Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2019 13:12 - ТРЕПЕРЕТЕ ВРАГОВЕ, МАЛКО ВИ ОСТАВА! НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНИ! С нас е Бог и Покровът Богородичен! НЕ ТРЯБВА ДА ПОМЕНАВАМЕ ЕКУМЕНИСТИТЕ!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2097 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Атонският йеросхимонах Онуфрий (Стебелев-Веласкес):

Ние живеем в последните времена. В Светото Евангелие Господ ни е посочил действената добродетел, да нахраним гладния, да напоим жадния, да посетим болния и затворника, и да им послужим, като на самия Хрисстос. А както ни учат светите Отци, ближен ни е нашият брат, в когото ние виждаме образа на Христа. И като послужим на ближния, ние сме послужили на Христа. Така ни казва и нашият Господ Христос: - "Ако сте направили това на един от тези малките, - на Мене сте го направили.
Така и всякое немилосърдие, всяко коравосърдечие и отхвърляне на заповедите Христови, ни хвърля в кромешния ад, в огнената Геенна, където червеят не заспива и огънят не угасва.
Но, драги братя и сестри, - за да постигаме християнските добродетели - милосърдие и служене на ближния, първото стъпало и основата на нашето спасение /както ни учи нашият преподобен Серафим Саровски/, е изповядването на светата Православна Вяра, -без примеси, без еретичество, нито разкол.
Затова, нека положим, като Ъглов Камък на нашето спасение, Христовата Вяра. Както е казал Господ: "Ще съградя Църквата Своя на този камък, и вратата адова няма да й одолеят!" На камъка на правото изповедание, светата Православна Вяра. На вярата, която самият Той, Богочовекът, Господа наш, Иисус Христос ни е донесъл от небесата и я е открил на човека, и ни явил Светата Троица - Отца и Сина, и Светия Дух. Създал Църквата Си, която е Неговото тяло, - Богочовешки организъм. И всеки от нас, всяка душа човешка, всеки православен християнин, е клетчица от Тялото Христово.
Но клетчицата е жива, само ако е (и докато е) в Светата Православна Вяра, и ако се спасява. А еретиците са извън Църквата, извън Спасението. Те са извън Православната Църква, и даже да са облечени в Патриаршески сан, и да са Архиепископи, Митрополити и Епископи, ако не са верни на Христа, те са извън Тялото Христово.
И до време Господ ги търпи, както е търпял Вехтозаветното свещенство и първосвещенство, които, по думите на светиите, са Христоубийци и Богоубийци. Те разпънали Господа на Славата, разпънали своя Месия, разпънали Сина Божий, и те знаели, че Той е Син Божий.
И днешните лъжеархиереи и лъжепатриарси, - екуменисти, също знаят, че има Божествена Истина, че има Свети Отци, знаят светите догмати, правилата на Светата Православна Църква и на Вселенските Православни Събори.  Те знаят всичко това, защото са учили, защото имат книги, и защото, слава Богу, Господ още не ги е лишил от разум. Съвестта им вижда всичко това, но поради страх антихристов, страх жидовски (юдейски), страх Гундяевски, - те мълчат.
Затова, ако православният християнин иска да остане верен на Господа наш, Иисус Христос, в тези последни времена, - като основа на основите, - трябва да пази Светата Правослвана Вяра, повече от зеницата на окото си. Да съхрани верността си към Христа и да отхвърля Антихристовата Глобаизация, понеже, отхвърляйки антихристовата глобаизация и антихристовия екуменизъм, ние отхвърляме антихристовия дух. Този "син на погибелта", нечестивец и бесноват жид, в който обитава Сатата, вече е на земята, и последната битка на православните християни, ще е - отхвърлянето на него самия, - излезлия от морето богомерзски антихрист и обитаващия в него сатана, древения дракон, древната злоба, сатаната - дявол, коварният клевеник, който ден и нощ клевети всяка човешка душа.
Отхвърлянето на неговата икона, която ще се яви в последните времена, и ще се покаже (на всички) чрез интернет и всичките устройства, и компютрите, и таблетите, и сензорните джиесеми, и телевизорите. Всички те (в часа хикс), ще се превърнат в икона на звяра. Сега тази система се устройва. Тя още не е (напълно) изпълнена с духа на антихриста, но антихристовите вълци, антихристовите бесове, антихристовите служители, вече действат в нея. Те развращават и зомбират, и тласкат хората, - кого към самоубийство, кого към страшни пороци...
