Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2019 00:38 - Всички те са от ЕДИН БАЩА - ДЯВОЛА...
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2434 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 23.01.2019 00:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Украинският президент Порошенко (Валцман) се помоли пред Стената на плача в Йерусалим. Както преди това Путин и Медведев... а и всичките наши български президенти и премиери!!
Братя и сестри! Всичките тези путини, медведеви, порошенки, трампи... са от едно тесто. Един е и техният бог и господар, - дяволът. Затова, един след друг се редят пред юдейската Стена на Плача, с юдейски шапчици на главата.
А наивните хорица все още считат Путин, Медведев и разните порошенки, за вярващи православни? Но православен човек никога няма да сложи кипата на враговете на Христа. Никога! А тези с радост го правят. Така че, въпросът за православността на Путин и Компания е закрит отдавна, веднъж и завинаги. Техен баща е дяволът, и те изпълняват похотите на бащата на лъжата - дявола. Имащият разум, да разбира!
По време на официалната визита в Израел, президентът на Украйна, Порошенко се помоли пред стената на плача в Йерусалим «за благополучие на Украйна и Израел». Това каза главният равин на Киев и на Украйна, Моше-Реувен Асман, в социалната мрежа. Но както винаги, лъжат, защото всички те, се молят за по-скоро възцаряване, над целия свят, на еврейски месия (антихрист).
«И защо му е на православен човек, който посещава православни храмове, а от доста време е и основен деец за получаване на прословутия "томос" (за създаване на напълно отделена от Русия, но напълно зависима от Истамбул, украинска православна църква), - да слага на главата си кипа и да се моли за еврейския народ? Та това е подигравка с украинския народ и неговата вяра!»

image

image

image

image

image

image


https://3rm.info/main/74061-deti-odnogo-otca-diavola-poroshenko-pomolilsja-u-steny-placha-v-ierusalime-kak-ranee-i-putin-i-medvedev.html

Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



1. planinitenabulgaria - Преценявам постинга Ви като просташки и некомпетентен.
23.01.2019 07:13
Причината за некомпетентността Ви се състои в това, че още не можета да различавате палос от дигитус. Постингът Ви е ппедназначен за най-просташките прониквачи в електронните мрежи.
Аз съм пенсионер и търся допълнителни доходи. Колко рубли даван за едни такъв постниг, да почна да пиша и аз, като по качества Вие не можете да се мерите с мен. Ще искам повече. А курсът на рублата е около 70 за долар и около 80 за евро, да си направя сметкатката или да търся да пища за други - Мадуро давл повече, Ким Чен ун - по-малкоУ
цитирай
2. grigorsimov - Курсовете на рублите и доларите си ги мерете при прародителя на лъжата
23.01.2019 10:36
И ви се чудя на акъла, какво търсите и какво очаквате да намерите в публикации на един селски говедар, какъвто реално съм аз!?
Но след като, така и така, коментираме, с много по-умен и интелегентен човек, - защо да не използвам случая, да ви попитам, дали случайно не знаете, - защо, от както дойде демокрацията и пазарната икономика, никога и никъде не е имало пазар или обява, някъде да се изкупуват говеда, т.е крави, бици и телета, и защо никога не е имало обявена, поне приблизителна цена, за живо тегло? Нали съм си прост и тъп селянин (така поне, ни наричат евреите, т.е. гражданите), и от друго не разбирам, а този въпрос наистина, жизнено интересува, не само мене. И се надявам, да не погледнете прекалено високомерно, към моите (а защо не и нашите?) ситни, дребни (като крави) битови и умствени проблеми?
Е, не се надявам много, да слезете на моето ниво и да отговорите, особено по такава незначителна и не интересуваща ви тема, и то, на човек като мене. Признавам си, наистина не мога да се меря по качества с вас, - за което се извинявам, и няма да ви се разсърдя, ако не получа /смислен/ отговор.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312794
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031