Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2018 16:06 - Геноцидът извършен от евреите над повече от 15 милиона германци след войната. Автор: modernotorobstvo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1579 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Престъпление, толкова огромно, толкова жестоко и толкова отвратително, че нищо не може да се срвани с него в протежение на цялата човешка история. Бяха отворени вратите на ада. Това е ужасната истина за организираните от евреите грабежи, масови изнасилвания, масови убийства и поробване на германския народ в последните дни и след края на ВСВ, които продължават и до ден днешен. По оценки повече от 15 милиона етнически германци са избити след войната. Между 5 и 10 милиона германски жени са масово изнасилени.
Това е най-голямото етническо прочистване в европейската история и почти никой не говори и не знае за него? Как е възможно това?
В резултат на ВСВ приблизително на 15 милиона етнически германци им е отнето гражданството, земите и собствеността и са прогонени от наследствените си земи в Източна Европа, най-вече от земите, които преди това са били част от Германия, но са откраднати от нея чрез Версайския договор след Първата световна война. Между седем и осем милиона германци са изгонени от онези части на Полша, които всъщност са германски земи, отпуснати на Полша след ПСВ. Три милиона са изгонени от различни части на Чехословакия, най-вече от Судетите. Още два милиона етнически германци живеещи в СССР са прогонени, много от тях в сибирските лагери. Приблизително половин милион от Унгария, 300 000 от Румъния и по-малки количества от Югославия и други страни също са изгонени. По някои преценки поне два милиона от тези германци са убити или са починали по други начини вследствие на депортациите, а по други, че по време на бягството са убити шест милиона.

Влаковете с товарни вагони на истинския Холокост: на цивилните германци им е наредено да се качат на влака за експулсиране.
В много случаи етническите германци, които принудително са изгонени, са товарени на влакове, понякога натъпкани по 80 човека във вагон без адекватна, а понякога и никаква храна, вода и отопление, за да бъдат откарани в окупирана Германия. Тук са снимани германци изгонени от района на Судетите в Чехословакия.
След като Съветската армия напуска Чехословакия, Чешката армия и цивилните започват масови убийства и експулсиране на трите милиона германци живеещи предимно в северна и западна Чехословакия. Това е одобрено от чешкият президент и правителството, които открито призовават към „ликвидиране” на германското население в Чехословакия. Хиляди германци, които се опитват да избягат към германската граница, са извличани от влаковете и конвоите, разстрелвани са по пътищата и са погребвани в общи гробове.

На видеото може да се види как германците са били принуждавани да копаят гробове (за тях самите и за сънародниците им), наредени по дължината на пътя и разстрелвани, a понякога труповете били изсипвани от камиони.

На Потсдамската конференция съюзниците налагат „свободно правосъдие” спрямо победения германски народ и одобряват т.нар. „организирано хуманно експулсиране” на милиони етнически гермаци от Полша, Чехословакия и други източноевропейски страни. Това е официално одобрение на етническо прочистване и геноцид от страна на правителства и държави, което няма прецедент в световната история.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319399
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031