Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2021 23:11 - ДОГАН И ЕРДОГАН НЕ ИСКАТ ВТОРИ МАНДАТ НА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 277 Коментари: 0 Гласове:
1



ДОГАН И ЕРДОГАН НЕ ИСКАТ ВТОРИ МАНДАТ НА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ

04.01.2021 admin

  image   61 SHARES ShareTweet


Тази вечер ДПС излезе с политическа декларация, от която става ясно, че няма да подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат. Това става малко след включването на Ердоган, с което на турски език приветства хората от ръководството на ДПС. Случайност?!? Или външна намеса на Турция, защото генерал Радев е неудобен за външните ни врагове. Президент, който е български офицер, който спазва клетвата си да служи на България, пилот и генерал, не е удобен за неоосманската политика, която води Ердоган спрямо съседните на Турция държави.

Неслучайно ДПС именно сега заяви тази своя позиция. И дали не са получили преки указания от Анкара?!? Няма как да не си задам този въпрос. Преди седмица написах, че на българските служби е забранено да разследват евентуална шпионска дейност на агенти от южната ни съседка. Защо ли? Защото едни бизнес и политически интереси свързват Борисов и Ердоган. Заложници на тях са е само българите, но и българските турци, живеещи в съседната държава, които са използвани като разменна монета за гласуване от двете страни на границата.

 

И да припомня, че преди няколко години именно генерал Радев се намеси при установяването на агентурна мрежа в България на тази наша южна съседка. Включително човек, който е роднина на човек от тяхното правителство. И това явно не е забравено и не е простено. И чрез пионката си ДПС, Ердоган ще елиминира от политическата сцена генералът, който неудобно защитава българските национални интереси.
Българи, български граждани без значение от етническата принадлежност, нека да се замислим накъде ни тика мутренското управление. Защото залогът е не само животът и бъдещето ни, но и земята ни. Защото нас ни предават и продават. И намесата на Ердоган недопустимо и в разрез с международното право в бългаската политика, е показателно накъде отиват нещата.

 

 

 

 

За мен генерал Радев е не само достоен и морален политик. Но и офицер, кото помни клетвата си към България и народа и никога няма да стане предател. А може да дойде съвсем скоро време, когато ще се наложи да се защитаваме. Защото слаба държава винаги предизвиква политически и териториални апетити у съседите си. И ще делим политиците на българи и на национални предатели.

Да не допускаме по подобен начин да предадем и България! Начело на държавата точно сега трябва да бъдат български родолюбци и почтени и морални хора, които да и изведат от катастрофата и да е допуснат враговете ни да доунищожат това, което е останало след престъпленията на мутрите.

Бог да пази България!

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705423
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031