Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2020 11:47 - ЗАПОЧВА ВЕЛИКО АНТИХРИСТОВО ПРЕУСТРОЙСТВО...
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 715 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
за превръщане световната капиталистическа система, в трансхуманистичен, социалистически световен ред, който ще унищожи частната собственност и валутите!?

Ватиканът и папа Франциск създават «Глобален съюз» с фондовете на Рокфелер и Ротшилд.

(Бел.Ред. - Скъпи братя и сестри! Това не е обичайно, а е ключово и крайно важно събитие за целия свят. Именно на празника, на жидовската Ханука е създадена тази антихристова структура, която ще строи нова икономическа система за царството на антихриста. Няма съмнение, че рано или късно в тази структура ще се появи и самият син на дявола, който ще се представи за велик хуманист, който уж добронамерено е загрижен за благополучието на народите в света.  Забрани им Господи!)


(Григор Симов: Свидетели сме ето на такива ми ти дяволски загрижености, от страна на главните световни сатанисти (банкерите - и корпоративниуте им капиталисти), първо -  за нашето поробване, чрез фалшивата "пандемия", а сега и "нов капитализъм, без никаква (вкл. джобна) частна собственост, и без пари в джоба!! Т.е. скоро ни очаква "живот" без никакви права и свободи, и без пари в брой, но със знака на звяра антихрист, засега, не на челото и дясната ръка, а на електронна карта - в ръката или джоба!)


Папа Франциск обяви, че Ватиканът влиза в «глобален алианс» с най-големите световни банки, международни (еврейски) корпорации и глобалистски фондаации, за създаване на икономически съвет, за преразпределение богатствата на целия свят. Глобалистската инициатива, наречена «Съвет за инклюзивнен капитализъм», нарича себе си "прокапиталистическа организация", чиято цел е...  унищожаване частната собственност и валутите??! 


Елитната група, която  нарича себе си «Хранители», за «историческо сотрудничество на ръководители и глобални лидери, които работаят под моралното ръководство на папа Франциск, за да използват възможностите на бизнеса, завинаги»?!


В списъка на «Хранителите» освен Папата Франциск, влизат генералните директори на Visa, Mastercard, Bank of America и BP, а също Лин Форестър де Ротшилд, президентът на Фонда Дарен Уокър, президентът на Фонда на Рокфелер, Раджив Шах и Специалният посланник на ООН за климата, Марк Карни.


«Стражите», както наричат членовете на ръководството, са висши ръководители на най-крупните световни корпорации, които обещават да предприемат смели стъпки за създава на инклюзивен капитализъм», - съобщил Forbes в сряда. «Стражите» ще поемат отговорността за изпълняване на списъка със заплануваните дела, които са свързани с екологическите, социалните и управленческите проблеми.


Това се случи, след като Световният Икономически Форум, Организацията на Обединените Нации и други учереждения, неотдавна призоваха към «велика реставрация», за да реорганизират световната капиталистическа система, в трансхуманистичен, социалистически световен ред, който ще унищожи частната собственност и валутите. 


(Вижте и "Глобални цели на ООН, до 2030-та година" 

  https://3rm.info/main/83041-start-velikoj-antihristovoj-perezagruzki-vatikan-i-papa-francisk-sozdaet-aljans-s-fondami-rokfellera-i-rotshilda.html
 
Превод, Григор Симов



 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28382210
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930