Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2020 08:46 - Списък С 32 „Елита“, Които Подкрепят И Насърчават Обезлюдяването
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1263 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 20.10.2020 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КОНТРОЛОБЕЗЛЮДЯВАНЕПОСЛЕДНИ СТАТИИ

Списък С 32 „Елита“, Които Подкрепят И Насърчават Обезлюдяването


imageАлександър Лайт11 Октомври 2018 Г.

https://www.youtube.com/watch?v=vkeQyseCnRY&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=qhz7ZEztU3Q&feature=emb_logo
https://humansarefree.com/2018/10/list-of-32-elites-that-support-and-promote-depopulation.html?fbclid=IwAR2HAKL4T5aOsCLX2pIOZ0iXhsDbPssZWvMIxhN8RtbbCnQSN1OZotp2-fE


Има ясен консенсус сред глобалния елит, че пренаселеността е основната причина за най-важните проблеми, пред които е изправен светът и че нещо отчаяно трябва да се направи по въпроса. Те наистина вярват, че хората са чума на земята и че буквално ще унищожим планетата, ако сме оставени на собствените си сили. 

от Майкъл Снайдер (малки допълнения от Александър Лайт )

За елита всичко, от глобалното затопляне до нарастващите ни икономически проблеми, може да бъде директно проследено до липсата на контрол на населението. Те предупреждават, че ако нищо не бъде направено по отношение на взривяващото се население, ще бъдем изправени пред бъдеще, изпълнено с бедност, война и страдания на мръсна, пуста планета.

Те се оплакват, че „прекалено струва“ да се поддържат възрастни пациенти, които са неизлечимо болни, и с нетърпение насърчават абортите за бебета, които „не се търсят“, защото биха били „твърде голяма тежест“ за обществото.

  image

Всичко, което по някакъв начин намалява човешката популация, е добро за тези, които вярват в тази философия. Тази изкривена философия се популяризира в нашите филми, в нашите телевизионни предавания, в нашата музика, в безброй книги, в много от най-известните уебсайтове в света и се преподава в почти всички най-важни колежи и университети на планетата. 

Хората, които популяризират тази философия, имат много, много дълбоки джобове и всъщност са убедени, че помагат за „спасяването на света“, опитвайки се да намалят размера на човешката популация. 

Всъщност много от тях са напълно убедени, че ние се борим за „живота или смъртта“ за съдбата на планетата и че ако човечеството не реши доброволно да приеме контрола на населението скоро, тогава ще трябва да бъде „принудено да се намери решение ”Върху тях.

Да, знам, че всичко това може да звучи като нещо извън романа на научната фантастика. Но има много хора, които са абсолютно обсебени от тези неща и много от тях са на много видни позиции по света.

Следват 32 цитата за контрол на населението, които показват, че елитът наистина вярва, че хората са чума на земята и че е необходимо голямо избиване:

1. Телевизионният водещ на Великобритания сър Дейвид Атънбъроу : „Ние сме чума на Земята. Той се прибира у дома, за да се настани през следващите около 50 години. Това не са само климатичните промени; това е просто пространство, места за отглеждане на храна за тази огромна орда. Или ограничаваме прираста на нашето население, или природният свят ще го направи вместо нас, а природният свят го прави вместо нас в момента “

 

2. Пол Ерлих , бивш научен съветник на президента Джордж Буш и автор на „ Популационната бомба “: „Според нас фундаменталният лек, намаляващ мащаба на човешкото предприятие (включително размера на населението) до поддържането на общото му потребление в рамките на товароносимостта на Земята е очевидно, но твърде много се пренебрегва или отрича ”

Пол Ерлих отново , този път относно размера на семействата: „Никой, според мен, няма право да има 12 деца или дори три, освен ако втората бременност не е близнаци“

3. Дейв Форман , съосновател на Earth First: „Ние, хората, се превърнахме в болест, в човешката шарка.“

4. Основателят на CNN Тед Търнър : „Общо световно население от 250-300 милиона души, 95% спад от сегашните нива, би било идеално.“

Той беше цитиран да казва: „Ние сме твърде много хора; затова имаме глобално затопляне. "

За негово съжаление и други пламенни депопулационисти, както митът за пренаселеността , така и предизвиканата от човека измама за глобалното затопляне , са многократно развенчавани.

