Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2018 11:17 - Бързо, безопасно и безплатно премахване на брадавички и папиломи от кожата, с чесън или с акумулаторен електролит
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1540 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 28.12.2018 11:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много ефективна рецепта за премахване на брадавички и папиломи, появили се на кожата и предиззвикващи опасения. Защото от случайно движение или падане има опасност от засягане на новообразованието, а при оперативна намеса винаги има риск.
Народната медицина има рецепта за такива случаи, и тя вече е помогнала на мнозина.
Имате ли брадавичка или ПАПИЛЛОМА, за да я премахнете безопасно, трябва да наложите чеснов компрес.
1. Счукайте или нарежете на дребно скилидка чесън и я залейте с ракия. Ракията трябва да покрие кашицата, и така да престои 2 дена.
С тази настойка може да намазвате мястото на новообразованието или да го покриете с кашицата и да го залепите отгоре с лепенка. Това трябва да се прави 5-7 дни, докато новообразованието не изчезне. В началото то изсъхва, а после отпада и не оставя следа.
2. Счукайте чесън и го смесете с мед, едно към едно. С тази кашица покривайте местата с новообразования или с ранички. Тя убива бактериите, дезинфектира, заздравява и стяга раничките.
Тези рецепти са много ефективни и са помогнали на много хора.
Бъдете здрави, вие и вашите близки!

А следващия начин за радикално премахване на новообразования ни изпрати посетител на сайта /3rm.info/.
Здравейте.  Даденият от вас начин за лечение на папиломи с чесън е дълъг и труден.  Аз отдавна лекувам папилломи с електролит  от оловно-киселинен  аккумулатор. 
Отвивам една от капачките на акумулатора,  потапям  в  електролита пластмасова пръчица с памук, намазвам с нея брадавицата или папиломата и я залепвам с изолирбанд (т.е. с някаква лепенка). След неколко дни папиломата изсъхва и отпада.  Странични ефекти няма, не боли, - ако не си се престарал (което  практически  е невъзможно),  но ако случайно се наложи, може да се промие с вода.
И само едно предупреждение:  ако капчица  киселина (електролит)  попадне върху облеклото,  веднага трябва да се неутрализира със сода, понеже киселината върху облеклото продължава да действа бавно, колкото и да я промиваме с (чиста) вода.
Премахването на брадавички с киселина е бързо, просто, ефективно и безплатно. Проверил съм го на себе си и на много други хора.

Ето и още един начин:
Аз зная изключително средство, проверено през годините, което никому от множестото хора, не причинило и най-малки усложнения.  Научих го от леля ми, от Крим, която е лекар - терапевт, от онези, предишни лекари, за които медицината не беше средство за печалба. Тя го е ползвала много години.
Забъркайте меко тесто с оцетна есенция (оцетна киселина). Облепете брадавичката (папилома или бемка) така че, кда покрие и част от незасегнатата кожа, около образованието, и го оставете да се изсуши. И това е всичко, - само есенция и брашно. После изсъхването, тестото само ще се изрони. А ако трябва почистете го внуимателно с пръсти. И готово.
След неколко дни израстъкът ще побелее и също ще се отрони. При нужда може, да повторите, на същото място.
И никакви следи на тялото не остават, все едно, че нищо не е било.
Бъдете здрави!

С уважение към всички, - Евгений

https://3rm.info/publications/69909-budte-zdorovy-kak-spasaet-chesnok-ot-novoobrazovaniy-na-kozhe.html

Превод, Григор Симов





Гласувай:
3



1. truthful - Като дете имах две малки брадавици ...
28.12.2018 18:36
Като дете имах две малки брадавици на кокалчетата на лявата ръка. Не бяха кой знае какво, но от някъде научих, че се махат с лимонтозу и реших да пробвам. Върха на брадавицата леко разрязвах с чисто ножче за бръснене(нямаше голяма болка поне при мен) и после се слагат 2-3 кристала лимонтозу. Малко щипе, но е търпимо. След не помня колко сеанса брадавиците "изгоряха" и изчезнаха.
На по-късен етап брадавици разбрах, че могат да се "обгарят" и със сок от смокиново листо, като внимателно се сложи малко на върха на брадавицата. Ако сока попадне на кожата ще има парене, а при някои и леки обриви, неопасни но леко болезнени!. И така на няколко сеанса, колкото е необходимо. Особено полезни са смокините с гъст сок от листата, те са по-силни с действието си.
цитирай
2. grigorsimov - на truthful
28.12.2018 19:46
Благодаря за допълнителната информация!
цитирай
3. evalten - Това със смокиновия сок и аз съм го ...
10.02.2019 23:44
Това със смокиновия сок и аз съм го пробвал, както и калиев перманганат. Действително вършат работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353662
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930