Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2020 11:25 - Сред политиците, а и в ръководството на Руската Църква, върви активна дейност за възцаряване на Антихриста.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 824 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Во имя Отца и Сина и Светаго Духа: Скъпи отци, братя и сестри, пазете се! В какво вярват новоизпечените юди в раса, от хазарския каганат, - лъжепатриархът Гундяев и лъжемитрополитите Алфеев, Наконечний, Неевмани, Мении и много, много други рожби ехиднини, от змийското семе? 


Преподобният Лаврентий Черниговски казвал: "Всички храмове ще са в голямо благолепие, като никога, но не трябва да се ходи в тях, понеже там няма да се принася безкръвната жертва на Иисуса Христа. Разберете, - църкви ще има, но православният християнин не трябва да ги посещава, защото там ще е цялото сатанинско сборище. Още веднъж повтарям, че не трябва да се влиза в тези храмове, понеже Благодат там няма да има". Лъжепатриархът Гундяев и неговото обкържение се ръководят от (държавната агенция) "Роспотребнадзор". В Гундяев и обкържението му, няма Бог. Тях ги победи вирусът. Санитарните мерки и затварянето на храмовете показват, че ни вяра, ни молитва има в тях. Те не са добри пастири, а слуги на антихриста, и всичките им дела са насочени към дескридитиране на Църквата и затваряне на манастирите. С тяхна помощ върви активна дейност за възцаряване на антихриста.

Най-откровените признания на талмудистите. Източник е сатанистката от началото на 20-ти век, Шабейская:  "Най-мъчителната и неразрешима загадка е силата на Този, Когото нашите предци предадоха на позорна смърт. Победата, която празнували тогава в Йерусалим е била истинска суета на суетите, защото тя е била началото на хилядолетното ни поробване, и е дала възможност на Умрелия, да създаде Християнството. Победата на повелителя и царя наш е възможна само тогава, когато враговете наши изгубят помощта на невидимите сили, когато Силите Небесни отлетят в своите недосегаеми висоти. Докато покровителят им, не отстъпи от народа християнски, до тогава ние напразно ще се борим с него. Затова трябва да препълним живота на хората с такива чудовищни пороци, та небесните духове да се погнусят от отровната атмосфера на земята. Само пълното развращаване на човечеството, само повсеместното тържество на престъпленията и пороците, може да даде на великия Луцифер възможност да се укрепи на престола в царството небесно, и да обединява хората под своето подчинение. 


Престъпленията още не се считат за естествени постъпки и природни права на човека. Човечеството е още далече от пълното нравствено падение, което е нужно за нашето тържество. Християнството е все още силно и жилаво, въпреки всичко. То си остава живата сила, поддържаща нашите противници.  Трябва да обявим безпощадна война на религията на Разпнатия! Увлечени в политиката, водачите израилеви изразходваха цялата си енергия в борба с патриотизма. И това е правилно, защото преданността към монарха и любовта към Родината, са нашите най-опасни противници в политическата сфера. Но опълчвайки се против монарсите, тайните управници на Израел (т.е. на Света) и тяхната изпълнителна власт - масонството, изпуснаха от погледа си най-опасания си враг - религията, изхождайки от погрешното гледище, че религията е само оръдие в ръцете на монарсите, предполагайки че убивайки монархията, са убили и религията. 


Единственият верен път за тържество на Луцифер, е борбата с религията. Войната е безжалостна и безпощадна. Трябва да се изтръгне из гърдите на човека вярата в Разпнатия. Тогава човекът сам ще дойде при нас и ще се прислони в краката на победителя - Сатана! 


Превземайки Рим, масонството позабравило руското Православие, което несъмнено е по-опасно от католицизма. Руският народ е побеждавал всички, побеждавал е въпреки всичките вероятности и въпреки всичките невъзможности, понеже народът все още вярва и се моли! Понеже в помощ на вярващите, слитат от неведомите небесни обители, непобедими сили, чието сияние ни принуждава нас, слугите на Луцифер, да падаме ничком. Ето така, непобедимите сили (Небесни) разгонват безтелесните духове на злото. Пазете се от Православието, пазете се от Русия!   


Създавайки политическа коалиция против нея, разберете преди всичко, необходимостта, да се разруши съюзът на Русия с религията и да се изтръгне вярата от сърцата на руския народ. Тогава нашият враг (Христос), ще се отвърне от Русия и небесните сили ще престанат да я защитават. И чак тогава ще победи повелителят наш (Сатана), чието царство е на земята. 


Кръв, кръв, повече кръв. Пиещите кръвта на врага, тържествуват над него! Стоновете и мъките, и сълзите (на враговете наши), са приятни на бога наш. Той ще ни плати за тях, със сила, слава и могъщество".  .....................................................................................



"С кръв ще залеем, и с огън, вярата християнска", - признавали си талмудистите. Руски човече, прекръсти се и разбери, защо Збигнев Бжежински е казвал, че единственият враг на САЩ е Православието!


Бог ни е кръстил в огнена Купел. Преодолейте влечението си към тъмнината!  "Води се война в руските поля, и само за мъртвите е простено да спят"!


Добри хора, - бесовете вярват и треперят, а вие какво, уплашихте ли се, нима сте вечни. Не знаем ни деня, ни часа, кога Бог ще призове душата ни. Не предавайте Бога! Не хулете Светия Дух! Пазете вярата Православна, в нея е утвърждението и спасението ви! Не греши човече, и ще бъдеш жив!  "С вас съм до скончания века"! Ще ви нахраня и ще ви напоя, и ще ви стопля, само не вървете след лъжепастирите. Защото са вълци в овчи кожи. За тях, на първо място е житейското благополучие. Ако те не се стараят за своето спасение, за вашето даже и не мислят. От народа Божий искат само пари, сляпо послушание и смирение.  


Братя и сестри, бъдете внимателни! Лъжесвещеници, вие с дейността си искате да убедите хората, че по послушание във вашите бесовски бълнуваня, те ще отидат в Царството Небесно, в сегашния си вид... Не е ли за вас написано Откровението? Вирусът победи патриарха и обкръжението му, но не Руската Православна Църква. 


Искам да ви съобщя и това, че стражът на световния ционизъм - Жириновски, призова да се затворят всички храмове, опитвайки се така да повтори в Русия 1917 година, която донесе на нашия народ загуба, до сто милиона живота...

    https://3rm.info/main/82702-novojavlennye-iudy-zhirinovskij-prizyvaet-zakryt-hramy-vernut-rossiju-v-1917-video.html
    Превод, Григор Симов



Гласувай:
0



1. radostinalassa - Юди има навсякъде
20.11.2020 16:12
Затварянето на църквите през 1917 г. довежда чумата в Русия. Камбанният звън унищожава микробите и радиацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28352044
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930