5. Вицепремиерът на Япония Таро Асо за медицински пациенти със сериозни заболявания: „Не можете да спите добре, когато смятате, че всичко е платено от правителството. Това няма да бъде решено, освен ако не им позволите да побързат и да умрат. "

6. Дейвид Рокфелер : „Негативното въздействие на растежа на населението върху всички наши планетни екосистеми става ужасяващо очевидно.“

7. Екологичният активист Роджър Мартин : „На крайна планета оптималното население, осигуряващо най-добро качество на живот за всички, очевидно е много по-малко от максималното, което позволява голо оцеляване. Колкото повече сме, толкова по-малко за всеки; по-малко хора означават по-добър живот. "

8. Личността на HBO Бил Махер : „Аз съм про-избор, аз съм за асистирано самоубийство, аз съм за редовно самоубийство, аз съм за каквото и да задвижи магистралата - за това съм. Прекалено е претъпкано, планетата е претъпкана и трябва да насърчаваме смъртта. "

9. Професор от Масачузетския технологичен институт Пени Чисхолм : „Истинският трик е, че от гледна точка на опитите да се изравнят на някъде по-ниско ниво от тези 9 милиарда, раждаемостта в развиващите се страни намалява възможно най-бързо. И това ще определи нивото, на което хората ще се изравнят на земята. "

10. Джулия Уити , колумнист на Майка Джоунс: „Единственото известно решение за екологичното превишаване е да се забави растежа на населението ни по-бързо, отколкото се забавя сега и в крайна сметка да се обърне - в същото време ние забавяме и в крайна сметка обръщаме скоростта, с която консумираме ресурсите на планетата.

„Успехът в тези двойни начинания ще пробие най-належащите ни глобални проблеми: изменението на климата, недостига на храна, водоснабдяването, имиграцията, здравеопазването, загубата на биологично разнообразие, дори войната.

„От една страна, ние вече постигнахме безпрецедентни крачки, като намалихме плодовитостта в световен мащаб от средно 4,92 деца на жена през 1950 г. до 2,56 днес - изпълнение на пробна и понякога брутално принудителна грешка, но също и резултат от това, че една жена прави нейните индивидуални избори. Скоростта на тази детеродна революция, плувайки трудно срещу биологичното програмиране, се определя като може би най-големият ни колективен подвиг до момента.

11. Професор от Държавния университет в Колорадо Филип Кафаро в статия, озаглавена „Етиката на климата и политиката на населението“: „Прекратяването на растежа на човешкото население е почти сигурно необходимо (но недостатъчно) условие за предотвратяване на катастрофални глобални климатични промени. Всъщност може да се наложи значително намаляване на настоящия брой хора, за да се направи това. “

12. Професор по биология в Тексаския университет в Остин Ерик Р. Пианка : „Не изпитвам лоша воля към хората. Убеден съм обаче, че светът, включително цялото човечество, Явно ЩЕ БЪДЕ в по-добро състояние без толкова много от нас. "

13. Колумнистът от Детройт Нолан Финли : „Тъй като националното внимание е насочено към контрола на раждаемостта, ето идеята ми: Ако искаме да се преборим с бедността, да намалим насилствените престъпления и да намалим неудобния процент на отпадане, трябва да заменим контрацептивите с флуор в Мичиган. пия вода.

Имаме проблем с бебето в Мичиган. Твърде много бебета се раждат на незрели родители, които нямат уменията да ги отглеждат, прекалено много се раждат от бедни жени, които не могат да си ги позволят, а твърде много се раждат от съжаляващи износители, които разпространяват семената си като глухарчета и след това се скитат далеч от последиците. "

14. Джон Гийо , професор по семейно планиране в Университетския колеж в Лондон: „Ефектът на планетата да имаме едно дете по-малко е с порядък по-голям от всички останали неща, които бихме могли да направим, като изключване на осветлението. Допълнителното дете е еквивалент на много полети по цялата планета. "

15. Демократическият стратег Стивън Ратнър : „НИЕ се нуждаем от панели за смърт. Е, може би не и комисии за смърт, но освен ако не започнем да разпределяме здравни ресурси по-предпазливо - нормиране, с правилното му име - експлодиращите разходи за Medicare ще затрупат федералния бюджет. "

16. Матю Иглесиас , бизнес и икономически кореспондент на Slate, в статия, озаглавена „Делото за панелите на смъртта, в една диаграма“:

„Но не само тези разходи за здравеопазване за възрастни хора са ключовият въпрос във федералния бюджет, нашето непропорционално разпределение на здравни долари за възрастни хора със сигурност обяснява забележителната липса на очевидна ефективност на разходите на американската система за здравеопазване. Когато пациентът вече е над 80 години, простият факт е, че никакво лечение няма да направи чудеса по отношение на продължителността на живота или качеството на живот. "

17. Основател на планираното родителство Маргарет Сангър : „Всички наши проблеми са резултат от прекомерно кръстосване сред работническата класа“ и „Най-милостивото нещо, което голямото семейство прави с един от своите новородени, е да го убие“.

