Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2018 19:32 - ДЕЦА В ЛАГЕРИ ЗА ПРЕВЪЗПИТАНИЕ. В Холандия лишават "хомофобите" т.е. нормалните родители, от родителски права и им отнемат децата
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4611 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 01.11.2018 20:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В Холандия съдилищата започнаха да отнемат деца от родители, обвинени в хомофобия и всякакви нетърпимости към ЛГБТ "обществото".
 Програмата «Бъдещото поколение», стартирала още 2015 година, допълни училищната програма за възпитание в толерантност (т.е. търпимост към всякаквите мислими и немислими полови извращения) и взаимоуважение (между нормалните деца и извращенците, вкл. педофилите). Преди в Холандия се наказваха само публични прояви на хомофобия, но според новоприетия закон, даже частни изказвания в тази насока, а също и подозрения за нетърпимост към ЛГБТ (т.е. педерсако-лезбийско-трансгендерното) общество, вече е повод за глоба и лишаване от родителски права.
В първия ден от встъпването в сила на закона, полицията вече отчете осем  успешно отнети деца. На публикуваната снимка се виждат децата, натоварени в катофалка за арестанти. Според отчета на полицията, децата били откарани в един от действащите в страната лагери за превъзпитание, точния адрес на който не се съобщава, заради "безопасността" им.
image
 
Местните медии привеждат подробности за друг подобен случай, в който 6-годишното момиченце Ренейт Берг по време на «Часа по толерантност» в детската градина, нарекла хетеросексуалните «нормални». И когато и обяснили, че всички ориентации били нормални, тя започнала да отрича и нарекла ЛГБТ-семействата «неправилни». След като извикали на място, полицията, детските психолози установили, че тя е чула това от родителите си.

В друг случай 9-годишно момченце, чието име не се назовава, напълно отказало да се целува с еднокласник, на урок по полова свобода, и казвало, че «иска да се целува само с момиче». Изяснило се, че родителите са му натрапили нормална "хетеросексуална" ориентация и не са му осигурили свободен избор на пола??! Според уроците в училищата, се предполага, че ученикът трябва сам да си избера полова ориентация и да узнае за "предимствата" на педерастията, т.е. ЛГБТ, и да изпробва на себе си, всичките различни гендерни роли. (Господи, помилуй нас!)

След тримесечно превъзпитание (т.е. насилствено развращаване, вкл. редовно изнасилване, - каквато е практиката в скандинавските страни!) в лагера, децата се насочват към осиновяване в други (извращенски, псевдо-) семейства. По думите на упълномощения по правата на детето в Холандия, Астра-Мария Якобс, държавата ще предприме всичко възможно, за да огради подрастващото поколение от «кошмара на нетърпимостта».

Бел.Ред. - Скъпи братя и сестри! Антихристовите слуги започнаха истински геноцид над човечеството. Ето как ще принуждават хората, да се съгласяват с греха и (публично) да участват в него. Несъгласните с тези правила ще бъдат лишени от всички права и даже ще бъдат унищожавани физически. Антихристовият концлагер вече действа в ЕвроСодома...

https://3rm.info/main/72975-jeto-prosto-uzhas-detej-v-lagerja-perevospitanija-v-niderlandah-gomofobov-lishajut-roditelskih-prav-i-otbirajut-detej.html

Превод, Григор Симов


БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

Молитва за избавяне от най тежки жизненоопасни ситуации

Псалом 90 (на църковнославянски)

 "Живый в помощи Вышняго..."
   "Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится, речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит мя от сети ловчи, и от словесе мятежна: плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тьме преходящия, от сряща и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится: обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое: Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему: яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою: на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя улова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его: долготою дний исполню его, и явлю ему спасение Мое".

Същата молитва, на новобългарски:

1. Който живее под покрива на Всевишния, той обитава под сянката на Всемогъщия,
2. и казва Господу: Ти си мое прибежище, защита моя, Бог мой, Комуто се уповавам!
3. Той ще те избави от примка на ловец, от изтребителна пораза,
4. с перата Си ще те осени и под крилете Му ще бъдеш на безопасно; щит и ограда е Неговата истина.
5. Няма да се уплашиш от ужасите нощем, от стрелата, която лети денем,
6. от ходещата в тъмата язва, от заразата, която опустошава по пладне.
7. До тебе ще паднат хиляда, и десет хиляди теб отдясно; но до тебе няма да се приближи:
8. само ще гледаш с очите си и ще виждаш отплатата на нечестивците.
9. Защото ти каза: Господ е мое упование; Всевишния си избрал за твое прибежище;
10. зло няма да ти се случи, и язва няма да се приближи до твоето жилище;
11. защото ще заповяда на Ангелите Си за тебе, да те опазват във всички твои пътища:
12. ще те понесат на ръце, да се не спънеш о камък с ногата си;
13. аспида и василиск ще настъпиш, лъв и змей ще тъпчеш.
14. "Задето той Ме възлюби, ще го избавя; ще го защитя, защото позна името Ми.
15. Ще повика към Мене, и ще го чуя; с него съм в скърби; ще го избавя и ще го прославя,
16. ще го наситя с дълги дни и ще му явя Моето спасение."



Гласувай:
7



1. radostinalassa - Това е либерализъм в действие
01.11.2018 19:41
Нарушават се правата на нормалните родители и деца, а се толерират анормалните хора. Това не е демокрация. Наистина либерализмът ще доведе до фашизъм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353626
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930