Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2020 18:39 - Мария Шукшина: "ВЪПРОС КЪМ ПРЕЗИДЕНТА НА МОЯТА СТРАНА"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1852 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо мълчи моя президент, и на чия страна е? С нас, или с враговете ни?Сложността на сегашното време е в това, че тънем в океан информация. А океанът изхвърля хората на рзлични брегове и ги сблъсква челно, но за сега, слава Богу, не се стига до кървопролития! Как да различим зърното от плявата? Къде е истината, а къде лъжата? Кому да вярваме, от кого да бягаме? Аз, както и мнозинството, се опитвам да се ориентирам в този поток информация, като дни и нощи слушам множество експерти и аналитици... Но въпросите стават все повече от отговорите.


Да уточня веднага, че апелирам, не към тези, които са инертни и генетично наплашени от "гулага", и не към тези, които вече са се превърнали в биороботи и са готови на всяко чипиране и цифровизиране, - само, да не им отнемат хляба и зрелищата. Искам да поговоря с хора здравомислещи, дарени с дадената ни от Бога свободна воля, с тези, които, - въпреки всичко, не се плашат да поемат отговорност за семействата си и за Родината си...  

Въпросът ми е: защо мълчи Президентът на моята страна? И по-точно, на чия страна е? На страната на народа или на страната на враговете на народа ни?  

Поясняснявам, че врагове на народа аз наричам тези, които открито и безсрамно ни натрапват закони за ЦИФРОВ КОНТРОЛ И СЛЕДЕНЕ, киото с пяна на уста ратуват за НЕОБРАЗОВАННОСТ на хората, понеже иначе ще им е трудно да ни МАНИПУЛИРАТ...  

КАК ИНАЧЕ да нарека хората, които зад шума с коронавируса, се опитват да прокарат всичките тези безчовечни цифрови закони, начело с ЕГН-тата, а не с ИМЕНАТА НИ, зедно с експерименти за изкуствен интелект и задължителна биометрия?!  

КАК ИНАЧЕ?!  Никак, освен, като - хора с променено (зомбирано) съзнание.  

Това, което се случва сега, е истински фашизъм (по-точно - сатанизъм), зле прикрит зад маската на хуманизъм!  

И колкото и да мечтаят, че новите цифрови технологии ще им помогнат да заменят всичките си болни органи, с нови - изкуствени, та да станат по-здрви, по-умни и по безсмъртни от другите. И каква е тази самоизмама, да се радват, че (с чип под кожата) вратите сами ще им се отварят пред тях, ще плащат на касата, "с едно движение на ръката", но при това ще си останат "независими и свободни" киборги, с номер вместо име, и с външен контрол на мислите, желанията и чувствата им...  Да, да, ама не...  Боя се за вас, "прогресивни мислители", че вие, от елхичките, не виждата гората (а по-точно - рогата на дявола)" 


(А единствена цел на дявола е, да ви измами и прилъсти, за да не виждата Истината - и Оня, Който е казал: "Аз съм пътят и Истината и Живота"! И да станете слуга на дявола, за когото е казано: ..."той беше поначало човекоубиец, и в него истина няма, защото е лъжец и прародител на лъжата". Г.С.  



И макар рогата на дявла съвсем открито да стърчат от емблемата на коронавируса, почти никой не ги забелязва. И затова, не дай Боже, но почти сигурно ще си платите, - със свободта, с живота, и... с душата си. И то, в най-скоро време, защото времето съвсем скоро свършва! И тежко му, който не иска или не може да види, или безумно отрича това! Г.С.)  

Приказките за гладни години, скоро ще се окажат детска игра, в сравнение с това, което ни готвят!  И в никои официални "медии" няма да срещнете обсъждания на тези, най-наболели, и готови всеки момент да се спукат, и да се превърнат в бурия, въпроси! НИКЪДЕ, ни в една официална телевизия! Тези въпроси даже умишлено се премълчават, и народа продължава да деградира, с обсъждания на несъществени интриги и безсмислици. И на тях аз вече отдавна не се надявам...  

В тоя момент на социално напрежение и военна опасност (защото се води истинска война, от нов хибриден тип) искам да чуя гласа на президента на моята страна, за да знам, да се надявам ли на него или да разчитам само на себе си?! Същия въпрос искам да задам и на Патриарха, понеже съм православен вярващ човек, - мога ли да разчитам на подкрепата на Църквата в тези, безусловно, есхатологични (последни, апокалиптични) времена, по въпросите, искащи богословски разяснения, или да се надявам само на себе си, уповавайки се на Бога?!  

А вишнята на тортата днес е законопроектът за разширяване правата на сътрудниците на полицията, с който се предлага да им се разреши "да проверяват гражданите, да отцепват сгради, да отварят автомобили и да проникват в жилища". Това явно е за тези, които не искат да получат цифрово име (ЕГН), които не искат доброволно да бъдат оцифрововани, чипирани и ваксионирани (- превърнати в говеда или биороботи. Г.С.).  

Мария Шукшина.  

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_21969/  

Превод, Григор Симов



Гласувай:
2



1. 1997 - Шукшина смята, че президентът трябва да управлява тотално!
21.05.2020 20:25
Ама че история. Ако и в съзнанието на опозицията президентът е всичко, а гражданското общество и мнение- нищо.
цитирай
2. grigorsimov - нa 1997 - "Шукшина смята, че президентът трябва да каже открито...
22.05.2020 00:01
на чия страна е? На страната на народа или на страната на враговете на народа ни?
А относно предлаганите нови правана полицаите, Шукшина пише, че "Това явно е за тези, които не искат да получат цифрово име (ЕГН), които не искат доброволно да бъдат оцифрововани, чипирани и ваксионирани" (т.е. - превърнати в говеда или биороботи. Г.С.).
цитирай
3. 1997 - Кое с ЕГН у нас ви прави да се чувствате говедо? Та това е цифрово името ви.
22.05.2020 07:39
grigorsimov написа:
, Шукшина пише, че "Това явно е за тези, които не искат да получат цифрово име (ЕГН), които не искат доброволно да бъдат оцифрововани" (т.е. - превърнати в говеда или биороботи. Г.С.).

По- хуманно ли ще е, ако ЕГН- то е Симов+дата? На мен ми е все едно... име, не съм го избирал. Настоящето пък съм си го избрал- дигитално е- 1997! И к`во?
цитирай
4. morskipesni - Тая женица е МНОГО ОБЪРКАНА.
22.05.2020 09:52
Единстен от всички президенти Вл. Путин обстойно и изчерпателно отговаря на ВСИЧКИ въпроси на журналисти и граждани в дългочасовите си пресконференции и телевръзки. Дамата е била в тоалетната със запек-не чула, не видяла, не разбрала..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313975
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031