18. Съдията на Върховния съд на САЩ Рут Бадър Гинсбърг : „Честно казано, бях си помислил, че по времето, когато е взето решение за Roe, има опасения за растежа на населението и особено за растежа на популациите, които не искаме да имаме твърде много.“

19. Колумнистката на салона Мери Елизабет Уилямс в статия, озаглавена „И какво, ако абортът свърши живот?“: „Целият живот не е равен. Това е трудно за либералите като мен да говорят, за да не завършим да изглеждаме като любители на смъртта, да убием баба си и вашето скъпоценно бебе. И все пак плодът може да бъде човешки живот, без да има същите права като жената, в чието тяло живее. "

20. Алберто Джубилини от Университета Монаш в Мелбърн, Австралия и Франческа Минерва от Университета в Мелбърн в доклад, публикуван в Journal of Medical Ethics :

„[В] случаите, когато след раждането настъпят обстоятелства, които биха оправдали аборта, това, което наричаме аборт след раждането, трябва да бъде допустимо. ... [Ние] предлагаме да наречем тази практика „аборт след раждането“, а не „детеубийство“, за да подчертаем, че моралният статус на убития е сравним с този на плода ..., а не с този на дете.

„Следователно ние твърдим, че убиването на новородено може да бъде етично допустимо при всички обстоятелства, при които би бил аборт. Такива обстоятелства включват случаи, при които новороденото има потенциал да има (поне) приемлив живот, но благосъстоянието на семейството е изложено на риск. "

21. Нина Федоров , ключов съветник на Хилари Клинтън: „Трябва да продължим да намаляваме темповете на растеж на глобалното население; планетата не може да подкрепи много повече хора. "

22. Основният научен съветник на Барак Обама, Джон П. Холдрен : „Програма за стерилизация на жени след второто или третото им дете, въпреки относително по-голямата трудност на операцията, отколкото вазектомията, може да бъде по-лесна за изпълнение от опитите за стерилизация на мъже.

Разработването на дългосрочна стерилизираща капсула, която може да се имплантира под кожата и да се отстрани, когато се желае бременност, отваря допълнителни възможности за принудителен контрол на плодовитостта. Капсулата може да бъде имплантирана в пубертета и може да бъде подвижна, с официално разрешение, за ограничен брой раждания. "

23. Дейвид Броуър , първият изпълнителен директор на Сиера клуб: „Раждането на дете [трябва да бъде] наказуемо престъпление срещу обществото, освен ако родителите притежават държавен лиценз ... Всички потенциални родители [трябва] да бъдат задължени да използват противозачатъчни химикали, правителството издаващо противоотрова за граждани, избрани за раждане на дете. "

24. Томас Фъргюсън , бивш служител в Службата по въпросите на населението на Държавния департамент на САЩ: „Зад цялата ни работа стои една тема - трябва да намалим нивата на населението. Или правителствата ще направят това по наш начин, чрез хубави чисти методи, или ще получат такива бъркотии, каквито имаме в Салвадор, или в Иран, или в Бейрут. Населението е политически проблем. След като населението е извън контрол, то изисква авторитарно управление, дори фашизъм, за да го намали ... ”

25. Михаил Горбачов : „Трябва да говорим по-ясно за сексуалността, контрацепцията, за абортите, за ценностите, които контролират населението, защото накратко екологичната криза е кризата с населението. Намалете населението с 90% и няма достатъчно хора, които да нанесат големи екологични щети. "

26. Жак Косто : „За да стабилизираме световното население, трябва да елиминираме 350 000 души на ден. Ужасно нещо е да се каже, но е също толкова лошо да не се каже. "

27. Финландският природозащитник Пенти Линкола : „Ако имаше бутон, който мога да натисна, щях да се жертвам, без да се двоумя, ако това означаваше, че милиони хора ще умрат“

28. Принц Филип , съпруг на кралица Елизабет II и съосновател на Световния фонд за дивата природа: „В случай, че се превъплътя, бих искал да се върна като смъртоносен вирус, за да допринеса с нещо за решаване на пренаселеността.“

 

image  

Бонус

от HumansAreFree.com

29. Принц Чарлз , синът на гореспоменатия принц Филип и кралица Елизабет II, изрази открито подкрепа за неотдавнашно проучване на населението от биолозите Пол и Ан Ерлих, призовавайки за драстични глобални усилия за намаляване на плодовитостта в световен мащаб.

