Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2019 14:13 - Всеки православен трябва да знае това! Ние живеем, не в последните времена, а в последните години!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3360 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.02.2019 14:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Простете ми скъпи братя и сестри, ще се постарая на кратко и сбито да ви опиша, какво става сега, по време на глобализацията, и с какви средства дяволът се стреми да погуби човечеството, и особено православните, защото именно ние сме най-костеливите орехчета, за неговите зъби. И какво са ни казвали отците, по тези въпроси, защото ние сравняваме всичко с мнението на нашите отци,- какво са ни предупрждавали те, и какво са ни казвали.
Последното време се развива толкова бурно, особено в областта на технологиите, и тук може да се каже, че отците не са можели всичко да ни предупредят, защото не е и било възможно, примерно, само преди 30 години, да се опише с човешки език, какво лукавство ще настане. Какви лукавства ще прилагат, антихрист и дяволът, за да измамят и съблазнят хората.
Когато апостолът Йоан Богослов писал Откровението, преди 2000 години, съвсем накратко е писал за трите шестици и за знака (печата). Повече не е  можел да ни опише, понеже по негово време, и да му беше показал Господ, всичките днешни техники и технологии, той нямаше да намери нужните думи и подходящ език, за да ни обясни нашето време, и от какво да се пазим.
И да беше видял той, компютрите и лазерните технологии, как би могъл да ни ги опише и обясни. Козма Етолийски е писал (18-ти век) за последните времена, как антихрист ще се опитва да лови душите на хората. Той писал за огнени колесници, които ще тичат по-бързо от заек, и за железни птици, и как ще се тровят хорат, едни - други, със сяра (с отровни газове, по време на войните). И нищо повече не са можели да ни кажат отците, понеже тогава не е имало думи, с които да ни опишат или оподобят днешните техники и технологии.  Но те са успяли да ни кажат главното (Например, Козма Етолийски доста успешно е описал радиото и телевизора, като писал, че ще дойде време, когато дяволът ще вика от една кутия, а рогата му (антените) ще са на покрива!). А свети Игнатий Бранчанинов писал, че самото време ще разкрие същността на ставащото. И ако внимателно наблюдаваме нашето време, ще видим, че то ни отваря очите.  И същността му, се развива пред нас, така, както е описано в Откровението, само че с много по-ужасяващ размах и обхват.
И ето сега, нашият разговор е за най-главното, с какво ще погубва антихрист човешките души? Кое ще е най-главното му оръжие? И ние трябва да знаем, че това ще е неговият печат, неговият знак. След приемането на който, няма да има никакво връщане назад. Но според тълкуванията на светите отци, например, последният свети отец, Лаврентий Черниговски, пише за печата, че ще го поставят на всеки човек, и че той ще е явен. Значи разбирането на отците, даже живелите до неотдавна, а и светите отци, живяли преди него, като Нил Мироточиви, другите свети отци, и Иполит Римски, - писали за печата на антихриста, и предупреждавали, че той ще е явен.
