Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2019 17:56 - Чудото на Кавказ. Истории от живота на монасите. Повторна публикация
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2551 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През 60-те години при Хрушчов, органите на КГБ, със съдействието на армията, планомерно прочиствали Кавказките планини и ловели всички, които се укривали там, предимно монаси, и ги пращали в изправителните лагери.

Един офицер, член на партията, началник на крупно вертолетно съединение, имал голям опит в полетите в планините, където се изисква особено майсторство. На него му дали задача, да следи група подгонени монаси. Той наблюдавал от въздуха монасите и съобщавал по радиостанцията за придвижванията им, а войниците на земята ги обкържавали, притискайки ги към стръмния връх, на който се надявали да ги настигнат и арестуват.

image

Ловът на монасите продължавал вече неколко дни и вече наближавал краят. Монасите нямало къде да се дянат, те се изкачили на самия връх на планината, отзад ги настигали войници с кучета, а напред била бездънна, отвесна пропаст. Вертолетът на офицера увиснал точно над монасите, давайки им да разберат, че всичко е приключило. Внезапно долу започнало да става нещо необичайно. Монасите, всички едновременно, кленкани на колене и дълго се молили, после застанали на ръба на пропастта. «Нима ще скачат? Това ще е сигурна смърт! Нима са решили да завършат със самоубийство?» - с досада помислил вертолетчикът.

Но в това време един от монасите ПРЕКРЪСТИЛ и благословил пропастта с голям кръст, -- и ПРЕКРАЧИЛ първ, направо в ПРОПАСТТА! Но -- не паднал, а кой знае защо, по някакво чудо, ОСТАНАЛ ДА ВИСИ във въздуха над пропастта и полека ТРЪГНАЛ по въздуха, като по пътека, а след него тръгнали ПО ВЪЗДУХА и другите монаси. Те спокойно ХОДЕЛИ един след друг, Изкачвали се нагоре и се скрили в облаците.

На летеца това направило такова силно впечатление, че той даже изгубил управлението на вертолета и паднал на поляната, където го намерили и прибрали войниците. След неколко месеца, когато се пооправил, го извикали в спец.частта, за обяснения. Вместо отговор, той оставил на масата партийната си книжка и помолил да го уволнят в запаса. След като се уволнил, този бивш офицер – летец, се кръстил и станал вярващ човек.

 

Дивни са делата Ти, Господи!

 

http://3rm.info/publications/59859-o-chude-na-kavkaze-istorii-iz-zhizni-monahov.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
6



1. nedovolen - Чел го бех преди години в по-дълъг ...
15.02.2019 21:54
Чел го бех преди години в по-дълъг вариант.
Нищожен процент от случващото се е видимо. В случая е визуализиране на невидимото, за поука. Проявлението, не посветените и "учените" му казват чудо.
Всички пътища и пътечки са Господни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313853
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031