Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2020 18:20 - Тайна програма на ООН за периода 2021 - 2030 година. Текст, извадка от видео.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2803 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 10.10.2020 17:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Напоследък в света се създава много опасна ситуация, създаваща впечатление, че назрява някякъв световен заговор. По този повод има интересно видео... Нека го чуем!       (Следва извадка - превод, от въпросното видео. Говори равинът Амон Ицках)      "Пред мен е документ на ООН, със заглавие:       "Създаване на Нов Световен Ред".     Документът се отнася за периода 2021 - 2030 година. За този период е предвидено изпълнението на следните цели:     "Установяване на единно световно правителство; безналична, единна световна валута; една световна банка; една световна армия; отмяна на националните суверенитети; отмяна на частната собственост; премахване на институцията семейство; (драстично) намаляване населението на планетата; контрол над приръста и плътността на населението; задължителна многократна ваксинация; (еднакъв) универсален базов доход; премахване на заплатите; имплантиране на микрочипове в телата на хората, с които да могат да пазаруват и да си плащат пътуванята, и да се контролира придвижването на хората; въвеждане на "социален рейтинг" като в Китай".       - Безброй електронни устройства ще бъдат включени в системата 5G; световното правителство ще поеме възпитанието на децата; частните училища, университетите и рдугите учебни заведения, ще станат държавни; премахване на частния автотранспорт (леките коли и камиони); премахване на всички частни предприятия; пътуванята с пътнически самолети ще бъдат ограничени до минимум; съсредоточаване на населението в специални зони - предградия (крайградски ферми за гои, вкл -евреи! Г.С.); премахване системата за "рашения" (думата не ми е ясна. бел. прев.); премахване на частните предприятия в аграрния (селскостопанския)сектор, вкл. забрана за притежаване на животни; отмяна на частните жилища; ограничаване ползването на земята; забрана на всички (естествени) натурални, несинтетични лечения; забрана на всички не медицински начини на лечение; забрана на всички изкопаеми горива.       Ето такова е съдържанието на документа! Който има уши, да чуе! Даже египетският фараон е бил по-милостив, от тази сатанинска система! Не вярвам на очите си, на написаното в този документ. Въпреки това, поемете дълбоко въздух и не се отчайвайте, защото всичките лостове за управление са в ръцете Божии. (Това бяха думи на равина Амон Ицхак)   

image

 Ето това е информацията от документа, прочетен от равина.   Според вас, може ли да съществува такъв документ на ООН, и доколко достоверна ви изглежда тази информация?       - За да разберем дали документът е достоверен, трябва да погледнем на всичко, което се случва, както в света, така и в любимата ни Родина.  Ако вземем данните, с които разполагаме, възниква въпроса, какво се случва в страната ни за последните неколко седмици. Сблъскваме се с това, че вече задействат втората вълна на коронавируса. Но за това би трябвало да има някакви основания. Не може току така, некой да си поискам нещо, и да решава...      Ето и документ и от сайта на Световната Банка... Там се заявява, че банката ще засили мерките си, поради ситуацията с коронавируса... И че, за следващите 15 месеца банката ще предостави до 160 милиарда долара. Забележете, че става дума за 15 месеца, което занчи, че втората вълна ще продължи (минимум) 15 месеца. Просто така, банката няма да заделя 160 милиарда!      Но каква помощ ще предоставя Световната Банка, когaтo си има национални правителства и всяко от тях би трябвало да взема съотвентинте мерки.  Дали става дума за закупуване на съответно оборудване, или просто тези страни трябва да показват съответни показатели (Т.е. да отчитат фалшиви статистики за все по-голям брой фиктивни болни от коронавирус, и за всичките тези усилия на държавници, болници и лекари, които поставят или добавят фиктивни диагнози за уж болни от коронавирус, Световната Банка щедро ще отпуска на държавите, пари на заем, които те ще раздават на болниците в които някой или неколко лекари, поставят фалшиви диагнози, и така да получават финансиране, и болниците, и лекарите поставящи такива диагнози, и общините, в които има такива болници. Ето с такива, и с толкова много пари, се създава, поддържа и преекспонира цялата тази короновирусна измама, която, напълно уместно, ние православните наричаме "вирусобесие". Този коментар в скоби е от мен Григор Симов)     