Но се оказва, че в нашето време, с развитието на прогреса и технологиите, става такава метаморфоза, че с прогреса, човечеството е дало в лапите на дявола страшно, най-мощно оръжие, което му позволява да погубва човешките души, лукаво (а не явно и открито). Светите отци може да са виждали това, но не са можели да ни предупредят. Сега прогресът даде в лапите на дявола ново оръжие. Даде му възможност да ползва друг вид печат (знак). Когато говорим за знака, това ще е напълно друг знак. Този знак ще се нанася с лазер и ще е... невидим! Това вече няма да е някакъв канцеларски печат, но същността ще е същата, защото в знака, (освен другото) пак ще ги има трите шестици. И вече всичко се променя. А щом се променя най главното относно печата, тогава се променят и начините за поставянето му. Дяволът сега може да ни подпечатва, не само лукаво, но и невидимо. Без да ни пита, искаме или не искаме. И никой няма да ти каже: - ето аз съм Антихрист, и трябва да ти поставя печат, затова избирай, - кръст (кръстна на мъченическа смърт) или хлеб?  Сега това не му е нужно на дявола, понеже може да ни подпечатва, без и да го осъзнаваме. Например отиваме, по някакъв повод,  доброволно в лапите му, в някое учереждение, и ни поставят печата. А как ще става това? Например сега в Москва се шуми, понеже според новите изисквания, всяка година учениците ще трябва да преминават през "флуорограф" (рентген), и по този повод някои родители се разтревожиха, понеже се изясни, че по време на флуорографията, ще се нанася знак на челата, на учениците.  Така ли е или не, не мога да кажа, но ето че на мен ми звъни жена от Ставропол и пита: "Отче, како се върши у нас? Син на моя вярваща приятелка, от 205-та авиобригада, служи край Ставропол. Извикал го началника и го предупредил: - "Скоро ще ви поставим знаци на челата".  А тези знаци, естествено, нама да се поставят с туш, нито с химикалка, а с лазер.
Същото, за каквото ми казваше един работник, чийто брат работи в МЧС (Спец.служба за справяне с бедствия и аварии), и казал, че те са около 1000 човека, всичките задтължително ги чипирали и им поставили знаци на челата, понеже летели по разни части на света...
Ето как дяволът подпечатва хората. И при днешното ниво на техниката и апаратурата, нищо не му коства, да ги подпечатва, когато и където си поиска. Ще отидете например да ви издават нов биометричен паспорт или лична карта, и докато ви снимат ретината, едновременно и преспокойно ще ви нанесат и лазерен знак на челото. И за това вече има много откровения, и има много свещеници, които се противопоставят на новите електронни документи, ЕГН-тата и всичките електронни нововъведения. И те открито тръбят за тези неща, защото това не са празни приказки.
И когато говорим за чиповете, се оказва, че те вече не са и нужни. Ако на всички им поставят лазерни печати (знаци), чиповете (до голяма степен) губят своето значение. Те може да се ползват само за контрол, но най-важното е, че човекът вече е подпечатан.
Сега в отделни райони въвеждат програмата "Здрава нация", за масови ваксинации. А с ваксинациите (може да) се вкарват и чипове. А съвременните чипове отдавна не са колкото оризови зърна, а са дебели, колкото три косъмчета, и могат да се вкарват в тялото, със всякаква игла. Чипът може да се поломбира в зъба, може да се имплантира, по време на операция, или подкожно, или мускулно... И нищо няма да усетите.
Разговаряхме с една позната и се опитвах да развия темата за чиповете и апокалипсиса. А тя ме пгледна учудено: - "Та, у нас вече отдавна чипират, и бебетата, и родилките, в родилните домове. Това в Канада вече е нещо обикновено".
Затова, като говорим за печата на антихриста, че чакайте някой да ви каже: - "Аз съм Антихрист, и сега ще ви сложа моя печат". Не. Това няма да го има.
Предназначението на печата е, да отнеме разума на човека. В това е целият му смисъл. Защото, ако не се отнеме разумът на човека, тогава той ще запази разсъдъка си, и никога такъв човек няма да отиде пред друг човек, и да му се поклони, като на бог. А за да се отнеме на човека здравия разум, трябва да се подмами към някаква противоестествена, богопротивна крачка.
И ето че, когато се появи у нас (в Русия или Украйна) първият проблем с номерата (ЕГН-тата), нашият отец Кирил Павлов винаги казваше за ЕГН-тата, че това е нарушение на богоустановения порядък на нещата... Ако човек се съгласи, че 2+2 е 5, и възприеме това, за основа в живота си, такъв човек ще се побърка, или ще го вземат за откачен? Такъв човек няма да може да живее в обществото. Но когато цялото общество се съгласява с нещо противоестествено, тогава в такова общество вече нямя да има място за здравомислещите хора.
