Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2020 10:28 - Съдебно решение на Лисабонски съд: "Ако някой получи положителен резултат с ПЦР тест, вероятността резултатът да е лъже-положителен е 97%"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1111 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 23.11.2020 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Цялата тази дяволска вакханалия в света с коронавируса и карантините, не е нищо друго, а е измислица и лъжа, и заговор против човечеството, с цел унищожаването му.

  В Португалия било заведено съдебно дело, след като четрима души били поставени принудително под карантина, от Регионалното управление по  здравеопазване. Един от тези хора бил тестван, а другите трима били признати за лица с «висок риск да са заразени».
    Регионалното управление по здравеопазване решило, че всички те са «заразни», и поискали те да бъдат изолирани принудително, за две седмици, както обикновено вече се прави в повечето страни.
    Но изолираните хора подали жалба в съда, за псевдо-научно мошеничество и спечелили делото, с което създали прецедент, с който тестовете ПЦР, били отхвърлени, като псевдонаучно шарлатанство. И то си е точно така.

  Как по-точно е станало това в Португалии: Първата инстанция приела решение против агентството по задравеопазване, и апелационният съд подтвърдил това решение, с аргументи, подтвърждаващи научната гледна точкана на много експерти, като бившия главен научен сътрудник на Pharma-Gigant Pfizer, за ненадежността на тестовете ПЦР.

   И още от решението на Съда: "Медицинската диагноза е медицинско решение, на което има юридическо право само лекарят, за което този лекар носи еднолична и пълна отговорност. Никое друго лице или учереждение, вкл. правителствено учереждение или съд, няма такива пълномощия. 

  Регионалното управление по здравеопазване на Азорските острови не е упълномощено да обявява когото и да е, за болен или опасен за здравето. Това може да направи само лекар. Никой не може да бъде обявен за болен или опасен за здравето, с указ или закон, даже и като автоматично, административно следствие, в резултат на лабораторен тест, независимо какъв конкретно е той" .......................................

  Сега вече всички инициатори и изпълнители на коронабесието, и измамната пандемия, трябва да бъдат изправени пред Хагския трибунал за престъпления против човечеството! Започвайки от Гейтс, Меркел, Дростен, и т.н. И това време е близко!   ........................................................................

Тази информация е съвсем нова...
Ето португалския източник: https://www.portugalresident.com 

а това е германски: https://tkp.at

  https://3rm.info/main/82734-jeto-bomba-sud-portugalii-priznal-pcr-testirovanie-fejkom-a-karantin-nezakonnym.html  

  Превод, Григор Симов



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. radostinalassa - Точно така е
23.11.2020 14:10
Само лекар може да реши кой е болен и кой не е . Напълниха болниците с положителни тестове, а болните от други болести си страдат в къщи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315099
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031