международния Фонд за Славянска Писменост и Култура... вкл. представителите на бандитските групировки... и т.н. и т.н....

 

https://www.youtube.com/watch?v=mlbtekRSlnk&t=475s

 Превод, извадка на първата 1/3 от 40 минутния клип, Григор Симов

 

И кратко допълнение от мен /Григор Симов/:

- Бъдете сигурни, че е така, не само в Русия, но и в абсолютно всички страни по света: - Европа, Америка, България, Китай, Япония, мюсулманските страни, а и в ДВЕТЕ Кореи...!

 

За повече и много по-подробна информация, слушайте клиповете, и особено, - всичките аудиоклипове на Телепина Наталия Ивановна, публикувани под името “Видение Н“, вкл. В моя блог:

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2016/12/22/vseobhvatno-videnie-na-napylno-neviarvashta-jena-ne-chela-ni.1498413

 

А ако питате: Защо плашиш хората; ти какво предлагаш, какъв е изхода, има ли надежда, - отговарям /защото съм дължен, след като публикуван активно, и главно, на тази тема/, - отговарям с Псалом 90 от псалтира (на църковно-славянски), който се чете или изговаря по памет, или наум, при най тешки застрашаващи живота, жизнени ситуации /каквато е и днешната ни ситуация в света/:

 

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна. Плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися. Оружием обыдет тя истина Его, не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тьме преходящия, от сряща и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тьма одесную тебе, к тебе же не приближится. Обаче очима твоима смотриши, и воз­даяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему. Яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою. На аспида и ва­силиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и; покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его; с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его; долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое.

 

Амин.
Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15602890
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031