Когато човек се съгласява с нещо, не установено от Бога, той принуждава разума си да се приравни към ненормалното, и така се нарушават логическото му мислене. Психиката е така устроена, че може да оперира (да работи) само с имена. На никой от нас няма да му мине през ума, да се обръщаме към хората, по номер, а не по име. При хората на всичко и на всеки се слага име, - на предмети, на хора, и на кучета... И на никого през ума му няма да мине, да се обръща към някого, по ЕГН), защото това е противоестествено. 
Когато всичко у нас е номерирано, а сега номерират и хората, и ние се съгласяваме с този противоестесвен ред, и когато човек се съгласява с такива противоестествени неща, тогава се променя и неговият манталитет (характер или начинът на мислене). Променя се оценката за собствената му съвест, променя се понятието за грях и добродетел, и как да се възприемат те. В него се променя възприятието му за света. Което е греховно), за него вече не е грешно. А доброто той счита, не за добро, а за някаква облага.
Така здравият разум напуска човека. А когато е отнет на човека здравият разум, тогава с него можеш да правиш всичко. Ще дойде антихрист, ще покаже някакви чудеса, или ще попритисне с глад хората, и те, от страх, да не умрат от глад, веднага ще се затичат, да му се покланят, като на бог. Веднага ще се затичат, да вземат от него, новите документи за самоличност.
Получава се, че щом хората се съгласят с новия ред на нещата, те вече са в ръцете на дявола, и им остава само да му се поклонят. И даже да се запази у някого здравият разум, и както е писал Аверкий Таушев, мнозина ще разбират че това е той - антихрист, но поради страх за живота, ще отидат при него и ще му се поклонят, като на бог. Защото няма да имат сили да му се съпритивяват, понеже няма да имат благодат в себе си, защото са разменили духовната си благодат, за някакви дребни отстъпки на дявола. Днес, например, приемат ЕГН, после електронна карта, или банкова карта, или осигуровка, и когато се стигне до печата на антихриста, те му отдават и последните си сили на волята. И като им каже антихрист: - "ти монахиня, номер еди-кй си, ти човече, еди кой си номер, ела при мене", - и човекът няма да има сили да се съпротиви, и непременно ще отиде. Защото антихрист нямя да е обикновен човек, а ще е такъв, че пред него ще онемее всяко разумно слово, ако не е защитено с благодат. 
Така и ние, ходим, ходим, без да знаем никаква опасност, но ако в живота си сме позволили на дявола да ни измами или надхитри, или някак лукаво да ни подведе, тогава няма да имаме сили да му противодействаме.
А Антихрист ще обедини в себе си властта на Хитлер, Мусолини, Пол Пот, Маодзедун, Сталин, - и помислете, каква власт ще има тогава.  Брат брата ще предава, съсед - съседа, баща - сина си, майка - дъщеря си, поради страх за живота.
Ще си бъде такава демокрация, както сега, но демокрация само за тези, които всичко приемат. И за да постигне всичко това, дяволът трябва да оглупява хората, и то - умело. Той така ще отнеме разума на хората, че нищо няма да забележим. Той ще използва най-новите технологии и за него няма да има никакъв проблем. Достатъчно ще е да отидем и да получим електронна карта, и при получаването и, те веднага ще поставят щрих-код на ръката. Отидете да получите нещо или да се снимате, и там ще ви поставят щрихкод на челото, без никакви проблеми.
Защо последните старци, например приснопаметният Гурий Вологодски, предупреждавали, нищо от тези власти да не се взема или получава. Никъде да не се разписвате и никъде да не се снимате, защото всичко ще се върши лукаво. Технологиите и самата техника, са на границата на фантастиката. И затова, не чакайте кога ще се появи печатът на антихриста. А той няма да е някакъв канцеларски печат. Защо отец Гурий и отец Христофор, предупреждавали, че той ще се поставя с лазер.