Хайде сега да поговорим за положението с "пандемията" у нас в Русия. Но за да се приеме че това е пандемия (според медицинските норми), би трябвало поне 5% от населението на земята (или поне на отделни страни) да е заболяло. А какво имаме сега, според официалната статистика? Населението на земята е 7,7 милиарда; заразени са 33 милиона, което значи 0,4%, което е 12 пъти по малко от прага 5%. Но това не им пречи, да заявяват, че има пандемия! От къде, на къде?    Но и у нас също подхващат този вариант и заявяват, че у нас режимът "на повишена готовност" ще остане да действа до безкрай.      Добре, нека видим какво става в Русия. В Русия сме 144 милиона, а заболелите са 1 милион и 165 хиляди човека. А това са 0,8% !? Нека видим и смъртността. А тя е 1,76%...   Останалото чуйте сами в клипа, на руски, със субтитри на немски и английски, - на адрес: 


  http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_22814/                 



Да возкре́снет Бог, и разточа́тся врази́ Его́, и да бежа́т от лица́ Его́ ненави́дящии Его́. Я́ко изчеза́ет дым, да изче́знут; я́ко та́ет воск от лица́ огня́, та́ко да поги́бнут бе́си от лица́ лю́бящих Бо́га и зна́менующихся кре́стным зна́мением, и в весе́лии глаго́лющих: ра́дуйся, Пречестны́й и Животворя́щий Кре́сте Госпо́день, прогоня́яй бе́сы си́лою на тебе́ пропя́таго Го́спода на́шего Иису́са Христа́, во ад сше́дшаго и попра́вшего си́лу диа́волю, и дарова́вшаго нам тебе́ Крест Свой Честны́й на прогна́ние вся́каго супоста́та. О, Пречестны́й и Животворя́щий Кре́сте Госпо́день! Помога́й ми со Свято́ю Госпоже́ю Де́вою Богоро́дицею и со все́ми святы́ми во ве́ки. Ами́н. Или кратко: Огради́ мя, Го́споди, си́лою Честна́го и Животворя́щаго Твоего́ Креста́, и сохра́ни мя от вся́каго зла.     Псалом 90 Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме преходящия, от сряща, и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое.     Амин !  


Същата молитва, на съвременен български
МОЛИТВА КЪМ ЧЕСТНИЯ КРЪСТ
Да възкръсне Бог и да се разпръснат Неговите врагове. Както изчезва дим, така и те да изчезнат. Както се топи восък от огън, така да погинат и бесовете пред лицето на ония, които обичат Бога. Радвай се пречестен и животворящ Кръсте Господен, който прогонваш бесовете със силата на разпнатия на тебе Господ наш Иисус Христос, Който слезе в ада, унищожи силата на дявола и дарува ни Тебе Своя честен кръст за прогонване на всеки враг и противник.
О, пречестен и животворящ Кръсте Господен, Помагай ми със Света Дева Богородица и с всички светии во веки. Амин! Огради ме, Господи със силата на Честния и животворящ Твой Кръст и ме запази от всяко зло. Амин!




Гласувай:
2



1. bojinkata - Извинявам се, вместо +, натиснах _!
09.10.2020 22:53
Извинявам се, вместо +, натиснах _!
цитирай
2. radostinalassa - У нас също е имал около 1000...
10.10.2020 12:18
хоспитализирани болни с Ковид, а РЗОК е изплатила КП за над 4000 такива болни. Трябва да се промени системата на здравеопазването. Тук не може да има търговия. Здравеопазването в США е пример за търговия и неефективност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315082
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031