Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2020 21:52 - Уникално средство против рак и диабет, за стотинки! Син камък, силно разреден с вода!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7549 Коментари: 13 Гласове:
10

Последна промяна: 25.01.2020 21:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Казвам се Елена и искам да ви предам прост и изпитан лек против рак. Днес много, много хора умират, не от рака, а от бездействието на лекарите, които много отдавна знаят, как могат да бъдат спасявани хората...

От тази болест може да ни избави евтиният и разпространен "меден сулфат" или "син камък". За него научих 1993 година, когато дойдох да живея в Горки - 2, където съседката ми разказа следната история (Няма да превеждам историята, а ще запиша само че жената за която става дума, боледувала в последен стадий на рак, и й предричали не повече от седмица живот. Но след като опитала въпросния лек, още е жива и здрава, десет години, след тозу случай). 

Ракът се предизвиква от гъбички, които се намират във всеки човек... Аз започнах да го пия, не че бях болна, а превантивно. Но моят мъж боледуваше отдавна от диабет. Никакви лекарства не помагаха, и аз зпочнах да му давам син камък. Давах му го, и същевременно започнах да намалявам лекарствата, които лекарите му бяха предписали, за намаляване захарта в кръвта. Той продължи дълго да пие разтвора от синия камък, и след като проявите на болестта изчезнха. 

А на дъщеря ми, която живее в Германия, й откриха ракови клетки, и й предложиха операция за отстраняване на повече от половината матка. Но дъщеря ми се допита с мен, и аз и казах за синия камък, за който тя знаеше, и й предложих да започне да го пие. Тя дойде в Москва, купи медния сулфат, за да го пие в Германия, по схемата, която ми беше казала съседката. След което в нея изчезнаха всички тези (ракови) клетки. И всичко мина, без операция, а после тя роди и дъщеря...

Освен това, аз давам син камък и на домашните си животни...  

  Медният сулфат се приготвя така: Загребва се една голяма равна супена лъжица, син камък на прах (или лъжица и половина, от съвременните нормални лъжици), която се сипва в литър чиста вода (примерно в буркан) и се разбива добре. Изчаква се да се утаи, и незначителната утайката се оставя на дъното, а от получената синя течност пак се взема една лъжица, и се сипва в друг - втори буркан, в който също трябва да има един литър вода. След като добре са разбие сместа, и от този буркан се загребва същото количество (лъжица и половина), и се сипва в трети буркан, в който пак трябва да има литър вода. Пак добре се разбива водата, и от този трети буркан, вече може да се пие, буквално, кому колкото се пие! Чувстваш ли, че ти се пие още, - пиеш, а ако не, - значи, не ти трябва повече!

Най-добре е бурканите веднага да се надпишат: 1(-ви), 2(-ри), 3(-ти), за да не се направи грешка и за да може да се ползват, по отделно, за различни цели, трите буркана. 


С най-наситения разтвор от първия буркан може да се намазват и да се налагат с памучета, ноктите на краката, против гъбички. Почистете заболелите нокти и наложете под удебелените нокти на краката, памучета с първия разтвор на син камък, а утре махнете памучетата и добре почистете, до розово, новообразувалата се бяла маса под ноктите. Наложете нови памучете, и следващия ден, пак почистете ноктите. И най-много три пъти, понеже след третото намазване, гъбичките вече ще са унищожени. С разтвора от втория буркан натопвайте и разтривайте целите крака, кой, какъвто и където има проблем, вкл. и под мишниците, и ако трябва, цялото тяло. И след три дни няма да ви миришат, ни краката, ни мишниците, а ще са чисти и красиви.  А третият буркан, рзбира се, е само за пиене.  


Когато започнах да давам на мъжа си, разтвора от син камък, се питах: как може това да повлияе на захарната болест, и как може да бъде спряна тази болест? И тогава ми беше "дадено", да си го обясня. Дадено ми беше, че ние имаме много клетки, но има и междуклетъчно пространство. И тъкмо междуклетъчното пространство е замърсено (заселено) с гъбички. А този разтвор унищожава само гъбичките, и нищо друго. И чак когато междуклетъчното пространство се освободи от гъбичките, които блокират клетките, чак тогава клетките започват да рботят и да се хранят нормално, и тогава минават болестите и човек става здрав. Разбира се, ако болестите са свързани с гъбички. 

