Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2020 11:43 - ПАНДЕМИЯ НА БЕЗВЕРИЕТО! Забраненият да проповядва и да служи, йеросхимонах Сергий Романов, игумен на Средноуралския женски манастир.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1023 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 29.05.2020 01:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скъпи отци, братя и сестри, това не е проповед а разговор с душата на руския народ, и не само на руския. Аз съм извън манастира и извън скита. Извън щатен свещеник съм. Не нарушавам забраните на управляващите архиереи. Понякога отивам в манастира, като поклонник. Казвам това, за да не се използва този разговор за провокации с коронавируса, срещу манастира и скитовете. 
image

Русия винаги е била силна с вярата си. Сега се опитват да счупят гърбнака на Църквата и насаждат пандемия на неверието, за да лишат от благодат руския православен народ.



Свещеници, - от кого се плашите? Къде е вярата ви? Какво ще кажете на Христа, какъв отговор ще дадете на Страшния Съд, как ще живее народа Божий, без изповед и причастие? Как ще си плащате данъците (когато църквите са затворени)? Средният и дребен бизнес са унищожени, хората нямат работа и пари. 



Отваряйте храмовете, свещеникът трябва да служи, Престолът ще ви нахрани. Служете по старому, без дезинфекции и избръсване на лъжиците! 


Как може Победителят на смъртта Христос, да предава смърт? Как може да се заразите от лъжицата, - кажете? В молитвата за литургията, при освещаване на светите дарове, пише: "С чиста съвест, с непосрамено и просветено сърце, ще се причастим с тези Божествени Светини. И оживотворени от тях, ще се съединим със самия Христос Твой, истинния Бог наш, който е казал: Ядящият Моята Плът и пиещият Моята Кръв, пребивава в Мен, и Аз в него".


Как може да се заразиш с лъжицата, от Христа? Не е ли това хула на Светия Дух? Жената на Йов многострадални, му казвала: Похули Бога и умри спокойно"! А сега предлагат: "Похули Бога и живей спокойно"! Врагът човешки се старае, чрез нас свещениците, да подтисне вярата и да ни я отнеме. 


На обратната страна на свещеническия кръст е написано: "Бъди верен образ на словото, на живота, духа, вярата и чистотата!" Така че, бъди верен на Господа, и Господ никога няма да остави чадата си.



Ще ви приведа един пример: В Гърция има един остров Спиналонга. На него, от 1903-та, до 1957 година откарвали прокажените, не само от Гърция, но и от цяла Европа. Общо на този остров пребивавали 600 души, болни от проказа.На прокажените им гниели крайниците, някои нямали ръце, други крака, очи, устни, езици, зъби. Те били живи трупове. Целите лица на прокажените били обезобразени от страшни язви. По онова време проказата била най-страшната, - неизлечима, заразна и предаваща се болест.

На този остров гръцката църква изпратила свещеник, за да подкрепя болните хора. Първият от изпратените свещеници, плашейки се да не се зарази от тази страшна болест, не давал да целуват ръката му, кръста и чашата, и след причастяването на прокажените, изливал светите дарове в умивалника. След него изпратили друг свещеник, йеромонах Хрисант. И когато той забил камбаната, за да призове на служба болните, при него дошъл един прокажен и му казал: - "Искам ти да се причастиш заедно с мене, за да се убедя, че твоят Бог е всемогъщ, за да не живеем и умрем на острова, без всяка надежда"! 



След литургията, след причастието на прокажените, йеромонахът сам употребил остатъка от светите дарове, при отворени царски варата, за да може всички да се убедят, че той се причастява заедно с тях. И на следващата Божествена Литургия, храмът вече не можел да побере всичките болни хора.  Така, чрез вярата на свещеника, прокажените повярвали във всемогъществото на Бога, и животворящата сила на Светите Христови Тайни. Десет години йеромонах Хрисант прослужил на острова на смъртта, и не се заразил, причастявайки се заедно с тях със Светите Христови Тайни. 



За да разберем това, което се случва сега, няма да говоря от себе си, а ще ви приведа мнението на двама почитани от всички владици, свети Йоан Максимович и свети Аверкий Таушев. 



Свети Йоан Максимович предупреждавал, че в последните времена ще настъпи масово отпадане от вярата. При това, ще изменят на вярата и много епископи. Търсенето на компромиси, ще е характерното настроение на хората. Правилността на изповеданието ще изчезне. Хората хитро ще оправдават падението си. Ласкавото зло ще поддържа такова общо настроение, че хората ще навикнат да отстъпват от истината, и ще предпочитат компромиса и греха.



Архиепископ Аверкий Таушев 1968 година написал: Настъпи време, когато повече от преди, трябва щателно де се изяснява, кои от носещите високи звания, и кои от пастирите на Христовата Църква, действително служат на Христа, а кои са се продали на идващия антихрист, с което, вместо на Христа, служат на антихриста, облечен в овча кожа. 



