Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2019 12:27 - Схиигумен Сергий Романов предупреди Президента, че може да го убият, ако подпише закона за СНИЛС (т.е. ЕГН)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1713 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.04.2019 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Схиигумен Сергий Романов предупреди Президента, че може да го убият, ако подпише закона за СНИЛС  (т.е. руските ЕГН) Един от най-уважаваните в православния свят, старци, духовникът на Средноуралския женски манастир, Сергий Романов заяви на проповед, че е недопустимо влизането в сила на законопроекта (за въвеждане на руска разновидност на българското ЕГН, което у нас бе въведено още преди десетки години, по времето на социализма), против който активно застава православната общественост. 
По думите на свещеника, ако Президентът подпише този законопроект, «задачата поставена му от световното правителство ще е изпълнена, и Президентът може да чуе страшните слова Божии:
«Ти си премерен, и си намерен много лек, и дните ти са преброени».

Според схиигумен Сергий, «зад кампанията по номериране на Руския народ стои световното правителство, готвещо възцаряването на антихриста, което е заинтересовано да разпали Трета световна война.

Кампанията за цифрова идентификация заплашва националната, и държавна, и личната духовна сигурност на всеки човек, понеже създава условия, да се манипулира човекът, като той се предава във властта на изкуствен интелект, алгоритмите на който са поръчани и написани от световното правителство». 
Както заяви старецът днес в проповедта си, «Президента може да го използват лукаво, като скрият от него информацията за опасностите и истинските цели на авторите, на този законопроект. Затова трябва да се положат максимални усилия, да не се допусне подписването му, от президанта, понеже тази стъпка може да се окаже гибелна за страната, за целия свят и за самия Президент».
Схиигумен Сергий благослови всички свои духовни чада и всички православни, спешно да пишат до Президента писма и телеграми с искане, да не подписва този закон. 

(Бел. на редакцията на 3rm.info) - Скъпи братяи сестри! Ние сме уверени, че никой не заблуждава Путин, и нищо не скрива от него. Той самият е инициатор и "локомотив" за внедряването в Русия на всичките тези антихристови технологии. Той лично с указите си провежда цифровизацията на страната. Той лично контролира изпълнението на всичките свои разпореждания и заповеди, по построяването на електронния анихристова концлагер. Имащият разум, да разбира!)

Авторитетният свещенослужител каза още: «Историята свидетелства, че всички които изпълняват волята на окултните сили, на световното правителство, и в частност, всичките активни участници в революциите, - в края на краищата, биват унищожени от същите сили, които са ги и породили».

Старецът, протойерей Николай Рогозин, още преди повече от 50 години е казал, че «цифровата идентификация в Русия, ще е главната причина за Третата световна война» - заяви схиигумен Сергий (Романов).

Думите на уралския старец веднага се разлетяха по социалните мрежи: о. Сергий, бившият първи настоятел на царския манастир на Ганина яма, край Екатеринбург, има огромен авторитет в православния свят. Той изгонва бесове от обзети хора, при него отиват хиляди поклонници от цяла Русия, в т.ч. и доста високопоставени лица.

На 27 март Съветът на Федерацията прие одобрения от Държавната Дума законопроект № 1072874-6 «За внасяне на изменения във Федералния закон... Същността на законопроекта е, че той првръща СНИЛС (руското ЕГН), от номер в Пенсионния фонд,  в номер, удостоверяващ личността на гражданина, без който никой, - от пеленачетата, до престарелите хора, - да не може да контактува с държавата, и да получава държавни услуги (пенсии и мед.обслужване, да записва децата си училище, и т.н.).  Новият закон влиза в сила след подписване от Президента... 

2016 г. Путин не подписа подобен законопроект «За контингента на учащите се» понеже го счете за заплашващ националната сигурност, поради неопределенността на обема данни, подлежащи на внасяне в личното досие на всеки ученик. Но сегашният законопроект за СНИЛС-ите (ЕГН-тата) е много по-опасен за «контингента»: той предвижда, СНИЛС да стане основно (т.е. единствено) средство за идентификация на човека във взаимоотношенията му с държавата и общинските власти, а после и с банките, и така ЕГН-то да стане своеобразен електронен ключ към всичките данни за човека, съдържащи се сега в различни база-данни. Т.е., всяко лице, имащо достъп до СНИЛС-а, ще получи пълна информация за човека, а блокирането на СНИЛС-а ще лиши човека от възможности да пътува в обществения транспорт, да получава пенсия, да записва децата си в училище и т.н.

Но понеже картичките с номерата СНИЛС може да бъдат изгубени, следващият етап по оцифровката навярно ще е - чипиране на населението, със същия знак, за който се говори в Откровението (Апокалипсиса) на Йоана. Като ще чипират хората под благовидния предлог, - никой да не може да открадне техния СНИЛС (ЕГН), да го подправи и т.н.

(А всъщност, целта на тоталната цифровизация е, - задкулисното световно (сатанинско) правителство, да получи пълен достъп и контрол до данните на всеки човек, а от там, и до контрол над всеки човек. Защото центърът на цялата уж виртуална мрежа на интернет, на джиесем опреаторите, и тн. - е на Запад, и е ИЗЦЯЛО пот техен юдо-сатанински монопол, и контрол!! Г.С.)

Явно, именно от това е предизвикано крайно острото и безпрецедентно изказване на схиигумена Сергей.  Но опасността от оцифровката не е само за вярващите, понеже законопроектът противоречи на съображенията за елементарната безопасност—тъй като на оцифровка се подлага цялото население, вкл. армията, полицията и спецслужбите. А значи, техните данни ще станат достъпни за враговете на Русия, а и самите служащи може да станат объект на различни манипулации. Именно затова в много страни на Запад (вкл. Израел!) са приети специални закони за забрана на универсалните "ЕГН-та" и базите данни, относно военните и спец. службите. 

Както заяви схиигумен Сергий Романов на днешната проповед в Средноуралския манастир, «гласът на народа е глас Божий. Вашите писма и телеграми ще са в помощ на Президента на Русия В.В Путин, да направи правилния избор, да прояви воля и мъжество и да защити Русия от (окончателно) влизане в световния електронен концлагер». Затова, спешно да пишем до Президента електронни писма и телеграми с  искане, да не подписва антиконституционния законопроект № 1072874-6 


http://letters.kremlin.ru/.   https://3rm.info/main/74983-molnija-shiigumen-sergij-romanov-predupredil-prezidenta-chto-ego-mogut-ubit-esli-on-podpishet-zakon-o-snils.html  


Превод, Григор Симов



!! Това може да е последната ми публикация в блог.бг., заради "политиката на блог.бг", а и на целич интернет. И конкретно, за следния пореден нахален надпис, който заема вече целия прозорец на монитора: 
"Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на Инвестор.БГ АД".
               
Приемам                                                     Научи повече 

...................................................................................................









Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363474
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930