Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2018 13:51 - В документи на ООН пише, че ще се плаща леценз за правото да се зачене дете...
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5479 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шайката, нарекла се Елит, открито казват за нас: “Защо обикновените хора, сега безплатно раждат деца“? Това също било бизнес, и те трябвало да ни продават правото, да зачеваме деца, и то, - изкуствено, в лицензираните им клиники!

Последните 15 години в САЩ и Великобритания, в най-големите институти се провеждат изследвания за производстяво на деца, от човек, без матка. Кои и какви са тези хора? Септември 2014 година те празнуваха победа. За победата им писаха всички големи издания във Великобритания и Швеция. В столицата на тези не-хора – F66, за първ път човек без матка родил дете.
Какво са правели те през тези 15 години, за което не ни казват? Те изрязвали от, уж болни от рак, здрави жени, детеродните им органи и ги пришивали на тези не-хора, без матки. И ето че, първото им дете се прихванало, и се родило септември 2014 г...
Иска ми се да схвана болната им психология. Смисълът е, че всичките тези технологии, електронни, ювенални, и отнемането на децата, се свеждат до едно: - получаване на свърх печалби
(а всъщност, крайната цел, не е печалбата, а – абсолютното сатанинско заробване на човечеството (или т.н. "фантастичен деспотизъм"! Г.С.).

Какво е раждането на деца, за тези болни хора? За тях това е „право на безсмъртие“, а за нас, това е право за продължаване на рода.

Започна се с “гендеризъм“, “постгендеризъм“, а после “транс-гендеризъм“ и “транс-хуманизъм“... За да останат на земята, само 500 милиона хора, ако изобщо и толкова останат, които ще обслужват тези полу-болни богати хора, които с помощтта на електронни технологии и чипове, които сега се разработват, а не само с трансплантации... искат да произвеждат деца.

Целият този трансхуманизъм е – продаване на безсмъртие, т.е. откупване на правото за продължаване на рода.

Ясно е, че това вече е друг хуманизъм, безчовечен, абсолютно дивашки, който превръща детето в животно. Ето на това днес се е поклонила Европа, - което си е чист сатанизъм.

 Сега накратко ще прочета техните публикувани програмни документи, за да разберете, какво се приближава към нас, за да може по бързо да оградим Русия от техните нападения. Нещо повече, ние на изток трябва да се движим в друга посока, и да кажем, че ние сме нормални хора и имаме свой хуманизъм, и свои конвенции. Като отменяме европейските конвенции, ние трябва да приемаме наши, за нормалните мъже и жени.

Западният блок, САЩ и Европа, искат активно да реализират днес, 5 задачи.

Първата е: да се премахнат от употреба понятията – баща и майка, и вместо тях – родител 1 и родител 2, и родител 35, и да се премахнат понятията - мъж и жена.

Второ: да се премахне семейството и да се замени с непостоянни многочленни съюзи.

Трето: да се легализира правото на смърт, - абортите, евтаназията, трансплантациите, което звучи дивашки за нашия морал и за нашия хуманизъм. Но това тяхното е друг хуманизъм.

Четвърто: легализиране на гендерните бракове. Днес тези сатанисти натрапват 58 разновидности гендери, а в Англия 70, т.е. – безкрайно множество... И ние ще трябва да предадем на тези гендери - извращенци, нашите деца, за осиновяване и превъзпитание от тях.

А тези гендери планират да започнат и изкуствено производство на деца, което е и главната им цел.

А петата цел е, да сексуализират децата ни, още от раждането. Това което се въвежда в нашите училища, във вид на разни конвенции за сексуална просвета, за да ги обучат за извращенци, т.е да ги подготвят за (секс играчки на) педофилите.

 

Източният блок защитава своите традиционни ценности, несъвместими с гендерните им, и трансхуманистични ценности.

- Святост на майчинството и бащинството.

- Традиционното семейство (и изобщо – семейството), което е съюз между мъж и жена.

- Право на живот, от зачатието, до естествената смърт. (А там, при тях, имат право на смърт!).

Страни, като Канада и Норвения, обявиха, че държавата (разбирай – капиталистите – т.е банкерите – евреи), има право над децата, още от зачеването им. (Т.е родителите вече са отменени) Което значи, че те имат право и да убият детето, и да правят с него, каквото им е угодно.
- А за нас детето е член на нашето семейство и на цялото човечество, с право на живот и на възптание, като момче или момиче, с цел
– продължаване на рода. Нашите 5 точки са толкова естествени, и ние трябва да ги защитаваме.

Ние мислим, че всички хора на земята са хора, но на Запад, всичко е подчинено на сатанинското общество “66“.

Днес Русия е единствената сила, която може да се противопостави на днешния западен, – нов хуманизъм. Ние трябва да разобличаваме всичките им документи, защото те ни поднасят всичките си сатанински извращения, не като човекомразие и тероризъм над децата, а като “защита“ на децата. Днес ние считаме, че трансхуманизмът се развива (и натрапва), като агресивна идеология, без противотежест (т.е без алтернатива). Ние продължаваме да живеем с нашия лексикон, с нашите думи, а те са несъвместими с техните. Те пробутват техните идеи, като нещо хубаво и прогресивно, а ние с вас, за тях, сме ретроградни.

Затова ние трябва да създадем обществени институти, да поканим историци, социолози, криминолози, хора, които да пишат дисертации на тези теми, - какво е това, което насила и безалтернативно ни се натрапва, и кой стои зад него. А нашата пета колона, последните 20 – 30 години, на наша територия, реализира идеите на другия хуманизъм, с което разрушават Русия. Ако разясним, какви са целите на ювеналните технологии, ще разберете за какво става дума...

 

Извадка от: http://3rm.info/main/69761-ni-v-kakie-vorota-ob-elektronnom-rabstve-izvraschencah-vo-vlasti-pedofilah-i-detskih-terroristah-video-skrytaya-semka.html

 

Приблизителен превод, Григор Симов
Гласувай:
31. radostinalassa - Това е изказване на ...
23.11.2018 20:43
депутатка от руския парламент.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 26253382
Постинги: 4183
Коментари: 7433
Гласове: 8162
Архив
Календар
«  Септември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930