Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2020 10:32 - С МАСКИ В ХРАМА ВЛИЗАТ САМО ХУЛИТЕЛИТЕ НА БОГА И БОГОРОДИЦА... Видение на жена в Гръция.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1858 Коментари: 10 Гласове:
-1

Последна промяна: 06.11.2020 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скъпи братя и сестри в Христа! Ето ви конкретен факт, потвърждаващ, че които вярват, че в храма може да се заразят, и че светото причастие с Тялото и Кръвта Христови може да предава зараза, са богохулници и предатели на Христа и на Божията Майка - Богородица. Всички, подчиняващи се на богоборчески църковници, грешат смъртно, и ако не се покаят, ще отидат заедно с лъжепастирите си в ада Който не вярва на тези думи и твърдения, ще се убеди, когато умре. Но цената ще е фатална - вечният огън и вечни мъчения... 



Народът забрави и не иска да осъзнае, че той е Църквата Божия. Че народът не е стадо безправни овни, и трябва да ИСКА от църковните йерарси - верност на Христа и на Църквата. И ако пак не са верни, тогава трябва да ги гонят с ритници от храмовете Божии. Имащят разум, да разбира!



ПИСМО В РЕДАКЦИЯТА:

Това се случило в Гърция. Приятел на певец в църквата, предава разказа на неговата стара, вярваща майка. Тази жена знае за разкола, който стана последните години в Църквата, знае и за съглашателството на йерарсите с властите.  Миналата неделя тя отишла на черква и стояла на службата с маска (в стасидия). В някой момент заспала за неколко минути, и вижда че към нея се приближава Жена, която й удря шамар, с думите: - "Какво си дошла да направиш тука? Мене ли да похулиш? Знай, че дяволът ще каже на Съдията на Вселената: - "Всичките тези (с маските) са мои!!! Те са мои шутове"!!! ................................................



Богоборческите планове са в действие. Целта им е, многократно намаляване на населението в света. Нашите врагове, имащи лична ненавист към Христа и Светото Православие, вече ни натрапват «вълшебно лекарство» - ваксина. 



Още малко и процедурата за духовно и физическо умъртвяване ще стане задължителна (и насилствена!). И за да не предадем Бога и не погинем за вечността, Светите Отци са ни оставили своите напътствия. И думите им не са изгубили силата си, дори и след 1500 години…




СВЕТИ ЙОАН ЗЛАТОУСТ: «Слово осмо против юдеите» (със съкращения и пояснения).


… Юдеите обещават да ви излекуват…, но ти им разкрий хитростите (ваксините и лекарствата). Защото те реално не лекуват... Но даже и да лекуват наистина, по-добре е да умрем, отколкото да се надяваме на враговете Божии, чрез тях да получим изцеление. Каква е ползата, всъщност, ако лекуваме тялото, а душата ни да загива?



Юдеите, макар и понякога видимо да прекратяват треската в тялото, със своите чарове, но те вкарват в съвестта друга, по-жестока треска, понеже (ако си истински вярващ християнин) мисълта всеки ден ще те боде, а съвестта ще те мъчи и ще ти казва: «Ти постъпи нечестиво, извърши беззаконие и наруши завета с Христа, и заради малък недъг, измени на благочестието. 



Не беше ли по-добре да потърпиш?.. а ти, слаб и изнежен, погуби душата си...
Но ако потърпиш малко, ако отхвърлиш и ги изгониш от дома си, този, който иска да ти наговори някакво чародействие, или превърже тялото ти с някаква превръзка: временно може да получиш успокоение на съвестта. 



По-добре треската да те изгаря, колкото ще, но душата ти ще ти даде прохлада, по-добра и спасителна, от всяко (антихристово - юдейско) лекарство. Тогава съвестта ти ще те хвали и ще ти говори: «Добре правиш приятелю мой, верен рабе Христов, подвижник на благочестието. В този ден ти вече ще си с мъчениците.



Защото, ако не те отнесе тази треска, непременно, ще те отнесе друга: ако не умрем сега, ще умрем после. Тленното тяло сме получили, не за да се увлечем по нечестието, а с болестите, да се утвърждаваме в благочестието. 