(Добавям и един от коментарите под публикацията, от която превеждам: Елена Смирнова Мога да потвърдя за синия камък. Баба ми заболяла от рак, към края на шеесетте години, и била вече в болница, когато научила, че може да се излекува със син камък.  Тя знаеле че той е много отровен, но в безизходността си, ризкувала. И както после ни разказваше, в стаята и били 5 жени, и освен нея, никой не оцелял, понеже другите не посмяли да рискуват. А баба ми сега е на 86 години.)  


Ше ви разкажа и за още едно лечение, което съм изпробала върху мене, как човек може да се избави от чести позиви за ходене нощем по малка нужда.  Аз бях толкова отчаяна от проблема си, че както стоех с чаша вода в ръка, и шишенце кислородна вода, в другата, - силно стиснах шишенцето с кислородна вода, насочих тънката струйка във водната чаша, и веднага изпих водата. И не само останах жива, но от тогава болестта ми изчезна. Това става, понеже, както и Умивакин казва, - водородният прекис отделя кислород, а повечето болестотворни микроорганизми, вкл. гъбичките, не могат да съществуват в кислородна среда, и умират. 

Лекарите забраняват и казват, че тези неща не трябва в никакъв случай да се купуват и ползват. Моя позната, която ми повярва, купила много бисептол, а на опаковката му пише, че той защитава хората от усложнения, при лекуване на определени болести, например, от простуда. Този препарат е много евтин, и предпазва от усложнения, при лекуване от други болести. Но лекарят, като видял бисептола, накарал познатата ми, да изхвърли всичките таблетки. А аз от опита си зная, как бисептолът спаси дъщеричката ми, когато беше само на 6 месеца, и имаше проблеми с бъбреците. А моя съседка правеше всичко, както я учат лекарите, и дъщеричката и остана без единия бъбрег. 

Сега, когато мои близки се разболеят, те пият по две таблетки бисептол, две таблетки но-шпа и две таблетки аспирин. А за децата двойно по-малка доза. Тази тройка хапчета е много ефективна, особено при простуда (или против простуда). Да речем вие вървите в лошо време и започва да ви втриса от студ, - достатъчно е едно приемане на тези три вида хапчета, и край на простудта. А когато сериозно ви е хванала простудта, тези хапчета се пият, от 5, до 7 дни, и това е достатъчно. 




  https://www.youtube.com/watch?v=GM4QfuMfR_k  

Превод, Григор Симов


Господи Благослови!



Гласувай:
10



1. hloris - Много интересна статия...
25.01.2020 22:24
напитката със синия камък ми напомня за хомеопатичните продукти...те именно са създадени на този принцип

Относно кислородната вода аз я използвам в домакинството за избелване на бели тъкани....именно заради отделящия се кислород ,който има избелващо действие.
цитирай
2. freeoldmen - Г-н Симов, бай Григоре, моля ви, спрете се с тези глупости!
26.01.2020 01:46
Разпространяват се от душевно болни индивиди в руския нет, а вие превеждате...
И което е още по-лошо, тези невменяеми писаници се умножават от сайтчета, за които един клик в повече е по-важен от цялата наука и здрав разум в света!
Вие сте вярващ в Бог човек, действително ли мислите, че Бог по някакво недоглеждане е пропуснал да съобщи в свещените писания, че ако човек е болен от рак и диабет просто трябва да пийне малко меден сулфат?
И сега е необходимо тази семпла женица да ни осведоми?
Между другото, зададохте ли си въпроса, от кого и е било "дадено"?
Това "дадено" по какъв начин се връзва с вашата християнска вяра?
цитирай
3. radostinalassa - Когато Ротшилд овладява фарминдустрията в началото на 60 - те години...
26.01.2020 08:53
той ест. започва да дава пари и на медицинските институти с цел да промени науката и да извлече максимални печалби. Така, че не ми говорете много за наука. Тя е в лекциите по натуропатия на Алимевко, Олга Бутакова и пр. натуропати и техните природни продукти. Лекарствата увреждат други органи, като това е написано в страничните действия.
цитирай
4. radostinalassa - Ракът е заразно гъбично заболяване
26.01.2020 08:55
Медицината не знае даже каква е причината за рака, успехите и са само около 2 % в лечението му, т.е. тя убива 98 %. Това е убийствен резултат, нали ?
цитирай
5. grigorsimov - на freeoldmen
28.01.2020 13:41
Аз вярвам, не "в бог", а в Бога - Господа нашего Иисуса Христа.
А да се вяра в Бога и, едновременно, да се вяра на науката, е нещо като шизофрения, т.е. раздвоение на личността. Понеже науката изначално отрича Бога, отрича и душата, и учи, че човек не е нищо повече, от "социално животно". Това се отнася и за медицината, като част от прехвалена или самохвалеща се наука! Независимо, че сред медицинските работници, несъмнено има много, много добронамерени, даже и вярващи в Иисуса Христа, хора, но те нямат думата, защото по принцип, нямат право на мнение или лекарско действие, извън предписаното в медицинската им, безбожна наука (иначе биват лишавани от право на лекарска прктика). Защото и медицината, като цялата наука, е безбожна, и не иска да чуе, че всеки човек, и не само човека, има вечна, безсмъртна и неунищожима душа (кято, след края на земния живот, непременно получава временна присъда, определяща съдбата й, до окончателния Страшен Съд Божий, който вече наистина е много близо).
Всичкото това (допускано от Бога, по Неговия висш Промисъл) научно безбожие или атеизъм, се отнася изцяло и за задължителното светско образование, и за културата, и за политиката, и особено, за световните господари, и на науката, и на медицината, и на културата, и на медиите, и на идеологиите, и особено на парите, и на тайните масонско-мафиотски, юдосатанински организации...