Антихрист ще се яви, и ще се покаже на всеки човек. На едни, чрез имплантираня чип, на други, чрез лазерната татуировка (баркод), на трети чрез холограма на часовника му. Антихристовите слуги ще намерият начин, всеки да е включен в мрежата.
В молитвата на преподобния Анатолий Оптински е казано:
"Господи Иисусе Христе, Сине Божий, избави ме от иамамите на скоро идващия богомерзски измамник антихрист, и ме укрий от коварните му козни и от мрежите му, в съкровената пустиня на твоето спасение".
Обърнете внимание: ..."и ме укрий от коварните му (социални и джиесем) мрежи"! (Молитвата е от преди 100 години!!)
И понеже антихрист, не е дух, а е човек (син на греха, син на погибелта, син от Даново колено, син, от дванадесето поколение блудодейци), затова той, като материален човек, има и съвсем материални мрежи. И в тези мрежи, за съжаление, е всеки от нас, всеки живеещ на земята, който, малко или повече, е свързан: - кой с джиесем, кой с интернет, кой чрез социалните мрежи. Тези мрежи са виртуални, но са и материални.
Това не са само разпръснати навсякъде капани на духове на злобата, които видял Антоний Велики, и попитал Господа: - "Кой ще може да се спаси от тези капани?" И Господ му казал: - "Само смиреномъдрието може да спаси и да избави от тези мрежи!".
Но смиреномъдрието ще помогне на православните християни, не само да отхвърлят лукавите дяволски мрежи на падналите поднебесни духове на злобата, но ще ни помогне и да отхвърлим и мрежите на интернет, и мрежите на джиесем операторите, и социалните мрежи, - защото, така или иначе, настъпва времето, бавно или бързо, малко по малко или напълно, да се откъснем от тези мрежи, защото в тях душата ни губи жизнена енергия, и губи благодатта на Светия Дух, която ни се дарява чрез Светите Таинства.
В тези мрежи душата ни губи молитвения си плам, който пламък Господ иска да гори. Защото Той е казал: - "Аз дойдох да запаля огън, и искам този пламък да се разгори". Именно това е всеблажената, всеосвещаващата и всесъвършенна благодат на Светия Дух, която е дадена на всеки православен християнин, като залог в сърцето, И чрез изпълняването на светите Божии заповеди, и най-вече, чрез опазване на Светата Вяра Православна, чрез Иисусовата молитва и деятелен живот в Христа, ние разкриваме благодатта. "Царството Божие е вътре във вас", - казва Господ.
И отхвърлянето на антихристовата глобализация или антихристовия екуменизъм, е духовно отхвърляне на самия антихрист. Ние не го приемаме, ние не приемаме ни знака му, ни него самия, нито иконата нито числото на името му, нито номера, който той иска да даде на всеки човек. Това е личен антихристов код (ЕГН), и не е важно как е наречен той, в различните държави. Важното е, че вместо християнското име, вместо името на християнския светец, което носи всеки от нас, антихрист иска да ни даде личен номер и да ни запише в своята книга на смъртта.
А е казано, че всички които не са записани в книгата на живота, те ще приемат антихриста. Затова, ние запазвайки верност към Христа, запазвайки името, дадено ни при Светото Кръщение, запазвайки Православната си вяра, оставаме записани в книгата на живота. Понеже, когато приеме Светото Кръщение, православният християнин се записва в Книгата на Живота. На него му се дава белоснежна одежда, дава му се опрощаване на греховете и му се дава всеосвещаващата бладодат на Сетия Дух, която ще му помага да извършва всяка добродетел и да изпълни всяка христова заповед. И ако запазим верността си към Христа, братя и сестри, може да сме последни грешници, но каещи се, но ако сме Православна Църква, ако сме с Православна Вяра, ние сме Христови, а не - антихристови. Това трябва да помним!
И днес изобрът е: поменаване или непоменаване, с Христа, или да отидем в погибел, където са падналите ангели, където ще е и антихрист, където е предателят Юда, където са и всичките еретици.