Понеже, ако изгониш магьосниците, и ги посрамиш, всички, като узнаят, ще те похвалят, ще ти се почудят и ще си кажат един на друг: еди кой си, болен и страдащ, макар да го убеждавали да се възползва от някакви вълшебни лекарства (или ваксини), не ги приел, но казал: - по-добре да умра така, отколкото да изменя на благочестието. 



После ще последват много похвали от слушателитеи, кото ще се изумяват и ще прославят Бога...  И всички ще те хвалят, ще те ублажават и увенчаят; а и сами ще станат по-добри, и ще подражават на твоето мъжество. И ако и друг направи като тебе, наградата ще получиш именно ти, понеже си дал проимер за такава ревност (към Господа и Истината). 



Впрочем, последствие на твоето добро дел ще са, не само одни похвалите, но и много скоро прекратяване на болестта, понеже доблестната ти решимост подтиква Бога към голямо благоволение, и всички светци ще се радват заедно с тебе, на усърдието ти, и от все сърце ще се молят за тебе…



А Христос, в присътствието на всички ангели и архангели, ще дойде при тебе, и като те хване за ръка, ще те изведе в средата на зрелището, и гласно ще каже: «Този човек, обхванат някога от огница, когато мнозина го убеждаваха да го излекуват от болестта, той, заради Моето име и от страх, да не Ме наскърби някак, - отхвърли и презря обещаващите да го излекуват с вълшебните им средства, и реши, че е по-добре да умре от болеста, отколкото да измени на любовта си към Мене.»



Така че, даже наистина треската ти да е жестока, сравни я с горещината на огъня геенски, който ти, навярно, ще избегнеш, ако решиш търпеливо да понесеш болеста. Амин. И Богу Слава!



Превод, Григор Симов, от: 


https://3rm.info/main/82473-v-maskah-v-hramah-tolko-huliteli-boga-i-bogorodicy-videnie-zhenschine-v-grecii-pismo-v-redakciju.html


https://3rm.info/main/82481-gincburgi-te-zhe-chto-i-2000-let-nazad-slovo-svioanna-zlatousta-protiv-iudeev.html



Гласувай:
1



1. radostinalassa - Прав си
05.11.2020 10:49
Точно така е . В църквите има енергия, която лекува вярващите. Не им трябват маски. да не говорим за ваксинитеза Ковид, които са от нов тип и целят да променят генома ни и да станем собственост на производителя. А той е ест. от юдеите и сатанистите.
цитирай
2. radostinalassa - Някой има халюцинации.
05.11.2020 12:12
Никой не е изтрил многониковата хидра.
цитирай
3. eva666 - оо, дърдораноо, кога ошета, ма...
05.11.2020 12:19
защо, ми отг.от името на..автора?

Религията, казва: не мисли, вярвай!
АЗ, казвам..Мисли )))
...с алабаланици се напълни и тозз форум...
цитирай
4. radostinalassa - И няма да заплашваш, ферштеест?
05.11.2020 12:56
Много си емоционална, а това говори много зле за тебе. Не си на 20 г.
цитирай
5. eva666 - не ти ли стигат, по 28 поста на ден, та и тук се довлече...Рассо!!?
05.11.2020 13:48
radostinalassa написа:
Много си емоционална, а това говори много зле за тебе. Не си на 20 г.



...ти, русский,не чуваш..какъв дойч,ма..селоо...)))
цитирай
6. radostinalassa - Нали живееш в Швабия?
05.11.2020 14:05
Да не си забравила, случва се.
цитирай
7. radostinalassa - Интригантка , такая
05.11.2020 14:19
Навря се в моите ЛС , а сега биеш отбой. Разработвай своите постове, но не за моя сметка.
цитирай
8. eva666 - ..интригантка.си ти, то се вижда..
05.11.2020 15:05
аз,не слагам маски,никъде, и никога.. запомни..

вот, опять.. ошьибка..)
такоя - Translation into English ....

8. radostinalassa - Интригантка , такая
14:19

цитирай
9. grigorsimov - Да возкреснет Бог и разточатся врази Его, и да бежат от лица Его, ненавидещие Его
05.11.2020 15:52
«Да возкреснет Бог, и разточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко изчезает дым, да изчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь».
цитирай
10. radostinalassa - Да, тази Хидра заслужава и ...
05.11.2020 19:22
направо да я анатемосаме. Не стига че не знае руски, но и оспами поста.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312692
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031