Особено опасни са тези пастири, които под предлог за неосъждане, християнска любов и всепрощение, проповядват мир със всички. Но мир с антихриста, както и със слугите му, е измяна на Христа, и вражда против Христа. Защото, какво е общото между правдата и беззаконието, или какво е общото между Христа и Велиара, и какво общо имат верните с неверните? 



Даже и най-малкото заиграване със слугите на антихриста, и угаждането им, с каквато и да е благовидна цел, вече е престъпление и няма да се размине току така. В нашето лукаво време, е желателно да запазим верността си към Христа Спасителя. Нужна ни е пламенната ревност с която така се прославил пророкът Божий, Илия, и вместо каквото и да е съглашателство със слугите на антихриста, да имаме пълна неприязън към него, даже и да ни заплашва с временна смърт. Пророкът Илия предал на смърт 450 магьосници на сатаната. 



Бъдете внимателни; Господин Греф рекламира Кабалата, а тя е учение за чародейства, магии и общуване с бесове.  Какво става сега? Колко тестове за коронавирус са направени и колко хора заразиха?



И същите хора, които ни затвориха под домашен арест, вече предупреждават за втори етап на епидемията. И че ще ваксинират, а във ваксината ще има (микро или нано) чипове. И за масите те ще са смъртоносни. В началото ще има прояви на възторжена дяволска загриженоста, за хората, от страна на властите и лекарите, но после ще дойдат мъки и смърт. Смърт, не само физическа, но и духовна. И вечно поддалите се, вечно ще населяват ада. Затова, бъдете внимателни!



Сега върви тестиране (т.е заразяване) на армията, флота и ФСБ, прокуратурата, милицията и Росгвардията. За тях ваксините и чиповете ще са чисти, без смъртни случаи. А чрез чипираните ръководители ще действа "изкуственият интелект", който е без жалост и състрадание. После те ще принудят и своите подчинени, да минат по същия път. И след това вече, те ще са наказателни служби, унищожаващи своя народ и своите близки и роднини.



Слуги на народа, пред кого давахте клетва? Вие сега доброволно-принудително служите на слугите на антихриста, т.е. на политическото ръководство, депутатския корпус и цифровизаторите, макар че сте давали клетва да защитавате отечеството, от вътрешни и външни врагове, и да служите в интерес на руския народ.  А сега ви предлагат ваксини и чипове, и ще станете доброволни самоубийци, като езичкиците, които живеят по правилото: днес вземи от живота всичко, а утре, ако ще и потоп. Така ви отнемат правото на свобода и живот.



В съвета на американския президент, по национална сигурност, Збигнев Бжежински, още 2009 година казал: 


"Новият Световен Ред, под хегемонията на САЩ, се създава против Русия, за сметка на Русия, и върху отломките на Русия! Тази криза няма да приключи, ни през август, ни септември, ни ноември. Нито 2010 година, нито 12-та, ни 15-та година, и т.н. Тази криза няма да приключи никога, преди да постигнем своите цели. А нашите цели са ви добре известни: Единно световна Правителство е това, което ни трябва, и то ще бъде формирано, независимо, харесва ли това некому или не. Вие сами ще ни помолите за това, защото нататък ще бъда само по-лошо и по-лошо; по-лошо и по-лошо. А за това е нужно много повече от икономическа парализа, нужни са войни, глад и епидемии, по целия свят".  


А кой изпълнява днес в Русия, нарежданята на Бжежински? Отговорете ми!  Царят идва, и скро ще видите, че тази мракобесна политическа власт ще изчезне. Нима може да се има доверие на тази власт, която призовава народа, който я храни, към самоубийство и унищожаване на всичките й нравствени и духовни ценности?  Тази власт е от сатаната. 



Ционистите казват, че руския народ не може да се превъзпита, и трябва да бъде унищожен. Което сега и прави политическото ръководство на Русия. Което е напълно в ръцете на международното правителство. 



Политическата обстановка сега е такава, че докато не е късно, путинската коалиция трябва да предаде пълномощията си и да напусне пределите на страната. Един от ръководителите на бившите съюзни републики заяви, че в Рисия може да се въведе ред за три дни. 



Какво е правел Господ с развратниците, блудниците, содомитите и педофилите? Имало е световен потоп, после Содом и Гомор били изтрити от лицето на земята, с небесен град. И на тяхно място възникнало Мъртво море. 



Хитлер, подставено лице на световния ционизъм, унищожил всички масонски ложи и масони (до 2000 души от тези нехора), в Германия и Европа. За слугите на сатана жътвата сега е съзряла в целия свят. Дяволът, с ръцете на Световното Правителство и неговите помощници, ще лишава от живот тези, които са готови за ада. 