Но Господ е толкова милосърден, че каквито и грехове да се извършват под небесата, Той не отнема свободната ни воля, до последното ни издихание. Но има два гряха, които викат за отмъщение, и отмъщението често бива мигновено, - огнено отмъщение. И тези два греха са - содомския, и дяволската ерес. А неразкаяните грешници ги очаква геенната огнена...
Господи, като каещи се грешници, нека запазам православната си вяра и верността си към Тебе, и да отхвърляме всичко, което за Тебе е ненавистно. 
Господ не пощадил Содом и Гомор, и с огън и сяра ги изгорил, за пример на всичките следващи поколения.
Ние знаем, че свети Лъв излязъл и се помолил, и огън паднал от небето и изгорил еретика. Няма пример, Господ да е изгорил някого, за някакър друг грях, например за прелюбодеяние, за кражба или за убийство... Преподобни Йосиф Волоски ни учи, че когато светиите се помолили и еретиците били наказани, по техните молитви, това е свидетелство, че за това има Божия воля. И че убийството с молитва, не е някакво немилосърдие или човекоубийство, а е божие наказание, Божия воля, обрушила се върху човека, стъпил на пътя на богоборчеството, подобно на Деницата.
Затова, като се помолил свети Лъв, и паднал огън от небето огън, това е явно свидетелство, че както Господ поразил Ананий и Сепфира, които излъгали Светия Дух, така и огънят поразил нечестивия еретик.
Така и съвременните екуменисти, - съвременните лъжеепископи, са тръгнали по този погибелен път.
Ще повтарям това още много пъти, че с Божията помощ, по молитвите на Богородица и на всички светци, ние православните трябва да победим и сломим това сборище сатанинско.  Понеже еретиците, жидовете и всякаквите екуменсисти (еретици), са сатанинско сборище, дяволско семе на земята, църква на лукавстващите.  
Еретиците стъпиха на този погибелен път, и имат тези два адски гряха, - Содомския и ерестта. Но днешната ерес, не е като в древността. Днес на нас православните християни, от последните времена, Господ ни е дал голяма милост Божия, защото ерестта /изкривяването на православното учение/ днес, дотолкова е очевидна, толкова е нагла и толкова сатанинска, че трябва да си мъртъв или в летаргичен сън, че да не видиш и да не разбереш, и да не отхвърлиш това.
Господ толкова е милостив към нас, че иска ние да видим и да отхвърлим антихристовата ерест на екуменизма и глобализма. Защото антихристовата ерес подготвя идването (възцаряването) на антихиста.
Емуменистите имат тези два адски греха, с които се готвят да посрещнат антихриста, и всеки човек, който ги следва, който ги поменава, който участва в делата им, - както е казано: "Блажен муж, иже не иде на совет нечестивих", и проклет е човекът, който отива на сборището, на антихристовите слуги. Затова ние не трябва да се докосваме до тази чума, понеже те външно показват благочестие, но от благочестието отдавна са се отрекли. Защото, ако бяха благочестиви, никога не биха предали Христовото Учение.
Защото, братя и сестри, Божествената истина, истинността на светата Православна Вяра, истината Христова, е Самият Христос.
И ако ние наистина обичаме Христа, и ако искаме да сме с Него; ако искаме да опазим вярата Христова, - в никакъв случай не трябва да се докосваме до тези служители на ада, служители на дявола, защото содомията и екуменизма, взети заедно, са сатанизъм. Може  сатанизмът им, да не е така рогат и опашат, може и да не личат копитата му, за сега, но това е сатанизъм, по дух. И антихрист няма да дойде с рога и копита, а ще се представя за Христос, и ще е с измамен, благочестив вид.
Така и екуменистите са лъжеапостоли, лъжеепископи, лъжепатриарси. И това ние трябва добре да го разбираме и да го отхвърляме. Днешните лъжепастири, макар и да са свещеници, също са влезли в тази екуменическа, антихристова кошница...


Горното е извадка от клипа:
https://3rm.info/main/74658-trepeschite-vragi-ne-dolgo-vam-ostalos-afonskij-ieroshimonah-onufrij-stebelev-velaskes-video.html

Превод, Григор Симов



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314739
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031