Да им забрани Господ!

цитирай
6. radostinalassa - Доколкото знам именно църквата ...
28.01.2020 18:36
отрича прераждането, като в миналото го е признавала. А науката доказа съществуването на душата, която е вечна. така, че колкото и дарения да правите на църквата, то греховете неминуемо ще трябва да се плащат.
цитирай
7. grigorsimov - на radostinalassa
29.01.2020 23:44
Православната църква никога не е признавал прераждането, защото то реално не съществува. Затова нека сме по-внимателни, когато приписваме на Църквата, нещо което не знаем. Защото ако се самозаблуждаваме, под нечие влияние или поради слаба заинтересованост, е едно, но когато заблуждаваме и други хора, става доста лошо, и за самите нас.
цитирай
8. radostinalassa - Казваш, че някой ме е заблудил
30.01.2020 17:33
Спомних си, че това е патер Дий - Хиневич.
Той води лекции в Асгардското духовно училище и е заблудил хиляди ученици.
цитирай
9. grigorsimov - на radostinalassa: - а какъв "християнин" е въпросният патер Дий,
31.01.2020 00:01
И от къде, в Светото Писание е почерпано неговото твърдение или учение за преражднето?
Защото в коментара си, аз казвам, че "Православната Църква никога не е признавал прераждането", а не отговарям за каквато и да е еретическа или, още повече, нехристиянска религия. Те могат да си твърдят всичко. И Бог да им е съдия.


цитирай
10. radostinalassa - Добре , а може ли да ме осведомите...
31.01.2020 16:42
на кой събор църквата прие , че жената е човек с няколко гласа и през коя година?
Това е смущаващо, като се има предвид становището на еретиците богомили.
цитирай
11. radostinalassa - Сбъркала съм.
01.02.2020 08:53
Става дума не за Хиневич, когото Левашов критикува, че не може да тълкува Ведите, а само ги цитира.
А за ген. петров, който бе убит . Той е основател на КОБ. Ще потърся линкове.
цитирай
12. grigorsimov - Те и двамата не са християни, та все едно...
01.02.2020 20:15
Затова по-внимателно с обвиненията.

А дали жената е човек, все още е под въпрос, понеже в повечето езици, думата мъж, означава и човек. И когато се каже човек, винаги се има предвид, - мъж. Затова, когато превеждат дословно, често пъти се получават недоразумения.
А самият аз, съвсем не съм богослов, за да те "осведомявам", но само вземам отношение, по конкретни въпроси, които донякъде са ми познати. Което не значи, че винаги съм прав, а още по-малко, че не греша.
И слава Бога, всеки може да търси и сам да се информира. А, дали търси от Източника, или от съвсем друго място, всеки сам си отговаря.
цитирай
13. radostinalassa - Значи ти си арабин и не си богомил
02.02.2020 11:28
Нямаш възможност да прецениш дали жената е човек, и се доверяваш на догмите на църквата. Това е закостеняло и неприемливо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314129
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031