На официалния уебсайт на принца на Уелс принц Чарлз похвали последното проучване на популацията на Пол и Ан Ерлих, публикувано в Proceedings of the Royal Society на 8 януари 2013 г., призовавайки, наред с други неща, за предоставени в световен мащаб „резервни аборти“ за предотвратяване на пренаселената катастрофа .

Принцът пише : „Всъщност разполагаме с всички инструменти, активи и знания, за да избегнем срива, за който предупреждава този доклад, но само ако действаме решително сега“.

30. Принц Уилям , точно както баща му и дядо му преди него, е подкрепил обезлюдяването. Наскоро Уилям заяви , че нарастването на населението в Африка оказва огромен натиск върху природния свят и кара много видове животни да изчезнат.

„ Бързо нарастващото човешко население в Африка се очаква да се удвои повече от 2050 г. - зашеметяващо увеличение от три милиона и половина души на месец “, обясни принц Уилям по време на неотдавнашно събитие, организирано от Tusk Trust, благотворителна организация, която се ангажира да защитава африканските дивата природа.

„Няма съмнение, че това увеличение поставя дивия живот и местообитанията под огромен натиск.“

„Урбанизацията, развитието на инфраструктурата, обработката - всички добри неща сами по себе си, но те ще имат ужасно въздействие, освен ако не започнем да планираме и да предприемаме мерки сега .“

Не е изненадващо да видите още един „елитен“ обезлюдяващ народ, който настоява за смъртта на милиарди хора в името на дивата природа, като същевременно държи огромни инвестиции в самите компании, които грабят земните ресурси.

31. Хенри Кисинджър , топ архитект на Новия световен ред , се смята от мнозина за един от най-големите военни престъпници в живота . Той работи усилено, за да приведе в действие плановете си за обезлюдяване .

Той също беше цитиран да казва :

„Обезлюдяването трябва да бъде най-големият приоритет на външната политика към третия свят, защото американската икономика ще изисква големи и нарастващи количества полезни изкопаеми от чужбина, особено от по-слабо развитите страни“.

32. Бил Гейтс е възможно най-големият жив обезлюдяващ човек . Според него баща му е бил ръководител на Планирано родителство и е повлиял на възгледите му за контрол на населението от най-ранна възраст.

В лекция на TEDx той обяснява, че един от начините за намаляване на нивата на CO2 (които между другото изобщо не са проблем, тъй като общите нива на произведени от CO2 вече са много ниски ) чрез намаляване на човешката популация:

„Днес светът има 6,8 милиарда души. Това достига до около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве, можем да намалим това с може би 10 или 15 процента. "

Можете да гледате много добър документален филм по темата (включително лекцията) на ТАЗИ ВРЪЗКА .

Поради програмите за ваксинация, подтиквани от Бил Гейтс, безброй деца са починали или парализирани в страните от третия свят. Най-забележителното е, че в Индия са докладвани над 47 500 случая на парализа в резултат на програмата за ваксинация на Гейтс, както и поне 500 000 млади кенийски момичета и жени са направени стерилни , след ваксина срещу тетанус, прилагана от правителството, и подтикнати от международните организации в задния джоб на Бил Гейтс.

Фондацията на Бил Гейтс също обяви разработването на дистанционно контролиран контрацептивен микрочип (т.е. микрочип за контрол на населението) , който може да се имплантира под кожата на млади жени и да продължи до 16 години.

 

image  

 








Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - И понеже
20.10.2020 10:02
И понеже не е възможно да се постигне световно съгласие за контрола върху раждаемостта, една улица на света решава да се заеме с въпроса. Чудно ли е, че тая улица не мисли за справедливост, а за облагодетелстване на СВОИТЕ хора? Останалите са парализирани от монопола на пропагандата, монопола на парите и военно превъзходство. Последното обаче е съмнително и цялата грандиозна свръх-интелигентна игра, може да пльокне като спукан балон. И масова смърт да изтреби не тия, които е желала споменатата улица.
цитирай
2. oia - Планетата се отърсва от всичката ...
20.10.2020 10:10
Планетата се отърсва от всичката ненужна твар----включая и от световната елитна такава. Ако си мислят, че ще се отърват---просто се лъжат. Има един светлинен коефициент, който е безкомпромисен, а има и точно числово изражение. Да му мислят. А тези изредените по-горе нямат и една пета от необходимото. Така, че кенийците може и да оцелеят, но тези НЕ !!!! Дълга и трудна тема. Земята ври от гнусотиите им.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744535
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031