Не се заблуждавайте, за вас, масоните живеещи в Русия, са тези думи. Бог, не командва волята (на хората). На всеки човек е даден избор, с Бога или със сатаната.  Защо и за кого ще дойдат пророците Енох и Илия, Йоан Богослов и преподобния Серафим Саровски? За да изобличат, не само злото, но и носителите на злото. За всеки има време за покаяние и промяна на отношението му към Бога, към Отечеството и към народа. Затова ви призовавам всички вас, да излезете от затвора на страха, плача, безизходността, унинието и отчаянието. Излизайте на улиците и защитавайте бъдещето си, гасът на народа е глас на гнева Божий. 



Сатанинското ръководство и депутатският им корпус, открито говорят за чипиране, чрез ваксинация на цялото население на Русия. Което означава, доброволно да идете на самоубийство и вечни мъки. 



Бил Гейтс цинично и открито казва, че трябва да се намали населението на света, с повече от 90 процента. Неговите ваксини отнеха живота на много, много хора. В Индия, след ваксинация, 500 хиляди деца бяха парализирани. А какво стана в Пакистан, Китай, Америка, Русия и други страни, от този сатанински произвол? Тази дявлоска "загриженост" за здравето на населението, на дело се превръща в негова гибел. Защо мълчт архиереите, влсатите, воинството? Защо Православна Русия мълчи за въпиющето беззаконие, за открития призив на шепа сатанисти, за унищожаване на почти цялото човечество? 



Бил Гейтс е вселенски престъпник, който открито изказва ненавистта си към човешкия род. Нима той не е фашист, него трябва да осъдят, като Хитлер, него и подобните му в Русия, в обкържението на Путин, позоваващи се на мнима загриженост за гражданите на Русия, а осъществяващи плановете на Бил Гейтс в нашата страна. Нима това не е фашизъм и расизъм. Те също са в категорията на престъпниците против човечеството. Постановлението на международния съд, на Нюрнбергския процес, няма срок за давност. Затова те сега, от всички нас искат доброволно съгласие за обработка на личните ни данни, а после за ваксинация и чипизация. И всичко това, доброволно-принудително, както е написано в Апокалипсиса (Откровението на Йоана).  Бъдете внимателни! Те бързат, заедно с ваксинациите, да чипират населението, понеже се плашат да не въстанете в защита на децата си. 


Трудно ми е да разбера престъпното ви равнодушие към семействата и децата ви, вместо да разобличавате злото и неговите носители. От кого се плашите, армията и флота, и силовите структури? Пред кого сте се клели? Пред Родината или пред шепата сатанисти? 


Чужда болка няма. Руския народ, сатанинската власт затвори под домашен арест, поради мнима загриженсот за здравето му. Вече са налице плачевните резултатите от тази сатанинска загриженост. Десетки и стотици пъти повече са умрели от туберкулоза, отколкото от коронавирус. С десетки процента е увеличен броят на смоубийствата. Милиони руски граждани, емигранти, останаха без средства за съществуване, без работа, без храна и хлеб. Мишустин, Кудрин, депутатите и другите цифровизатори, които провеждат фашистка и расистка политика, и искат да поставят на десните ни ръце печата на антихриста. За тях няма ни закон, ни съд. Беззаконието настъпва срещу закона. Те считат, че имат най-мощната защита на земята, от страна на сатаната и Световното Правителство.   


Православни народе, къде е вярата ни? Нали Господ, Творецът на видимия и невидим свят, е казал, че и косъм няма да падне от главата ви, без волята Божия. Сатаната е низвергнатн от Бога в ада, от кого се боите, от кого се плашите? От дявола или от демоните в човешки вид, които нямат власт над вас? У нас може да има само един страх, не от физическата смърт, нито от затвора, нито от мъчения. Има само един страх, страхът Божий, страхът, да не огорчим Бога с нарушаване на Заповедите Божии. Т.е. да не предадем Христа, а смърт няма, има вечен живот, или с Бога в рая, или със сатаната в ада. 


  Моля моята беседа да се възприема от гледна точка на вечността. Боязливите и страхливите Царството Божие няма да наследят. Богу нашему слава, сега и винаги и во веки веков. Амин.
  Христос Возкресе. Воистина возкресе!  Амин.

      http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_22013/

    Превод, Григор Симов      



Гласувай:
1



1. tarseshtiat - Молба
28.05.2020 21:57
Адрес за сваляне на книгата ми "СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО" Може ли актуален линк. Даденият не работи. БлагоДаря.
цитирай
2. sokoli - ''Срещу течението'' съ допълне...
08.06.2020 09:18
''Срещу течението'' съ допълнение.
ШЕСТ ЧАСТИ

https://pdfslide/download/link/grigorsimov-sreshtutechenieto2
GRIGOR SRESHTU2
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314066
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031