Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2020 11:52 - СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ ПЕЧАТА НА АНТИХРИСТА... Архимандрит Атанасий
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 647 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Свети Кирил, архиепископ йерусалимски, казва: «С елей помаза челото ти... за да си светиня Господня». ...Трябва да знаете, че всички православни християни, сме запечатани с този печат Божий... И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ, ДА НИ ПОСТАВЯТ ПЕЧАТА НА АНТИХРИСТА, НА ЧЕЛОТО ИЛИ ДЕСНАТА РЪКА.


А още отдаван започнаха да изпълняват своите замисли, и незабележимо напредват. Началото беше принемането на новите документи за самоличност, които още не са печатът. Но аз ви привеждам пример с петхилядна (гръцка или кипърска) )банкнота, на която го има и числото 666. А на вас минавало ли вие през ума някога, да я изхвърлите в боклука? За съжаление - не, а си затваряте очите. Но това число не случайно е поставено там, понеже цялата история (галимация) се развива поетапно, стъпка, след стъпка (и хората свикват, да си затварят очите).


Всички документи, на които го има числото 666, всички предмети, на които това число присъства в щрих-кода, са етапи към постигането на една цел, после това число да се постави на челата на хората.


Казвам ви това, за да сте в течение. Който е запознат с истинското положение, може да има такава лична карта, понеже ще е готов да откаже, когато дойде време за поставянето му на челата. Но другите, които не знаят това, ще се съгласят да им поставят печата, и с това се ще се изложат на смъртна опасност. Затова е по-добре да не се вземат тези (електронни) документи за самоличност, за да не изкушаваме нашите братя (с нашия лош пример), на които скоро ще кажа:


«Удостоверенията за самоличност може да бъдат изгубени или подправени, но има нов по-надежден начин. Няма да пишем данните ви на хартия или на пластмасова карта, понеже може да се скъсат или пречупят, или да бъдат фалшифицирани. По-добре да ги поставим направо на челото».


И понеже това се върши постепенно, хорта ще се съгласят и ще си кажат: «ДАЛИ НА КНИЖКА, ИЛИ НА ЧЕЛОТО — НЯМА РАЗЛИКА».


Но така ще кажат невежите и слаби хора. А предупредените НЯМА ДА СЕ ПЛАШАТ ДА ОТКАЖАТ.


И да ме лишат от пенсия, и да ми отнемат всичките предимства, които имам с личната карта, но да не ми поставят на челото антихристовия печат!


БЪДЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНИ. ДА НИ ПАЗИ ГОСПОД И ДА НИ ИЗБАВИТ ОТ ТОЗИ СТРАШЕН ЧАС, КОЙТО, СЪДЕЙКИ ПО ВСИЧКО, ВЕЧЕ Е СЪВСЕМ БЛИЗО.  


Източник: откъс от проповед на архимандрит Атанасий Митилинеос (1927-2006) на тема: «Поучения огласителни и тайноводствени, на св. Кирил Йерусалимски», произнесени на 10 декември 1990 година!!

  https://tasthyras.wordpress.com
    Превод, Григор Симов  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28372223
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930