Всичко това, което се случва, ни показва, че живеем, не в последните времена, а в последните години. Ако погледнем последните външно-политически събития, щем-не щем  се съгласяваме, че антихрист е на прага ни...
Никога до сега не е имало такова нещо в Израел, а той е млада държава, съществува от 47-ма година, и за първ път от съадаването на Израел, там публикуваха две държавни програми. Първата програма е, за връщане на всички евреи в обетованата земя, а втората, за завръщане на всички лекари - евреи, в Израел. И по двете програми дават пари на всеки, който реши да се пресели. На лекарите, например, дават 60 хиляди, а това не са малко пари. Никога до сега, това не се е случвало в кратката история на Израел.
Страшно време, остава ни само да се молим и да се уповаваме на Бога. Нищо, от предлаганите ни, задължителни нововъведения не трябва да се взима, понеже чиповете и електронните документи, са кошерно-омагьосани от равините - евреи.
Веднъж (разказва старец - свещеник) преди 5-6 години, имахме вечерна служба в един стар манастир, от 14-ти век, до град Суздал.  Службата беше кратка, - час и половина, два. И като свършихме, идва Анатолий Алексеевич и матушка София, и казват: "Знаете ли отец Анатолий, ние имаме неколко бутилки хубава бира "балтика", - аз като бях млад, съм я пил, - "хайде да отидем до селото, при храма на "Борис Глеб". И така, сложихме бутилките на багажника и изпихме по  една бира, а некои и малко повече. И като се прибрах у нас, все едно граната се взриви в мене, от бирата. Такова нещо, никога не ми се беше случвало. Три дена бях много зле, и сега ме е срам да си спомням, но и някаква лудост ме обземаше, от напиването ми с тази сатанинска бира. След седмица-две се срещаме, и се оказа, че всички, едно-към едно, сме преживяли същото състояние.
Ето с кавко ни поят и хранят. Това е истинско омагьосване. И това беше преди 5-6 години. А сега какво се върши?!
Една жена - учен, започнала да изучава генномодифицираните продукти и започнала да храни плъхове с тях. И освен многото други болести, плъховете изгубили и майчинското си чувство. Те първо отказали да хранят малките, а после ги изяли, след като били хранени с тези продукти.
Ето какви неща е разкрил сатана на своите слуги, окултисти. Така няма да трябва да хвърлят атомни бомби и да употребяват ядрено оръжие, защото и без тях, ще погинем, чрез храните и питиетата, а и всичкото друго.  Без изстрел, безшумно, ще унищожат целия род човешки. А който остане жив, ще стане глупак, и точно такъв е техният план, да превърнат човечеството в лудница, та след това много по-лесно да го унищожат...
Преди месец-два, бяха изведени в орбита последните спътници за глобална ориентация, ГЛОНАЗ. И докладвали на Путин, и той бил много радостен, че накрая Русия ще покрива всичко с тези спътници, и всичко ще може да се следи.  Където има поставен чип, всичко ще се улавя от спътниците и ще се следи (и ще се командва дистанционно). И това ще е един вид, космически лов на хора. И къде ще се скриеш. Джиесемите са от сатана, и който има джиесем, не може да премине митарствата (и попада в ада). Затова, задължително трябва да се отказваме от джиесемите.
В едно откровение на Богородица било казано, че скоро властта ще прилага срещу населението, психотронно оръжие. И това оръжие ще действа чрез 4 неща: чрез телевизора, чрез компютъра, чрез джиесемите и чрез новите електронни документи с ЕГН.
А психотронното оръжие е страшно, понеже отнема духовния разум на човека. И човек става аморфен и податлив. Човек става духовен дебил. Как да спечели пари, ще знае, но нищо духовно няма да го вълнува...

Извадка от видео:
https://3rm.info/main/74116-ochen-vazhnoe-video-pravoslavnye-objazany-jeto-znat-video.html

Превод, Григор Симов



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314765
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031