Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2019 22:28 - УПЪЛНОМОЩЕНАТА ПО РАЗРУШАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВАТА, омбудсменка Москалькова и Думските феминистки лобират за наказателно преследване на мъжете.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 972 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Украйна и България, не е по-добре!
Педерасткото лоби (финансирано от световното юдомасонство) се опитва да прокара изключителни права на извращенците. Не се уморяват и ювеналците и феминистките, лобиращи за разрушаване на семействата.
Едно от главните действащи лица в тази насока, упълномощената по правата на човека в РФ Татяна Москалькова, сега лобира за дискриминация на мъжете в семейството, чрез криминализиране на семейно-бтовото насилие. А в Думата послушно й подпява цела орда от «Единна Русия».
Сега Москалькова роди нова «забележителна» инициатива, — на жените пострадали от (мнимо) домашно насилие, да им се превежда заплатата на мъжете им, в продължение на 6 месеца...
А депутатката от Единна Русия, Оксана Пушкина, повече от година се опитва да реанимира феминистко-педерасткия законопроект «За гендерно равенство» и «закон за домашното насилие»...
Бившият упълномощен по правата на детето, Павел Астахов, направо каза, че с лобирането по тези теми, се реализират заповедите на заодкеанския содомистки фонд «Глобалная инициатива» при ООН.
На родителските организации, с цената на невероятни усилия, се удаде да отменят приетия от лобистите «закон за шамарчетата». Родителските организации разобличиха и западните НПО-та, които от години захранваха Държавната Дума, с напълно лъжлива статистика, за уж «14 000 жени», «загиващи ежегодно в Русия, от домашно насилие» (но по данни на МВР, в семейатвата загиват около 300 жени, за година).
Подлостта на последата идея на Москалькова е и в това, че тя се опитва да разстрои семействата с помощта на парите, защото, за пари, много жените може да натворят доста бели, за да отнемат заплатата на мъжете си. Още повече, че «насилие от некриминално естество» според Москалькова и Пушкина, е и, ако мъжът пита по телефона жена си, къде се намира в момента!?
Симптоматично е и това, че вдъхновението на Москалькова и подобни, идва и от там, че Евросъюзът и Съветът на Европа са заделили поредните 500 хиляди евро за «защита на руските жени». И този подкуп красиво е наречен «сътрудничество на Евросъюза, Съвета на Европа и Русия, за реализация на Национална стратегия за действие в РФ, за интересите на жените, - 2017-2022 год.».
Не изостават и агентите за внедряване на западните «ценности». Група феминистки се зае с детското образователно списание «Лучик», което се опитват да закрият, заради думите на главния му редактор Лев Пирогов: «нормално е, да се плесне детето по дупето, с възпитателна цел». Но преследващите сатанинските си цели, активистки на евросодома, нарекоха това «ужасна пропаганда на насилие към децата» и даже били «намерили» в списанието, пропаганда на самоубийства, и масонски заговор.

В Украйна (и в България), с пълен ход, върви същият процес, за РАЗРУШАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВАТА!

ДА ИМ ЗАПРЕТИ ГОСПОД!


https://3rm.info/main/74247-upolnomochennaja-po-razrusheniju-semej-ombudsvumen-moskalkova-i-dumskie-feministki-lobbirujut-kriminalizaciju-muzhchin.html

Превод, Григор Симов



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355309
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930